Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míšo, to je super, krásně se to čte. Ty dneska vstupuješ do 12tt? to to letí!!!! i dál držím palce ![]()
Holky těhulky, pište pište, kouzlíte mi úsměv na tváři a je to to největší povzbuzení, co může být!!!!
Jo a prosím - co ta mateří kašička a kontryhel na sliznici? Doporučíte?
Ad prekvapko - ja si to rici nedam, i kdyz to budou vedet na 100% po amniocenteze. vnitrne citzim,ze to bude chlap, ale treba se peltu. myslim si, ze to rpekvapeni je pak moooc krasne. minule jsem to taky vydrzela a je to fajn, nechat se prekvapit( i kdyz jsme od 6. t.t. tvrdila , ze to bude kluk a byl).
Jinak Ti Miso mooc gratuluji, ze vse dobre dopadlo a ostatni zdravim, Andri a Perle preji, aby injekce moc nebolely
Ahoj zlatíčka moje!!!
Tak to vypadá, že vážně bez vás nevydržím ani den
a pořád vás tu budu otravovat
.
Mám za sebou druhou pichulku (teda vlastně šestou
) a objevilo se zase něco nového, co mě vystrašilo - dnes ráno jsem začala špinit. Stalo se to někomu? No já se teda docela vyděsila, že je něco špatně a tak jsem raději hned volala do CARu. Tam se mi sestra ptala doktora a prý mám pokračovat s pichulama, že by se to mělo srovnat. Ale docela mě teda naštvali. Mohli mě aspoň upozornit, že se to může stát, vždyť už mě za tu dobu znají, jak vždycky trojčím, když se něco objeví, co nevím jestli je správně nebo špatně
.
Tak jsem se vykecala a je zas dobře
.
Andri jde (nebo šla?) dnes do CARu, tak držím palečky, ať je vše v pořádku. Jé a my půjdem na OPU spolu, nebo se tak o den, dva minem! To budeme mít skoro na den stará miminka
!
Jo a k tomu překvápku, když jsem byla těhu, tak jsem byla na 100% přesvědčená, že si to říct nenechám, jen jsem nevěděla co udělám se svým chlapem, ten to vědět chtěl a pořád mě přesvědčoval.
tak ted nevim, trochu jste me nalomily… ale kdyz ja uz si chci vymyslet jmena a tak
ja vim to muzu i tak…
kontryhel jsem chvili pila na zvetseni te sliznice, ale moc mi to nechutnalo, ale ja bylinky asi moc nemusim… ![]()
Ahoj holky,
tak to ja bych chtela vedet jestli to bude kluk nebo holka, jenom jestli se bude chtit ukazat…
![]()
Ahojky
Míšo, no já bych to určitě nevydržela a chtěla to vědět.
Ani ne tak kvůli jménům nebo oblečkům, ale už pro ten pocit. No jsem prostě zvědavá.
Otázka je jestli to řeknu ostatním, ale to uvidím až k tomu někdy přijde. Tak doufám, že už brzo.
Jinak Míšo pěkně odpočívej. Doktor asi ví co říká, takže se válej a odpočívej ať mimísci pěkně rostou.
Jinak holky snažilky a pichulky já už se tak nemůžu dočkat až pujdu na Ket. Ještě že ty týdny utíkají tak rychle.
Nazdárek!
Omlouvám, se, chvilku jsem tu nebyla a těch stráneček… nechce se mi to pročítat zpět
, jen jsem zaregistrovala, co se stalo Lovely, možná je to tak lepší, určitě za to ten chlap nestál. Lovi , buď tu s nám dál, přijdeš na jiné myšlenky a bude líp, patříš k nám!
Míšo , u tebe to vypadá krásně nadějně! Předpovídám ti páreček, jako mají Heli a Zuzi! ![]()
A koukám, že se to tu začíná rozjíždět! Tak tfuj tfuj tfuj!!! Koukejte těhotnět, ať nemusíme vymejšlet novou říkanku!
Takže: SRPEN A ZÁŘÍ - AŤ SE VŠEM DAŘÍ! ![]()
Ahoj holky,
dneska jsme měli po dlouhé době opět krásné léto
i když jsem bohužel neměla čas si lehnout do lehátka na zahrádku, zítra si to snad vynahradím.
Jdu si vás dočíst, co pěkného jste napísaly…
![]()
A dneska jsem si před chvilkou nalila růžové víněčičiččččččko, je moooooc dobréééééé - připíjím na zdraví všech! ![]()
Daria
ANDRI
Musím ti moc pochválit seznámek, jak se vzorně staráš a aktualizuješ, máš můj obdiv
![]()
PERLIČKO
A vlastně i Andri, tak vy jste další adeptky na //, konečně někdo…zase můžu někomu držet pěsti, po delší době to tady bude zase napínavé
![]()
HANNAH
To je fajn si tak někdy s kámoškama poplkat, co? Já se chystám v pátek na (snad už vážně poslední) grilování a budeme samé baby, tak si to fakt užijeme
![]()
MATEŘÍ KAŠIČKA (už nevím pro koho) - je dobrá, sladká
… brala jsem ji i kontryhelový čajík, spíše mi pomáhal ten čajík, kašička nějaký vliv na růst mé sliznice neměla, ale možná jsem ji zkoušela vlastně jen jeden cyklus, to je málo na to hodnotit, jestli je dobrá nebo ne. Kontryhel - můj Dr z CARu mu vůbec nevěří, prý jsou to jen babské povídačky
, ale mě pomáhal při IUI i teď při IVF, mám to ověřené i na UTZ
![]()
MÍŠO
To jsou super zprávičky, to je počteníčko!!!
Jen tak dále…samé dobré zprávičky!!!
![]()
VLADKO
Jo týdny do KET utíkají rychle a je super, že to je vlastně další pokus, další šance a bez injekcí a narkózy! Kdyby bylo na mě, chodila bych pouze na KET, je to takový klídek
![]()
Držím palce, ať vše utíká k tomu zdárnému konci!
![]()
BARBÁNKU
A jak se má Tadeášek? Hodný? Spinká hodně? Na té fotečce vypadá takový andílek…
![]()
Holky, tak jsem se dnes dověděla, že moje kamarádka, stejně stará (ne - MLADÁ)
jako já, pořád si chtěli užívat, cestovat…tak ta je teď těhotná. Docela mě to překvapilo… když mi nevyšel další pokus, vždycky jsem byla s ní (ona neví o našem snaženíčku) a tak jsme si užívaly, chodily spolu cvičit, vždycky jsem při ní zapomněla na svoje trápení… ![]()
Vlastně ani nevím, proč to píšu.
Možná, že opět slyším tikat své biologické hodiny…na druhou stranu mi dnes volala jiná kámoška, má malou holčičku narozenou v dubnu a přijede ji ukázat…a ta toho pravého potkala „až" ve 29letech, po půl roce svatba, další měsíc svatební cesta a přijela těhulka! Ta to vzala hopem…
![]()
Schválně, holky, jak dlouho se snažíte? Kdo tady drží rekord? My se snažíme asi 3 a půl roku
, ale teď poslední 2 měsíce už se nesnažíme dáváme si pauzu a kdyby to náhodou vyšlo, což určo ne, tak by to byl chudáček „ovíněný a ogrilovaný" drobeček a to bych nechtěla! Ale u nás je téměř nulová šance na přirozené početí a prostě vím, že toto léto mimi nezplodíme. Ale myslím si, že s těmi 3,5 lety tady držím smutný rekord.
![]()
No ale smutnit a litovat se, to je to poslední, co bych dneska chtěla, takže ještě jednou připíjím na všechny nové těhulky, na budoucí těhulky ANDRI a PERLU a my zbytek snažilek se přidáme, až přijde ten náš čas ![]()
Pěkně jsem si tady popovídala a hned je mi líp na dušičce.
Přeji dobrou noc ![]()
Ahojky Darinko !
Jůůů, ty ses nám tu rozepsala
.
Vypadá to, že se tvá nálada stále zlepšuje, to je moc dobře! Jen tak dál, hezky pokračuj, víš že na další pokus musíš jít dobře naladěná
.
A kéž by ten nahoře tvá slova vyslyšel, abychom tady všechny mohly psát už jenom dobré zprávičky!!!
Co se týká toho ošklivého rekordu, my jsme začali v srpnu 2003, takže tento měsíc je to přesně 3 roky a snad je to konečné číslo. Třeba je to znamení a přesně po třech letech budu těhu, a tentokrát 9 měsíců a né jen pár týdnů jako loni
!
Dari, a ty už ses rozhodla, co dál? Snad tě ta otázka neurazí, nebo nějak nerozhodí, já jen, žes mluvila o těch IUI, tak jestli na ně půjdeš. Darinko, moc ti přeji, aby to byl už tvůj opravdu poslední pokus, ať už IUI nebo IVF, a aby to konečně vyšlo! A věřím že vyjde, opravdu!
Dobré ráno ![]()
Dari, my se snažíme přes 2 a 1/2 roku. Před tím jsem brala asi 8 let HA, no kdybych věděla, že to s tím těhotněním nebude tak jednoduchý jak jsem myslela, tak jsem žádné pilulky ani zobat nemusela ![]()
Šelmina