Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak se s váma loučím, dočetla jsem si všechny vaše příspěvky, moc držím palce, hlavně
FILE, ANDRI, PERLE + všem holkám, které mají před nebo po transféru embryek
tak ať to dobře dopadne. Až za týden nakouknu, tak už se bude blížit termín ohlášení
//
Snad i já se v září trošku posunu za své životní cestě dál, aspoň o kousíček…třeba zkusíme IUI…
Daria
Hezký den,holčičky,ani nevíte,jak se těším do práce a to proto,že si Vás přečtu!!!Na všechny moc myslím a držím palečky!
Připojuju se s přáním hezké dovolené pro Dariu.
Tak pa pa M.
Ahojky kočandy!!!
Nejdříve chci všem poděkovat za odpovědi ohledně polykání vs. zavádění Utroše. Dle vaší rady tedy zavádím
. Díky.
Marci , já ani nevím, jak se cítím. Zdá se mi, jako by šlo všechno mimo mě. Asi pořád čekám, že se začne něco dít, že začnu něco cítit, a ono nic
. Já vím, jsem blbá, vždyť je to ještě móóóc brzo.
Mrazáčky bohužel nemáme, vlastně mi zavedli všechny, co zbyly. Aspoň jsem to teda tak pochopila. Můj chlap však na to reagoval slovy, že je nebudem potřebovat, tak se tím netrápím
.
A jak to tam chodí? Napíšu ti přesný popis
: odvedou si tě nahoru na pokoj (bez manžela). Zřejmě vás tam bude na pokoji víc, je tam 5 lůžek. Počkají, až tam budete všechny, pak přijde doktor se setrama a dají mezi postele plenty. Jsou tam polohovací postele, posuneš se zadečkem k čelu postele, zadeček ti vyvezou trochu výš a pak přímo na pokoji provedou transfer. Půl hodiny se nesmíš ani hnout, pak se můžeš opatrně posunout na polštář. Budeš muset 5-6 hodin ležet, a pak, pokud budete mít objednaný pokoj, si na něj můžeš jít. Ten je ještě o patro výš a tam může být ubytovaný i manžel. Mě však doktor řekl, že to přecházení o patro výš nedoporučují, takže já zůstala na tom pokoji kde byl transfer. No a ráno v 7.30 je snídaně a pak si tě manžel může odvést domů.
To jsem se zas rozepsala, co
?! Ale klidně se ptej dál
!
Sutko , děkuji za držení palečků http://www.gify.nou.cz/…bory/x22.gif.
Andri , drž se transfer určitě bude, věřím tomu! Přece by to ti tví cvrčci nevzdali, ne?! Proč by to dělali
?!
Darinko , pořádně si užij dovolenou, ať ti svítí sluníčko http://www.gify.nou.cz/…bory/x42.gif!!!
Mějte se všechny móóóc krásně, všem držím pěstičky, aby nás už štěstíčko neopustilo!!! http://www.gify.nou.cz/…ory/zz3a.gif
Teda Perlo,to je teda luxusní přístup při tom transferu!! ![]()
Na to u Apolináře zcela jistě můžu zapomenout ![]()
Vím určitě,že půjdu rovnou domů!!!Kam že to chodíte,můžu se zeptat?
Tak se držte,ty i mimísci!!!
Pa M.
Macku , díky
! Chodím do Olomouce do Fertimedu, stejně jako Smoulan, Marcina, Rendy. A mám pocit že ještě někdo, akorát teď nevím kdo
.
Perlo,tak to máte i s hezkým přístupem,to je fajn ![]()
Můžu se ještě zeptat,taky půjde k tomu IVF dovést spermijky z domova,že jo? ![]()
Já teda nevím,jak jste na tom,holky,Vy,ale my máme problém získat spermijky v cizím prostředí ![]()
Tak jen doufám,že to pak taky půjde dovést z domova jako při IUI.
Macku, to netuším, na to jsme se nikdy neptali. Ale můj chlap tam musel celou dobu při a po punkci zůstat, prý kdyby náhodou měli něčeho málo.
Co se týká získávání spermijek v cizím prostředí, s tím měl můj chlap taky velký problém, vždycky když jsme jeli na IUI byl z toho víc vystresovaný než já. Ale my už tam chodíme rok, a ten můj říkal, že si už na to zvykl a že už to pro něj není žádný problém. Hodně mu pomáhá když je před tím sex. absťák
.
Ahoooj holky,jdu na vás juknout jak se vám vede
![]()
Perlo,hezky odpočívej ať mě následuješ
![]()
Macku ,já jsem byla v Iscaru v Praze a tam se taky neleželo,jen asi dvě hoďky,ale už tak to bylo na mě moc,chtěla jsem už domů
![]()
A co se týče odběrů,tak my s tím měli vééélký problém ,tedy tam v tý kabince
,no,ale nakonec to taťka zvládnul ![]()
Ahoj, jdu vás pozdravit. Byla jsem na kontrole, vše je prý OK, ale zítra jedu do CAR na kontrolní UZ a tam mi mimčo přeměří a převáží, tak nahlásím další podrobnosti Andrijce do seznámku.
Já byla v Pronatalu, tam po transferu ležíš 20minut, pak nás poslali na záchod, pak ještě chvíli poležet a domů - jela jsem 130km autem jako spolujezdec!
Já byych tam snad ani dýl být nechtěla.
No a chlap v kabince......asi to není žádná sláva, ale ven to dostal
![]()
Macíku, já byla též uApol. - ad ET probíhá ambulantně a hned odcházíš, takže s čekaním tam strávíš asi 20 minut… Nicméně stačilo to a já jsme tambyla vžd yv poeldní pauze a pak šla do práce aje z toho ted již 20t.t.:-)))
Nicméně nejde ani o ten komfort, jako profesionalitu a ta tam je zaručeně a určitě jsou tam i nejmenší doplatky.
Jinak jsem holky koukala dnes na pořad o IOVF a první dítě se narodilo v roce 1978 a na světě je již přes milion dětí z IVF a s jejich potomky je to iž 5 milionu"""" To jeužasné, ne?
Ahojky
tak už zítra - už to vidím jak nebudu moct dospat. A to musím ještě čekat na telefon z caru co a jak. Na zítřek jsem si vzala dovolenou v práci a potom počítám s nemocenskou - do práce nejdu - atmosféra tam je dost nízko pod bodem mrazu.
Takže nehrozí abych tam šla - šak to nespadne. ![]()
Já chodím do Unicy a tam se po ET leží asi půl hoďky a potom se jede domů.
Kabinka opravdu není nic moc a můj je z toho taky pořádně nervózní
ale nakonec to vždycky zvládne.
![]()
Vladi, tak přeju co nejklidnější noc a ráno dej vědět, ju? DOBROU
!!
Díky všem za palce, ale ET nebude, není co transferovat ![]()
Všem držím palce, musí vám to vyjít!!! I za mě, holky, bojujte!!!
Asi tu teď ňákou dobu nebudu, nevím. Určitě kouknu, jak jste dopadly a budu na Vás moc myslet!!!
tak se starejte o seznam, až pak přijdu, tak ať hned vím, kolik je nových těhulí ![]()
Mějte se krásně, pa Vaše Andri