IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
10.8.06 10:37

Ahoj Perlo, nevím, ale minule byla 11dní, pak den pauza a 13.den byl odběr - mám krátký protokol. Teď nic neberu a od 2.DC rovnou injekce Gonalu 150jednotek…hezky to vychází, až na dnešní 36DC :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
10.8.06 10:44

Mám v tom ještě kapku zmatek - krátký protokol vs. dlouhý :? . Mě to prý bude trvat asi 3 týdny, tak to je dlouhý? Nebo co je to dlouhý protokol? A minule jsi to měla stejně jako teď nebo jiné? To je otázek, co, moc se omlouvám :oops: :oops: :oops: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.8.06 11:02

já nevím jak to označuje tvé CAR…

já měla MINULE stimulaci od 2.DC do 11.DC a 13.den odběr. Teď to budu mít zřejmě stejně, ale ještě jsem nezačala, takže se uvidí podle dozrávání, to nejde říct dopředu jak to bude, jen přibližně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
10.8.06 11:12

Já mám pocit že v mém CARu mi nikdy nic neřeknou. Ani ohledně té sliznice, vím že jste se tu kolikrát bavili jak jste měli vysokou sliznici, ale můj doktor se o tom se mnou v životě nebavil :( . Vám to vždycky doktor sám řekne? Už jsem i uvažovala, že se ho na to zeptám.

A ještě další věc, jestli to dobře chápu, síla MS tak trochu souvisí s výškou sliznice. Když tedy mívám MS slabou, znamená to, že mívám nízkou sliznici? Možná to chápu špatně, ale tak jsem si to vysvětlila :oops: . Asi se na to toho doktora budu muset zeptat. Ale zase to by měla být snad samozřejmost, že to měří, nebo se pletu?

Andri, ta tvoje potvůrka červená se asi rozhodla, že počká na mě, když já s pichulkama začínám zřejmě až 10.DC, tak ať si začnem píchat stejně :lol: . Tak já jí domluvím, ju? Takže, ty červeňásku od Andri, opravdu na mě čekat nemusíš, Andri bude první a basta!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.8.06 11:14

Čauky kočky :lol: :lol: ,jdu vás pozdravit ,aby jste neřekly ,že vás zanedbávám :lol: :lol:
My stěhujeme jako o život a přípravava na příchod Sofinky je obrovská ,celá domácnost je vzhůru nohama,ach jo :cry: 8O
Perli,já měla dlouhý protokol.každá to má jinačí ,taky jsem si říkala,že je to nekonečný :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.8.06 11:24

Ahoj těhulko, no taky aby ne, vždyť vás už tam pod jednou střechou je :wink: už nakupuješ pro malou???

Perli, někdy mi sliznici řekne, jednou jsem se ptala sama…a myslím, že s tou výškou + MS to tak je
Klíďo se dr. ptej, vždyť od toho je máme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
10.8.06 11:27

Holky, díky :wink: :!
Prozatím se loučím, jdu se svými kolegyňkami (teď už bývalými) na oběd, tak se mějte krásně a papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.8.06 14:37

Darjo, posílala jsem Ti SZ, ale je v nedoručených…nemáš plnou schránku? A*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.8.06 18:58

Andri ,já mám štěstí ,že skoro nic kupovat nemusím ,zásobujou mě kamarádky ,ale mám velký nutkání koupit něco krásnýho růžovýho :lol:
Koukni do galerie prosinec foukla jsem tam nějaký fotky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
10.8.06 19:49

Ahoj holčinky!!!!

moc vás všechny zdravím :lol: :lol: :lol:

Andri, je z tebe na dálku cítit, jak jsi plná energie a že to bereš tak jak to jde :wink: :wink: :wink: Myslím, že to je ten nejlepší základ pro úspěch. Věřím tomu :lol: :lol: :lol:

Leni, tak to je super, že připravujete hnízdečko na další přírůstek. Závidím ti :! :! :! My ještě zatím nechceme … vlastně jsme minulý rok dokončili rekonstrukci bytu, tak to nejdůležitější je hotovo, „jen“ musíme pokojíček zařídit - nakoupit postýlky, přebalovák, skříň a nějaké křeslo na kojení, nám se ti šmoulíci do ložnice určitě nevejdou … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.8.06 07:58

Dobré ránko,
Andri máš odpověď na SZ :D

Tady to doslova srší pozitivní energií, já teď nemám čas se rozepisovat, ale snad během dne to všechno doženu. Hlavně že jsem si váš přečetla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Přeji pěkný den, včera jsme zase měli grilling party a o víkendu další, to léto je vážně super i když počasí nic moc :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
11.8.06 08:27

Ahojda,
já vás zdravím. Včera jsem byla v poradně a trošku tam doktor řešil, že jsem za poslední měsíc přibyla 3,5 kila a předtím za celou dobu jen 3, tak jsem z toho nějaká divoká. Ale zatím snad nemám moc, tak uvidíme…
Na otázky délky protokolu odpovědi nevím, já měla krátky s antagonisty a píchala jsem asi 8 9 dní. 10 nebo 11 jsem už šla na odběr.
Jinak jsem moc ráda, že máte lepší náladu, paříte a grilujete atd., tak tak vydržte a v pohodě do dalších pokusů… :wink: :lol: 8) :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.8.06 08:34

Dobré ránko, opět v práci nestíhám, snad později napíšu víc…

Dari - díky…jo a jak po těch gril party vypadáš? já bych měla asi už o 5kg víc :D :D :D

Hani - vždyť ty jsi takový hubeňour !!! Šmouli - pozdravuj šmoulíky!!!
Leni - tak ať je to krásný pokojíček a růžovku klidně přikup ;)

holky musím letět :-( zatím pááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.8.06 08:38

No právě že po těch grill-párty přibírám. Zatím jsem to neřešila, já totiž co IVF tak kilo dole, no a po tom posledním pokusu, asi z těch nervů, už jsem se dostala na 53kg a to bylo fakt málo. Takže se teďka „dokrmuji“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a užívala jsem od února do června Prednison, 7,5mg denně, prý se po něm přibírá, a já po něm asi hubla :?:

Teď jsem bez hormonů a náramně spokojená, vínečko chutná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale už by to taky chtělo trošku hlídat si režim, ode dneška budu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.8.06 09:34

tak to já bych potřebovala 3-5 kg dolů, od minulého léta jsem přibrala 6kg!!! Myslím, že to bylo hlavně tím, že jsem vždy přestala hýbat se, cvičit atd…co kdybych byla náhodou těhu ;) a pak ty hormony udělaly také své :evil: ale moc to neřeším, prdím na to. Zase tak hrozný to není, mám 180cm a teď 76kg :oops: naštěstí jsem „souměrná“ :D

Holky, včera jsme se chytli v práci s bráchou, je mi z toho všelijak, jsem rozhodnutá, že před OPU už budu asi tak 2 dny doma, potřebuju klid a né nervy z práce, ještě to neví, ale určo nebude protestovat. Už se na to moc těším, lítám jak hadr na holi a mám všeho plný zuby.

Takže když jsem konečně vyrovnaná před IVF, tak mě zase vynervuje práce :roll: že se na to nevys… :oops: že jo 80 ?

Jdu mrknout na ty foteššššky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová