Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macku, nikdo ti neporadil? Téda, my jsme ale
! Tak jestli vůbec nevíš, kde ty metříky jsou, koukni na www.tickerfactory.com. Tam si vybereš jaký metřík chceš a pak ho dáš tady ne emiminu do podpisu. Když to budeš chtít podrobněji, napiš jaký metřík chceš a já tě navedu.
Macku, zkouším to s tím tvým metříkem, je to on? Jdu ti pomoci! ![]()
Tak to máš dobře, jen před tu adresu napiš . Bez mezer! A bude se to zobrazovat u každého tvého příspěvku. Já si to jdu smazat od sebe.
Perlo,ty jsi zlato!!!Díky moc,koukla jsem tam a líbí se mi třeba ta srdíčka,ale je mi to fuk.Vůbec nevím,jak to udělat,aby se to přeneslo.Jsem počítačový analfabet!!! ![]()
Macku, tak si vyber metřík a jak doklikáš na poslední stránku, objeví se ti různé kódy. Najdi si bbCode, označ si od , CTRL+C, přeskoč zpět na emimino, nahoře je nastavení a v něm je podpis. Tam zkopíruj (CTRL+V) ten odkaz v
. A dáš odeslat a je to. Snad jsem na nic nezapomněla. Kdyby něco, napiš
.
Jo a na té poslední stránce, kdy jsou ty kódy bude vidět i ten tvůj vytvořený metřík.
tož to idu vyzkůůšat, esli to funguje.
myslím, že jsem kopyto, tak tam asi ve finále ten metr nebude vůbec
macku snad budeš mít větší štěstíčko. ![]()
Bonie
Tak koukám jak radím Mackovi a on to byl metřík Bonie!
Holky, já ve vás mám hokej! Tak teď už to fakt jdu upravit, nebo budu mít 5 dní před ET! ![]()
JE TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
aspoň nějaká radost při dnešku.
kromě toho, že jsem nachlazená, a bojím se o ty 4 broučky ve mně, začalo mě pobolívat bříško jak by byla mrcha za dveřma
![]()
Holky,já jsem opravdu úplný střevo,vůbec to nechápu,asi mě zabijete,ale je možné,že by to někdo udělal za mě? ![]()
Barbánku, na druhou stranu, kdybych fakt 5 dní po ET měla měsíční miminko, to bych náhodou brala!!!!!
![]()
Macku, pojďme to udělat společně, ju? Napiš mi, na co to má být metřík.
Bonie,ty jsi šikulka ![]()
A mrchu vykopni ze dveří a zkopni ze schodů!!!! ![]()
Bonie, já mám sice „jenom“ tři, ale taky se o ně moc bojím. Je to hrozné, že, ve skutečnosti to je takové nic s pár buňkama a my už v tom vidíme miminka. Aspoň teda já o nich mluvím jako o mimískách. A s tím břichem, někde jsem četla, že po ET bývá takový pocit jako před MS, i já to měla.