IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
4.9.06 14:21

Barbánku teď je ze mne úplná blbka. :D SINCE je před časově „od“ a UNTILL je „do“. Co? měla bych zase otevřít nějakou knížku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:22

Perli,dík za pochopení :oops: opravdu se moc stydím :cry:

Chtěla bych metřík,ve kterém bude,že ve čtvrtek mám kontrolu v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.9.06 14:24

Ne né, Bonie, máš to samozřejmě dobře, knížku bych měla otevřít já! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:25

Bonie, máš to dobře. since je od, tzn. máš dle metříku 5 dní po ET nebo od ET, to je fuk. Until je DO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:27

barbánku,tadeášek je nádherný miminko,koukla jsem na ty jeho stránky a je mooooc hezký :lol:
Pa analfabet pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 14:30

Holky díky, snad tam ze 4 aspoň jedno zůstane. Taky mě znervozňujou ty utrogestanové prášky, takový ten divný pocit, však víte. Břiško bolí, teď ten pocit dole, no kdybych nevěděla proč, tak si jdu koupit RIA PERFECT :D :D tchýně mi včera vrátila psa, už mi ho hlídala 2 týdny, asi už měla taky dost :D i ikdyž taky mohla ještě týden počkat :D :D no nevadí, aspoň mi tu není smutňoučko. Před chvílí jsme byli na 10 poklidným krokem za barákem se vyvenčit, tak snad bobek do večera než přijde manža vydrží. však už je to velká holka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:32

Macku, v pohodě, mě taky trvalo, než jsem na to přišla, nemáš se za co stydět.

1. Najeď na www.tickerfactory.com
2. klikni na VACATION, TRAVEL
3. vyber metřík (dole jsou čísla, když na ně klikneš, objeví se další metříky)
4. až budeš mít vybraný a označený metřík, NEXT
5. vyber co má pochodovat po metříku (taky si proklikni ty čísla pod tím, je tam toho spousta)
6. NEXT
7. zadej EVENT DATE (7.9.2006)
8. dopiš do kolonky EVENT co chceš, např. kontrola CAR
9. Ta této stránce níž je today's date a hodiny, zkontroluj dle aktuálního času, když tak to oprav, aby to počítalo správně.
10. NEXT
11. teď se ti objeví ta stránka s kódy, kde si najdi bbCode a zkopíruj tak jak jsem ti dříve popsala (označ od , CTRL+C)
12. najeď zpátky do emimina a pak ti napíšu co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:35

Bonie, zůstane, uvidíš. Úplně tě chápu, já jsem taky k smrti vyděšená, i když se snažím zůstávat v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:36

Bonie,to ti jich tam dali hodně,viď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 14:39

jééééé, teď mi volala kamarádka, že přijde na drbky. tak to je super. nevěřila bych, jakou budu mít radost z náááááávštěvy. Perli já mám strach, že to moje nachlazení nějak oslabí tělo a ony půjdou do … :cry: Ale ducha mám silnééého !!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.9.06 14:42

Macku, děkujeme za pochvalu. :oops:
To víš, pořád si stěžuju, jak nic nestíhám, že jenom kojím a přebaluju… a když mám chvilku, tak místo abych se šla natáhnout, tak dřepím u pc a jsem na emiminu nebo si hraju s webovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 14:43

Macku no dali mi 4 a „prý“ bez rizika, že by mohly být čtyřčata :D :D :D musím se smát, páč opravdu nevím, kde berou tu jistotu a pak taky plakat, protože pakliže tu jistotu opravdu měli, je asi pravda co řekli, že jsou opravdu chabé kvality. Tak pak se mi div, že tu furt trojčím a s každým pčíknutím kleju, protože mám strach že ze mě utečou. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:44

Bonie neboj, stejně je nejdůležitější ten DUCH :wink: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:47

Bonie, psala jsem Peti, jestli už je z nemocnice doma a ona mi odepsala:
JESTE TU JSEM DO ZITRKA, ZITRA SE UVIDI PODLE KRVE A ODBERU.
Chci jí napsat, že jí držíme palečky, ale nevím jak tě mám napsat, pod jakým jménem tě zná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:54

Perli,díky za postup,zkusila jsem to,ale nevím nevím…už jsem to i přenesla,ale kde je to teď,to opravdu netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová