Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neomlouvej, já to možná blbě napsala
!!! Jóó, tak 90% šanci že otěhotním, bych brala taky
.
Já už se nemůžu dočkat soboty, já jsem tááák zvědavá.
Marci, ano, máš přesné informace
! Nám to doporučili i přes to, že spermijky jsou v pořádku. A když jde o větší úspěšnost, tak na penízkách nezáleží. Dokonce nám i nabízela AH, možná si nechám i tohle. Prostě pro to chci udělat úplně všechno. A dost mě nahlodala s tím zavedením tří embryek.
Nám taky doporučili AH a myslím, že si nechám zavést 2 embryjka. Omlouvám se, ale co Tě čeká v sobotu?
Evi, v sobotu v 8.00 punkce, transfer nejdřív v pondělí, nejpozději ve středu. No je to všechno tááák napínavé
!
holky dneska se v 16.30 divejte na CT2,je tam 4 dil umele oplodneni.Minule tam bylo prave o tom ICSI a nedivim se ,ze je to tak drahe kdyz si s tim tak hraji.
Perli tesis se???
Tak to máš za pár, já se už taky nemůžu dočkat, v úterý jdu teprve na kontrolu jak „zraju“ ![]()
Kdy myslíš, že mě čeká odběr? Jak jsi to měla Ty. Od 8.8. si píchám Dekapeptyl (nebo tak nějak) a od včerejška Puregon. Baštím Metformin a Prednison.
Evi , jo, nemocenskou už mám od začátku.
Já to měla úplně jinak. Od 1.DC nosní sprej Synarel, od 10. DC pichulky Fostimon - 10 dnů. Dnes jsem měla poslední pichulu, večer si jdu pro Pregnyl, to se píchá 36 hodin před punkcí.
Já myslím, že ty už to máš taky za pár, tobě to doktor neřekl? Mě říkal předběžný termín punkce už na začátku.
Evi, a jak to že už po 15-ti měsících jdeš na IVF? Zjistili ti nějaký problém? Se mnou se můj (teď už bývalý) gynekolog byl ochotný o tom bavit až po dvou letech neúspěšného snažení. A to jsem si to ještě výslovně vyžádala.
Evi, a je docela možné, že pokud budou folíci dostatečně velcí, za dva dny po té kontrole můžeš jít na punkci.
No, já mám problémy s ovulací, někdy jó a někdy né a manža má taky spermiogram na 30-40%, můj gyndr byl úplně suprový, hned nám doporučil kliniku a vůbec neprotestoval.
No ten můj bývalý doktor byl příšerný, nechápu, že jsem neodešla dřív. Po roce a čtvrt jsem ho teprve přesvědčila ať pošle mýho chlapa na spermiogram, ten byl O.K. a za dalšího myslím půl roku mě na průchodnost vejcovodů. No a protože to taky bylo O.K., nechtěl nic jinýho dělat než čekat. Po dvou letech neúspěchů mi ale došla trpělivost a šla jsem za ním, že prostě chci vypsat žádanku do CARu. No a v CARu jsem teď už rok
.
Ahoj holky, jdu vas vsechny pozdravit…
..nejak se to tady rozrusta, tak vsem drzim palce at se to povede.Nejak ted nestiham psat, ale pravidelne ctu.
Tak vsem DRZIM PALCE!!!!!