IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
29.8.06 09:04

Ahoj Andri,

tak to je SUPEEER!!!!! Myslím, že ti ani PK nabízet nebudou a brzo ti embryjka „vrátí“. :wink: :wink: :wink: Četla jsem jednu studii, kde se psalo, že embryjkům je stejně nejlíp v děloze a že embryjka při PK se přestanou vyvíjet právě proto, že nejsou ve „svém“ prostředí. Tak teď se snaž dostat do rovnováhy a mysli pozitivně. To je to nejlepší, co můžeš udělat. Věř jim, jsou to určitě bojovníčci. :twisted: :twisted: :twisted:

Držíme pěstičky!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 09:07

ANDRI
Tak to je supeeeer! Strašně moc na tebe myslím a prožívám to s tebou.
Já nevím, jakou jsme měli my kvalitu a bylo mi to úplně jedno, stejně tomu nerozumím ani nechci rozumět, akorát bych zbytečně ještě více stresovala :twisted:

ŠMOULAN
No rozvod, už jen toho slova se děsím…ale nechci o tom tady psát. Jde o to, že manžel se po svatbě hodně změnil a jde jaksi jinou cestou než bych chtěla já a já se pořád jen přizpůsobuji jemu.
Už to řeším celé léto, a teď na dovolené konečně budeme spolu sami…

Já chci prostě strašně moc děti, teď jsem se dívala na fotečky miminek u nás v galérce a všichni jsou tak úžasní. Já toužím po miminku od 24let, to ale ještě tehdy přítel nechtěl, on vlastně chtěl až po škole a tu ještě pořád nemá dodělanou, to bych se načekala..
No a už mi je 28 a půl a děti nemám a moc bych už je chtěla mít, i za cenu, že se pak rozvedu a budu je vychovávat sama.

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.8.06 09:08

Tak jsem vás dočetla,

Šmoulánku - to je úžasný, mooooc gratuluju k tajné svatbě, bude to určitě moc krásný den a ty budeš ta nejrozzářenější nevěsta - s třema šmoulíkama v břiše :D

Míšo - pozdravuj prťátka, vám ty týdny teda naskakují, je to krásný a moc velká motivace a podpora!

Holky, jsem moc ráda, že tu jste, že se vzájemně podporujeme, když je někdo na dně, zvednete ho a jdeme společně všichni dál. Je to super!!! Moc mi to pomáhá (hlavně teď) a za to VELKÝ DÍK VŠEM !!!!

Perli - také na Tebe myslím, dnes nebo zítra a bude to ;) budeš mít cipísky u sebe a bude to všechno fajn.

Marci - držím palce!!!
Filo - jak jsi dopadla na nedělním OPU ??? A kdy ET ???
Vladko - párkrát se vyspíš a je to tam :)

je nás tu teď hodně, tak promiňte, že nepíšu všem…Evi. cherry atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
29.8.06 09:08

Ahojky,
zdravím vás. Tady tak děsně lilo, že máme všude jen louže a bláto. Však taky co na nedodělaném dvorku můžu čekat :wink:
Andri, to je super zpráva - tak za chvíli budeš hlásit dvě zavedený a potom dvě čárky na testu…
Smoulan , mrkni na www.veselky.cz
tam toho je taky plno. Jinak kytku nějakou jednoduchou, oni ti v květinářství poradí. A prstýnky, nevím odkud jsi, ale my z malého města jsme měli problém sehnat prstýnky do měsíce, kámoška v praze sehnala nahned…
Jinak všem přeju ke všem důležitým krokům hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.8.06 09:12

Andri no vidíš jaký máte bojovníky :lol: :lol: Já se taky klepala před každým telefonátem :wink:

Šmouli - fotečky tu nemám :oops: :oops: Musí je totiž nějak upravit manža a ten se k tomu má jak lačný ke …(znáte to dál, že?) a já jsem na tohle tele :oops: Ale kytku jsem měla oranžové růže a bílé kaly no a vlasy úplně jednoduché, mám je jen nad ramena, takže po stranách vyčesané to takového rozcuchu a zbytek volný. Nakonec mi kadeřnice do těch vlasů píchla 3 poupátka růžiček.

Dari, tos musela vypadat jak víla :lol: Úplně vidím takovou svatbu někde na louce, to by bylo moc krásný a jednoduchý :lol: :lol:

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.8.06 09:56

Ahoj Holky

moc dekuji za drzeni pesticek, asi mne to fakt pomohlo. :)
Punkce probehla bez problemu, klinika byla v nedeli otevrena jen pro nas. Pritel mohl byt po punkci u mne v postylce.
A to nejlepsi. Brisko mne vuuuuubec nebolelo! Ani tomu jeste nemuzu verit. Vsichni byli hrooozne mili, i muj pritel, ktery neumi cesky, se v Unice dobre citil, skoro kazdy s nim mohl komunikovat v anglictine nebo nemcine.
Vcera jsme volali na informace o mimuskach.
Odebrali mi 12 vajicek, z toho bylo 8 spojeno na ICSi a ten zbytek zralych na normalni IVF. Z tech 8 se oplodnilo 7 a pritelovi spermijky zvladly oplodnit dve vajicka, i kdyz jeho spermijky nebyly nejlepsi. Mame z toho hroznou radost.
Takze ted jsme rodice deviti mimusek.. :D

Perli, moc jsem o darovani vajicek uvazovala, a take jsem si rikala, ze kdybych nekoho znala a vedela, ze ji mohu pomoci, take bych to asi udelala. Ale je to fakt tezke rozhodovani.

Drzim Vsem pesticky.
Zitra se Vam zase ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 10:08

FILO
Tak to je nádherné, takové zprávy to se čte… POHÁDKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A určitě bude mít dobrý konec, cítím to.
Pošlu ti SZ. Jsi na internetu? Nebo ležíš?

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.8.06 10:14

ahoj holky, vy jste se teda rozjeli!!!!
Dario, doufam ze jsem to nespletla, ale teprve jedete na dovolenou, ze? tak si to poradne uzij a at vam vsechno spolecne dobre dopadne!
Andri, to je super zprava!!!! treba nakonec fakt budes mit dvojcatka!!!!
Smoulanku, GRATULUJU ke svatbe!!!! to je super, proste si to udelejte jak chcete vy! my asi docela rostem mame skoro 7 cm!
jinak vsechny zdravim a drzim palecky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.8.06 10:28

Ahoj holky,jen vás chci pozdravit a všem držím palečky,ať to dobře dopadne! :D
Prožívám to všechno s Vámi a když čtu,jak čekáte po odběru na to oplodnění,tak to musí být takové nervy,že si to ani neumím představit!!!!
Bavíte se o svatbě,tak my jí taky plánujeme,ale taky jen se svědkama.Byli jsme se podívat na zámku Červená Lhota,protože se mi vždycky líbil,ale nakonec jsme si řekli,že je to dost daleko z Prahy a že to vymyslíme někde poblíž :lol: Máme sice už prstýnky,ale nic jiného!!!!
No,teď se spíš těšíme,že se konečně bude něco dít a myslíme hlavně na mimíska.
Tak ještě jednou všem hodně štěstíčka!!! :lol:
Pa pa Macek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.8.06 11:12

Holky,ve čtvrtek jdu ke svému doktorovi na cytologii z čípku,chtějí kontrolu po dvou měsících :cry: Tak jen doufám,že to nenaruší stimulaci k IVF a nenaběhnu nejdřív na nějaký výkon na čípku!!!!Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.8.06 13:10

Ahojky holky, tak nejdrive vas zravim a hlasim, ze amniocenteza dopadla dobre a vse je v poradku. UF- to mi spadl kamen ze srdce. Pohlavi jsme si rici nenechali, bude to az do konce prekvapeni.

Ad Andri - dve je krasny pocet a drzim palce, treba budou i dvojcatka:-)))

Ad Perlo - ty jsi zase rozjeta. No jasne, ze vse dobre dopadne, ja mela vzdy zavedene dve a akonec se chytilo jen jedno. neboj, to bude vse v poradku, neplas, zklidni se a uvidis, zevse dobre dopadne.
A vsechny diskuze pro i proti zavedeni 3 embryii jiz znas, to si uz musis rozhodnout sama.
A pro obe holky plati, ze hlavne musite verit a neplasit!!!!

Ad Macek - ja si vpraci brala dovolenou, nebjsem si nechala dat v nemocnici jen razitko, ze jsem byla na gynde a nikdo z toho nepozna, ze to byl CAR a IVF- a dodnes to v praci nikdo ( a valstne mimo amnzela tak ani doma) nevi. myslim, ze je zbytecne to rikat, protoze jak vis, paks e torozkrikne a kazdy s ebude ptat kdy na to jdes atd.. amneosobne by to znervoznovalo.

A ostatni holky moc zdravim, drzim palce vsem co jdou nyni na KET a IVF , tehulkam preji dobrou naladu a pevne zdravi a smoulim trojcatkum obzvlast, uz jste uctihodneho stari:-)))ZDravim i Misu, Vladku, Darju, atd …
Pa a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.8.06 14:25

Ahoj holky, vrátili jsme se z Brna, kde jsem byla na ultrazvuk, doktor říkal, že stimulace je zatím super mám 21 folikulů, v pátek jdu na další ultrazvuk a punkce prý tak v pondělí nebo úterý a za 2-3 dny transfér, takže to vypadá, že do konce příštího týdne to budu mít taky za sebou. :P
Ptala jsem se ho na nemocenskou a říkal, že umělé oplodnění není nijak rizikovější než normální oplodnění a kdyby jsem otěhotněla přirozenou cestou ani bych to 14 dnů nevěděla, takže pokud nebudu mít žádné problémy budu dál chodit do práce.
Smoulan - moc Ti gratuluji k trojčátkům, to je taková nádhera, přeju Ti ať to všechno zvládáš a ať Ti šmoulíci dělají jen a jen samou radost :wink:
Andri - 2 oplodněná vajíčka jsou super, gratuluji, za chvíli už budeš mít kulíšky u sebe :D
Filo - 9 miminek - to je krása :lol: , jen tak dál… Čusík Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.8.06 15:10
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.8.06 16:29

Ahojky Andri,
tak to je opravdu dobrá zpráva. Obě dvě se chytli tak to jsou opravdu ti největší bojovníic - z toho něco bude :lol: :lol:

Perlo, to mě opravdu překvapuje, že tam musíš jezdit každý den. Já jsem si vždycky volala. Ono to je nakonec jedno - hlavní je výsledek. Tak držím palce ať do dopadne.

Evčo - to je pěkná úrodička, Ke komu chodíš? Já mám s jejich přístupem taky jenom tu nejlepší zkušenost - dokáží člověka podpořit a nabít dobrou energií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.8.06 16:50

Vladka - většinou k MUDr. Malému, ale na ultrazvuk jsem byla u MUDr. Otevřel. Je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová