IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
5.9.06 19:38

Macku chtěla jsem ti ještě napsat k tomu Fostimonu co psala Perla, je to různé. Pojišťovna ti hradí 30 ampulí, ale mě třeba kuličky rostly pomalu, takže jsem si nakonec dokupovala ještě 20 ampulí po cca 380 kč a zvedli mi denní dávky na 3ráno a 3 večer, takže jsem doplácela za fostimon ze svého cca 76OO kč. No a když jsem měla v 1 IVF měla jsem Puregon a asi fungoval líp, no prostě připlácela jsem za něj celkem takykolem 7000,– takže tím chci jen říct, že záleží jak ti zareaguje tělo na ten či onen stimulát. že i přesto, že fostimon „hradí“ pojištovna (jen 30 ampulí) tak jestli jich budeš potřebovat více jako já, vytáhneš prostě peněženku - co taky jiného naděláš. je to nespravedlivé že? tak když už pojišťovna ten blbý levný hnusný fostimon hradí, tak ho má hradit prostě tolik kolik potřebujeme že jo? jo, ještě k fostimonu - píchala jsem si ho díky své lenosti :D se hrabat 2× denně k doktorovi sama, no a taky jsem to přežila. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.9.06 21:59

Ahoj holčiky :wink: :wink: :wink:

tady to žije! Nové tváře, nové přírůstky folíků, embryjek, miminka rostou :wink: :wink: :wink: Prostě super!!!!

Perli, Bonie, Vladi a další čekatelky na těhu test … Já jsem se snažila moc nepozorovat (jde to těžko, vím …), ale to bříško mě taky pobolívalo jako před MS, pokaždé jsem na WC kontrolovala jestli náhodou něco… :oops: :oops: :oops: Zpětně jsem si uvědomila, že nějaké změny byly, ale v tu chvíli to člověk nevnímá … S embyrikama jsem mluvila a užívala si to :wink: :wink: :wink:

Add testování … tajně jsem si udělala test cca 10-tý den, byl slaboučce pozitivní (ale už v minulosti jsem měla slabě pozitivní test a druhý den to dostala) tak jsem to nikomu neřekla, opravdu nikomu … Každý další den jsem sledovala čárky a byly tam. Tehdy jsem už vnitřně věděla, že jsem těhotná, ale rozumově jsem se držela při zemi, pro jistotu … Ale asi jsem se začala chovat jinak, protože ten můj drahoušek to na mě poznal :P :P :P Holky vydržte!!!! Teď se to zdá jako nemožné, ale uteče to a za pár dní už budete vědět. Moc vám se Šmoulíkama držíme pěstičky pro štěstí :wink: :wink: :wink:

Add. domeček pro Šmoulíky … taky tomu pupíku tak doma říkáme, pěkně nám roste … ale fakt nemám ani žádnou fotku. Musíme to napravit … V každým případě budou nějaký fotky z té naší tajné svatby příští týden … :twisted: :twisted: :twisted:

MOC A MOC DRŽÍME VŠEM PĚSTIČKY!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.06 08:45

dobré ranečko všem !!! :D :D :D
já nevím, co to se mnou je, jak si tak každý den čtu ty vaše příspěvky začínám všechno tak nějak zdrobňovat jak ťulík :lol: Šmoulan děkuji za podporu, máš pravdu, jde to těžko se nepozorovat, když se válíš a válíš. Mě dnes začaly bolet prsa, no ale to dělávalo i před mrchou, takže žádná radost. Já taky zkusím 10tý den, jenom tak na zkoušku 8O prostě musím, já to nevydržím. Když už jsem tu lékárnu vykoupila :D tak to přeci musím spotřebovat. :D :D Šmoulan já si ani nedovedu představit, jak musí být ve finále takový domeček pro 3 drobečky velký :lol: :lol: já nikoho kdo čeká 3 neznám :(
Perli, Vladi co děláte celý den? mě už šibe, už jsem pomalovala celou ledničku barvama na sklo, žabáky, kytičky, včeličky, knížka u konce, na webu už nevím kam od nudy jít :lol: :lol: začnu ještě nakonec vyšívat :lol: Perli a jak je dneska? Jo chtěla jsem vám ještě říct, ptala jsem se ve Fertimedu, že paní z vedl. pokoje začala brát Maternu hned od ET, tak jsem se ptala Sobka jestli to je dobré, že bych si to taky koupila. Kdyby náh. někdo nevěděl, jsou to minerály a vitamínky pro těhotné a maminky. No a víte co mi na to řekl? že to je jako kdybych si měla vybrat mezi skutečným chlapem a robertkem 8O ať si dám jeden den rajče a druhý pomeranč, že to bude určitě lepší :lol: :lol: :lol: já se z něho picnu, on fakt co slovo to perla (perličko promiň :lol: ).
Napište někdo něco, nebo se nudou sežeru :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
6.9.06 09:19

Ahojda,
jak se máte. Tady opět prší - dva dny to vypadalo, že bude líp a ono prdlajz.
Já dneska od 4 nespím, tak jsem v 5 vstala s manželem a poklidila v baráku. Je to síla, celý velký barák…nějak mě to nebaví! Teď sedím chvilku tady u počítače a půjdu si myslím dáchnout, čeká na mě náročné odpoledne - nejprv těhu cvičení, pak s kámoškou, tak abych byla ready!
Zatím se mějte a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.9.06 09:35

Dobré ránko,kočky :lol:
Tak jsem dneska pěkně zaspala a do práce přišla pozdě,ale naštěstí nikdo neměl připomínky :wink:

PERLI,je mi 30 let :( tak mi to prosím napiš do tabulky

Bonie,díky za info o Fostimonu.Vyděsila jsi mě,kolik jsi ještě musela doplácet!!!To je hrůza,s tím vůbec nepočítám!!!Mám od pojišťovny těch 30 ampulí+ ještě nějaký zbytek asi 10-12 ampulí z června,tak jsem si říkala,že to je príma,ale ono to může být úplně jinak!!! 8O 8O 8O
Zítra jdu na kontrolu a pro rozpis,tak uvidím,kolik mi dají injekcí.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.06 09:54

ahojki,
nevím odkud je Hannah, ale tady na SM zatím nepršíííííí a to je dobře, musím jít koupit nějaký dáááreček pro kamarádku co měla teď 40 a přijde v poledne na návštěvu. Bude to celkem oříšek, páč ona je celkem taková úleťačka :lol: , to vím už teď, že po jejím odchodu, nebudu vědět jestli bolí bříško z přicházející mrchy nebo z těhu :lol: :lol: :lol: :lol:
Macku, tak to mě mrzí, věř, že mi to taky dost narušilo rozpočet. Když jsem to tam platila, tak u vedlejšího stolu seděla u druhé sestry jiná paní, taky asi měla cosi doplácet a sestra tak hnusně na ní " no a tak s tím snad máte počítat, že můžete za léky doplácet ne?" no paní byla hodně smutná, mi ji bylo tak strašně moc lííííto, samozřejmě i sebe, že musím platit, ale ona vypadala, že to tak rychle nerozdýchá. :cry: :cry: jsou to sumy ti povím, kdyby to bylo o stovkách že? Maci ty jsi myslím mluvila o to kdy to v práci říct či ne. No já ti povím svou zkušenost, poprvé jsem to řekla, a bylo z toho takové halo, pořád mi volali domů, že jak to vypadá, já byla z nich akorát na nervy a pak jsem se dozvěděla od kolegyňky, že snad už se chystá konkurs na moje místo, že tam je zmatek, kdo a jak nejrychleji to zastřešit, a pak když jsem se vrátila připadala jsem si tak divně, jako by to byla snad moje chyba. No díky pěkně už nechci. A proto, že jednak, že jsem napojená na firmu přes web doma a můžu pracovat i takto přechodně tak jsem prostě na lístku „NĚCO“ se spodkem a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.9.06 11:16

Ahoj holky,
tak jsem si volala do CARu a máme 11 oplodněných vajíček, zítra budu volat zase a dovím se jak se vyvíjí a kdy mám přijít na transfer.
Ohledeně doplatku - je to fakt síla, když si spočítám, kolik jse zatím do toho dali, tak se blížím k 30-ti tisícům, ale to není důležité, hlavně ať to dopadne dobře.
Lenďule - moc Tě zdravím a přeju ať už se to konečně povede.
Jinak všechny moc zdravím, čekatelkám na // přeju pevné nervy.
Jinak voda v břichu se zatím nekoná :roll: tak doufám, že nebude další problém, dnes¨ka už břicho tolik nebolí asi si trochu uklidím a vyžehlím prádo, ať můžu od pátku jen odpočívát.
Papáááá
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 11:22

Ahojky!!!

Šmouli , mockrát děkujeme za podporu!!! Těším se na fotečky. Kdy to vlastně přesně bude, který den?

Macku , to je fakt individuální s tím Fostimonem, já třeba nedoplácela nic, stačilo mi těch 30 ampulí.

Hani , ahoj, hele nepřeháněj to s těmi aktivitami :lol: :lol: :lol: !!!

Bonie , mě MUDr. Vodička při IUI doporučil Calibrum Babyplan, tak to baštím i teď. On má totiž na to každý jiný názor. Jinak, taky mám pocit že mi z toho hrabe. Jsem od rána do večera sama doma a to je fakt hrůza. Zatím mám ještě zásobu DVD, tak čučím na telku, nebo jsem tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 11:23

Ahoj Evi , gratuluji, to je slušný počet. Držím palečky ať se vyvíjí jak mají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.9.06 13:40

Ahojte!!

Tak jsem dojela z Fertimedu.Z 12 vajcek zustalo 11,1 je uz 6ti bunecne,2 jsou 5ti bunecne,2 je 4 bunecne a,3 jsou 3bunecne a 3 nam uz zmrazili.{Pry neni zapotrebi je sledovat vsechny,kdyz jsou kvalitni. 8O Zitra zase na KO a jestli to tak bude dobre pokracovat(pry to muze byt i jinak)tak budu mit ET patek sobota.Ja myslela,ze kdyz jsem mela odber v pondeli tak nejpozdeji muze byt ET v patek ne???
Ale nevim jestli se mam radovat ,kdyz nekterym to vyslo z horsich embryjek a ti co mely kvalitu tak nic :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.9.06 14:09

Ahojky,

Evčo, gratuluju k embrijkám. Tak to za chvilku bude ET. Stím žehlením ti to schvaluju. Já jsem před ET doma taky všechno nachystala abych potom mohla krásně odpočívat. Celkem se mi to daří. :lol: čtu si, dívám se na televizi (dneska nešla celé dopoledne elektřina) Teď jsem se konečně dostala k internetu.

Macku to je opravdu výborné. A i s mrazáčkama. Tak ať se dobře vyvíjejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.9.06 14:20

holky mela jste nektera napuchle vajecniky po odberu???me dneska rekli ,ze mam moc pit ,pravy vajecnik mam velky 7krat 7 a ten druhy 5 a neco.Ale ten pravy mam zvetseny od jakziva,sice ne tak moc ,ale od 1ho dne stimulace mi delal problemy.

Perli,filo,Vladko,Bonnie tak vy uz to mate za par a budete maminy :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 14:23

Ahoj Marcinko, gratuluji k embryjkám!!!
Já mám zas dneska nějakou ubrečenou náladu. Mám takový dost silný pocit, že z toho nic nebude, hrozně moc se bojím a i když se snažím být v klidu, nejde to ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.9.06 14:27

Perli neboj,vzdyt tam mas 3 embryjka tak aspon jedno se uchyti,uvidis!!!Ja vim,me se to mluvi,kdyz je jeste v sobe nemam,ale taky to prijde. :(
Bez na malou prochazku,urcite se Ti ulevi.To uz muzes jit nebo Ti rekli ,ze mas radsi sedet doma???Anebo si udelej testik?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 14:33

Ne, nemusím sedět doma. Dneska mi můj chlap slíbil, že přijde z práce dřív a půjdem se projít, tak se už těším. Testík ještě dělat nechci, a ani nevím, jestli ho dělat budu. Takhle mám aspoň naději. Hrozně moc se bojím, že tam // nenajdu. Asi mě fakt potom odvezou do Bohnic bez ohledu na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová