IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
23.8.06 19:42

Holky dneska mě manža velice mile překvapil. připoměl mi SMSkou, že si mám vzít prášky (včera jsem si stěžovala, že jsem málem zapoměla) a dneska odpoledne mi řekl že si vzpoměl že už za 9 dní si jedeme pro mimísky.
Tak to mi udělal ohromnou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.8.06 19:59

Ahoj, zdravím po dlouhé době všechny známé i neznámé :! :!
Tak jsem hned zkontrolovala seznámek a jsem nadšená. Míša dvojčata a Šmoulánek dokonce troj…, holky moc gratuluju. Doufám, že jste si všechny užili léto, koukám Andri je v plném proudu IVF a Vlaďka si teď půjde jako já
pro zmrzlíky. Já mám už jen dva, tak to teď musí vyjít :lol: :lol:
A Lena čeká holčičku, taky moc gratuluju.
A nesmím zapomenout na gratulace k narození - Helli,Zuzi, Barbánek, Stellinka. Máte krásná miminka :! :!
A všem kdo ještě nemá držím moc palečky, aby se to co nejdříve povedlo.
 Habi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
23.8.06 20:04

Ahojky holčinky!!!

Andri , tak po dnešní kontrole jsme si obě vyměnily role :( . V pondělí jsi ty byla smutná a já nadšená a po dnešku je to naopak :( . Dneska mi paní doktorka řekla, že levý vaječník je nějak opožděný, folíci tam jsou menší, takže to vypadá, že k použití budou vajíčka jen z pravého. Jsem z toho dost skleslá, můj optimizmus se nějak vytrácí. A nějak se zase moc bojím. Ach jo, ať už je to za námi. Počet nevím, ani jsem neměla odvahu se zeptat, abych nebyla ještě smutnější. A sliznice v pondělí i dnes 8 mm, není to málo?!!!
Jo, a zítra tam jedu zase, 7.30, a prý budem ukončovat. Nevíte co to znamená? Já jsem totiž už potom nebyla schopná se ptát vůbec na nic. V sobotu jdu na punkci, už je to víceméně definitivní. Co se týká PK, nikdo to tam zatím s námi neprobíral, to asi teprve přijde.

Jéžiš, já mám zas dneska po delší pauze nějakou depku. Hrdinka někam odešla a teď je zas ze mě ten vyplašený zajíček :( :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
23.8.06 20:27

Hehe, já se vás tu ptám dnes večer na něco, co se dozvím zítra ráno v CARu. Já jsem fakt ťula :oops: :lol: :lol: :lol: .

Holky, moc nám všem držím palce, ať už to KONEČNĚ VYJDE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
23.8.06 21:32

Vladko, Hab, Andri, Perlo , Filo, Marcino a vsechny ostatni, na které jsme zapomněla - mooc drzim palce a nezapomente. ze za mesic uz jste tehotne!!! Tak s echovejte zodpovedne :lol: :lol:
pa a myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.8.06 09:38

Ahojda,

Habi - ráda Tě tu po dlouhé době vidím !!!! A kdy máš naplánovaný ET? Taky teď začátkem září jako Vlaďka? Držím palce!!!!

Sutko - jak vůbec dopadlo to Vaše trénování spaní ve spacáku? Přihoď nám veselé historky malýho, ať je tu veseleji :wink:

Perlo - neboj, i na jednom jich roste dost a Dr. ti určo všechno dneska řekne a klidně se i ptej, jsou tu přeci pro nás. K té sliznici - k zabydlení je prý potřeba 8 mm, tže máš dobrou a hlavně pořád ještě poroste, neboj!

Leno - ty už máš teda človíčka v břiše! Už je Sofča pěkně veliká, to bude krásná holčička!!!

Vladko - i takové maličkosti udělají radost, že? Máš doma zlato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.8.06 09:44

Sutko - přehlédla jsem asi, co ty výsledky amnio? Už je máte?
Sluníčko - a co ta genetika ????
Věřím, že vše vám vyšlo ukázkově na 1* !!!! A jestli pořád čekáte, tak DRŽÍM PALCE :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.8.06 09:59

Ahoj holky, jsem tady dnes poprvé, ráda bych si sVámi povídala. Taky mě čeká ICSI asi začátkem září. O miminko se snažíme 15 měsíců, je mi 26 let a vdaná jsem 4 roky. 29..8. jdu na kontrolu vaječníků, právě prožívám stimulaci. transfér mi budou provádět na klinice Unica v Brně. Byla jste tam některá? :?: Čusík Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
24.8.06 10:04

Vítam tě Evičko a držím palce. Uričitě tam některé holky chodí, ozvou se ti.
Andri, amnio se dozvím bud tento nebo příští pátek, takže jsem ve fázi očekávání, ale snad bude vše O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.8.06 10:08

Ahoj Sutko, děkuji za přivítání. Jsem zvědavá, jestli mi holky předají nějaké informace. Jdu na první IVF, tak vlastně pořádně nevím, co mě čeká. O Unice jsem zatím slyšela samé chvály, tak se těším, co na to ostatní holky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.8.06 10:26

Ahoj Evi, pojď mezi nás :) Já chodím do Prahy, tže v tomto ti nepomohu, ale určitě tu někdo z Brna bude - mrkni na seznam, v něm to je napaný kam kdo chodí.

A jak snášíš stimulaci? Držím ti palce!!! Taky stimuluji (2.IVF), už se blížím ke konci - v pondělí mám odběr.

Hodně štěstí!!! Andri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.8.06 10:26

Ahojda, tak už jsem domááá!

Nejdřív se musím omluvit za to včerejší zmatkování - no jo, já už jiná nebudu, však už mě znáte :oops: :lol: ! Ale už jsem se zase hodila do pohody.

Sutko - díky díky díky, že na nás myslíš, my na tebe taky :wink: ! Moc držím palečky ať ti všechno dobře dopadne, a taky že dopadne!!!

Andri - tak jsem se dneska odhodlala a zeptala jsem se na ten počet vpravo :lol: . Řekla jsem jí na rovinu, že jsem z toho byla včera smutná, že z levého nic zřejmě nebude. Ale zase mi zopakovala, že si z toho vůbec nemám dělat hlavu, že na tom jednom je jich dost, prý tak 10 nebo 11. To ale samozřejmě neznamená, že je v každém zralé vajíčko, že jo?! Ale i tak mě uklidnila.

Dneska jsme se konečně bavili na téma ISCI a PK. Takže ISCI mít budem, minimálně u šesti (pokud budou :? ). Prý to sice u nás není bezpodmínečně nutné, ale že to stejně doporučují. V sobotu jdu na odběr a v pondělí se dozvím, jak se to vyvíjí. Podle toho se rozhodne, jestli bude PK nebo ne. V každém případě jdu na transfer nejdříve v pondělí, nejpozději ve středu. Jo, a prý transferovávají 2-4 embrya, záleží na kvalitě. Tak jsem si okamžitě vzpomněla na Šmoulan :wink: … myslím že taky někde psala, že měla kvalitu C nebo D, nebo si to pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.8.06 10:27

Evi , ahojky, vítám tě mezi námi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.8.06 10:30

Ahoj Perlo, to byl teda fofr, každopádně jsem ráda, že jsi zase v pohodě a počet je krásný…na jeden vaječník paráda :wink:
Takže ty nám začneš tsunamy těhu vlnu a my po ní pojedeme :D

na ČT 2 teď dávají Dobré ráno - o těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.8.06 10:31

Hehe, no to doufám!!! Teď vás vlastně nesmím sklamat, co? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová