IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
7.9.06 12:56

Já jsem měla všechno ICSI, AH, PK a asi mi možná zbydou i embryjka na zmrazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.9.06 13:11

Ahoj holky!!!

Tak na ET jdu az zitra,to je hruza tam porad jezdit a na konec mam ET az za 5 dni.Takze z tech 12 se uz nevyviji 2 embryjka,ale jinak vsechny jsou ok.A budou mi transferovat jen 2.

Evco ja jsem taky spinila 2 dny a ptala jsem se Dr.jestli to je ok,on rikal,ze tam je zaschla krev,ktera jde z tebe ven.

Macku my taky meli ICSI a nepotrebovali jsme to,ale jelikoz to podstupujeme poprve tak nevi jak by zareagovaly spermijky na vajcka,tak jsme si nechali ICSI na 8vajcek a IVF na 4,sice se vsechy oplodnily ,ale lip se vyviji ty ICSI.

Jinak my ,mame taky vse AH,PK a ICSI.Dneska tam byl frmol,za tu dobu co jsem tam cekala tak prisly 2 z odberu a 3 sly na ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.9.06 13:20

Holky,dík,já jsem ze všeho jelen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.9.06 13:36

Ahoj holky,
včera jsem byla na 1. IUI a mám před sebou dlouhé čekání. Asi to všechny znáte, takže nemusím ty nervíky popisovat. Snažíme se 2 roky, měla jsem anovulační cykly, ale Clomhexal mi to spravil. Bohužel spermiogram nedopadl nejlépe, prý máme šanci tak do 10%. Holky, víte některá o případech, kdy se inseminace povedla hned napoprvé???? Ráda bych se též s některou z vás podělila o pocity po IuI, mám totiž v břiše asi kolotoč…
Lucik78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.9.06 13:43

Ahoj Lucíku,vítej mezi námi,které jsme na dlouhé trati za miminkem :D
Já osobně mám za sebou 4 IUI,ale nebyly úspěšné :( .Znám jednu holku,které se to povedlo poprvé,měla taky Clostylbegyt a předtím jí ještě doporučili,aby zhubla a vyšlo to.Teď už je asi ve 24.týdnu.
To víš,nedá se to odhadnout komu to vyjde a komu ne.Nám pořád říkali,že u toho máme vydržet,ale to se nedá donekonečna.
Přeju ti,ať se ti to podaří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.9.06 14:35

Ahoj Lucíku ,

já mám taky za sebou několik IUI. Hned to první se mi povedlo, považovala jsem to za obrovské štěstí. Akorát že mi to nedopadlo dobře, těhu jsem byla jen necelých 11 týdnů, ale to je o něčem jiném. No a potom jsem měla znova 3× IUI a nic. Vidíš, prostě si nevybereš. Jednou to vyjde, jednou ne. Ale důležité je věřit, já poprvé hrozně moc věřila a vyšlo to!!! Moc držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.9.06 14:38

Bonie ,
já bych momentálně nikam nejezdila, ale tím, že jsem 2× o mimi přišla, jsem asi přehnaně opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.9.06 17:45

Perlaa, Macek30: holky děkuju za podporu. Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale moc tomu nevěřím, takže to asi nedopadne. Sice mě občas přepadne taková šílená radost, že to určitě vyjde a v tu ránu jsem jako sluníčko, ale pak tu radost zase vystřídá strach, že se to nepodaří. Jsem už asi blázen. Za jak dlouho si můžu udělat test? Říkám si, že radši testovat nebudu, ale stejně mi to nedá.
Všem toužilkám přeju brzkou vlnu štěstí v bříšku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.9.06 18:28

Lucíku , já jsem testovala 14. den od IUI, ale pamatuju si, že tehdy ta čárka byla tak strašně slaboulinká, že jsem si vůbec nebyla jistá, jestli tam teda je nebo ne. A to jsem čekala dvojčátka! No a o tři dny později jsem to zkusila znovu a už tam byly // jasné. Takže pokud nedorazí MS, zkus to tak kolem toho 16. dne, pokud nevydržíš, zkus 14. Ale dřív bych určitě netestovala.
Jinak tvé pocity úplně chápu, já teď čekám na výsledek mé 1.IVF a cítím to úplně stejně. Chvilku si říkám, že to určitě vyjde, chvilku zas že určitě ne a furt dokola. Však už jsem tu několikrát psala, že mě asi odvezou do Bohnic bez ohledu na výsledek :roll: :lol: !
Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.9.06 20:43

Perlaa: Tak to se v Bohnicích asi sejdeme, třeba vyfasujeme stejný pokoj a pořádně to naše čekáníčko rozebereme.....
Tfuj tfuj tfuj, vyjde to!!!!!!!! (vidíš, momentálně mám radostnou vlnu a vše vidím růžově…) Počkej ale zítra, s jakou náladou sem dorazím…
Tak papa a dobrou a hlavně klidnou noc se samými krásnými sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.9.06 22:00

Holky preji Vam taky dobrou noc a sladke sny o mimuskach.
Perli, spalila si ten papir???? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
8.9.06 07:10

Filo - hehe, dneska ráno!!! Počkala jsem si, až můj chlap odejde do práce, pak jsem si na papír sepsala veškeré mé negativní myšlenky a věci ze kterých mám strach, pak šla do koupelny k umyvadlu a zapálila http://www.gify.nou.cz/…bory/z83.gif. Sice mám dojem, že mi teď smrdí z toho celej byt, ale neva, to se vyvětrá. Hlavně že mám z toho dobrý pocit. Z veškerého mého strachu a negativních myšlenek zbyl jen popel!!! :P !!! Takže Filo, http://www.gify.nou.cz/…bory/zz1.gif za radu!!!

Luciku , s těmi náladami, to je fakt sranda, to člověk neví, jestli je ještě ovlivněnej těma hormonama, kterýma jsme nadopovaný, nebo jestli fakt z toho blbnem :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.06 07:32

Krásné dobré ránko všem!
Konečně pátek, uffff, jenže já budu mít ten pravý pátek až za 12 dní, to totiž zkusím testík.
Holky, já mám takový strach!!!!
Perli vidíš? Už je to tady…
Včera jsem měla v břiše kolotoč a dneska nic, a navíc pocit, že to nevyjde, achjo.
Asi bych měla taky spálit všechny chmury. Je k tomu potřeba nějaký zvláštní rituál??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
8.9.06 07:41

Luci , já jsem si u toho připadala jako při nějakém obřadu :lol: :lol: :lol: . To je stejně hrozné, jak máme strach že to nevyjde. Stejně to tím nijak neovlivníme. No jo, jenže ten strach taky ne, ach jo, z toho se fakt nedá vymotat.
Ale v každém případě, zpopelnila jsem pesimizmus, takže dnes budu optimistická a hotovo. A tobě to nařizuji taky :wink: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.06 07:48

Rozkaz šéfe!!!! Ale radši budu pálit až doma, protože mám strach, že by v práci začala houkat protipožární siréna a nevím, jak bych vysvětlovala, že jen pálím chmury..... :o)
Perli, ja myslím, že na tu naši náladu mají vliv hormony. Jsme fakt totálně nadopovaný, já už je polykám od března a fakt jsem zaznamenala rapidní změnu v psychice :cry:
Nevíš, jak je to s neschopenkou po IUI, myslím tedy, kdyby se zadařilo, píšou doktoři automaticky rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová