Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj kočky,
určitě se skoro všechny radujete, že sprchlo!!!!!!!!!!! Ale já ne
ty debilové střechaři neumějí přikrýt střechu, vykašlali se na to, ucpali okapy…když jsem přijela odpo domů, 1/2 stropu v kuchyni totálně promočená + 1 zeď a to jsme si loni v létě udělali novou kuchyň!!!! A na chodbě stálo 10 cm vody!!! V訚e promáčené ![]()
Holky pomooooooooooooc, ja bych je nakopala do pr… a seřvala jak malý kluky!!! Mám takovej vztek, 2× jsem jim to říkala, i volala na město, ať to s nima vyříděj, že při 1.přeháňce nám teklo do kuchyně, všichni se dušovali, jak to dají dohromady a dneska taková spoušť!!!
![]()
Takže jsem vše alespoň nafotila a v ponělí se můžou těšit!!! Chci zaplatit všechno, dodělat střechu ihned a vymalovat, oškrábat apod. kuchyň !!!
ufff, to jsem naštvaná…jinak díky všem za podporu, už je mi dobře
a snad to bude zase ňákej čas takhle…bílá zebra ![]()
a díky za názory o AH - v Gestu se rozhodujete dopředu, minula jsme měli u jednoho ze dvou, teď jsem si říkala max. tže možná u obou, ať je pravděpodobnost co nejvyšší…
Tak mějte krásný víkend, lepší než já!!! Jo a včera jsem šla na skok s kámoškou do baru, zvrtlo se to…tak jsem se neopila snad rok
ráno mi bylo tááááááááááák blbě, ale statečně jsem gruntovala (kuchyň a chodbu!!!) a když odjela hlídat bráchovi děti, tak volal manžel, že ta spoušť… tak zítra si snad oddychnu, ale ten pohled na vystěhovaný byt mě rozčiluje ![]()
Mějte se krásně, pa pa
ANDRI
ten úklid ti teda nezávidím. Koukám, že ty teda máš akční život
![]()
Jinak já popíjím teďka taky vínečko, bílé, Veltlínské
![]()
MÍŠO
Tak jsem zvědavá, jaké budeš hlásit počty po kontrole
A jak se cítíš? Ležíš? Odpočíváš? V tom vedru to myslím ani jinak nejde.
OSTATNÍ
holčinky, vy si určitě užíváte víkendíček
já jsem „propařila“ poslední dvě soboty, + nějaké to nedělní grilování atd. mimochodem zítra zase
no letí to léto…
Hezký večer,
Daria ![]()
Ahoj holky,
jak se všechny máte? Doufám, že dobře a plní se vám všechno, co si přejete ![]()
Já jsem tu dloooouho nebyla, vidím, že je vás tu hodně nových. Chtěla jsem se zeptat, jaká je přesně příprava na KET? Něco jsem načetla na internetu, ale vždycky mě ještě napadne nějaký dotaz… Četla jsem, že stačí přijít asi 10. den cyklu, pak se teprve berou léky na stimulaci? Já mám přijít do CARu před MS, po které budu chtít KET. Máme zamražené 4 embryjka, znamená to, že rozmrazí všechny a vyberou z nich dvě „nejhezčí“ (víc bych nechtěla)? A co ty zbývají dvě? Ty znovu můžou zamrazit nebo je musí zlikvidovat, protože už by příště nebyly použitelné?
Zatím žádný termín na KET nemám, myslela jsem, že potřebuju čas, abych se z toho všeho vzpamatovala, ale možná nakonec skončím u psychologa, protože jen ten čas sám o sobě mi asi nepomůže. Máte některá zkušenost s psychologem? Pomohlo vám to? Jak dlouho jste tam chodily nebo chodíte?
Já chodím už od dubna na Mojžíšovou, cvičení každý den jsem zvládala ze začátku, ale teď se k tomu zase nemůžu dokopat… Taky teď zkouším Reiki a uvažuju o břišních tancích… Co zkoušíte vy? Pijete nějaké čaje na podporu plodnosti?
Tak jsem to na vás všechno vychrlila… Snad to nevadí…
Předem moc děkuji za jakékoliv odpovědi ![]()
Inka
Ahojky, sluníčka moje!!!
Holky, vy darebačky, fakt jste mě s tím smutněním dostaly! Asi jsem přece jenom nebyla tak úplně v pohodě, jak jsem si myslela. Musela jsem si dát aspoň den pauzu od emimina, a to jsem si myslela že mě teď jen tak něco nerozháže. No nic, já byla odjakživa přecitlivělá
.
Dneska jsme byli na oslavě, dělali jsme kravinky s mými synovci (7 a 4 roky) a bylo to moc fajn. A už jsem se zase obrnila a načerpala nové síly.
No a protože to bez vás opravdu déle nevydržím, musela jsem tu nakouknout. Manžel mi sice v pátek řekl, že jsem vážně závislačka až z toho začíná mít strach
, ale však on to přežije
!
Andri , jsem moc ráda, že ti je už lépe. No a ti vaši střechaři - no hrůza
! Já teda nechci provokovat
, ale my tu střechu máme konečně hotovou a včera navíc proběhla zatěžkávací zkouška (pršelo tady) a vypadá to, že je vše v pořádku. Tak jim to hezky natři a držím pěsti, ať ti to dobře dopadne!!!
Darinko , snad je i tobě aspoň ždibíček lépe. Uvidíš, že se z toho zase dostaneš. Zkrátka nesmíme za ty naše broučky přestat bojovat, i když si někdy člověk říká, kde tu sílu má pořád brát. Chce to jenom čas, vždyť mě to trvalo půl roku, než jsem se zase odrazila ode dna, posbírala síly a začala znovu bojovat. Četla jsem že chodíš poctivě pařit a to je moc dobře. Jen si to hezky užívej, brzy už na to nebudeš mít čas, uvidíš
.
Marcinko , kdepak tě mám
? Už se taky nemůžeš dočkat středy? Já jsem tak hrozně netrpělivá, dostanu ten sprej do nosu, zase se to pohne dál, hurááá
!!!
Inkah , ahojky, nevím jestli jsme se tu někdy potkaly, asi ne, nevzpomínám si. Já ti s KET neporadím, čeká mě 1.IVF, takže jsem sama ze všeho vykulená
. Kdy se chystáš jít v srpnu? Každopádně držím palečky!
Zdravím i všechny ostatní a posílám andílka pro štěstí!!! Papa!
http://www.gify.nou.cz/…bory/a52.gif
P.S. Hehe, ten můj absťák jde vidět, jsem se nějak rozepsala
!!!
Ahoj!
Perlaa , máš pravdu, nepotkali jsme se tu. Já mám 1. IVF za sebou, ale bohužel to nedopadlo…
Původně jsem na KET chtěla jít teď v létě (srpen nebo září), ale já se na to zatím necítím, takže si žádné termíny nedávám… Uvidím, jak to půjde dál…
Měj se hezky
Inka
Ahojky vsichni!!!
Perli-taky jsem mela nejakou mensi depku jak jsem si to tady cetla.A pristihla jsem se ,ze mam velky strach,ze to nevyjde a ani nemuzu pomyslet na to,co bude dal,kdyz to fakt nevyjde
.Snad ve stredu mi ve Fertimedu dodaji trochu optimismu
.
Inkah-taky ti nemohu poradit,ceka me prvni IVF.Ale drzim palecky
![]()
Jinak jak se mate vsechny tehulky i netehulky
???Konecne bude lepsi pocasi,to vedro uz bylo mooooc
![]()
Marci a Inko , tak jsme se tady nějak minuly… ![]()
Inko , jasně, prvně se musíš dát hezky dokupy. Všechno chce svůj čas. Jak dlouho už to u tebe trvá, to snaženíčko. Jestli se teda můžu zeptat.
Marci - taky se snažím přinutit jít si zacvičit, poslední dobou to nějak lajdám. A nevím jak to působí na tebe, ale já většinou z Fertimedu odcházím plná nadějí a sil k boji. Vždycky se tam moc těším. A ZAKAZUJI TI MYSLET NA TO, CO KDYŽ TO NEVYJDE!!!! JÁ JSEM ŘEKLA, ŽE NÁM TO V TOM SRPNU VYJDE VŠEM, TAK TO TAK BUDE
!!!! To přece není možné, aby to do nekonečna nevycházelo, ne? Jednou se to štěstí přece musí unavit a dopadnout i na nás. A teď v těch vedrech, víš jak musí být to štěstí vyčerpané
?!
Perlo, já jsem měla 2× zamlklé těhu (leden 2004, září 2005), pak jsme šli na testy, u manži zjistili genetické vady, takže v březnu jsme šli na IVF, test i krev pozitivní, ale v 7. týdnu jsem začala krvácet a potratila. Bohužel nemůžou zjistit, v čem je problém, vypadá to, že já jsem v pořádku, ještě jsem teď lítala po hematologii a ta vypadá OK. Jen beru Dostinex (kvůli prolaktinu - mám ho víc nebo míň, přesně si to nepamatuju), jinak mám všechny testy OK.
Loučím se, odcházíme k sousedům grilovat ![]()
Hezký večer Inka
Já hlava zapomnětlivá, ještě jsem chtěla:
Rendy , tak jak se máš? Už je to více než týden, že? Budeš testovat? Kdy, v pátek? A kdy jedeš do Fertimedu?
Andri , prosím, nebyl by seznámek?
Inko , teď jsem si vyhledala seznámek, a koukám, že jsme stejně staré, teda vlastně MLADÉ
!
Inko , to mě moc mrzí, já mám za sebou potrat v 6.tt a zamlklé těhu v 10-11.tt a vím jak moc to bolí. Špatně se s tím vyrovnává a zvlášť když to ještě ke všemu nejde a musí pomoct doktoři v CARu. Jinak jsme prý zdraví a nic nám nechybí
. No jo, jak říká můj manžel, ten nahoře si s námi hraje. Ale ho to taky přestane jednou bavit a nechá nás napokoji.
.
Užij si grilování a zase se tu ukaž!!! Ahojky!
Inkah-mam doma spinning kolo tak na nem jezdim a pak si dam bricho,tot vse.Je mi lito co se ti stalo
,ja si to nedokazu predstavit,ale urcite bude lip
.Kdy pujdes na ten ketik??
Perli ja uz se strasne moc tesim do CARu(uz at je streda
).Taky vzdycky odchazim z CARu dobre naladena,zatim nam vzdycky rekli dobre zpravy tak snad to tak bude porad
Ted si jdu dat jeste bricho a pak se tady zase mrknu ![]()
Téda, Marci , ty tááák cvičíš? Co cvičíš na břícho, poraď prosím! No tak dobře, tak já půjdu teda taky, ať nejsem pozadu
. Tak ahojky, vypínám PC, nebo se z toho manža fakt zblázní.
Papa!!!