IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
22.8.06 20:09

SUTKO PROMIŇ !!!!
Já to nedělám schválně !!!! Mám známou Šutku a vždycky zapomenu, že jsi bez háčku…a není to šišláním, to mi věř! Ještě jednou promiň, vím, že jsi mi to už říkala :oops:

Nějak se mi nic nevybavuje jako SUTKA - leda spojení 2 jmen, např. Su..... Katka nebo tak něco, jinak mě žádný jiný význam nenapadá…budu si už dávat bacha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
22.8.06 20:59

Ahojky!!!

Andri , tak to vypadá, že teď jedem obě naprosto stejně, že? U obou včera kontrola, zítra kontrola, obě punkce v pátek nebo v sobotu… A Andri, přestaň být realista a buď zase znovu naivní, jako jsem já aspol. :wink: :lol: ! Jo, a psala jsi 8-10 vajíček a že jsi z toho smutná. Ty jsi trdlo, proč to zas vidíš tak černě?! Já se teda v tom vůbec nevyznám, ale myslela jsem, že je to dost?!

Filo , ty náš nováčku :D , tak ty se stěhuješ tááák daleko? A kam? Už jsi začala stimulovat? To je krásné, cos napsala, že odjedete jako pár a vrátíte se jako rodina - určitě joo!!!!

Vladi , páni, tobě se to taky pěkně blíží, vždyť už to je příští týden 8O "! Ptala ses mě na PK, já předpokládám že ne, aspoň mi teda nikdo nic neřekl. Podle čeho se vlastně rozhoduje, jestli bude PK? Jé, to je hezké, že si taky pojedete pro mimi, jako my :P ! Taky jsme si s mým chlapem říkali, že si to jinak uchodíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
22.8.06 21:10

Jů, koukám, jaká jsem kecka, už vás začínám předhánět s počtem příspěvku :lol: :lol: :lol: ! Teda kromě Leny. Leno , s tvým počtem 1450 na tebe nemám :lol: :lol: :lol: !

Darinko , kéž by se mi podařilo můj pozitivní přístup přenést na vás všechny! Já vím, že se mi to kecá, když mě čeká „teprve“ 1. IVF (a snad poslední :wink: ). Je mi to vždycky hrozně moc líto, když některá z vás smutní a není v mých silách vás rozveselit. Asi si tím „černem“ opravdu musí každý projít sám, vím o čem mluvím. Vždyť i mě to trvalo půl roku, než jsem zase začala ŽÍT a VĚŘIT! A věřím, že k tomu postupně dojde každá, i NAŠE Lovely! A doufám, že ty už jsi taky pozitivní, nebo ti naplácám na prdel :lol: :lol: :lol: !!!
Dari, ty jsi dobrá, žes cvičila až skoro do punkce! Já se teď skoro bojím pohnout, když mě včera paní doktorka postrašila, že mám být v klidu, ať mi nepopraskaj vajíčka :oops: :lol:

Holky, všechny vás móóóc zdravím!!! Nám stimulkám přeji hrozně moc štěstíčka, těhulkám posílám pohlazení bříška, a miminkám velikananánskou pusinku! No a jejich maminkám přeji spoustu radosti s právě opusinkovanými miminky :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.8.06 08:45

Dobré ránko,
jakpak se máte :D ?

Perlo - PK je na vás, pokud vím, tak si ji ve většině případů páry nechávají - embryjko se dělí a dělí a vyselektují se ty špatná, která se přestanou vyvíjet a zavedou ti několikabuněčná embryjka. PK trvá myslím max 5 dní - pak už embryo opouští obal a zavrtává se.
V kolik dneska jedeš? Já kolem 10h, tak dám navečer vědět, jak to vypadá :wink: Tak folíkům zdar !!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.8.06 08:50

JAK DOPADLY HOLČINY???
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?

ČEKATELKY NA STIMULACI:
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET 1.9.06, 28let,
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET ?, 31 let, 3.10. imunologie v Podolí

Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, 24 let, KET - ?
Inkah: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let, KET - ?
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let, těhu přirozeně (dvojčátka), ale bohužel potrat :cry:

VČELIČKY :
Perla: 1.IVF (8/06) Fertimed, 27let, od 6.8. sprejování, od 15.8. jehličky, OPU 26.8.
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let, od 16.8. jehličky, OPU 28.8.
Marcina: 1.IVF (08/06), Fertimed, 27 let, jehličky od 24.8.

ČEKATELKY NA //: 0

TĚHULKY:
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 14.10.2006 ve 38tt (císař), 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), 100% holčička (Sofinka) TP 22.12.2006, 36 let, Ko: 24cm, 500g, další Ko 19.9.
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), holčička (Kačenka) TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika, Ko 4.7.: přes 10cm
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let, 8.8.amniocentéza DRŽÍME PALCE!!!
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi, TP 28.1.2007 Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, trojčátka !!! TP 18.2.07
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, dvojčátka, Ko 16.8.= OK :)

MIMINKA PO IVF:

Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm 

Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm 

Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 28 let, 12.7.06 Tadeášek 2890g, 49cm

Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, 17.7. (18:53) blonďáček Jonášek, 2800g, 46cm [/barva] [barva=#444444]

JonášekTadeášek Nikolka Lukášek [barva=red][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.8.06 08:51

Ahoj Holky,

tak uz nejsem asi zadny novacek… uz mi to preskocilo na Povidalku… :lol:

No, stimulujeme uz od zacatku srpna, vse vypada v poradku, vcera jsem byla u pana doktora a ten mi rekl: NO, vy nam zrajete jako malina. Bylo to fakt krasnyyyyy a ja jsem se citila taaaak stastne… a jeste porad citim… :D

Stehujeme se do Australie, do Perthu. Parkrat jsme tam uz byli, a do toho mesta jsme se hrozne zamilovali. Hlavne je tam porad teplo… ted momentalne je tam zima, ale maji tam asi vice stupnu a tepleji nez mi tady… :D Dostali jsme po dvou letech prace a papirovani konecne resident vizum. A tak zaciname uplne od nuly, a jeste taaaak daleko… a jestli se nam s temi mimuskami zadari......... no jak uz jsem napsala… odletime jako zamilovany par a na dovolenou prijedeme pristi rok jako rodina.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.06 09:50

Ahoj holky,
dneska nestíhám psát, ale přečetla jsem si všechno. Všechny vás moc zdravím, stimulky, těhulky, prostě všechny :lol: :lol: :lol: :lol:
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.06 09:54

Filo,
ten tvůj příběh se stěhováním mě teda děsně zajímá. Ne že bych byla zvědavka 8) 8) 8) já o tom vždy snila, přestěhovat se do zahraniční, ale manžel je takový zarytý čech :( a nebaví ho cizí jazyky a prostě by nikam nešel :twisted:
A zrovna austrálie, to je pěkně daleko, jste teda odvážní…asi tím i tak trošku ztratíte kontakt s rodinou, myslím rodiče a pod. (případně i babičky :D :D a dědečky :lol: :lol: do budoucna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Moc vás držím palce, a jestli se ti bude chtít se svěřit, jak jste tam našli práci? … Jak dlouho se letí do Austrálie? … měla bych spoustu otázek. To víš, je to takové oživení tady, zde se spíše řeší, kolik komu zraje folíků, kdy punkce a ET apod. A já zrovna po všech mých zklamáních uvítám nějakou změnu :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.8.06 10:48

Ahojky Dario,

my jsme totiz takovy chudinky bez domova… :D . Zili jsme ted par let uprostred indickyho oceanu, na malym ostruvku… no a v prosinci jsme prisli zpatky do Evropy, chvilu jsme cestovali a ted si proste chceme konecne vybudovat nejaky hnizdecko. A Australie se nam zatim libila nejvic.
Ten muj totiz neni cech, a v Cesku bydlet nechce. Takze tady budu muset zase vsechny opustit :D - oni jsou na to ale uz zvykli, a hura do Australie. leti se tam asi 17 hodin. Tak to neni tak hrozne… Uz se tam hrozne tesim, hlavne na to budovani, hledani prace, kupovani auta, no proste zacneme normalni zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.8.06 14:42

Ahoj kočky ,jdu vás pozdravit a říct vám,že všem držíme se Sofinkou palečky ať to máte všechny už konečně úspěšně za s sebou :lol: :lol: :lol:
Andri ,info do seznámku,Sofinka má už 24 cm a téměř 500 g,KO 19.9 ,takže už je to kus baby :lol: :lol: :lol:
Dneska jsem neodolala a trochu nakupovala a včera jsme vyráběli Sofince pokojíček ,už má hotovou podlahu,vymalováno a postavenou postýlku,dnes jsem se dala do praní věciček dokud je trochu teplo ať to uschne pěkně venku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.8.06 18:08

Ahoj vsichni!! :)

Tak jsem dneska byla na KO v CARu,vzali mi krev a zitra rano si mam zavolat.jak bude vse ok tak od zitrka zacinam pichat puregon rano a vecer po dobu 7 dnu a pak se uvidi.
Holky co jste si pichaly puregon tak jste to meli 2krat denne???

Perli Andri a jakpak jste dopadly Vy?????

Leni to jsou pekne starosti ze???? :wink: Taky bych chtela mit takove :wink:

Jinak zdravim vsechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.8.06 18:35

Ahojda,

Filo a Dario - já taky miluju cestování, s manžílkem jsme 2× byli na půl roku „venku“, ale jen v Evropě, taky bych jela někam k moři, ale chce to dost odvahy a podmínky. My je máme supr tady v Čechách, tže budeme asi jezdit už „jenom“ na dovolený :D Tak ať Vám to Filo vyjde!!!! A když budeš mít chuť, přijď nám to sem oživit cestopisama :) a klíďo přihoď fotky do alba, ráda se zasním :)

Marcino, tak držím palce a hurá na pichulky!

Já jsem dnes přijela z CAR s úsměvem, mám hezkou sliznici (10,5mm) a na každé straně 6-8 folíků, tže ještě vyrostly nový. Tže i kdyby ty malý nedorostly - bude jich cca 8-10 zralých a to je super!!! Tak mě Dr. udělal takovou radost (byl tam jiný než minule), byl příjemný a vše mi ukázal atd. Na OPU jsme se dohodli na Po, v So mám ještě Ko. Snížil mi dávky, protože už mají kolem 12-15mm, tak jen dojedou…

Díky moc za včerejší povzbuzení, ňák to na mě padlo…Jsem tentokrát děsně utahaná a strašně mě bolí břicho, v práci už jsem si vzala volno, tak budu doma v klídku a pohodě.

Mějte se bájo, pa A*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
23.8.06 18:44

Ahojky Leno, tak to už je opravdu kus baby. A takovej pěknej pokojíček bude mít. To bude teda miminko - radost ohledět.

Marcino, puregon jsem brala, ale bohužel si nevzpomenu kolikrát denně to bylo.:oops: Ta paměť už mi nějak neslouží. Ale puregon byl fajn - bezpolestný a pěkně se to píchalo (tada manža - já jsem strašpitel) :lol:

Andri, no to je dobře že máš takový pěkný foliky a tolik. :lol: To ET budeme mít skoro stejně. Záleží jestli budeš mít Prodlouženou Kultivaci nebo ne. Jseš už na nemocenské, nebo budeš až po OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.8.06 19:03

Ahoj Vlaďko,
PK určitě budeme mít, snad emb. vydrží až do pátku (maximum), to by bylo toho 1.9. :D
Neschopenku si nechám napsat v sobotu na Ko - zpětně. Ale už chci být doma, zítra jen zajedu na skok do práce a hurá válení se v posteli :D ty budeš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
23.8.06 19:13

Ahojky Andri,

Po KET bych chěla být doma - pokud mi ji v car dají popřípadě si ji nechám napsat u obvoďáka. V pátek si sice beru dovolenou a potom prostě nemoc. V práci je to moc stresující takže se toho ráda vzdám a klidně i nadobro :lol:
Já jsem při IVF měla snad všechno. PK taky a teď mi budou dávat již 2expandované blastocysty a to se teprve v pátek tak kolem 10 dozvím jak přežili rozmrazení a zda je co zavézt. Ale věřím že tyto embrijka jsou bojovníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová