IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
28.7.06 09:48

Ahoj holky, vsechny vas zdravim. Dneska ma byt venku peklo, tak kdo nemusi at zustane doma…ja jsem si stihla uklidit, tak ted uz jenom neco uvarim a budu se valet… :wink: 8) :oops:

Hani - tak ja bych si merunkove knedliky dala hned, mnam,mnam :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.7.06 09:59

ty knedlíky bych si dala taky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já sladké miluji :D :D :D

Dneska hlásí rekordní teplo, mě ta vedra vůbec nevadí, říkám, že ani nemusíme jezdit do Chorvatska, protože Chorvatsko přijelo k nám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takže si dejte něco chlazeného, hodně pít (já už právě popíjím čtvrtý půllitrový hrnek zeleného čaje 8) ) :! :! :!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.7.06 11:02

Ahoj kočky,

doma vše zase ok a už je mnohem líp…i když už mě zase stihnul manžík naštvat 8) ale to jde teď lehce :wink:

Mám spousty práce, i když je pátek a vedro v kanclu v podkroví :x
tak až vše udělám, napíšu

zatím pa bojovnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.7.06 12:40

Ahoj holky,

ANDRI:Ani já jsem neměla AH,ani prodlouženou kultivaci.Jsem poměrně dost mladá a doktorka v tom neviděla důvod proč to podstupovat.

Holky jak vás tady tak čtu,vrací se mi zpátky můj boj o to kde jsem dnes.Neni to vůbec legrace,povedl se nám uplně první pokus,ale to co bylo před tím 3roky každý měsíc čekat na MS a pokaždé když přišla dlouhé a opravdu hnusné noci,co mě bylo nejhůř.Dva samovolné potraty díky tomu,že přítel má hodně špatné sperma a ke mě se dostala zrovna ta defektní.Holky ten boj stojí za to,neni nic hezčího než cítit jak vás mimčo kope,cítit že nosíte pod srdcem život je to opravdu zázrak.Buďte silné a bojujte stojí to opravdu za to věřte mi,ostatně těhulky potvrdí.Držím palečky každé z vás a věřím že se brzy dočkáte a budete ty nejšťastnější na světě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.7.06 12:53

Ahoj holky!
My tedy zápasíme s tím horkem pořádně, ale zdá se, že horko vítězí… Já bych to nějak zvládla, ale Tadík si s tím pořád neví rady…

Andri , někdo moudrý kdysi řekl, že „není špatné dostat se na úplné dno, aspoň se má člověk od čeho odrazit…“ :wink:

Hani , objednávám dvojitou porci těch knedlíků, nějak nezvládám vařit :?

Dario , pitný režim opravdu neflákáš, musím si z tebe vzít příklad! :)

Tynko , potvrzuji tvá slova - STOJÍ TO ZA TO!!!

Jinak PK ani AH u nás nepřicházely v úvahu, o PK jsem sice měla zájem, ale s jedním embryjkem to jaksi nemělo cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.7.06 13:28

Barbánku, ahoj - koukám, že bojujete s vedrem statečně -leč trochu zbytečně! Jako všichni :wink: On to Tadík zvládne, ale lituju ho, chudák . Termoregulace se vyyvíjí postupně, tak to nemá jednoduchý.

Jinak ještě Andri - AH jsme neměli - jak jsem ti již psala nikdo nedoporučil, PK mi doporučil můj dr v CAR, kam jezdím s tím, že když to bude možné podle situace. A potom v Pronatalu, kde mi dělali odběr a transfer to vzali - řekli, že jsem ho zatrhla a tedy ano. Při PK mi jich ale dost odpadlo - ,ěla jsem 19 nebo 21 (jsem úplně blbá a nepamatuju si to) a zbylo jich po PK 9: Ještě v pondělí jich bylo 11 a v úterý 2zavedli a 7zmrazili. Odpad je to teda dost velkej… Myslím ale, že když mají PK, tak poznají, zda je ten AH nutný nebo ne?? Ponechej to doporučení fakt na doktorech, rozhodnutí ale uděláte vy - a bude to dobrý, jen neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.7.06 14:23

ahojky holky moc Vás tu zdavím i když často nepíšu čtu si vás denně a jsem s Vámi.Holky kdo má splíny vydržte stojí to fakt za to.Jinak něco málo o Jonáškovi je fakt mooooc hodný v noci krásně spinká od 22-2.30 pak nakojim a spinká do 6.30 no neni to pohádka je fakt moc hodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.7.06 14:34

STELLINKO:Je to opravdu šikovnej klučina,už mu to kouká z očí.Už se opravdu nemůžu dočkat svého chlapečka.Užívej si toho štěstí naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.7.06 14:57

holčičky moje dala jsem pár fotek Jonáška do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.7.06 14:57

Tynko moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.7.06 17:55

ahoj holky, je mi lito, ze smutnite - Andri a Dario :(
ale urcite to bude dobre!!!!! a Andri, to je dobre ze jsi se vybrecela, je to potreba…
jdu mrknout na nove fotecky…
andri kdybys nahodou delala novy seznamek, tak 1.8. jdu na kontrolu, diky moc.
a vitam vsechny nove, i kdyz moc nestiham a ted nevim ani jmena…
A smoulan, drz se!!!!!! at je vsechno v poradku!!!!!
a holky, pozdravujte miminka!
a vubec se vsechny opatrujte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
29.7.06 09:44

Přeju narychlo hezkou sobotu a víkend, když už se nám konečně ochladilo.
Mějte se moc hezky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.7.06 12:45

Ahojky,
konečně prší a a ochlazuje se, tak to už snad konečně zvládnu.
To počasí už se pomalu nedalo zvládat.

nevím teď kdo se tady psal na AH - my jsme to měli, protože v den odběru jsme měli hodně špatný spermio. My jsme se pro to rozhodli že do toho půjdeme ještě před tím. Chtěli jsme tomu všemu dát tu největší šanci. Ale v tomto to asi není a pro nás na to nebyl ten správný čas.
Teď už nemám takový strach jako při prvním pokusu. Jsem o něco v lepším rozpoložení a tak to má asi být. I když jsem stále trošku podrážděná a občas na manžu nebo na ostatní vyjedu bez příčiny, nebo mi k tomu dají jenom malou. Snažím se z toho dostat, dostat ze sebe to napětí - čekání, doufání, zoufání.
trošku si tady vylívám své pocity ale ty máme asi všechny

tak si pěkně užívejte konečně studenějšího víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.7.06 12:50

Tady na severu Moravy se přehnala kratinká bouřka a už zase svítí sluníčko, vůbec se neochladilo, ale mě to nevadí :lol: :lol: :lol:

Včera jsem si jen tak ležela v bazénku na matraci, a z ničeho nic zase začala brečet, proč se mi v poslední době v mém životě nic nedaří..je to takový začarovaný kruh a já nevím, jak z něho ven. :twisted:
Ještě před rokem jsem byla taková silná, plná optimismu… 8)

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.7.06 15:03

Vladko, Dario - holky zas to bude dobre a vy budete plne sily a optimismu!!!!!
ja jsem taky obcas protivna a brecim u kazde blbosti…
proste to tak na cloveka nekdy dolehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová