IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
26.7.06 15:30

Ahoj Rendy!!Me taky ceka 1IVF a chodim do Fertimedu.Pristi tyden si uz jedu pro leky.Preji Ti ,aby Ti to vyslo a budu drzet palecky :wink: :wink: :wink:

Perli ahoj :lol: :lol: :lol: !!!!Jak se mas???Ty vedra jsou uz nesnesitelne :evil: :evil: :evil: .A co prasky??Citis nejake vedlejsi ucinky??

Hani ja jsem nekde cetla(myslim,ze na profi snazilkach),ze pry se kontryhel ma pit maximalne 14 dni :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
26.7.06 15:37

Ahojky Marcinko !!! To je ale náhodička :lol: !
No, od rána je mi špatně, ale netuším, jestli to může být těma práškama. Ale napadlo mě to, no uvidíme zítra. Já teď nemůžu myslet na nic jiného než na příští středu, já už chci, aby bylo o týden víc!!!!
A jakpak se máš ty? Chodíš do práce, do školy nebo jsi doma? Možná jsi to tu už psala, tak pokud jo, pardon :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
26.7.06 16:04

Marci, Marci, kdepak ses mi to zase poděla :roll: . Takže žádná náhodička :? . No nic, snad budu mít příště více štěstí.

Ale i vy ostatní, kde jstéééé? Já jsem si chtěla s někým povídat :lol: .
Tak zas příště…

Posílám aspoň všem netěhulkám:
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif /> http://www.gify.nou.cz/…bory/140.gif

HI HI, tak makejte, ptáci, makejte, my už se nemůžem dočkat :lol: :lol: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.7.06 16:30

ano Perlo , píchal mi je přítel, protože jsem měla jednu dávku ráno a druhou večer s intervalem 12 hodin. Ráno by se to dalo, ale večer bych musela pokaždé na pohotovost, tak jsme to vyřešili takto. Ale byl moc šikovný, bylo to skoro bezbolestné :P :P :P Nemusela jsem se aspoň stresovat, jednu mi píchnul dokonce na fesťáku v autě. Ty léky pod kůži, které si můžeš píchat sama byly s dost velkým doplatkem. Navíc jsem měla velkou spotřebu, takže jsem si musela doplácet nakonec i na ten Fostimon cca 4000, protože pojišťovna hradí 30 dávek a já jich měla 40. Ráno 2 ampule a večer taky 2 a pár dní dokonce ráno 3 :roll: :roll:, ale je to opět individuální, třeba jich nebudeš ani tolik potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.7.06 17:38

Ahoj JITUTU , mám na tebe prosbu, jsi totiž po ET pár dní předemnou, já měla transfer v pátek 21.8., jaké jsi měla přesně pocity a co to bylo, co tě přesvědčilo, že jsi těhu ještě před testíkem? Já vím, že je to individuální, ale když ono se těch 16 dnů do kontroly ve Fertimedu tak táhne :( :( :(
Já se pořád o sebe hrozně bála, snažila jsem se většinou jen ležet, pořád mě bolelo v podbříšku a prsa, včera mě dokonce v podbříšku píchalo, ale dneska jako by se to bříško uklidnilo, mě i nějak přešel strach, dokonce jsem šla na procházku......mám najednou pocit, že už bylo rozhodnuto, jen nevím jestli tam ti moji dva míšánci zůstali nebo ne :cry: :cry: :cry: Snažila jsem se tvé pocity odchytat u Zebřiček a v diskusi tady, ale nemám v tom pořád nějak jasno :oops: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.7.06 19:26

Ahoj kočky!

Tak po dlouhé době píši.Jsem uplně hotová strašně se potim a jsem celkově uplně zdeptaná.Povím vám už aby bylo mimčo na světě :wink: .

Jinak mám po testu na cukrovku,byla to síla.Trvalo to dvě hodiny a v těchto vedrech fakt bašta.
Pupek mám už vážně velikej a ta manipulace,to je teprve sranda. :lol:

GRATULUJI k novému životu.(jméno už nevím) :oops:

JITUTU:Taky potichu gratuluji a drž se.

Jako bych to nebyla já a už nevím co jste probírali :oops: .
No nic jdu si udělat něco studeného k pití a asi skočím do sprchy :wink: .

Zatím pa a držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.7.06 20:53

Ahoj holky,

moc vás všechny zdravím!!!! :wink: :wink: :wink:

Perli, mám pocit, že jsi teď víc v pohodě, že mám pravdu :?: :?: :?: Nebo to umíš hezky maskovat … :oops: :oops: :oops: A tak to má být. Myslím, že pohoda je potřeba ze všeho nejvíc! Tak držím pěstičky i se všema Šmoulíkama.

Rendy, radila bych ti, abyses moc nepozorovala … Já osobně si za svůj život už kolikrát vsugerovala, že jsem tutově těhotná a ono nic … :oops: :oops: :oops: Užívej si toho, že ta embryjka v tobě jsou, mluv s nimi, přemlouvej je, aby u tebe zůstala … teď je to na nich … Ty pěkně odpočívej, nevěš prádlo, nestírej/neluxuj podlahy, nenatřepávej peřiny (tím se namáhá břišní svalstvo) prostě se nech obskakovat a VYDRŽ!!!!! Kdo ví, třeba už za týden budeš vědět víc … Držím pěstičky!!!! :wink: :wink: :wink:

Leni, mně na genetice řekli, že amnio se dělá až od 38 let!!! Holka, to máš ještě fůru času, to ještě klíďo stíháš toho chlapečka :lol: :lol: :lol:

Hani, jak jsi přežila ten dnešní pařák??? A máš už něco nakoupeno/vymyšleno pro prcka :?: :?: :?:

Tak pokud už všechny hajáte, přeji krásné sny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
26.7.06 21:39

Ahojky všichni,

to je opravdu pořádný vedro. Pořádně něco se dá dělat až k večeru a to jsem z toho vedra už unavená. To jsme ještě dneska zavařovali pár sklinek broskví.

Už tady dneska nikdo není co, tak to si nepokecám.

Jitutu tichounce gratuluju :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.7.06 22:47

ŠMOULAN , máš pravdu :oops: :oops: :oops: , v hlavě v tom mám jasno, že je to na přírodě, já můžu jen odpočívat a doufat, ale dneska ráno jsem měla nějakou depku :( Už jsem na tom ale líp.
To jsi ty, která máš tři mimísky? Mě taky vzhledem k věku přemlouvali, ať si nechám zavést tři embrijka, že moje šance na otěhotnění je malá (nakonec šikovná zůstala jen dvě, tak jsem neměla co řešit), ale já jsem to zamítla, protože na redukci bych určitě nešla a donosit tři děťátka určitě nebude jednoduché, takže ti budu držet palečky, ať je vše v pořádku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.7.06 07:06

Přeji hezké ráno :lol: :lol: :lol: ,já jsem dnes ranní ptáče :lol: ,to zase odpadnu v poledne :lol:
Welinko,máš krásnýho Ondráška :lol: Šmoulánku,tak vidíš,to jsem ještě mladice :lol: :lol: :oops:
Holky ,užívejte si emryjek :lol: ,určitě se uchytili,alespoň jedno,ne :?: Věřím,že jo ,ale musíte věřit i Vy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
27.7.06 08:24

Ahojky kočky!
Jak je po parné noci? Já včera byla na tom těhu cvičení a bylo to fajn, byly jsme 4 + cvičitelka. Chvíli jsme cvičili na míčích a protahovali tělo, pak nám říkala a četla něco k těhotenství a porodu.
Jinak Šmoulánku, vedra jsou stále na padnutí, ale přežívám pracovně - lepší než myslet nad něčím „intelektuálním“. Nakoupeno nemám stále, ale včera jsem před cvíčem prošla pár obchodů a pokoukala, a taky si vzala u našich na půdě nějaké plíny, co mamka nakoupila už kdysi a nějaké hadříky po nás a manžovi a sestřenčiných dětech, tak to přeberu a třeba se něco kloudného najde! Jinak - protože chci používat papírové pleny, tak tady těch látkových bdudu mít asi na rozdávání. Je jich snad 80 a to v životě neupotřebím, tak pak třeba nabídnu za levno plíny do placu :wink: - ale to bych se musela zeptat mamky, to se ještě uvidí. Manžel totiž dělá ve fabrice, kde vyrábějí Huggiesky a tak mají zamšstnanci nárok, když mají dítě, tak dostanou krabici plen na měsíc zdarma :! takže to se budem mít…
Jinak dneska asi moc nebudu - přijel bagr dělat konečně pozemkové úpravy, manžel je taky doma, tak peču perník a budu vařit dobrý oběd… No ale konečně se nám to snad někam hne a bude to k něčemu trošku vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.7.06 08:37

Ahoj holčinky, tak nám zase začíná jeden horký den … :lol: :lol: :lol:

Rendy,
neměj depky a fakt si to užívej, to je pro embryjka nejlepší!!!! Moc držíme pěstičky!!!! :wink: :wink: :wink: Ano, to jsem já se třema mimískama. Nám dokonce doporučovali 4 (měla jsem hodně folíků i embryjek - 20 - 5 máme ještě zamražených), což jsme odmítli, protože jsme předem věděli a říkali, že na redukci nezvládáme jít … Naše embryjka byla C a D, tak proto nám jich doporučovali víc a taky, že je malá pravděpodobnost, že se uchytí všechny … No a vidíš, uchytily se všechny a jsou stejně velké. Neplánovali jsme to, ale když se to stalo, věříme, že to naši bojovníčci zvládnou a že začátkem roku přijdou za námi na svět … :lol: :lol: :lol:

Leni,
tak jsi doma? Kdy vyrážíš na chatičku? Máte tam borůvky nebo houby? Na houby je sucho, alespoň tady není ani prašivka… Ale moje mamka už byla dvakrát na borůvkách, mňam, mňam … :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.7.06 08:47

Ahoj Hani,

tak ať se vám práce daří, musí to být pěkné dělat úpravy okolo domu, to už se chýlíte ke konečné fázi… My teď o stavbě domu jen uvažujeme, rozhodli jsme se, že to nebudeme teď momentálně hrotit, bydlíme v bytě 3+1, takže to nám bude stačit, akorát ty schody … No, nevadí, to zvládneme :twisted: :twisted: :twisted: No a perníček… tak to bych si taky dala říct… :oops: :oops: :oops: To je super, že chodíš na to tehu cvičení, taky bych chodila, ale nesmím, musím prý spíš jen polehávat… a to jsem si plánovala, že budu chodit na tehu cvičení ve vodě. No, hold nám naše dětičky mění naše životy už před jejich narozením. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.7.06 09:30

Dobré ráno všem :P

ŠMOULAN , chci se zeptat, kdy ti embrijka zaváděli. Měla jsi prodlouženou kultivaci? Jsem ráda, že máš mimínka z Céček, nám zůstali taky C, možná i proto nám chtěli zavést ty tři, i když doktor se odvolával stále na můj věk. Taky mi říkali, že je malá šance, aby se nějaké uchytilo, ale jak vidím na tvém příběhu, příroda si to vždy nějak zařídí :wink: . Jinak moc děkuji za podporu, ty moje stavy jsou asi taky z toho, že jsem teď celý týden sama doma :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.06 09:49

Krásné dopolko berušky,
musím se Vám dneska vyzpovídat… …jedna dobrá zpráva - vypadá to, že na toto IVF půjdu už „bez breberek“ (kultivace):oops: , které mě zlobily přžed 1.IVFkem a museli jsme oba brát hnusný antibiotika…toť dobrá zpráva.

Včera jsm byla u cvokařky :D dělám si srandu - konečně byla schůzka s pí.psycholožkou. Jela jsem tam jako že mi něco řekne, ukáže relaxační cvíčo, nakopne mě a vesele popojedu dál. Holky, jsem ale od té doby táááááááák ubrečená a smutná… :cry:

Začaly jsme si povídat jen tak, pak byla otázka o minulém IVF a slzy už tekly…a tekly a tekly…před cizím člověkem, kterýho jsem viděla poprvé v životě. Tak jsme si povídaly dál. Žádné velké rady, jen ta, že máme brát IVF (2.) jako že UŽ se to povede a když teď, super!!! Když né teď, tak pravděpodobnost už je cca 70% a při 3.IVF už by to mělo klapnout…

Také jsme probíraly relaxaci a doporučení, věci, které mi mohly narušit psychiku přímo při ET (např. že mi byla zima na nohy…nesmějte se, prý i to může být velice negativní!!! a k tomu stres z předchozího dne, jestli ty 2 embrýsci vydrží…prý to dělá své…).atd.

Večer jsem zjistila, že mám asi OVU (zpožděnou), ale manža byl utahaný a nechtělo se mu :cry: a tak slzy tekly dál - že jsme definitivně pohřbily šanci mít mimi přorozeně…no a jak to mohlo skončit? né hádkou, ale oba jsme byli tak smutní, každý v jiném pokoji a ráno jsem se nemohla ani juknout do zrcadla, jak mám oteklé oči…

Tak jak jsem si užívala a neřešila, tak jsem se zase po dlouhé době podívala pravdě do očí a viděla tu nespravedlnost, že nemůžeme mít mimi „normálně“. A mám fakt strach z okamžiku, že můžu zjistit, že to zase nevyšlo…

Omlouvám se, že nesrším vtipem, ale musela jsem se vykecat, nikdo to stále neví a s manžou to už probírat nemůžu, má toho taky až až. DÍK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová