IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
4.9.06 13:52

Macku, nikdo ti neporadil? Téda, my jsme ale :oops: :lol: ! Tak jestli vůbec nevíš, kde ty metříky jsou, koukni na www.tickerfactory.com. Tam si vybereš jaký metřík chceš a pak ho dáš tady ne emiminu do podpisu. Když to budeš chtít podrobněji, napiš jaký metřík chceš a já tě navedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.9.06 13:53

Macku, zkouším to s tím tvým metříkem, je to on? Jdu ti pomoci! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.9.06 13:56

Tak to máš dobře, jen před tu adresu napiš . Bez mezer! A bude se to zobrazovat u každého tvého příspěvku. Já si to jdu smazat od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:00

Perlo,ty jsi zlato!!!Díky moc,koukla jsem tam a líbí se mi třeba ta srdíčka,ale je mi to fuk.Vůbec nevím,jak to udělat,aby se to přeneslo.Jsem počítačový analfabet!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:04

Macku, tak si vyber metřík a jak doklikáš na poslední stránku, objeví se ti různé kódy. Najdi si bbCode, označ si od , CTRL+C, přeskoč zpět na emimino, nahoře je nastavení a v něm je podpis. Tam zkopíruj (CTRL+V) ten odkaz v . A dáš odeslat a je to. Snad jsem na nic nezapomněla. Kdyby něco, napiš :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:06

Jo a na té poslední stránce, kdy jsou ty kódy bude vidět i ten tvůj vytvořený metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 14:12

tož to idu vyzkůůšat, esli to funguje. :D :D :D myslím, že jsem kopyto, tak tam asi ve finále ten metr nebude vůbec :D :D :D macku snad budeš mít větší štěstíčko. :D
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:13

Bonie, šikulka :wink: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.9.06 14:14

Tak koukám jak radím Mackovi a on to byl metřík Bonie! :lol: Holky, já ve vás mám hokej! Tak teď už to fakt jdu upravit, nebo budu mít 5 dní před ET! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 14:15

JE TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
aspoň nějaká radost při dnešku. :D kromě toho, že jsem nachlazená, a bojím se o ty 4 broučky ve mně, začalo mě pobolívat bříško jak by byla mrcha za dveřma :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96

Holky,já jsem opravdu úplný střevo,vůbec to nechápu,asi mě zabijete,ale je možné,že by to někdo udělal za mě? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279

Barbánku, na druhou stranu, kdybych fakt 5 dní po ET měla měsíční miminko, to bych náhodou brala!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:16

Macku, pojďme to udělat společně, ju? Napiš mi, na co to má být metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 14:18

Bonie,ty jsi šikulka :D
A mrchu vykopni ze dveří a zkopni ze schodů!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 14:19

Bonie, já mám sice „jenom“ tři, ale taky se o ně moc bojím. Je to hrozné, že, ve skutečnosti to je takové nic s pár buňkama a my už v tom vidíme miminka. Aspoň teda já o nich mluvím jako o mimískách. A s tím břichem, někde jsem četla, že po ET bývá takový pocit jako před MS, i já to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová