IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
2.8.06 18:10

Ahojky,

Perloo, je dobře, že ti s tou cystou takhle dopadlo. A za to, že jsi měla strach se nestyď, napoprvé se člověk bojí všeho (čím starší tím je to snad horší nebo co :lol: ). Teď už alespoň víš jak to chodí.
s cystami mám problém pořád - mám PCO - předepsali mi na to :lol: metformin a snad to pomáhá :lol: :lol: .

Ahojky Helli, jsem opravdu ráda, že jsi se na nás mohla přijít podívat. Je dobře, že Vás už pustili domů. Půjdu se podívat na ty Tvoje zlatíčka.

Ahojky Míšo, v úterý ti budu držet palce. Máš teď krásný vzor z Helli a jejich překrásných miminek.

Ahojky Milil - je mi líto, že tě tak skolila angína, ale říjen je taky moc pěkný měsíc. Teď se hlavně z toho dostaň a pěkně se vylež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
2.8.06 18:12

Miško, taky teď nad tím uvažuju. Jenže já jsem doteďka ležela, a to jsme přijeli v 11 hodin. Nevím jestli to bylo tou injekcí, ale byla jsem celou cestu domů jako ve snu a doma jsem sebou práskla a 2 hodiny spala jak zabitá :oops: .
A jak se cítíš ty, četla jsem že tvůj velký den je úterý. Miško, moc ti budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 18:51

Ahoj holky!!

Tak jsme se vratili z Fertimedu a bohuzel nemam moc dobre zpravy.Na ultrazvuku mi neco primar objevil a mysli si,ze to je cysta,ale ma uplne jiny tvar.Podle neho to je cysta,ktera se nevstrebava a kazdy den roste(tzv.DERMOIDALNI CYSTA),vznika z embryonalni tkane,ktera zachycuje treba chlupy,zlomky kuze atd.Neni si jisty jestli to neni ta minula cysta,to jsem mela 2 a ta jedna mi praskla,takze mi dal norethisteron (to by melo pomoct vstrebat cystu pokud to je ta obycejna)a pristi patek se ukaze co a jak.Pokud to bude ta zprominutim „hnusna“cysta tak musim na laparku coz se mi ta cesta k mimi prodlouzi o mesic :cry:.
Jak jsme jeli s manzou v aute tak jsme si rikali proc zrovna my mame takovou smulu????Prece uz staci jen to ,ze nemuzeme mit mimi prirozene,ale ne to asi nestaci :evil: !!!
Budu se modlit at se to vstreba,snad me tam ten nahore uslysi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.8.06 19:30

Ahoj holčinky, moc a moc vás zdravím!!!!

Rendy , moc mě to mrzí :cry: :cry: :cry: Mysli na to, že s každým dalším pokusem se úspěšnost násobí. Tak si trochu posmutni a jdi zase do toho :! :! :! Někdo tady psal, že je potřeba být šťastný HNED, ne čekat až na to, že štěstí přijde až s miminkem … já tomu taky věřím, až se člověk vnitřně smíří s tím, že mimi nejde, a začně myslet na jiné hezké věci, tak to přijde!!!!! :wink: :wink: :wink: Bojuj :! :! :! a nelimituj se věkem, jakože je to tvá poslední šance, to by určitě nedopadlo dobře … podívej na 40 - 45 letý maminky, taky se dočkaly :! :! :!

Perlo , jsi statečná :! :! :! Mně taky před IVF propíchli cystu a vyšlo to!!! :wink: :wink: :wink: My jsme taky pokaždý čekali … „co zase přijde? co bude za překvápko?“ … Jednou se to obrátí a vyjde to!!!! Vydrž :! :! :!

Marci , snad to nebude ta „škaredá“ cysta. Nevím, jak byla velká, ale moje kamarádka ji taky má a přišla na to ve chvíli, kdy otěhotněla, teď porodila a po šestinedělí se rozhodne „co s ní“, ta její je dost velká a prý se tvoří hodně dlouho … tak věřím, že ta tvoje potvůrka brzy zmizí :wink: :wink: :wink:

Všem jmenovaným i nejmenovaným přeji HODNĚ MOC ŠTĚSTÍČKA!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 19:30

Helli mas moc krasne miminka!!!!

Miso drzim palecky at vsechno dobre dopadne!!

Perli tak aspon tobe to vyslo,to jsem rada.vidim,ze jsi taky brala norethisteron a nakonec ti nasli cystu tak uz vidim jak mi to ma pomoct,abych tam tu cystu nemela :evil: :evil: !!!Me dneska kontroloval muj primar Holub,on je velmi citlivy a vubec me to neboli kdyz me kontroluje.A kdo tobe delal tu cystu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
2.8.06 19:42

Vladko, Smouli, holky, díky moc. Smouli, já tam zas naopak poslední dobou jedu s tím, že jedu jen na kontrolu a vždycky si ten doktor něco vymyslí :? :D . Jé, no jo, vždyť já tě začínám kopírovat :lol: !

Marci, je mi to moc líto. Snad to bude dobré. Já nevím, s těmi léky. Minulý měsíc jsem taky brala antikoncepci proto, abych cystu neměla a udělala se, potvora! Nikdy jsem cystu neměla a když beru léky aby nevznikla, tak just vznikne! Jsou to potvory, ty cysty :evil: ! Moc držím palečky, ať ta tvoje zmizí :wink: !!! Mě vyšetřoval a zákrok prováděla doktor Vodička. Já ho mívám nejčastěji a já mu věřím, mám ho asi nejraději z Fertimedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 19:54

Smouli ta moje cysta je velka 3cm a minuly mesic tam byly 2 cysty taky 3cm tak snad to bude ta sama cysta co nepraskla.a ta tvoje kamaradka mela jak velkou??

Perli dneska jsem tam cekala necelou hodku nez prijdu na radu,meli nejake zpozdeni.a kolik lidi tam bylo?? jsem fakt koukala :roll: . no uvidime pristi tyden.Ty tam kdy asi pojedes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
2.8.06 19:59

No jo, když já je tam nečekaně zdržela s tou cystou :lol: !!! A ještě byly přede mnou 2 co jim Vodička dělal punkci, tak možná to je zdrželo. Prý bych měla MS dostat asi tak 5. a pak 9. den na kontrolu, takže kolem 14.8. No a to už dostanu ty pichulky :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 20:11

Tak drzim palecky at to vyjde.

Citila jsi nejak ty prasky co jsi ted brala??
ja jdu koukat na telku tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
2.8.06 20:14

Ne, vůbec. Žádné vedlejší účinky :wink: . Já taky končím, ten můj si zas vyžaduje mou pozornost :D . Tak papa!!!!
A taky moc držím pěsti, ať máš štěstí a ta cysta tě opustí :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 20:16

Perli videla jsi TV noviny?? Byla tam jedna pani a cisarem porodila holcicku pred kamerama,to bylo krasne az mi slzy vyhrkly do oci a manza rika „to je silene jak je v tobe ten novy zivot“.

Ja uz chci taky!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.8.06 20:17

DIky perli

TAk papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.8.06 21:09

Marci,

ta moje kamarádka ji má víc než 5cm. Pevně věřím tomu, že když zmizela ta jedna, druhá je stejná a taky zmizí. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.8.06 09:04

Ahoj holky, preji hezky den vsem :wink: :wink:

Holky, ja jsem taky cysty nikdy nemela, a kdyz jsem mela jit na IVF tak sup a byla tm. To je zakon schvalnosti. Ale brala jsem to tak , jako ze je to nejaka vyssi moc , ktera jeste nechce abych to podstoupila, ze si to proste chce spravne nacasovt aby to vyslo 8) :wink: Tak vam drzim palce at je to taky tak :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.8.06 09:45

Ahojda, teda ty mrchy cysty jsou pěkně protivný :evil: hlavně ať Vám brzo zmizej, potvory :!

Marci, taky jsem ukápla slzu při zprávách :wink:
Prlo, možná to byl šok vidět holky po narkóze, ale je to asi pro Tebe lepší, protože teď víš, jak to tam vypadá, kde budeš ležet a co a jak. Já byla fakt vykulená a měla strach, nikdy jsem nebyla na zákroku ani v nemocnici, takže mi tekly slzy strachem, když jsme se blížili k CAR, i když jsem se strašně těšila, nemohla jsem si pomoct. A špatně mi taky bylo!
Tak to beru tak, že teď už vím 100% do čeho jdu a vím, že se nemusím vůbec bát, protože to nic není a už se moc těším!!!!!

Koukala jsem na fotečky, dvojčátka jsou tááááááááááák nádherná, jak spinkaj vedle sebe v postýlce, no úžasný!!!!! Orosily se mi (opět) oči :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová