Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem vam napsalal dlouhe opsani a nejak to nejde odeslat. Tak jeste jednou…
Mila Lovely , moc jsi mi tu chybela, ale toto jsem opravdu necekala. je mi to moc a moc lito, radovala jsme se s tebou z Tveho stesti, ktere bylo tak velike a ted si ani nedovedupredstavit, co prozivas. Bud statecna a drz se. Povedlo se prirozene skoro zazrakem a uvidis, ze to zas vyjde!!!! Drzim ti moc palce, myslim na tebe, rada bych ti pomohla, ale neumim…
Miso a Smouli, jste obe holky moc statecne amuseli jste se tezce rozhodovat. nermate povinnost ani duvod komukoliv sve rozhodnuti oduvodnovat ani vysvtelovat, je to jen vase vec a jen vite, kolik sil, probdelych noci a slzi vas to stalo… At jste se rozhodly jakkoliv, vzte ze je to VASE rozhodnuti a SPRAVNE pro vas. tak si s tim uz nelamte hlavu. Moc vam obema preji, aby ve finale, ktere nebude uz tak za dlouho, jste obe meli krasna a zdrava miminka- dohormady 5 prtat na 2 holky, to je hezke skore ![]()
Takze se obe drzte, a na Tebe miso budu zitra obzvlast myslet!!!
A vam vsem ostatnim prejikrasny tyden a pohodu, slunicko alespon v dusi, kdyz uz ne na obloze a jen dobre zpravy
Ahoj do dalšího uplakaného dne. Počasí vystihuje náladu, a navíc nenabádá k ničemu akčnímu… ![]()
Lovely, je mi to moc líto.
Buď silná, ono to vyjde příště. Když ne samo, tak máte v mražáku dost velku zásobu
Tak se drž, holka!
Jinak Smoulánku, to chápu, že je síla shánět něco na trojčata, že je z toho každý paf. Musíš to teď obhlédnout a pořádně prozkoumat a vybrat si, a až bude ten správný čas, tak to jen manžel koupí podle tvého předchozího výběru. Teď je fakt ještě brzo na nákupy, zatím jen sonduj ![]()
Míšo, ty jdeš zítra, viď? Budu na tebe myslet, aby vše bylo OK. A nemysli si, kámoška sháněla věci na dvojčata a taky měla občas co dělat…Zase na druhou stranu - vy to holky budete mít jednosušší než my - jednočata - protože já když mám moc z čeho vybírat, tak jsem zmatená
Kdybych měla na výběr jen třeba ze tří věcí, bylo by u mne líp.
Já začala nakupovat až po 21.tt, ale zatím mám jen nějaké hadry (+starší po nás apod) a kočárek, takže taky to nepřeháním…
Ahoj holčinky!!!!!
![]()
No, azur teda dneska není …
ale zemědělci mají určitě radost, že prší … aspoň někdo, že …
![]()
Sutko, viděla jsem tvého maého táborníká v galerce
Kampak se chystáte?
Hani, je pravda, že když musíš vybírat z moc velkého výberu, je to těžké
Tak se ještě pokus uložit ten kočárek do galerky, ať se můžeme pokochat taky my, zkus to podle rady od Barbánka
![]()
Ahojky holčiny!!!
Šmouli , děkuji, děkuji, už jsem z toho vystřízlivěla, jdu do narkózy. To bylo momentální pomatení smyslů
! Nebude to poprvé (ta narkóza), takže přímo narkózy se nebojím, akorát jsem ještě nikdy neviděla nikoho po narkóze, proto jsem z toho byla zas tak vykulená, víš. Ale máš pravdu, jsem na to velký zbabělec, dokonce i pan doktor Vodička mi řekl že konkrétně mě narkózu doporučuje (po té, co se asi bavil, jak jsem vypadala při odsávání té cysty
)
. A s porodem mě tu furt nestrašte, prosím prosím. Já mám vážně z něho panickou hrůzu
!
Darinko , tobě taky děkuji za názor, já teď už ani nevím, jak mě vůbec mohlo napadnout jít do toho bez narkózy
!
A pletu se, nebo se dneska Rendy dozví verdikt? Jestli ano, moc držím palečky!!!
No jo, jenže mě to nejde zmenšit. Já nikde žádný : upravit velikost - nemám. Zkoušela jsem to najít v nástrojích, funkcích a já nevím , kde ještě.....Já jsem na tohle fakt totálně mimo
![]()
Dneska večer až přijede manžel z práce, tak se chystá malovat obývák, tak nevím nevím, jestli ho přemluvím, aby mi to udělal… Ale zkusím to, slibuju!!!
Abych to ještě stihla, než ty, Šmoulánku, budeš muset do nemocnice, viď
![]()
Jé, holky, já jsem fakt jak na houpačce, jednou nahoře, jednou dole
. Zas mám nějaký problém
! Jak jsem psala včera, začala jsem užívat ten nosní sprej Synarel . Máte s tím někdo zkušenosti, měl ho tady prosím někdo? On mě totiž strašně dráždí a hned po tom začnu kýchat a spustí se mi rýma
. Tak mám pocit, že zase všechno vysmrkám. Volala jsem teď kvůli tomu do Fertimedu, ale mluvila jsem jenom se sestrou a ta se ptala doktora, a prý je to v pořádku, že i přesto se to dostane kam má. Já nevím, přijde mi to divné, nechci něco zanedbat
.
Ahoj holky,
Lovely ,tak to je mi fakt líto
![]()
Perlo,Synarel jsem měla já
,jaký máš problémek ![]()
Perlo, se Synarelem zkušenost nemám, ale asi je to peavda. On se vstřebává sliznicí a tedy ho nemůžeš vysmrkat ven. To vstřebání probíhá dost rychle.
Ještě k narkoze - jako zdr. sestra na pooperáku jsem viděla spoustu lidí po narkoze a neboj, není to takové, jak se to zdá být. Tobě to může být fuk a sestry jsou na to zvyklé. Navíc si nemyslím, že ti lidi po tom vypadají nějak jo extra zle a ještě navíc tato párminutová narkozička, kterou dělají při OPU je naprosto minimální...........
Jé, Leni , to jsem ráda. A jak jsi ho snášela? Mě to tak strašně dráždí, kýchám a smrkám, hrůza
.
Hani , myslíš že ho fakt nemůžu vysmrkat i když mi začne téct z nosu hned po užití?
Ahojky,
Perlo, co ten metřík? nezapomněla jsi na nový
?
Holky je mi z Lovely smutno, pořád na ní myslím…vždyť už byla tak daleko… …ani se mi nechce aktualizovat nový seznámek…příroda je pěkná k…
Leni, moc ráda Tě vidím, minulý týden jsem si smutnila, že vy „starý“ emiminkářky sem už moc nechodíte.
Nevíte jak se má SLuníčko???
Jů, Andri, já si to ani neuvědomila
. Dík za upozornění, jdu na to
!
Perli, takhle to vypadá na těhu
18DPO je prý už jako těhu
přála bych Ti to, ale ty si počkáš na odborníky, viď? musíme mít něco extra ![]()
Holky ,je fakt,že já vás tady spustu nových,já ale nakukuji ,i když někdy nepíšu ,ale někdy se ozvu ,taky se mi po vás stýská ![]()
Sluníčko je na diskuzi prosinec ,já většinou taky ![]()
Perli,no ,je fakt ,že jsem po něm pčíkala a lezlo mi to do očí ,ale to neva
,jak dlouho ho budeš brát
Já jsem ho snad brala jestli 10 nebo 14 dní ,pak MS a pak píchance ![]()
Jinak mě zrovna Sofinka strašně kope ,asi mi chce domluvit ![]()
ahojky holky,já také chodím číst,abych věděla,co je nového.
Mám se fajn,brouček také kope nebo spíše jen klepe. je to takové jemné a manžel to včera cítil poprvé.
Co to bude jěště nevíme,protože si na truc dává nožičky přes sebe. jednou nám řekli na 60% holku,pak zase kluka,tak si vyber.
v pátek jdeme zase na 3D,tak snad už si dá říct!