IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
11.8.06 15:28

tak tohle mě dostalo :)

V NOUZI POZNÁŠ PŘÍTELE :D:
http://im.super.cz/…78-nouze.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.8.06 16:33

Ahoj holky!
Tak se zase hlasim :oops: :wink: :D
Tak uz jsem napsala snad do vsech nemocnic a ted jenom cekam :(
DARIO;koukam ze si pekne uzivas,ja predevcirem vypila pul flasky vodky a je mi zle jeste dnes :roll:,jinak chodim kazdy den do prace,sefa jsem poslala uz i do pr…,ale vypoved mi nedal :twisted:,zato se me stale pta jak je mi a jestli jsem v poradku,asi uz prisel na to ze ho mam nekde :twisted: :wink: :lol: :lol:
LENI;Vy teda rostete,s tim stehovanim ti to nezavidim,ja s tim zacala,ale ted uz jsem zase vse prestehovala jak bylo :roll: ,zato mame rozkopanou zahradu a leseni kolem domu,delaj novou fa:,–(u,samo ze zaclony nemam,takze si dovedes predstavit,ze uz jsem parkrat vylezla z postele a stavebnici meli podivanou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.8.06 18:09

Ahoj Holky!!! :lol:

Dlouho jsem tu u Vas nebyla jelikoz jsme byli na chalupe.

Dneska jsem byla ve Fertimedu na KO kvuli te cysty a hadejte?????Porad tam je :( ,ale neroste :) Takze to je dobre,protoze to je ta klasicka cysta co by mela prasknout u mesicku.Tak to jsem rada ,ze to aspon tak dopadlo.Odsavat mi ji nebudou,jsem se na to ptala.
Takze jsem dostala nosni sprej Synarel a uz jen cekam na mrsku az prijde.Zitra doberu posledni prasky a pry do 3 az 4 dnu se ma dostavit :) :) .No a pak 9 DC si jdu pro pichulky :lol: :lol: Hura!!!!

Kde jste vsechny???? :twisted: :twisted:

Lovely my se jeste nezname,ale chtela bych Ti rict,ze je mi moc liti co se ti stalo.Ale jsi silna holka a Ty to zvladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.8.06 18:28

Ahoj Marcino,tak hura do toho :D :D :D :D a at ti to vyjde......
Tak se mi konecne nekdo ozval,ale z Pronatalu,tak jsem jim poslala mail na sjednani terminu operace,tu mi muzou udelat i ted,a jestli to bude v poradku tak se budem mocz od ledna snazit prirozene,takze budu jak holky ve snazilkach pocitat ovulaci jak vztekla :twisted: :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
11.8.06 19:26

Marcino, to je dobrá zpráva.
Lovely, v Pronatalu jsem byla na IVF a macimálně spokojená. Hlavně když ti to provedou a jak píšeš - budeš počítat a počítat…
Přeju všem hezký víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.8.06 19:52

Ahojky
Marcino, tak to je dobrá zpráva, takže hurá pa pichulky :lol: :lol:

Lovely, takže to je dobré. Je skvělé, že taková operace lze udělat. :wink: Takže začneš pomaličku počítat ovu :D a snažílkovat a snažílkovat. A s tou prací to je asi všechno stejný - pošli ho někam … a pěkně si to užij.

Hanah, ty jsi ale štíhlounká, tak nějaký to kilečko na tobě určitě není vidět. To se ta sestřička když tě vážila musela splést :lol: :roll: Takhle bych taky tak chtěla někdy vypadat.

Dario, grill party to zní dost zajímavě. A pokud chceš, já ti to nějaký kilečko klidně přidám - mám jich dost

Dneska jsem byla v car a vyfasovala jsem prášky a agolutin. Tak to si teda zase užiju. :roll: Ale beru to hrozně pozitivně, a strašně se těším na Ketík. Sice to nemusí vyjít, ale i pokus se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.8.06 22:52

Ahojte!
Dneska jsem Tadíkovi udělala jeho vlastní www stránky, tak koukněte a nešetřete chválou! :lol: Zatím tam toho moc není, ale budu postupně přidávat: www.tadeasek.estranky.cz
Dobrou noc a krásné miminkovské sny! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
12.8.06 10:14

BABRABNKU STRANKY I FOTKY JSOU NADHERNE, MOC VAM TO SLUSI.

ANDRI TOBE DRZIM PALECKY, ABYS ZA MESIC UZ MOHLA NAHLASIT CARECKY…

a NA OSTATNI VZPOMINAM, U POCITACE USINAM(STALE BYCH SPALA)

PA SUTKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.8.06 13:17

Barbánku,

ty webovky jsou úžasné a Tadeášek je opravdu krásný :lol: :lol: :lol:
To se Vám opravdu povedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.8.06 13:46

Čauky holčiny :lol: :lol: :lol:
Lovely ,tak jestli to jde ,tak to je super,držím ti palce :lol: :lol:
Barbánku ,krásnej Tadeášek :lol: ,hlavně,že už je tady s námi :lol:
Jinak vás všechny zdravím a držíme palečky všem čekatelkám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.06 16:50

Ahoj holčinky,
strašně moc vás zdravím při víkendíčku, to jsem tady nejčastěji… přes týden pořád někde lítám, ale o víkendu doděláváme hodně práce skoro pokaždé, takže sedím u PC :( :twisted: :twisted: :twisted: 8)

LOVELY
Lepší počítat ovulaci než píchat injekce. :lol: :lol: :lol: A hlavně - každá MS sice je prohra, ale zároveň taky začátek dalšího snaženíčka. Což při IVF (pokud nemáš mrazáčky) se čeká minimálně 3 měsíce, pokud nejsou problémy- cysty apod. a pak je teprve možná další šance. :twisted: :evil: :evil:

HANNAH
Jé tobě už porostl metřík..ten čas letí, teď máš to nejkrásnější období těhu, tak si to užívej :D :D :D

VLADKO
Jo, zrovna dneska máme další grill párty, a právě začalo pršet, no ještě že jsme udělali tu stříšku, tohle léto je fakt na … :twisted:

BARBÁNEK
Moc pěkné stránečky…ty jsi taková internetová přebornice :lol: :lol: :lol:

SUTKA
Jen se pořádně dospi, však jsou prázdniny :lol: :lol: :lol:

LENO
A co vy? Jak se má Sofinka? Kope?? :) :D :D

MÍŠO Čekám na zprávičky, myslela jsem na tebe! 8)

OSTATNÍ
Moc moc moc zdravím, vy píšete hodně přes týden, já zase více o víkendu…určitě si teď někde užíváte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.06 16:52

Tak já se dnes s váma loučím, jak už jsem se zmínila máme to grilování, tak jdu pomalu dělat oheň :D :D :D :D :D
Přes poledne tak nádherně svítilo sluníčko, lehla jsem si na zahradu a chvíli jsem se i opalovala, slunko pálilo :lol: po dlouhé době jsem si to fakt vychutnávala 8) :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zítra mě čeká celý den sezení u počítače, tak sem určitě nakouknu a doufám, že si budu mít s kým povídat. 8)

Daria Valcigolera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.8.06 17:51

Ahojky všem!
Moji dva broučkové spokojeně chrupkají, tak jsem se na vás přišla na chviličku juknout. Musím říct, že jsou ty dny teď pro mě nějak krátký. Mám pocit, že jen přebaluju, krmím, chovám, utěšuju… Ale je to krásný!! Fakt si to užívám. Konečně jsme začali jezdit i na procházky - sice Nikolka ještě nemá 3 kg (podle některých doktrorů je to hranice, pod kterou by neměli děti ven), ale už jí moc nechybí a oba jsou v kočárku taaak spokojený! A kdybyste viděli taťku, jak ho pyšně tlačí!! :D

Lovely , teprve teď jsem si přečetla, co se stalo. Moc mě to mrzí! Ale z tvých příspěvků mám pocit, že jsi docela v pohodě a hlavně neztrácíš naději a to je moc fajn! Je skvělý, že jde provést ta operace. Příští rok na tebe budu moc moc myslet! Určitě vám to vyjde, všechno chce prostě ten pravý čas.

Barbánku , máš krásný stránečky, vlastně Tadeášek! Jsi šikulka! Taky se na ně chystám, ale pořád ne a ne se k tomu dokopat, teď jsi mě zase nahlodala. :wink: A abych nezapomněla - Tadeášek je moc krásnej!!

Holčiny, musím zase běžet - moje malá kočička se tam začíná ozývat, zřejmě má už hlad (o hodinu dřív :? ).
Tak papapa a všechny se držte!!!

PS Nevíte, co je s Míšou??
http://tickers.TickerFactory.com/…49b0/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.8.06 08:54

HELLI
Jsem tak ráda, že se vám daří, zrovna včera jsem na vás vzpomínala, když jsem se dívala na fotečky, miminka jsou přenádherná :D :D :D
TAky jsem chtěla dvojčátka, ale budu ráda i za jedno :)

Holky, jak se máte?
Tady od včerejšího odpoledne pořád prší, ven se skoro nedá vyjít, tak sedíme doma, naštěstí máme dost práce, ale to počasí už mě vážně štve :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.8.06 11:17

je tady někdo :?: :?: :?:

Co všechny děláte při neděli, tady je tak škaredě, večer zase plánujeme grilování, budeme opět sedět pod stříškou :roll: :roll: :roll:

Ale to nevadí, něco na zahřátí máme taky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová