Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky, nám je taky budou zamrazovat, jestli jich bude dost, pro případ, že by první pokus nevyšel.
Nenapadlo Vás někdy, že by se mohli třeba splést a dát Vám embryjko někoho jiného? To asi není možné, že?!
Krásné dobré ráno,
Evčo - to víš, že napadl
nebo že vymění spermijky nebo vajíčka
ale to se nesmí stát, jsou to takové blbosti, co nás napadají ![]()
Habi - to je jasný, jestli Ti bude líp bez nás, tak to udělej, budeme na Tebe ale taky myslet, ju? A držet palce!!!!
Vlaďko - teda to je fofr, za chvíli už to bude !!!
nevíš, proč se dávají ty léky na snížení imunity??? Já právě myslela, že máme být naprosto fit po psychické i fyzické stránce? Díky !
Perlo - tak co kontrola? V pohodě
?
Marci - jak zvládáš včeličky? Já mám konečně dneska poslední stimulku, zítra už jen Cetrotid proti uvolnění vajíček a večer 2× pregnyl a hotovka ! ![]()
ostatní zdravím, ale už jsem zapomněla, kdo co psal ![]()
Něco pro Šmoulánka:
http://www.miminecka.estranky.cz/…ahled/61.jpg
A tady pro Míšu:
http://www.miminecka.estranky.cz/…ahled/48.jpg
Pro těhulky:
http://www.miminecka.estranky.cz/…ahled/56.jpg
Pro nás - čekatelky:
http://www.miminecka.estranky.cz/…ahled/35.jpg
Ahojky Andri,
fit to ano, ale je důležité abychom ty embryjka ze sebe nevypudili. Prednison dávají i jako prevenci - jinak se dává u těch komu zjistili více protilátek proti manželovým spermiím. To aby tělíčko nebylo až moc fit. Takže dávat si pozor na nachlazení a aby jsi v této době nepřišla nějak moc do styku s nemocnými.
Já jsem se bohužel v únoru celkem dost nachladila, tak si teď dávám pozor
Ahoj holky, mám prosím prosbu, jestli byst emi někdo neporadily. Byla jsem teď na UTZ v úterý před stimulací na 2. IVF, dr. se nelíbilo, že krvácím, tak mi vzala krev a byly jsme domluvené na středu pro výsledky. Dr. zjistila, že mám cystu a že mám přijít ještě na kontrolu jednou v úterý a příp. bych ve středu šla na odsátí cysty. Nemáte s tím některá prosím zkušenost, vúbec nic o tom nevím, jak to probíhá, jak to bude s tou stimulací a tak. Moc prosím. Moc děkuju.
Leona
Dobré ránko holčiny,to jsem zase já,já vás jen tak neopustím ,aby jste si nemyslely
![]()
Včera jsme byli Sofince nakupovat nábytek do pokojíčku a taťka to hned postavil ,abych mohla skládat věcičky
,ještě to musí ale větrat ,tak mám vypráno a vyžehlíno zatím vše ,co jsem doma měla.Koupili jsme komodu a skříň v jednom odstínu v Ikee
![]()
To aby jste věděli,jaký starosti a radosti vás všechny brzo čekají
![]()
Hezké poledne,jsem tady dneska úplně poprvé a chtěla bych se připojit k vám všem,které také čekáte na IVF.Mě to čeká koncem září,prostě až přijde příští menstruace,tak začnu stimulovat Fostimonem.Během jara jsem měla asi 4 IUI,ale nezdařilo se.O mimi se snažíme 3 roky,oba jsme v pořádku.Tak jestli někdo chcete,tak napište,budu ráda.Zatím ahoj,M.
Ahoj Macku,
já jsem tady taky nová, mě čeká ICSI už začátkem září, 29.8. se dovím přesné datum, už se nemůžu dočkat. Uvodíš, že Ti to září uteče jako voda. Já se taky nemohla dočkat až začnu stimulaci, aspoň člověk víž, že se konečně něco děje.
Eva
Ahojky holčinky…moc vás zdravím..už budu na netu trvale..tak hned jak se zabydlíme,dočtu a pročtu vás a písnu.Pac a pusinku všem posílá Welinka
P.S.:Martinko určitě se ozvu,hned jak se vzpamatujeme ze stěhování.Papapa
Ahoj Evčo,tak to je fajn,že je tu někdo,kdo čeká jako já.Jdeš na to taky poprvé?A kam chodíš?Já jsem v CARU U Apolináře v Praze.Pa Macek
Ahojky holčičky!!!
Zdravím všechny, jakpak se dneska máte? Já se dnes mám docela ospale, pořád polehávám a pospávám, venku je zataženo až skoro tma, takže to k tomu pospávání krásně napomáhá
. Ještě pořád nějak nemůžu uvěřit, že už zítra jdu na punkci. Jsem tak hrozně zvědavá, jak zítra dopadnem!!!
Ahojky Leico , já byla taky před stimulací na odsátí cysty. byla jsem k smrti vyděšená, já jsem totiž děsnej plašan a všeho neznámého se šíleně bojím
. Ale - vůbec nic to nebylo, skoro jako běžná gyne prohlídka, jen potom malilinko bolelo bříško, ale fakt nicmoc
. Jak to bude u tebe potom probíhat se stimulací nevím, já začala stimulovat od 1.DC po odsátí. Držím palečky!
Ahoj Macku , vítám tě tady. Páni, jsme na tom docela podobně, taky se snažíme 3 roky a taky jsme oba v pořádku. Moc držím palečky, ať IVF vyjde, uvidíš, že vyjde!!!
Ssluníčko , koukla jsem do galerky, to jsou krásné pidivěcičky pro mimi, co jste nakoupili!!! Je to fakt nádhera, hodně se mi líbí ta podložka s hrazdou. A ta vanička, tam je díra? To se dává do normální vany? Jé, já už taky chci nakupovat!!! Jo, a děkuji za pochválení mého přístupu
!
Evčo , na 200%? Tak že by znovu dvojčátka? ![]()
Ssluníčko, Evi, jen vám musím říct, že ten můj přístup hodně ovlivnily i holky tady, to ony mi pomohly k tomu, abych zase začala myslet pozitivně. Tímto vám všem za všechno moc děkuji, jsem šťastná, že jsem vás poznala a že tu s vámi můžu být!!!
Habi , buď ráda, že tě do CARu poslali tak brzy. Já mám pocit, že ty 2 roky, co jsem chodila k tomu svému bývalému gyndaři nešťastná, že to nejde, jsou úplně zbytečně ztracené. On to byl fakt blbec, vždycky mě odpálkovával slovy, že jsou páry, kterým to vyjde třeba až za 10 let. No řekni, je to normální? Copak takhle jsem se mohla uklidnit? Naopak mě tím vždycky víc a víc znervózněl a znejistěl. Ale co, je to už pryč a já to už nezměním. A už jsem ho i vyměnila
!
Holky, moc všechny zdravím, myslete prosím zítra na mě, začínám být docela nervózní. Ale dopadne to všechno dobře, že jo?! Nevím kdy zítra přijedem domů, na punkci jdu v 8.00. Když tak bych se vám ozvala až v neděli. Mějte se moc krásně, a hlavy vzhůru, za chvilku to už začne!!! Moc se těším, až jedna za druhou budeme hlásit //!!!
Ahojky!!!
MIla Perloo,
drzim pesticky, ja jdu na punkci v nedeli. Ty folikuly se mi nejak rychle vyvinuly. ![]()
Mej se krasne
Perlo a Filo, DRŽÍM PALCE, ať je hodně kvalitních vajíček a z nich hooooodně miminek!!!!!