IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
27.8.06 11:55

Zdravím v neděli :lol: :lol: :lol:
Perlo,gratuluji,8 vajíček je dobrý :lol: :lol: :lol: ,já taky měla 8 oplodněných :lol: no a vidíš ,Sofinka se hlásí hrdě k světu :lol: :lol:
Jinak s tím břichem,já trpěla jak kůň,ale já jsem zvláštní případ :oops:
Holčiny ,všem držím palečky :wink: ,se Sofinkou ,samozřejmě,abych jich bylo víc :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.8.06 12:39

Ahoj kočky,
tak doma lítám jako hadr na holi (viz Vlaďka :) ), abych měla „hotovo“ a klid na OPU. Ještě musím oběhnout byt s prachovkou a luxem a uklidit tu vyžehlenou hromadu…Chci mít hotovo, abych si pak mohla dál leháro, ale ono se to stejně po pár dnech změní, když tu bude manžel úřadovat ;)

Všem, co mi držíte palce DĚKUJU!!! Nervy trošku začínají pracovat, přestože vím, že to „nic“ není a bude to OK, ale podvědomí je mrcha :evil:

Perlo - počet oplodněných je krásný, jen tak dál!!! A už to nebolí?
Fila to má už zasebou, jsem zvědavá, jak to probíhalo a držím palec!!!

Tak já si jdu dát dietní oběd.....zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
27.8.06 13:03

Andri, to se musí - alespoň to pomůže k dobrému pocitu. :lol: :lol:

S těma nervíkama to naprosto chápu. Taky už to na mě začíná doléhat. Začínám být mírně nervózní, tak doufám že to manža se mnou do pátku vydrží a vlastně i potom. :wink: no bude to ještě zajímavé.

Jinak holky držím palce všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.8.06 13:23

Vladi - když jsem byla na kontrole, byl tam primář a ptá se, jak mi je a já, že kupodivu v pohodě. Že to jde tak nějak kolem mě. A on - no nebojte, to přijde, ty nervy tam budou určitě, to je v podvědomí, i když nechcete…2.pokus není žádná tragédie atd. a na mě to padlo…tak se snžaím zabavit, abych nemyslela na blbosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
27.8.06 13:39

Ahojky Andri,
to s tou nervozitou a nervíkama asi ještě přijde. Proto teď pojedu se podívat za rodinou ať přijdu na nějaké lepší myšlenky :D :D
Už mám nachystané knížky do kterých se můžu po ET hned pustit. Tak mi to snad chvilku vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.8.06 13:42

taky jedu k našim :) a půjčit si Účastníky zájezdu a jiné veselé knížky, nic náročného ;)
Ty se máš, že nemusíš na OPU.. už aby to bylo za náma, viď ? A rostly nám pupky!!!
Měj se krásně, hezkou neděli všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.8.06 16:46

Ahojte holky,
Macek-omlouvám se, že píšu až teď-já chodím do UNICY do Brna i když jsem od Opavy, Brno nám bylo doporučeno, tak jsem chtěla pro to udělat maximum, uvidíme jestli se to vyplatí, jo a na IVF + ICSI jdu poprvé

Andri-prosím, prosím, vlož mě taky na nástěnku :)

Fila-myslím na Tebe, ať je všechno v pohodě

Perlo-tak už to máš za sebou, za chvíli už budeš mít kulíška v bříšku :wink:

Ostatní holky-všechny Vás zdravím, ať se máte mi¨c krásně a s tím úklidem to zase nepřehánějte, něco musí udělat taky Ti naši chlapi, no néé! :lol:

Mě čeká v úterý kontrola, jak se zadařila stimulace a dovím se datum odběru, tak jsem moc zvědavá a nemůžu se už dočkat.

Zatím papááá Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 18:22

Ahojky!!!

Darinko , s tím počtem, určitě počkám, co mi řeknou doktoři. Akorát že ta paní, co s námi všechno probírala, říkala, že tam dělá už 10 let a nerozumí ničemu. Že dají třeba 2 embrya áčkové, béčkové kvality a nechytne se žádné, dají 3 céčkové, déčkové a chytí se všechny. No tím pádem mi teda moc nepomohla. Ale podle toho jak mluvila to vypadalo, že by nejraděj dali 3. No však uvidím. Nejhorší je, že můj chlap mi poradit nechce, prý tohle si musím rozhodnout sama. Trochu mě tím štve. A taky nevím, jestli bych dokázala jít na redukci. Jenže blbé je, že po té co jsem přišla o ty dvojčátka, mám strach i ze dvou. A chodit na KET - s tím bych taky problém neměla. Jenže - zase překvapení! Prý po rozmrazení přežívá tak polovina a že prý s tím nemají dobré zkušenosti. Prý je daleko menší šance na otěhotnění než při ET. No tím mě úplně rozhodila, to jsem teda fakt netušila.
To je super, že máš dneska tak suprovou náladičku!!! Darinko, jen tak dál, hezky v tom pokračuj!!!

Filo - myslím na tebe, dej vědět, jak si na tom. Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 18:38

Marcinko , s tou bolestí bříška si fakt hlavu nedělej. Opravdu je to u každé jinak. Jak jsem tehdy asi tak před měsícem byla na odsátí cysty, popisovala jsem vám tu, že jsem byla na pokoji s holkama, které postupně odváděli na punkci a z ní zpět do postele. Ty holky, jak se probraly, vypadaly úplně v pohodě, jako by si šly jen nakoupit. Vůbec nic jim nebylo. Proto jsem byla úplně v šoku, když jsem se vzbudila já, z té šílené bolesti. Ale fakt tě to vůbec nemusí postihnout, já myslím že jsem prostě cíťa :oops: :oops: :oops: .
Marci, hodiny přesně nevím, ale na punkci jsem šla v 8.00, a někdy po půl jedenácté jsem sešla z pokoje dolů za mým chlapem. Pak jsme víceméně hned šli k doktorce, která nám řekla, že odebrala 15 vajíček, u ní jsem i podepsala ten souhlas k darování, probrali jsme způsob oplodnění (ICSI) a že máme počkat, než nám z laborky řeknou, jak to dopadlo. Pak jsme asi tak půl hodiny ještě čekali - přibližně. Každopádně kolem 11.15 jsme jeli domů. Takže to celé trvalo asi tak 3 a čtvrt hodiny. PK, pokud to bude možné, mít budem. To záleží co nám řeknou zítra, jak to vypadá s našima drobečkama.

Leni , bolest bříška po punkci - tak to teda jsme dva zvláštní případy. Já se vzbudila a úplně jsem se kroutila a brečela bolestí. Já jsem tohle fakt vůbec nečekala. Sestra, co mě chodila kontrolovat, když mě viděla, běžela hned pro doktorku. No a protože jsem včera byla jedinou pacientkou, můj chlap se prý úplně vyděsil. Protože vlastně nevěděl co se děje, jen viděl sestru vyběhnout ode mně, a potom jak ta sestra běží s doktorkou ke mě. Píchla mi nějakou injekci, trošilinku to pomohlo, ale fakt jen trochu. I doktorka pak říkala, že jsem úplně zelená. A ten můj, když mě pak uviděl, byl z toho úplně hotový. No jo, někdo je hold citlivější, no!

Jinak, dneska mě bříško ještě bolí, ale o dost míň než včera. Spíš mi teď připadá, že mě bolí snad žaludek, nebo co :evil: .

Andri , jestli se nepletu, na řadě s OPU jsi teď ty. Moc ti držím palečky, ať to dobře dopadne a bříško ať nebolí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 18:51

Jo, ještě Filo , psalas že bys nepřenesla přes srdce darování vajíček. Já to úplně chápu, je to hodně těžké rozhodování. Jenomže já mám jednu velmi dobrou kamarádku, která sice ještě do CARu nechodí, ale brzy bude. A darované vajíčko právě potřebovat bude. Je to hrozně hodná holka a hrozně nešťastná, že němůže mít vlastní děti. Představa, že bych nějaké takové holce mohla pomoct, mi ruší veškeré předsudky a představy, že by vlastně měla moje dítě. Říkám si, že je to blbost, ode mne dostane pouze vajíčko, a i když by to dítě třeba mělo moje geny, ona by ho nosila s láskou v bříšku, to ona by byla jeho maminkou! A člověk, který si tolik vytrpí pro to, aby měl miminko, přece nemůže být zlý!
Takhle to prostě cítím, ale bohužel z darování sešlo, protože jsem jich neměla tak velký nadbytek :? . Takže nikomu tu radost neudělám.

Hoky, když se tu zítra neukážu, jsem na ET. Moc s tím ale nepočítám, spíš počítám s tou středou. Možná jsem příliš velká optimistka, ale fakt doufám, že to tak bude. Prý by to tak bylo nejlepší (dle doktorů).

Tak ahojky, a držím nám všem palečky!!! Těhulkám posílám pohlazení bříška a všem „našim“ miminkům pusinku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 18:52

Hehe, jsem se vám tu dneska rozepsala, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.8.06 19:22

teda to jsou romány Perlo, ale super!
Já se trošku bojím, jak píšeš - ihned po probuzení jsem měla taky bolesti, nechtěla jsem vás s Filou strašit :wink: ptala jsem se paní vedle mě, jestli jí to taky tak bolí a ona, že né, každá to máme jinak…postupně to odcházelo, když jsem po 2,5 hodkách šla k manželovi, píchalo to, ale mnohem míň a 2.den to bylo skoro ok, jen to čůrání :oops: ale ta půlhodinka mi teda dala zabrat. Tak se trošku bojím zítřka, ale přežiju to, musím :wink:
Tak hezký večer, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 19:25

No já jsem teď docela šťastná, že jsem netušila jak to může bolet :wink: . A to čůrání, to je fakt síla, že :lol: ?! No dneska jsem byla i na velké, připadala jsem si že snad rodím, nebo co :oops: :lol: :lol: :lol: !
Jo, a mě paní doktorka říkala nejen to, že je to u každé jiné, ale i to, že podruhé to tak bolet nemusí! Takže tebe to zítra bolet nebude, ju :wink: ?! Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.8.06 19:30

to jsi hodná :D ale kecáš, viď :D ? Já se poprvé moc těšila, nevěděla jsem do čeho jdu 8) … do teď jsem byla v pohodě, ale dneska mi nervy pracují, chce se mi brečet a nevím proč, nejde to nijak ovlivnit…mám takový chvilky a strach, vím už do čeho jdu…ale moc se těším, až to bude zamnou, to už bude mnohem líp!!! dneska jsem fakt za plašana :D !!!!
Počítám tak s 15ti vajíčky, z toho bude 1/2 zralá - použitelná a pak se uvidí :wink: držím Ti palce, večer napíšu, ahoj a dík !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.8.06 19:34

Andri, já fááákt nekecááám :wink: , uvidíš, věř mi :wink: !!! Tvůj strach úplně chápu, já včera těsně po odběru řekla, že příště bych už do toho nešla. No ale to víš, že dneska už to vidím zas jinak :wink: .
Držím ti palce, ať ti to dobře dopadne, a ty bříško, ty nezlob Andri a nebol!!!!
Papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová