IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
3.8.06 12:09

holky, diky moc vsem za povzbuzeni… ja uz se bojim a uz jsem cela nejak namekko! :(
cysty jsou protivne, ale ja myslela ze se to nemusi delat laparkou…
smoulan a jak se citis a co mimca?
holky, vsechny se drzte!!!!
taky jsem tu pani videla ve zpravach a zase si pobecela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.8.06 12:28

koukám, že kdo to viděl, tak brečel :D

Míšo, jsi statečná a zvládnete to - miminka, ty i manžílek!!!! Budeme tam všechny s Tebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.8.06 14:52

Ahojda, koukám, že řešíte cysty.
Já mám dg. polycystické vaječníky a nikdy jsem ale o cystách „nevěděla“. To až teď, když se začla řešit moje neplodnost. Pak dělali UZ a tam byly vaječníky jako obláčky - ty nárůstky jsou prý pozůstatky starých cyst. Při léčbě jsem je měla několikrát, vždy se mi kvůli tomu zdržea menstr. a já šla na UZ, co se děje. Zá:,–(ně to bylo vždy před tím, než jsem měla začít píchat injekce ke stimulaci, tak se to zdrželo. Měla jsem jednou na každém vaječníku jednu asi 6 cm velké a naposledy před IVF jsem měla 1 osmicentimetrovou. To mi promačkal břicho, jestli nepraskne a píchli mi injekce, která hormonálně podpořila menstr. a tím ta cysta odešla. Ony ty moje cysty vytvářely nějaký hormon, který vše brzdil a vůbec to byly pěkný svině - bolely, píchaly atd.
Po menstruaci, kterou jsem dostala po té injekce se to zkontrolovalo na UZ, zda tam není, jedla jsem antikoncepci Yadine, která je proti cystám a pak jsem šla do IVF - a klaplo to. Tak nezoufejte, klapne to taky!!!!! :lol:

Půjčila jsem si digiťák, tak mám nafocený kočárek a pupík, tak to vložím do galerky (snad se mi to povede). Abyste vy z právě přicházející podzimní tsunami měly inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.8.06 11:56

Ahooooooooooooooooj, kde jste všechny??? :cry:

Doma mi vůbec nešlo se sem dostat, ale v práci to chodí, a jsem tu sama, tak můžu klábosit :oops:

Viděly jste včera dokument kolem 16h na ČT2 Umělé oplodnění??? Já jsem přišla pozdě domů, ale ráno v 5h to opakovali, tak jsem si to nahrála a doporučuju. Dnes to bylo o odběru vajíček a spermií a je to hezky udělané, převážně ze Zlína, tže holky aspoň můžete vidět, do čeho jdete, jaké prostředí atd. :wink:
Byl to 2.díl, má jich být a zse to dávajé ve Čt kolem 16-17h a opakují v Pá v 5h ráno.

jo a kdo máte Spektrum, tak od příštího týdne (myslím ve Čt dopo) budou dávata „Máme dvojčátka“, dva díly po sobě, je jich asi 20. Určitě budu koukat :D

Toť TV tipy :D :D :D

Tak se mějte krásně, pa pa A*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.8.06 12:21

Ahoj holčičky!
Jdu vás jen pozdravit, nějak nic nestíhám…
Tadíka trápí prdíky, v noci moc nespí. Tak máme doma veselo.
Určitě doporučuju ten seriál Máme dvojčata, já už ho celý viděla 2× a budu se dívat zase. Tedy jestli mi mrňousek dovolí… A ten okument na Čt2 už taky dávali a je moooc dobře, že ho dávají zas, člověk se hodně dozví. Takže podporuju Andri - koukejte se! :wink:
Držte se berunky, držím všechny palečky co s Tadýskem dohromady máme, hlavně Míše, aby to v úterý zvládla!
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.8.06 12:37

Barbánku, dej za mě Tadískovi pusinku a pohaď ho ju? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.8.06 13:29

Ahoj Berusky!!!

Andri taky se divim kde vsechny jsou!!!jinak muzu doporucit ten dokument „mame dvojcatka“,taky jsem ho uz videla.Je to super.Skoda,ze jsem propasla tu neplodnost,minule jsem videla jen posledni 2 dily.
Andri tak tobe se to uz blizi ne??

Barbanku taky posilam pusinecku Tadikovi :lol: :lol:

Hanach stale se divam do fotoalba a porad nic.Kdepak jsou ty fotecky???? :)

Perli co je s tebou???Vubec tu uz s nami nejsi???

Jinak zdravim vsechny :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.8.06 17:20

Holky ja vas vsechny moc zdravim po dlouhatanske odmlce- styskalo se mi po vas, ale ode dneska mam konecne pevne pripojeni na net doma a tak zase budu s vami. ja prave dnes zacinam 16t.t. a v utery 8.8. jdu na amniocentezu ( a jak jsem se docetla, tak Misa na redukci - moc na tebe myslim a drzim palce!). Novopecenym maminkam gratuluji, mate moc krasna miminka- Jonasek i Tadik jsou nadherni a dvojcatka tez. Jste holky sikovne.

A ostatni holky- moc na vas vzpominam, drzim palce a az se prokousam starsimi rispevky, budu snad i vice orientovana. zatim si uzivejte krasneho vikendu a mejte s emoooc krasne. A jaks e vede vsem Smoulikum? Jste porad tri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
4.8.06 17:46

ahojda, dneska moc neklábosím, nějak je pořád co dělat. Holky, fotky jsou do alba moc velké a tak musím počkat až manžel bude mít někdy chuť a čas mi je zmenšit - já toto vůbec neovládám. Ony jsou na nějaké velké rozlišení a tak se jich jakoby vejde málo na kartu a tím jsou velké a album to nebere.
No ale kdy bude mít chlap čas?! Včera jsem ho dotáhla na net, abych mu ukázala fusak, který jsem si vybrala a abychom spolu vybrali barvu… To bylo řečí! Nakonec jsme se na jedné shodli a já v návalu euforie, jsem mu chtěla ukazovat sedačku, ..... no a taky věcičky, které jsem objednala na mimibazaru! No to jsem si naběhla - to bylo řečí, že celý den dělá a má toho dost a tohle ať vybírám sama. Už mi něco přišlo - je to fajn (něco hezčí, něco trošku jetější), ale dobré - je to nošené, ale za super prachy a navíc z toho to dítě stejně razdva vyroste, tak za to nemusím dát majlant…
Jdu chystat na véču - přijede návštěva.
Papapa a všechny se mějte hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.8.06 19:07

Nazdárek!
Holky, pusinky i pohlazení předáno, Tadík pozdravuje! :wink:
Já úplně zapoměla… Heli, máš nááádherný miminka , malinko lituju, že se nám taky nepovedli 2 a to jsem předtím dvojčátka „radši“ nechtěla.
Hani , jestli máš fotky uložený v pc, tak si fotku otevři, nahoře dej obrázek - upravit velikost, zmenši ty procenta a dej uložit. Já dávám i jen 30% a není to na fotce poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.8.06 19:09

Ahojky,

Sutko, jsem ráda, že jsi se ozvala a jseš i s mimi v pohodě. Budu držet palce.

Bohužel jsem to na ČT2 neviděla, ale „máme dvojčata na Spektru je opravdu moc dobré“ určitě se budu dívat

Jinak zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.8.06 20:12

Staronový seznámek:

JAK DOPADLY HOLČINY???
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?

ČEKATELKY NA STIMULACI:
Perla: 1.IVF (8/06) Fertimed, 27let
Marcina: 1.IVF (08/06), Fertimed, 27 let
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET 1.9.06, 28let, Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET (8/06), 30 let
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, 24 let, KET - ?
Inkah: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let, KET - ?

VČELIČKY :ČEKATELKY NA //: 0

TĚHULKY:
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 14.10.2006 ve 38tt (císař), 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), 90% holčička (Sofinka) TP 22.12.2006, 36 let, Ko 11.7.: 16cm
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika, Ko 4.7.: přes 10cm
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let, 8.8.amniocentéza 

Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi, TP 28.1.2007 Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, trojčátka !!! TP 18.2.07
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let, těhu přirozeně, dvojčátka!!!
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, Ko 31.7.: trojčátka, ale bude redukce 8.8.

MIMINKA PO IVF:

Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm 

Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm 

Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 28 let, 12.7.06 Tadeášek 2890g, 49cm

Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, 17.7. (18:53) blonďáček Jonášek, 2800g, 46cm [/barva] [barva=#444444]

JonášekTadeášek Nikolka Lukášek [barva=red][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.8.06 20:16

Andri, ten seznamek je uzasny- a kdyz se sectou pocty miminek soucasnych i budoucich vcetne trojcatek a dvojcatek, tak je to uz neuveritelny pocet , co za rok mame v rubrice.

Holky jste uzasne. Moc na vas myslim- Darji a jak se mas ty?A co Lovely,jak se vede? A Habi s etu uz taky dlouho neukazala, co?
Jsem rada, ze tu muhou byt s vama. Hezky zbytek tydne a tesims e na dalsi zpravy- vidim, ze an leto jste si vestinou nplanovaly oddech, tak at to pak vse vyjde, vsem moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.8.06 20:38

Ahoj Sutko, strasne to leti!!! Uz 16tt? to snad ani neni mozny :)
jsem rada, ze jsi zase pripojena a doufam, ze nas snazilky sem budes ted chodit povzbuzovat casteji ;-) holky sem ted moc nechodi :-( ale jsou tu novacci :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.8.06 09:19

ahojky holkčiny
ADRI SUPER SEZNÁMEK OBR GRATULACE JSI MOC ŠIKOVNÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová