Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, no jo, tak jsme si kvit
!
Pořád pčikáš? To je mi líto, ale nemůže být to tělo oslabené třeba těhotenstvím, a proto pořád pčikáš?
Jo, to by nebyl domeček, to by byl internát
!
to už by byla hotová ubytovna
![]()
já nevím z čeho oslabená. Se jenom válím, jak to p… tak z čeho oslabená.
Jsem Ti Perli zapomněla říct, já jsem se nestihla s tou Péťou navzájem představit, jen jsme se tak bavily dole u sesterny a pak jak jsi tam byla i ty, já jen slyšela, že tys jí oslovila, tak vím,že se tak jmenuje
a co napiš jak se jí daří. Napsala ti už?
Dneska o ní ještě nic nevím.
A s tím oslabením - já se taky dneska necítím dvakrát nejlíp. Ale mám strach to přisuzovat k těhu. Ale je fakt, že mě pobolívá bříško, jsem ospalá a unavená. Nevím, třeba je to počasím
.
ospalá můžeš být i z toho utroše. píšou na na příb. letáku. ale třebas už na tebe působí mimísci ![]()
Aha, tak to jsem nečetla. jéžiš, kéž by to přece jenom nebylo z Utroše. Jdu si schrupnout, fakt mě děsně pálí oči. Tak pa.
Ahoj holky,moc se omlouvám,že jsem včera odešla bez rozloučení,když jste mi radily s tím grafem,ale přišli mi sem nadřízení a musela jsem to shodit a pak už jsem letěla z práce domů. ![]()
Perli,zkusila jsem všechno,co jsi mi radila a jak vidím,všem to jde,ale já jsem holt střevo,tak budu bez grafu. ![]()
Perli a Bonie,tak si představte,jak už se vám mimísci zavrtávají do děložky-to je paráda,co? ![]()
Perli,ty jsi psal,že jsi měla Fostimon,kolik injekcí ti dali na den?U mě mluvili o 4 první den a pak po 3.
Pa pa
Ahoj Macku,
nebój, nejsi vůbec žádný střevo, máš už to dobře! Jen ještě na úplnej začátek před to http dej , bey mezery a už se ti tu ty kráný srdíčka objeví! ![]()
Ahoj Macku,
nebój, nejsi vůbec žádný střevo, máš už to dobře! Jen ještě na úplnej začátek před to http dej , bez mezery a už se ti tu ty krásný srdíčka objeví! ![]()
Ahojky všichni
Macku, pěkně jsi ten metřík zvládla. To je super.
S tím spaním máte naprostou pravdu. Dneska jsem nebyla schopna vylézt z postele a brzy se tam asi vrátím.
Poslední dobou mě stačí se trošku začíst do knížky a jsem jasná. ![]()
Cherryl - já jsem teď podstoupila KET, ale ono je to hodně individuální. Záleží jestli budeš mít KET s podporou léků a injekcí, nebo můžeš mít KET přirozeně. Možná záleží jak reaguje Tvá sliznice. Moje nic moc, takže mám KET s podporou léků a injekcí.
No vidíš! Bych si s tebou to šampíčko dala…
Holky, já mám strašnou chuť se nechutně opít! Prvně člověk nepije že stimuluje, pak že je těhotnej, teď že kojím… ale já to pak doženu! To zase nebudete moct pít vy! ![]()
Barbánku,tak si vem,jak se raduju z grafu,tak co budu dělat,jestli se mi povede otěhotnět!!!
![]()
To jsme taky říkali s chlapem,že se nebudeme moct ani opít,no spíš já. ![]()
Ale řeknu vám,holky,stejně vás obdivuju,jak si tam vkládáte ty obrázky,grafy,atd.Pro mě tohle byl vrchol počítačového umění!!!! ![]()
Akorát si říkám,až budu chtít změnit text,tak do toho budu muset zase vlézt???
Je to hrůza.
Macku jsi lepší ne já
já vložila jen jeden metr. Čučím, že se ti podařilo šupnout tam ještě jeden. To já radši nezkouším
co to vůbec je to CD? já už začínám mít oleženiny, to je hnus. Kolik dní se tak polehává po ET? neříkejte, že celých 14 dní
na to nechcu ani pomyslet. ![]()
Ahoj holky ,jdu vás jen pozdravit a koukám,že je vás čím dál víc ..)) ![]()
Vložila jsem do galerky pokjíček pro Sofinku ,aby jste měly inspiraci
![]()
Držím palečky ať to vyjde ![]()