Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Darjo, ty mas zivot- sama zahradni party a gril ![]()
jen si to uzivej, dokud je cas- s tim spanim by to bylo fajn, ale cim ja mam vetsi po¨trebu spanku, tim prcek je oddolnejsi a spi min- t.c. jsme na 40 minutach pres den a to mne teda fakt nestaci. A v sest rano je vzhuru jak hodinky:-)
Zatimco ty si uzivas grilovani, tak ja vcera zehlila( nejak se mi nashromazdiliasi 4 pracky, potvory!) a dala jsme si k tomu trosku portskeho¨ a musim rici, ze po hodince mne to zehleni snad i bavilo… coz byl dostatecne varovny signal k tomu, abych prestala pit ![]()
Nicmene portske muzu jen doporucit…
Marcinko. sice se nezname, ale prejihodne elanu, at jiz muzes cekat na vylsdek testu- to bud enekdy zacatkem zari - to je hezke, to budes mit tehotenstvi spojene se skolnim rokem:-)
Lovely, to je prece uzasne- udelaji ti operaci a pak se jen budete snazit a kdyby nahodou, tak mas jeste armadu mrazacku, moc ti to preji, hlavne, aby to bylo brzo za Tebou a mohla sis uz uzivat kulatejiciho se briska.
Ja mam tedy brisko furt, kila jsme zatim nastetsi jeste nepribrala- mam svych tukovych zasob dost- ale mam porad neschopneku s vychazkama na 4 hodiny odpoledne a to mne dooot prudi… a ma gynekol. mi rekla, ze takto budu mit vychazky porad. sice obcas si zahresim a jdu pryc i mimo vychazky, aleprece jen se trosku bojim- pry ted zprisnili kontroly a zase zacali chodit i na rizikove…A to mi za to teda nestoji.
Berusky , mejte s ekrasne, jdu vyuzit jeste 30 minut klidu, so malej bude spat a dam si maleho sloficka:-)
pa Sutka
Ahoj holky!
Prisla jsem se s vama rozloucit,rozesla jsem se s tim mim,rekl mi ze me nemiluje uz delsi dobu a ze ma jinou,ze je pry harmonictejsi nez ja ![]()
Takze zadna operace,zadne snazenicko,k tomu jsem se z toho nervove zhroutila…nevim kudy kam
Vsem vam dekuji za podporu,v casech kdyz jsem se jeste snazila o mimi.
Samozrejme vam preju hodne stesti v zivote a tezkou cestou za mimi a aby jste vsechny co nejdriv byly maminky........Pa Pa
Ahojky!
Marci , to je dobře, že to není ta ošklivá cysta! Tak ať teda při MS hezky zmizí, potvůrka jedna! ![]()
Barbánku , Tadíkovy estránky jsou nádherné, budu tě chodit pravidelně kontrolovat, jestli mu je nezanedbáváš
!!!
Darinko , páni, ty si teda užíváš! To je super, jen tak dál! Hezky se dokrmuj, ať jsi potom dost silná na miminko
!!!
Sutko , jak to, že máš neschopenku jenom na 4 hod. denně? Já jsem po revizi měla vycházky neomezené?!
Míšo , moc na tebe myslím a držím palečky! Asi teď poctivě hajáš, tak vydrž!!! ![]()
Holky, zítra jedu do Fertimedu na kontrolu a pro pichulky !!! Jsem asi divná, jehel jsem se vždycky moc bála a i teď se bojím, ale přes to se moc těším!!! Už se to všechno blíží, huráááá!!! Jen se obávám, aby zas nebyla cysta. Ale co, tak se odsaje, už se toho nebojím, vždyť jsem už profík
!
Všechny moc a moc zdravím, jdu umývat nádobí po obědě. Mě se tááák nechce
!
Lovely , bože, nevím co mám napsat. Je mi to hrozně moc líto!!! Moc a moc ti přeji, aby ses z toho co nejdříve dostala! Uvidíš, že je tu někde ten pravý, který zatím na tebe trpělivě čeká!!! Posílám ti spoustu síly, určitě ji teď moc potřebuješ. Přeji ti moc a moc štěstíčka!!!
SUTKO
Tak Portské říkáš…a to je červené vínko nebo bílé?
Omlouvám se za blbý dotaz, asi ale červené, co? Vyzkouším…
![]()
PERLAA
Teda ty jsi holka-optimistka, to se mi líbí. Budu ti držet palce, ať tě tvůj elán už neopustí
![]()
LOVELY
Psala jsem ti dlouhatánskou soukromou zprávu, ale nebyla odeslána a navíc se mi to celé smazalo!!!!
Možná už ses odhlásila…každopádně kdyby sis chtěla pokecat, zanadávat na chlapy a na celý život, jsem ti k dispozici
…prožily jsme spolu 1.IVF (v lednu), ve stejnou dobu jsme měly i 2.IVF, a i teď jsme na tom hodně podobně…doufám, že se tady ještě ukážeš, a jestli ne, budeš mi zcela upřímně moc chybět
![]()
U nás pořád prší, já mám naštěstí práci, ale i tak bojuji s depkou, navíc teď po přečtení zprávy od Lovely…
![]()
ale určitě BUDE LÍP
![]()
Daria
ahoj berušky,moc vás zdravím.
právě jsem si přečtla zprávu od Lovely. Beruško,upřímě mě to mrzí. Nevím,co víc napsat. Jen snad to,že tě tu jistě všechn rády uvidíme a pomůžeme a podpoříme,jak jen to půjde.
Drž se!
Ahoj Holky!!!
SUTKO dekuji Ti za podporu a opravdu doufam,ze budu tehulkovstvi zacinat tim skolnim rokem.Ty se nam hlavne opatruj ![]()
PERLI kdepak jsi???Ani nevis jak jsem byla rada jak mi to Vodicka rekl
,dokonce rekl,ze kdyz nezmizi tak to nevadi(asi tim ,ze to je u me normalni)
,ale i presto jsem stastna.A co ty a sprej??Me po tom noritherstonu bylo dost spatne(nevolnost) tak uvidim jak ten synarel bude pusobit
.
BARBANKU Tadeasek je moc krasny
Uz se tesim na vice fotek kde bude mit otevrene ocicka.
DARI teda Tobe to leto prospiva,to je super ![]()
MISO uz se nemuzu dockat na zpravicky
Moc na tebe myslim a nemyslim,ze jsem sama ![]()
LOVELY je mi to moc lito,prozivas asi ted nejhorsi obdobi ,ale urcite bude lip.Nevim co bych ti napsala,vubec nemam slov
Strasne moc ti preji ,aby sis uz nemusela vytrpet tolik co ted a at prijde uz jen to dobre
Drzim ti palce
![]()
Lovely, beruško naše,
je mi to moc líto, nedokážu si Tvojí situaci vůbec předtsavit, takové šoky hned po sobě ![]()
Kočičko, jsi moc krásná ženská, sympaťanda a rozhodně holka do nepohody. Moc Ti přeju, aby jsi potkala co nejdříve svého prince, který Tebou bude nadšený a bude Tě milovat se vším, co máš!!!
Lovely, mám tě moc ráda, budeš mi chybět
Posílám hodně síly a pevné nervy, drž se !!!!
Pa Andri …a přijď prosím někdy sem za náma, patříš mezi nás
![]()
MARCINO
No já si užívám, jak jen to jde - v rámci možností
Dneska jsem měla bohužel čistě pracovní den, tak jsem grilování nestihla, ale zítra si to určitě vynahradím a jestli to jen trošku půjde, budu relaxovat na zahrádce s nějakým príma časopisem
![]()
ANDRI
Napsala jsi to hezky.
![]()
Mě tak nějak došlo, že s těma depkama na tom nejsem ještě nejhůře.
Je fajn, že se tady navzájem držíme a dokážeme se povzbudit. A to si myslím Lovely teď ocení. Doufám, že zůstane s náma, chyběl by mi její suchý humor a její trefné komentáře
![]()
A jak jsi na tom ty,
![]()
Právě trávím večer u počítače, na internetu si tady s váma povídám a taky trošku cestuji, dívám se na stránky o cestování, láká mě cestovat…
Mějte krásný nedělní večer!
![]()
Dneska mám červené, ale je dobroučké
a co vy
![]()
Daria
Ahojky všichni
Lovely, je mi opravdu líto co se stalo
Někteří chlapi jsou opravdu … Ale určitě najdeš toho pravého a hodného muže. Věř že takový existují ale je potřeba hledat. Tvou situaci si nedokážu úplně představit, ale jak už holky psaly jsme tu abychom Ti pomohli a podpořili tě, když budeš potřebovat. Ty jsi silná holka a toto určitě ustojíš. Holka to co prožíváš je opravdu síla. Kdybychom ti mohli jakkoliv pomoct, tak dej vědět.
Dario, taky bych si dala nějaké dobré červené a to portské (kdopak o tom mluvil?) by taky nebylo špatné. Asi si rozděláme s manžou něco zítra. Bude mít narozky tak budeme slavit.
Lovely moc mě mrzí, co teď prožíváš
Ale jak psaly již holky - určitě bude líp - najdeš mužskýho, který tě bude milovat se vším všudy a i miminka pak přijdou
Holka drž se a určitě se ozvi. Máme tě tady rády.
Holky stimulky, moc vám držím palečky aby byly za pár týdnů dvě čárečky
![]()
Dario, portské mám také moc ráda, ale je dost silný, takže jsem po něm za chvíli sťatá
![]()
Šelmina
Lovely, nevím, co bych ti měla napsat. Je mi to moc líto a doufám, že jsi silná a zvládneš to! Až bude líp, určitě se nám ozvi. Budu na tebe myslet!!
Barbánku, krásný stránečky…
Holčiny, tak se těším, že už to začíná
- jsou tu čerstvé pichulky, kontroly, kdy se rozhodne o začátku stimulace atd… Hurá do toho a rozjeďte to ve velkým. Moc vám všem držím palce.
Já čekám na opraváře na troubu a pak chci jít nakupovat a odpolko přijde návštěva a taky budeme grilovat - tak nejen Daria… ![]()
Ahoj v novém týdnu ![]()
Lovely , zatím se moc neznáme, jsem tu nová, ale je mi to opravdu moc líto. Vím, co si prožíváš, protože mě potkalo něco podobného. Přiznám se, že jsem byla už v tak zoufalé situaci, že jsem si i bez partnera nechala udělat všechna vyšetření, ale když mi pak řekli, že mi v podstatě nic není a přistoupíme tedy k inseminaci, tak jsem jen svěsila hlavu a na několik let to nechala ležet. Ale neboj, určitě se vše v dobré obrátí.
Jinak držím palce všem stimulujícím holčinám a těším se na jejich výsledky
!
Já jedu příští pondělí do Fertimedu, tak uvidíme, co bude dál...........ale samozřejmě neleníme a zkoušíme to i normálně pod peřinou
Zázraky se přeci občas dějí, ne? ![]()
Jo jinak portské, to můžu, ale musím hlídat míru, je to zrádné vínečko
![]()
Ad portské - je moooc dobre likerove vino - cili sladke, silne a spise jako aperitiv nez na popijeni dlouhodobe.-)))
Holciny vam vsem, kterÿm se blizi stimulace moc drzim palce a myslim na vas.
Lovely- ten tvuj je VUL- promin, ze to tak pisu, ale tohle se nedela…
jsi fajn, ferova holka, rovna a krasna, statecna a tak si myslim, ze brzy najdes toho vhodneho s kterym ti bude dobre a pak pujde samo i to mimi. Neopoustej nas na trvalo, obzvlast ted ne, kdyz jsi na dne.., budem s Tebou, radi s s tebou kdykoliv popovidame, pokud ti nebude vadit, ze nase starosti budou trochu jine. Ale pokud te nase tema nyni zranuje, tajk napis a zalozime pro tebe jinou diskuzi - treba s nazvem Lovely:-))) Chybela bys nam, vis???
JInak vsechny ostatni zdravim, obzvlaste mamin¨ky s jejich miminky, ktere sleduji v galerii fotek a jsou vsechna uzasna…
Staronový seznámek:
JAK DOPADLY HOLČINY???
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?
ČEKATELKY NA STIMULACI:
Marcina: 1.IVF (08/06), Fertimed, 27 let
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET 1.9.06, 28let, Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET ?, 31 let, 3.10. imunologie v Podolí
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, 24 let, KET - ?
Inkah: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let, KET - ?
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let, těhu přirozeně (dvojčátka), ale bohužel potrat ![]()
VČELIČKY :
Perla: 1.IVF (8/06) Fertimed, 27let, od 6.8. sprejování, od 15.8. jehličky
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let, od 16.8. jehličky
ČEKATELKY NA //: 0
TĚHULKY:
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 14.10.2006 ve 38tt (císař), 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), 100% holčička (Sofinka) TP 22.12.2006, 36 let, Ko: 20cm
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika, Ko 4.7.: přes 10cm
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let, 8.8.amniocentéza DRŽÍME PALCE!!!
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi, TP 28.1.2007 Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, trojčátka !!! TP 18.2.07
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, Ko 31.7.: trojčátka, ale redukce 8.8. DRŽÍME PALCE!!!
MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm
Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 28 let, 12.7.06 Tadeášek 2890g, 49cm
Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, 17.7. (18:53) blonďáček Jonášek, 2800g, 46cm [/barva] [barva=#444444]
JonášekTadeášek
Nikolka
Lukášek
[barva=red][/barva]