IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
5.8.06 16:15

Marci, manželovi rodiče jsou taky super, akorát to drbání je jediná věc, která mi fakt vadí. Jim bych to třeba řekla, fakt si s nimi rozumím, ale tím tuplem bych věděla, že za chvíli to bude vědět celá rodina (a že není malá). A myslím si, že to je naše intimní věc a že po tom nikomu nic není. Asi má na to každý jiný názor, ale my jsme se rozhodli takto. Jediný kdo to ví jsou moje 2 nejlepší kamarádky.

Docela mě právě překvapilo, Vodička řekl že předpokládá MS 5., což je dnes. Ale to je 30. DC?! Možná je to právě těma práškama posunuté. Ale právě mě mate to, že mě většinou už dva dny před MS bolí v kříži a teď nic. Ale asi fakt jenom plaším, toho si nevšímejte :oops: :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:21

Perli ja jsem to nemyslela nijak zle :! :! :!

Ja myvam MS co 26dni ale myslim ,ze to tema praskam bude posunute,ale zeby az na30dni??Vzdyt jak beresHA tak to je prece co 28 dni ne??Ja nevim,jsem z toho zmatena.Ja bych to mela dostat patek nebo sobota a to tam mam jit v patek na KO tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.8.06 16:23

Marci, nechame si dve! doufam ze budou v poradku a udrzi se… ale prece kvuli tomu budu lezet tyden v nemocnici, tak doufam ze jo!
no, nasi to nevedeli ze jdem na umele, tak ted moc mamka nechapala jaktoze jsou tam tri :) ale tak jsem ji to vysvetlila…
a tchani to vedeli a dokonce chodila i jejich dcera a ted ma zavedene dve, tak budem cekat na vysledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.8.06 16:25

holky, mam zmatek… Marci, ty ted stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 16:29

Jejda, Marci, já vím že ne! Já jsem to tak ani nechápala! Jen jsem napsala, že má na to každý jiný názor, nic víc 8O :lol: !

Já jsem taky z těch léků zmatená, tak se nechejme překvapit :wink: . Já měla vždycky cykly delší, 33 - 35 dnů, ale od revize jsem to najednou měla téměř jak hodinky - 28 dní. Jenže to jsem po první MS dostala na 2 měsíce HA, potom jsem měla ty 3 IUI a u toho zase léky, tak to asi bylo celou dobu „řízené“. A pak jsem vlastně měla ještě jeden měsíc HA, takže když nad tím tak přemýšlím, tak se mi to vlastně ani neupravilo, celou tu dobu jsem vždycky brala nějaké léky, buď HA nebo Duphaston :? . No, uvidíme, uvidíme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:29

Miso nevim jestli to uz je stimulace,ale zatim beru 10dni norethisteron a pak bych mela brat nosni sprej a pote si jet pro pichulky,ale bohuzel jak jsem tam ted byla tak mi tam neco nasli tak se v patek uvidi jestli to tam porad je :( .Uvidime,nechame se prekvapit.
Urcite ti to vyjde.Ja ti tak zavidim :oops: :oops: ,ale samozrejme v dobrem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.06 16:30

MARCI dělala, myslím, že 12 den po transferu, ale byl negativní, ale bylo to už v době, kdy jsem docela dost krvácela. Začala jsem krvácet už 25 DC, ale ono těma hormonama je to tělo asi splašené.
PERLO , nevšimla jsem si, jestli jsi tu psala, co jsi dostala za prášky. Mě dali Noretisteron a dostala jsem to 3 den po dobrání. Ale moje kámoška, co dělá na gyndě mi říkala, že je to individuální a pohybuje se to od 3 snad až do 9ti dnů po dobrání. Jinak mě pak zase udivilo, že jsem si 2DC začala píchat ten Fostimon a 3DC mi už MS skončila, ale ve Fertimedu mi řekli, že to může být těma hormonama. Je pravda, že jsem mluvila vždy jen se sestrou.
Hormony si s tím naším tělem dělají opravdu co chcou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:32

Perli nechame se prekvapit,doufam,ze k dobremu :lol: :lol: A kdy ty tam mas ted jet???takze ten sprej jeste nepouzivas??To je otazek co???Ale ja jsem rada,ze tu muzem pokecat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.8.06 16:33

Marci, asi to je v kazdem centru jinak a taky mozna zalezi na konkretnim pripadu… tak drzim pesti, at tam neni co tam nema byt!
ja vim ze v dobrem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 16:38

Rendy , aha, díky, já jsem právě ve středu dobrala ten Norethisteron, takže teď je to ten 3. den 8O :D . Tak už to cháááápu :lol: ! Takže teď už jenom musím trpělivě čekat na tu potvoru červenou.

Marci , já jsem taky móóóc ráda, že vás tu všechny mám! Už si ani nedovedu představit, jak jsem to dokázala se v tom před tím topit sama :oops: :wink: ! Sprej začnu brát od 1. dne MS, takže čím později ta potvora přijde, tím později bude i všechno ostatní :evil: . Na kontrolu jedu 9. DC, takže datum ještě nevím, opět to závisí na tom, kdy se ta potvora uráčí přijít :evil: :roll: ! Kéž by přišla už dneska, já bych tak už chtěla začít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:43

Perli neboj,dockas se!!! :D :D Ja uz chci ,aby byl uz paaatek :! :! No jo,jeste 6 dni.Ja nevim proc,ale vnitrne si strasne verim,myslis,ze je to spravne???Zkus si dat cervene vinko treba tomu pomuzes :lol: :lol: To ja mam rada 8)

Miso diky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 16:47

Vínko jsem měla, včera. Ale jenom malinko, to víš, stále to 1% :wink: . Ale to spíš manžel mi nechtěl nalít, to já bych si zase dala říct!
To že tomu věříš, je určitě správné!!! Víš, že se říká VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVUJE :wink: :lol: ?! Pozitivní myšlení ja na 100% dobré a já moc věřím že jedině takhle se může všechno podařit. Jenom je někdy moc těžké se tak „naprogramovat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 16:50

Holky, ještě se chci na něco zeptat. Po tom, co jsem viděla ve středu ve Fertimedu přemýšlím čím dál víc nad tím, že bych na punkci šla bez narkózy. Vím, že mi tu už někdo psal, že tím bez narkózy prošel, ale nevzpomenu si kdo. Prosím prosím, kdo je to ten odvážlivec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:51

uplne te chapu.No nic budu muset jit zehlit,uz se mi to tam sbira :evil: :evil: Nemela jsi jit nahodou vybirat fa:,–(u??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:53

Perli to byl tak hrozny pohled na ty holciny???bojim bojim 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová