Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evčo, tak to jsem na tom stejně. Prof. Malý a UTZ Otevřel
No a uvidím kdo mi bude dělat ET. Naposledy mi to dělal Gogela a ten je taky fajn.
Lidi jinak mě v práci pořádně vytočili. Ještě že už jsem rozhodlá, že půjdu na nemocenskou
Já vím, že bych se takhle neměla rozčilovat, ale to co se u nás poslední dobou děje je příšerný. Došla jsem domů, postěžovala jsem si vám a manželovi a už je mi trošku líp. Tak doufám, že se mi brzy podaří zahlásit // ať už mě nic nemůže rozhodit. ![]()
Holky pichulky, čekatelky na ET - držím palce ať to vyjde.
ahoj holky
Sutko, tak to je super… chtela jsem se zeptat a to ti doporucili a nebo jsi sla sama? my byli akorat na tu krev a na ultrazvuk, dneska jsme si volali na krev a pry je to dobre, nejak 1:4000 nebo co… na ty vyvojove vady…
Vladko, nenech se rozcilovat, vzdycky si nam postezuj a hotovo!
Evco, mozna to ma kazdy jinak, ale me automaticky dali nemocenku…
jeste jsem chtela urcite nekoho pozdravit a nejak mi to vypadlo.. proste zdravim vsechny zbyvajici
Sutko, gratuluju k amniu !!!!
Holky, Perla tu dnes ještě nebyla, tak že by jí už dali cvrčky do břicha dneska?
Miso, vzhledem k memu veku nebylo co resit a sla bych urcite i kdyby mne tam neposlali. Vis, pro jistotu.. a ted sjme spokojena a klidna, zehlim, broucek spinka, manzel nekde coura a ja tajne upijim portske… To je vecer!
Mejte s ekrasne, kocky a drzim palce vsem
Ahoj holčinkyyyyy
![]()
Zdravím vás všechny po ránu, ještě jsem si vás nestihla dočíst, snad budou jen samé dobré zprávy! Dneska mám trošku fofry v práci, ale hoooodně energie
takové té pozitivní, tak vám ji takhle na dálku předávám
![]()
Daria
ANDRI
Jak bojujete dál? Moc na vás myslím ![]()
SUTKO
Tak portské, jo? Já už jsem jaksi „převínečkovaná“, už ani nemám chuť…
Včera byla po dlouhé době Ordinace, dívaly jste se? Už se nám blíží dlouhé podzimní večery, počasí nic moc, ještě že budou nějaké ty seriály..
Tož tak já jdu pracovat
Ještě dnes tady s váma pobudu a zítra nakouknu a pak se na týden vzdálím ![]()
Daria Valcigolera
Ahoj holky,jak se máte?
Taky jsem koukala na Ordinaci a pak na Kriminálku Miami a na ten nový pořad 112.Tak jsem ráno vůbec nemohla vstát. ![]()
Ale po dlouhé době mě ta bedna chytla a přítel se divil,kde jsem. ![]()
Tak já jdu něco dělat.
Pa M.
Krásné dopolko,
Dari - pošly mi kus energie prosím !!!
Ráno jsem volala CAR a máme volat zase zítra, tže zřejmě vše ok. Kolik jich je nevím, asi je to tak lepší, ale nervy jsem měla ukázkový…šúruju celý byt, nemůžu sedět a nic nedělat…prostě momentálně plašan č.1 ![]()
Tak bych řekla, že má Perla 1.den po ET, jelikož tu taky straší každý den a od včera ráno nikde
tak DRŽÍM PALCE !!!
A co ostatní čekatleky - Filo, Marci, Macku, Leico - co ta cysta?
A co Vlaďko nervíky? Doufám, že jsi v pohodě a natěšená na mimi ![]()
ANDRI
Tak především a hlavně pro tebe posílám kus pozitivní energie
![]()
Věr a doufej, protože CO SE MÁ STÁT TO SE STANE
a to štěstí prostě jednou sedne i na nás
Čím menší je počet vajíček, tím větší je jejich kvalita. Prostě to jsou silní jedinci, kteří se dokáží poprat s životem
a ten zbytek, to byli jen takoví slabí chcípáci
tak jsem to brala já (taky mi jich dost odpadlo
) ale ti co zbyli, byli ukázkoví, kvalitní.
To že to u mě nedopadlo, bylo čistě z psychických důvodů. Takže BOJOVAT BOJOVAT BOJOVAT
![]()
to víš, že bojujeme a budeme !!!
Takže ty v pátek frčíš? a kam vlastně, jestli to není tajemství?
Chorvatsko, ostrov Krk. Už jsme tam byli loni a moc se nám tam líbilo.
Já vím, že bojuješ. Není to lehké myslet na něco jiného..Držím palce!
Jám to mám v Chorvatsku taky ráda, loni jsme tam jeli na svatebku - spusta jídla, sluníčka
naši jezdí taky na Krk a letos tam byl brácha s rodinou. Užijte si to a doufám, že vám vyjde (nejen) počasí ![]()
Ahoj holky, od včerejška mi přibyla další pichulka Menopur, takže dneska a včera jsem už dostala 3 najednou (Menopur, Puregon, Dekapeptyl). Nemocenskou jsem si nenechala vypsat, protože mi nic nebylo, ale dneska je to teda síla, při každém kroku cítím jako bych měla v podbříšku činku a píchá mě tam. je to fakt hnusné ![]()
V pátek jedeme na další ultrazvuk, takže zítra to ještě nějak přežiju.
Všechny moc zdravím a Darince přeju krásnou, pohodovou a slunečnou dovolenou. ![]()
Eva
Ahoj Evčo,to je hrůza,píchat si tři injekce!!!A do toho ještě to čekání…
Chtěla jsem se zeptat,kolik dní se píchají injekce,než je odběr?
Já jsem teprve 10.den cyklu a nejradši bych už to dostala!!!Možná jsi měla jít na neschopenku,když máš bolesti. ![]()
Tak pa Macek
EVČO
To je fakt síla, 3 injekce v jeden den.
Vzpomněla jsem si, když jsem si píchala při 1.IVF Meno… už jsem zapoměla název, píchalo se to do stehna. Já jsem vůbec nebyla na PN, až po punkci, normálně jsem cvičila a pak jsem jednou posilovala vnější stranu stehen a to jste měly vidět, jak se mi stehna krásně zbarvila!!! To byla jedna velká modřina, z těch injekcí, a ještě to tak krásně nateklo, že jsem měla problém se vejít do kalhot
![]()
Při 2.IVF jsem si píchala do břicha a bylo to o hodně lepší. A už jsem ani necvičila.
Takže já se dneska už s váma loučím, tady prší, ale to nevadí
Nějaká příjemná knížečka to vyřeší a večer se těším, jak se naložím do vany, stejně jako včera
A možná bude i vínečko
![]()