IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
21.8.06 15:44

Jo, a moc lidí tam nebylo, dokonce mě vzali o 15 minut dřív, to se mi tam myslím ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.8.06 15:56

To je hrozne,napsala jsem zpravu a kdyz uz jsem ji chtella odeslat tak me to vyhodilo.Posledni dobou to nejak blbne,tak nevim.Takze pisu znova.
Tak to asi budes mit peknou urodu ne :wink: :wink: ,kdyz uz to citis..To jsem ani nevedela,ze tam maji p.Doktorku 8O 8O Ja si jedu uz pro pichulky,sice 9DC mam az ve ctvrtek,ale to maji jen pro tehulky tak jdu ve stredu,pry to nevadi.To uz se mi stalo po druhe,ze mi to vyslo na ctvrtek a vzdycky mi toe objednali den predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.8.06 16:01

Nevím, každopádně říkala paní doktorka, že nemusím mít strach, že vajíček budu mít dostatek. Zapsala do protokolu velikost těch největších folíků, napočítala jsem jich 10 a pak tam je ještě několik menších, ale fakt nevím kolik. Celkový počet neříkala :lol: . Ale to prý je normální, že ke konci cítíš v podbříšku takový tlak.
A jak vlastně snášíš sprej? Dráždí tě to? Já jsem si už na to pálení očí a kýchání docela zvykla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.8.06 16:05

Tak ten sprej snasim celkem dobre,to ty prsasky byly horsi.Ale casto mam bolesti hlavy a talky v brisku taky mivam a MS jsem mela jen 2 dny.Tak nevim jestli to je tim mensesem.Jinak me ten sprej nijak nedrazdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.8.06 16:12

Tak to buď ráda. Jo, a už je definitivní, že na punkci půjdu pod narkózou. Už mám za sebou vyšetření, na které mě z Fertimedu poslali a všechno je naštěstí O.K. A ptala jsem se na nocování. Prý doporučují, aby se přijelo den před punkci, ale není to nutné, je to prý proto, aby pacientka byla v klidu (to bych se teda chtěla vidět, jak jsem tam ve větším klidu než doma - HAHA, nervózní budu ať jsem doma nebo tam). Po punkci se tam nepřenocovává, ale po transferu ano. Ne však na pokoji, kde by mohl být můj muž, což jsem teda nevěděla, že tam budu muset zůstat jednu noc sama :? . Já jsem toto všechno nevěděla, tak jestli ty jo, tak se nezlob, že s tím otravuju :wink: . Budete si tam objednávat pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.8.06 16:16

Perli me s tim neotravujes,jea jsem to vedela,ale nebudu tam ten den pred punkci prespavat.A po ET to jsem rada,ze nas tam nechaji,myslim si,ze ten den je velmi dulezity na uhnizdeni a v malo kterem CARu to delaji.Ale jestli bych mela malo vajjicek tak mozna ze tam ten den pred punkci zustanu,abych si to neco malo nevytrepala cestou.Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.8.06 16:21

Škoda, že tam nebudem po ET spolu. A taky jsem ráda, já jsem i tak uvažovala, že bych si tam objednala aspoň na tu jednu noc po ET pokoj, to jsem ještě nevěděla, že si mě tam nechají automaticky. Jé, já jsem asi divná, ale já se fakt těším! Já už to beru jako hotovou věc, prostě si pojedem pro miminko a hotovo. Vůbec si nepřipouštím, že by to nemělo vyjít. No jestli ne, tak nevím jak se z toho vyhrabu, když jsem si teď tááák jistá :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.8.06 16:24

No tak samo to je i u me,taky to beru jako hotovou vec a vubec si nepripoustim ,ze by to nemelo vyjit,A kdyby nahodou to nevyslo tak se tim budu zaobirat pak ,tedka nechci!!!!takze drzim palecky a ve stredu dej vedet co a jak,taky napisu.

TAk zatim pa,jdu se psikama a pak si zacvicit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.8.06 16:25

Dneska jsme při zpáteční cestě v autě s mým mužem řešili, jestli si necháme zavést dva nebo tři mimísky. Přemýšlela jsi nad tím?

Já taky končím, jdu si udělat langoš, mám hlad. A za chvilinku si pojedu do práce pro mého muže hurááá!

Tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.8.06 16:32

Perli minimum 2 embryjka a maximum to uvidime na kvalite vajicek,ale mam strach si zavest 3 embryjka.Fakt jeste nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.8.06 18:02

ahoj holky, je mi moc lito ze tady nektere tak moc smutnite!
doufam ze bude lip!
Marcino, s tim poctem nevim, nevim… vis jak jsem dopadla ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
21.8.06 18:17

Ahoj holky!
Moc bych vám chtěla poradit, ale fakt netuším… Já o tohle rozhodování „naštěstí“ přišla tím, že jsme měli jen jedno embryjko. Je to složitý, dáte víc - větší šance, že se aspoň jedno chytí, ale když se pak chytí všechny… Se mnou byla na ET holka a ta si nechala dát 4 a chytlo se jedno. Kdyby tak člověk věděl, že se jedno chytne, tak si jich nechá dát klidně 10, že jo? :lol: No jo, moc vám s Tadíkem přejeme, ať to zvládnete a máte už taky svoje miminečka v náručí! :wink:
A všechny moooc zdravíme! http://www.porodnice.cz/…es/sml50.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
21.8.06 18:41

Ahojky

Dario je skvělé, že mrška přišla. To je dobré, že tělo nastartovalo takto samo. Tak to chce teda pěknou oslavu - doufám, že jsi si něco dobrého dala.
Chlapi jsou fakt asi všichni stejní, ale i tak si to bez nich nedokážu představit. :wink: Jednou za čas musíme ty chlapi trošku pomluvit :D :D Jinak by to nebylo ono.

Perly - tak to už opravdu utiká - za chviličku punkce- Budeš mít PK? No u nás v Car zavádí 2 embrijka a pouze na vlastní žádost - by zavedli více. Já si nechám zavést 2 - pokud teda přežijí rozmražení. U nás v caru se po ET chodí domů - cca po 1/2 - 1 hod. Přez noc se tam nezůstává. :D Ale i tak věřím, že to vyjde a taky si tak nějak nepřipouštím že ne.

Takže snažilky ať tam máme brzo //
ostatní si pěkně užívejte sluníčka - to dokáže krásně naladit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
21.8.06 18:52

Šelmino, já jsem na výsledky z imuna čekala cca 5 týdnů. Nakonec mi tam naštěstí nic nenašli - jenom velice malou odchylku od normálu u nějakého hormonu nebo co, to ale není nic co by se muselo řešit. Já jsem si teda nechala rovnou udělat i genetiku a výsledky jsme měli tak nějak taky do měsíce. Takže jestli to ještě nemáš doporučuji si to udělat.

Cherry - OHSS jsem sice neměla, ale jak už tady někdo říkal je potřeba hodně pít a asi je dobré si kontrolovat (měřit) břicho. Pokud ti bude splaskávat tak to bude dobré. Pokud se bude zvětšovat a budeš cítit velké tlaky a bude se ti špatně dýchat - volej a jeď do svého car- tam to buď vyřeší ambulantně kapačkou, nebo potom do nemocnice. Doufám, že jsem to nenapsala moc tvrdě, ale nejlepší na tom je, že pokud je OHSS je o něco větší šance, že se embryjka uchytnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.8.06 21:07

Děkuji za ohlasy ohledně syndromu OHSS. Při první stimulaci (před 3 roky) bylo všechno v pohodě a po ICSI se nám hned napoprvé povedlo miminko. V květnu už jí byly 2 a jmenuje se Natálka.
Já jsem dneska byla v Pronatalu, dr. říkal, že se to lepší, ale že ještě není vyhráno, mám břicho plné vody a vaječníky 8 cm. Punktovali mi 43 folikulů a z toho bylo 20 oocytů. A dneska nám řekli, že máme 14 embryjek v „mrazáčku“. Ale na KET půjdu až po 3 menstruaci, protože se organismus musí dát do pohody. Tak uvidíme co a jak. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová