Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holčinky!!!
Jak Andri správně odhadla, zůstala jsem včera v CARu na ET. Tak si představte, že z těch dvou nejlepších se jedno zastavilo ve vývoji. S tím jsem teda nepočítala. Tak doktor navrhl, že by zavedl to jedno co vypadá velice dobře a 2 ty horší. No a já souhlasila, takže mám v bříšku 3 broučínky. Ale zas tak moc si to neužívám, jak jsem chtěla, protože mě od včerejška příšerně bolí záda. Ale fakt děsně, na té klinice jsem už nevěděla, jak si mám lehnout.
Andri , stále ti držím pěsti, dobře to dopadne, určitě!!!!
Jo, a abyste nevyšly ze cviku
, mám zas na vás dotaz. Dostala jsem Utrogestan, který se buď polyká nebo zavádí do pochvy. Já ho měla už jednou loni po IUI a polykala ho, teď jsem si to zkusila zavést, a mám pocit, že se to rozpustí a postupně vyteče všechen ven. Nevíte co je lepší? (omlouvám se za ten popis)
Všechny moc zdravím, jdu si lehnout, manža mě hlídá
! Papa!
Ahoj holky!!!
Taj vam jdu podat zpravu z CARu.Takze folici rostou jak maji,sliznici mam 11mm velkou a v patek jdu na Ko a rozhodne se jestli to ukonci.Pravdepodobne ano ,takze odber by mel byt v nedeli.V patek vam dam vedet presne.
Andri tebe ceka zitra???Jestli ano tak na tebe moc myslim.
Perli kdepak jsi???Uz mas mimisky v brisku????Je ted ctu tvoji zpravu,tak 3 mimisky????Tak budu drzet palecky a odpocivej.A meli jste AH???A pak,ze ty nejkvalitnejsi jsou nejlepsi!!!
Zdravim vsechny ostatni!!!
Ahooooooooj Perli, tak super !!! Držím palce!!! a Utroš zavádět, dostane se hned kam má, i když něco vyteče, ale s tím se počítá. Při polykání si kazíš játra a hodně holek po něm má nevolnosti, motání hlavy a děsnou únavu. Tže doporučuji zavádět. i když to není vůbec nic příjemného a bez slipovky se neobejdeš…
MArci, držím taky palce na Ko!!! Sliznice je moc pěkná ![]()
Já zítra zase volám ráno, jak to vypadá - ET může být čt, pá nebo so a nebo vůbec - to v případě, že se zastaví ve vývoji. Počítám, že jedno a věřím, že aspoň jedno to zvládne!!!!
JAK DOPADLY HOLČINY???
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?
ČEKATELKY NA STIMULACI:
Leica: 2.IVF (8/06) - CAR Olomouc, 28 let - cysta = 29/8 se rozhodne, co dál
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let
ČEKATELKY NA KET:
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET 1.9.06, 28let,
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let, KET 9/06
Cherry: 2.IVF Pronatal, 32let / po 1.IVF 27měsíční holčička/, po OPU OHSS, čeká na KET cca 11/06 - 14 mrazáčků!!! Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET ?, 31 let, 3.10. imunologie v Podolí
Inkah: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let, KET - ?
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, 24 let, KET - ?
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let
VČELIČKY :
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let, OPU 28.8.
Marcina: 1.IVF (8/06), Fertimed, 27 let, jehličky od 24.8., OPU cca 3.9.
Evča: 1.IVF (8-9,06), Unica Brno, OPU 5/6.9.
ČEKATELKY NA //:
Perla: 1.IVF+ICSI (8/06) Fertimed, 27let, OPU 26.8., ET 29.8., TESTÍK: 15.9.
Fila: 1.IVF+ICSI (8/06) Unica Brno, OPU 27.8., ET 30.8., TESTÍK: 11.9.
TĚHULKY:
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 14.10.2006 ve 38tt (císař), 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), 100% holčička (Sofinka) TP 22.12.2006, 36 let, Ko: 24cm, 500g, další Ko 19.9.
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), holčička (Kačenka) TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let, 8.8.amniocentéza OK!!!
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi, TP 28.1.2007 Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, trojčátka !!! TP 18.2.07, 16tt - cca10cm
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, dvojčátka, 13tt - cca 7cm
MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm
Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 28 let, 12.7.06 Tadeášek 2890g, 49cm
Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, 17.7. (18:53) blonďáček Jonášek, 2800g, 46cm [/barva] [barva=#444444]
JonášekTadeášek
Nikolka
Lukášek
[barva=red][/barva]
Ahoj Holciny,
tak mi uz to mame take za sebou. Z tech deviti oplodnenych se vyvinulo 5 velice kvalitnich vajicek, a 4 mene kvalitni. Ty nejkvalitnejsi vysly z ICSI, ty horsi z IVF, coz nas prekvapilo. TEn muj daval samozrejme sanci te spermijce, ktera to zvladla sama, bez cizi pomoci. Ale asi urcite vzali tech nejkvalitnejsich 8 na ICSI a ty ostatni na IVF. Ale stejne jsme radi, ze ta nase chemie funguje. Tak to prosim, Andri oprav v te nastence.
Ty dve uplne nejlepsi - meli po osmi bunkach - pry to je max. po trech dnech kultivace, nam zavedli, nic jsem necitila. Pritel byl u mne, nechali nas pak spolu, s peknou hudbou, pripadali jsme si jako v nejakem spa.
Ted jsem doma, pritel kolem mne poskakuje, nechce mne pustit ani na zachod ![]()
Modlime se za nase mimuska.
Prejeme vse nej.
Ahojky,
Perlo, tak to si mimísky teďka pěkně opatruj
![]()
Utroš neznám, ale prej je opravdu lepší zavádět - já mám agolutin - injekce a to bych s Tebou možná měnila
Ale zatím to zvládám a těším se na pátek.
Andri, věřím že to vyjde.
bojovník je bojovník - jsem zvědavá kdy budeš mít ET, ale každopádně na tom budeme podobně. Já taky doteď nevím jak se mi mimísci rozmrazí, ale věřím že min jeden to zvládne a potom se mu bude u mě moc moc líbit. Takže hlavně pohoda a brzo //
Marcino, sliznice je krásná - to je bezva. Jen ať pěkně roste ať rostou.
Evčo, tak 3 pichulky - to nezávidím. Naštěstí už si nevzpomínám kolik jsem jich měla já, ale injekce moc nemusím (jsem strašpitel)
To břicho opravdu bolí - pamatuji že jsem ho měla taky dost nafouklý a celkem špatně se mi jezdilo autem. No uvidíš jak ti bude a podle toho se zařiď. Tak držím palce ať to pěkně zvládáš.
Dario - pohodička - tak to jsem na tom krásně, vínečko - pěkně si to užij na dovolené. V chorvatsku jsem sice ještě nebyla ale jednoho krásného dne se tam určitě taky dostanu. Takže moře a pláž (jé já bych hned jela) ![]()
Těhulky pošlete fůru těhu bacilů - je jich tady potřeba a to v hojné míře. ![]()
Andri, ta nastenka je fakt super a dodava pozitivni energii.
Prosim jen jeste uprav, ze ty nase dve mimuska vysly z ICSI. Diky
ahoj holky, vidim ze ti nasi chlapi se o nas pekne staraji! tak pekne poslouchejte a odpocivejte, drzim pesti!!!!
Andri, tak uz se ti to blizi, hlavne klidek! ![]()
Dario, uzij si dovolenou, na krku jsme taky kdysi byli a bylo to super!
jiank cekatelkam preji pevne nervy a hlavne //!!!!!!
Filo, to je úžasné, tak pěkně odpočívej a nech se obskakovat. A taková pěkná úroda.
![]()
No tady se to hezky rozjizdi, to je parada, bude to napinave…moc vam vsem drzim palce a taky …PRSK, PRSK, PRSSSSSSKKKKKK TEHUBACILY!!!!!!!
![]()
Tak seznam poupraven, teda nás tu ale je…to zase budou nervy pro všechny ![]()
Jo a Perlo a Filo - co vám teď řekli, kdy na test? Hlavně odpočívejte a užívejte si nic nedělání, kdy se Vám to poštěstí nechat se obskakovat
? Na to se také těším!!!
A vy jste si nedávaly ani jedna PK? A co ten AH? = zvědavec ![]()
Vladi, určo rozmrazení bude v pohodě a mimča to zvládnou, nemám s tím vůbec zkušenosti, tak nevím, jak to chodí. Kdy se začnou vyndavat z dusíku atd? Až v den ET? Už se jen 2× vyspíš!!!
Já už chci, ať je ráno, jsou to děsný nervy a je to 50:50, ale to čekání je děsný…dneska jsem uklidila snad všechno
i skříně přerovnala
jestli mi zítra (doufám!!! ) řeknou, že mám volat zase další den, tak asi umyju ještě okna
teď jsu upéct kuřátko a míša řezy, ať mám pak zásobu mňamek ![]()
Holky, já jsem táááááák ráda, že Vás mám!!!!! Moc mi pomáháte!!!! Nevím, jak bych to zvládala sama - musela bych, ale bylo by to mnohem těžší, děkůůůůůůůůjůůůůůůů!!!
Holky, treba mi muzete pomoci s touto otazeckou.
Zbylo mi hrozne moc puregonu. Nejak rychle jsem jim zrala. Vite, kde by se to dalo prodat? Je mi to lito vyhodit, neni to zrovna nejlevnejsi medicina. Diky za radu.
Mejte se krasne.
Lili - jak se máte? dlouho jsi tu nebyla…a už víte koho máš v pupíku
?
Filo, určitě nevyhazuj, uděláš někomu strašnou radost, samoplátce ti utrhne ruce. Vím o www.gest.cz, na diskuzi - je to spíš jako burza léků ![]()