IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
27.7.06 10:20

Ahoj Andri-je mi lito,ze to tak dopadlo u te psycholozky!!!Ale mozna na jednu stranu to je dobre,ze z tebe dostala porad jeste ten smutek a,ze jsi se jeste jednou vyplakala a od tedka to bude jenom lepsi a lepsi :wink: :wink: :wink: .Uvidis :! :! .Ver tomu,ze Ti IVF ted uz vyjde,rika se ,ze nejlepsi delani mimisek je leto a je nas tady vice holek,ktere jdou taky na IVF tak to musi vyjit :! :! :!

A muzes mi prosim napsat jak jsi to myslela,ze to budes mit bez kultivace???Ja se v tom jeste tak nevyznam :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.7.06 10:27

Perli ahoj :! :! :! Vidim,ze jsi prihlasena?? :) :) :)
Tak jak je dneska??lepsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 10:27

Marci, kultivaci samozřejmě mít budu, a to prodlouženou (s příplatkem). Asi jsem to blbě napsala - dělají mi kontrolní stěry (jako při běžném vyšetření) a měla jsem špatné „vnitřní prostředí“ teď už je to ok.

Díky za podporu, už je mi líp! Asi jsem potřebovala to ze sebe dostat a myslím, že to tak mělo být. To říkala i dr., že to musí ven a né se to uvnitř schovávat…jen s tím manžou mě to mrzí, ale chlapi to berou jinak a on myslí, že se v tom morbidně utápím…

ale jestli mám opožděnou OVU, tak až za 14 dní, trošku se mi to oddaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
27.7.06 10:36

Ahoj, Andri!
Nezoufej, to je normální, že je člověku nějdy hrozně - jen se vypovídej a bude to třeba lepší.
Já měla před IVF taky různý depky a myšlenky, po transferu jsme se děsně pohádali…
Převčírek jsme se taky hádali a taky jsme spali každý jinde…A někde na diskusi, kam ještě chodím číst, to taky někdo psal. Myslím,ž e k tomu přispívaj i ty vedra, nikdo už není ve svý normální pohodě.
U psycholožky je to dobrý - myslím jako, že ses vybrečela, ono se to aspoň vyvalí ven - možná i to, o čem ani nevíš, nebo to nepřipouštíš jako problém. Jen breč, hlavně ať jdeš do dalšího pokusu v klídku. Pak by to chtělo (podle mně) nějakej „menší stres“ někde úplně jinde než je IVF - jako aby ses pak trochu nervovala něčím jiným a to IVF brala jako že to je v normálu..
Ono to klapne - kdopak to psal o podzimní těhu tsunami???????????
Ta bude děsně veliká a já už se na to moc těším. A tím myslím, že podzim začíná pro nás už v srpnu :! :! :! :wink:
Jdu chystat pro nás a dělňasi oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 10:42

Díky Hani, jestli je to tak, klidně si budu hrát i na zimu už v srpnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.7.06 10:51

Ahojky, všechny móóóc zdravím!!!
http://animace.org/…/G420317.gif

Rendy , tak to máš opravdu šikovného přítele, no já jsem docela zvědavá, jak dopadnu s těmi injekcami já :? :roll: . Díky moc za podrobný popis :D

Smouli , máš pravdu, poslední dobou mám nějak abnormálně dobrou náladu a jsem v pohodě, až je to podezřelé :lol: . Tak nějak jsem si to léto začala užívat a nic neřeším. A přestože se stále BOJÍM, stále víc a víc se těším, a co je důležité, ZASE VĚŘÍM!!! Moc děkuji tobě i Šmoulíkům za držení pěstiček, věřím, že to pomůže!!! Jednou se přece ta „smůla“ zlomit musí, že jo?! :D

Andri , sluníčko, honem rychle vyžeň tu ošklivou depku :wink: !!! Je mi moc líto, že teď procházíš uplakanými dny, ale na druhou stranu se říká, že vybrečet se pomáhá. Prostě jsi to potřebovala všechno ze sebe dostat, tak se tomu nebraň. Andri, prosím, věř mi, že teď už bude jenom líp. Já už jsem to tu psala, já opravdu věřím, že toto léto je hóóódně plodné, věřím, že se nám to teď všem povede, opravdu :wink: :D !
Co se týká manžela - úplně tě chápu, já když mám to horší období, kdy se mi chce pořád brečet, taky to před ním skrývám. Nechci ho tím otravovat, má toho už tak moc.
Andri, speciálně pro tebe:
http://www.sirmi.ic.cz/deti/53.gif /> tak, čápe, a šup k Andri!!!!

http://animace.org/…/G420474.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.7.06 10:54

Ahojky Marci , jsi tu ještě?
Jo, dneska mi blbě není, tak to nebylo těma práškama :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 10:54

Perli, jsi sluníčko a děkuju!!!, původně jsem Ti ho chtěla najít, ale tenhle se mi líbil víc :D
http://www.edantes.cz/t_andele/an%20(20).gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 10:56

Nakonec těm střechařům poděkuju, že to tak trvá…aspoň má čáp větší přistávací dráhu :-)))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.7.06 10:59

Andri, to je úžasný andílek!!!
Jak to vůbec u vás vypadá s tou střechou, už se někam pohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 11:10

řekla bych, že něco přes 1/2 hotovo…konečeně jsme na úrovni střech kolem nás (které dělají přes naší půdu!!!) a ještě zbývají všechny štíty směrem do ulice…prý do 1/2 srpna :( ale aspoň že to přikryli, když má pršet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.7.06 11:16

Andri, ještě mě teď napadlo, že bys měla taky tomu čápovi (nebo vráně?) vysvětlit, že NEMÁ ČEKAT na novou střechu, že se tam dá přistát už teď! Vy, ptáci, slyšíte to, jo? :lol: :lol: :lol:

U nás to vypadá, že dneska nebo zítra to dodělají, už jim chybí jenom kousílínek. Oni fakt makaj, jsou rychlí. Pane jo, u vás ještě 3 týdny?! Ty bydlíš vlastně kde, to asi nebude RD 8O :oops: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.7.06 11:18

neboj PERLO , určitě to s těma injekcema zvládneš. Já jsem se všude, kde jsem přišla, setkala jen s ochotou. Na té pohotovosti třeba byla zrovna fajn doktorka i sestra, popovídaly jsme si a sestra mi říkala, že to určitě vyjde, že ona má šťastnou ruku a když mi ty ampulky natahovala do stříkačky tak prý ták a to je Vojtíšek a u té druhé a to je Terezka, když už tak čekáte, tak ať jsou dva :P :P :P I u obvoďáka se jen sestra s úsměvem chytala za hlavu, že jí dávám kapky, když jsem druhý den místo dvou ampulí chtěla píchnout tři + injekci do břicha :D
Všude opravdu ochota a všichni mi přáli ať mi to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 11:18

už jsem si štěstí ošéfovala, řítí se k nám všem :D

http://www.edantes.cz/t_usmev/p.gif

jinak bydlím v řadovém domě skoro na náměstí
a opožděně se vítám s Rendy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.7.06 11:25

Rendy , díky za uklidňování, jsem zvědavá, jak to bude u nás. A jsem zvědavá, jak budu chodit po doktorech a žebrat, aby mi píchli injekci :lol: . Nebo to jsi dostala nějaký papír od doktora?

Jé, Andri , krása!!! A je ti aspoň trošilinku líp? Ale vypadá to, že jo :lol: . Že ti pomohlo, že jsi přišla za náma, že jo :lol: ? Mě to vždycky hrozně pomáhá :wink: . Už se netrap, nahoď úsměv :lol: a hurá na novou cestu za miminečkem (nebo 2, 3, 4… :lol: )! A nezapomeň, tentokrát to tažení bude vítězné!!!
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová