Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
Welinko, jsem ráda, že se máte krásně, překvápko je úžasný nápad a ta výbavička…musí to být nádhera !!!
Perli, přestaň už zmatkovat nebo Ti přestaneme psát a dostaneš zákaz za emimi
!!! Takový stres, který si zbytečně přivádíš Ti akorát ubližuje, nesmíš být tak vztahovačná - každý problémek se Tě přeci netýká, tak se hoď do klídku a klepej se jenom z injekcí
Injekce dopo jsou ok, sestra se divila, že chci chodit ODPO…
Jasan
? nebo Ti už naplácám ![]()
Vladko, tak jsem si počítala dny od stimulace do OPU a pokud půjde vše jako minule, vychází mi ET na 1.9. jako Tobě
Jasan, že se vše může posunout nebo zvrtnout, ale určo do toho půjdeme všechny spolu !!! já + ty + Perla + Marcina a to by bylo, bäby z toho nebyla kupa dětí ![]()
A taky už se těším na Míšu a její dvojčátka, až bude psát, jak krásně rostou !!!
Nahrála jsem si 1.+2.díl Máme dvojčata, tak u toho teď pobrekávám ![]()
Holky, moc děkuji za uklidňování, fakt se stydím
.
Andri , nééé, zákaz nééé, já už budu hodná!!! Co bych bez vás dělala, já už bez vás nemůžu být
!!!
No jó, když já za to nemůžu, že si vždycky hnedka myslím a bojím toho nejhoršího! Když jsem byla loni v zimě těhu, pořád jsem se kontrolovala, jestli nenajdu kapičku krve (před tím jsem totiž potratila, tak jsem měla strach, že se to bude opakovat). No a samo že jsem jednoho dne kapičku našla. A dopadlo to blbě. Už mě i napadlo, že si ty problémy přivolávám. Takže svatosvatě slibuji, že se polepším (aspoň se o to budu snažit) a přestanu si představovat, co se mi může zlého stát. Teď mě tak napadlo, vždyť já jsem vlastně takový hypochodr
!
to teda jsi…jako moje babička
domluveno, slíbeno…žádný stresy!!!
Andri, to jsem ráda, že v tom nejsem sama a jdeme do toho ve stejném termínu víc. To se bude krásně těhotně.
![]()
A 1.9. je opravdu moc pěkné datum s tím začít - alespoň se to bude pěkně pamatovat. Trošičku přemýšlím, že bych po KET chodila do práce, ale spíš ne. Pěkně budu doma ležet a odpočívat - ta práce za to nestojí. ![]()
Ještě tak trošku řeším co řeknu v práci nebo prostě mě chytne angína nebo co.
No budu muset ještě chvilku přemýšlet, takže pokud by jste kdokoliv měl nějaký dobrý nápad tak sem sním.
Perlo zkus pro změnu myslet na to jak to bude krásný až z tebe bude mamina. A nepozorovat se - já vím, že to někdy nejde, alespoň se snaž a já budu taky. Občas mi to taky dělá problémy
![]()
Já se fakt budu snažit
! Ale teď jsem docela pozitivně naladěná a opravdu věřím, že pokud půjde všechno dobře a dojdu až k transferu, že to tentokrát vyjde!!! A já to už říkám delší dobu, že nám, „srpňačkám“, to tentokrát vyjde všem!!!
Musím se rozloučit, manžílek mi jede domů, tak papa!!!
PERLO neboj
měla jsem Fostimon a opravdu to nebolí. Jen pokud ti to bude píchat někdo jiný než sestra ve Fertimedu, tak si sežeň fyziologický roztok (dá se koupit v lékárně, ale musíš mít recept), k tomu léku je totiž přibalená voda a tou to nezkoušej. Sestřičky ve Fertimedu to ředí bezbolestným roztokem automaticky ![]()
Jinak samozřejmě dobré ráno všem
![]()
No jasně že to srpňačkám výjde. Anejen jim - já přece prorokuju podzimní vlnu, která začíná už v srpnu
![]()
Hezké ráno, čekám kámošku s 5 měsíčním miminkem, už jsem ji 2 roky neviděla a teď jsme konečně dohodly návštěvu, tak se těším!
ahoj holky, asi vas nestihnu docist, tak vas vsechny jen pozdravim…
tak uz jsem doma, dopadlo to asi dobre… zitra jdem jeste na kontrolu ale vypada to v poradku… mimca maji tak 4 cm…
takze se vsechny opatrujte, jak bude cas tak napisu… ale ted musim lezet… papa
Ahojte vsichni!!!
holky v sobotu jsem dobrala posledni prasky(norethisteron,snad je to spravne)a Dr. rikal,ze mam ocekavat MS za 3 az 4 dny.Dneska me strasne boli vajecniky a hlava tak snad dneska dostanu?!!!
Perli za jak dlouho jsi to dostala po dobrani????A jak jsi dopadla s tou krvi??
Miso a co ty??Doufam,ze ja vse v poradku ![]()
Holky stimulky strasne nam drzim palce at to vyjde,uz se nemuzu dockat az to bdu mit za sebou,ted mi to pripada,ze se to strasne tahne ten cas.
Helli nechtela by jsi prihodit fotecky od miminek do galerky abychom se podivaliy jak Vam krasne rostou??? ![]()
Ahoj Miso!!
Tak to je dobre ,ze ja vse v poradku,miminka pekne rostou a ty hlavne odpocivej a opatruj se.Drzim Ti palecky
Jsi statecna!!!!!
Tak Miso, to ti moc gratuluji a nové podzimní vlně již „skorotěhulek“ držím palce. Hezký den všem Sutka
Ahoj Mišáku !!!!
Jsem moc ráda, že jsi se ozvala!!! S holkama jsme poctivě držely palečky - pěstičky, tak jsme rády, že jsi s dvojčátkama v pořádku, bude to happy end ![]()
Hezky odpočívej, budeme se na Tebe těšit, pa pa
Ahoj Sutko, tak co výsledky amnio? Myslím na vás!!! Jak se máte???
A proč nemáš metřík
? Pa A* a dík
Ahojky Míšo,
jsem ráda, že jsi se ozvala. Jen pěkně odpočívej a až budeš moct, tak se ozvi. Jsem ráda, že jste vpořádku.
![]()
Vladi, tak začneš vlnu těhu a my se po ní povezeme, ju? ![]()
už se těším, víc hlav víc ví
no a v práci to mám v poho, ale kamarádi netuší, tže už na mě pomalu (ale jistě) leze ňáká ošklivá chřipka
a né a né se vyléčit a bude se vracet ![]()