Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lovely: Posielam Ti vela sil, aby si celu situaciu zvladla.
Drz sa!
PS: Uz som v Zurichu.
Ahoj Sutko,
psala jsem ti rozsáhlou SZ. ale nebyla odeslána
„uživatel není registrován“
Nerozumím tomu ![]()
Chtěla jsem jen napsat o vztazích, a že moje psycholožka mi poradila jinak. Tak jsem teď trošku zmatená z toho, co jsi napsala. Je mi jasné, že dlouhý vztah se nedá jen tak lehce ukončit, ale když ten druhý zcela jasně odmítá spolupracovat..ale nechci to tady probírat veřejně. On ten můj manžel není zlý. Já ho nechci v žádném případě pomlouvat ani krizizovat.
Cestičky osudu jsou klikaté. Toť vše a tímto bych ráda uzavřela tuto kapitolu.
Holčinky, dneska jsem dostala, přesně 28.DC menzes, dokonce bez injekce!!!! Já mám takovou radost, že už jsem zase „normální“ ženská s MS cyklem
bez vyvolávacích injekcí
![]()
To se musí oslavit. JDu si dát nějaký dobroučký obídek!!!
![]()
Daria
Laguska ahoj;tak jak se ti libi v Zürichu,me nabidli praci ve Volketswill,to je cast v Zürichu,od 1.oktobra,je otviracka,tak jeste uvidim jak se dohodnu ohledne platu
Dario;no hura,ja jsem zvedava kdy to dostanu ja,docela se divim ,ze se nic neprihnalo pri tech nervech,normalne jsem vzdycky krvacela a ted nic
lovely: Mna sa tu paci ![]()
Len urady trosku schaosili
, takze vizum bude snad az tento tyzden
ale dobrovolne robim uz od 15.8 ::-):
Laguska;to je typicke,to jsou vsechny urady tady,ale od pristiho roku je to uz ulehcene a pracovni povoleni a povoleni k pobytu budou davat bez problemu ![]()
Musim priznat Lovely, ze Tvemu vztahu uz vubec nerozumi, ale rozmysli si dobre, zda-li budes 2× vstupovat do stejne reky.. Byt na Tvem miste, odstehuji se.
Drzim palce, abys vse zdarne vyresila
Darjo i z maleho uspechu je nutno se radovat a tak ti moc gratuluji k pravidelne MS ![]()
Lovely: ::-):
Mojmu zamestnovateli trvdili, ze vizum nepotrebujem.
A potom v den nastupu sa rothodli, ze predsa ![]()
Tak ma tento tyzden caka cesta do Stuttgartu za vizom,
ak bude hotove. ![]()
Ahojky,
Lovely, Dari, holčinky moje zlaté, mě je tak moc líto, že smutníte! Kéž bych vám tak mohla nějak pomoct! Myslím na vás a držím pěsti, ať všechno zlé už zkončí a ať už konečně najdete své štěstí!
Je mi teď hloupé psát o sobě, ale zas to berte tak, že tu píšu aspoň nějakou pozitivní zprávičku:
dnes jsem byla na kontrole v CARu, vypadá to, že je vše v pořádku a prý se nemám bát, že nebudu mít dost vajíček
. Ve středu tam jedu znovu a možná to budem ukončovat a možná už v pátek bude punkce! Ale prý spíš v sobotu, tak uvidíme. Páni, to tak šíleně letí
!!! Já jsem tááák ráda, že všechno pokračuje tak jak má!
Ahoj berušky,tak jsem dnes po kontrole ,dopadla OK,Sofinka je v pořádku,dostala jsem nějaké šumivky na pálení žáhy a máme téměř půl kilečka
![]()
Všem posílám pozdrav a foukám bolístka ![]()
aahoj Perli,to fakt leti ten cas.TRak ty uz to skoro budes mit za sebou!!!!Ja taky jedu ve stredu do CARu pro injekce,v kolik tam mas byt???A oni ti nerekli kolik mas foliku???
Leni jde videt jak Sofinka krasne roste
Preji hodne stesticka.
Jé ahoj Marci ahóóój, jsi ještě tady??? Ve středu 16.10, a ty?
Perli tak to je smula,vzdycky tam jezdime odpo ,ale tentokrat tam mame byt v 10.30hod. A co ty ??jak se citis??? ja uz se nemuzu dockat,me se vsechno tak tahne.A bylo tam hodne lidi dneska???a jaky doktor tam byl???
Byla tam paní doktorka, myslím že se jmenuje Koutná? A bude tam i ve středu, ptala jsem se.
To je fakt smůla, podruhé tam jedem ve stejný den a podruhé každá v úplně jinou dobu. Jedeš si pro pichulky?
Včera večer mě začalo bolet v podbříšku, tak jsem se na to chtěla ve Fertimedu zeptat, ale paní doktorka mě předběhla. Ptala se mě, jestli mě nebolí bříško, jestli už cítím, že se ve mě něco děje. Až mě to rozesmálo. Je fakt, že se cítím skoro stejně, jako když jsem byla těhotná, nevím jestli je to těma hormonama, kterými se dopuju.