IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
24.7.06 14:35

Lilíku,

proč ti odebrali tolik krve???? Počítám, že na nějaké testy, že … :oops: :oops: :oops: Tak rychle doplň tekutiny ať nevyprahneš … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
24.7.06 14:38

Lilíku,díky :lol: Šmoulánku ,co ty a Šmoulíci :?: Jak snášíš to vedro :?: Já hrozně :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.06 14:42

Leni,

tak vy už máte vybrané jméno, co? Je krásné, povedlo se vám!!!
Vedro je děsný, naštěstí mi nebývá špatně od žaludku, ale větřinou nemám moc chuť na jídlo, obzvlášť, když musím vařit … ty výpary mi nedělají dobře … :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.7.06 14:44

Smouli - piju jak duha. Ani nevim na co vsechno to bylo. Ale byl to prvni odber tak asi proto tolik, priste uz nic nedam :wink: :wink:
Tak tobe miminka taky hezky rostou, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.06 14:47

Leni,

s tím odběrem … moje kamarádka na něm taky byla (už má měsíčního chlapečka) a teď mi říkala, že to probíhalo všechno OK a že jí „po tom“ ani nebylo nijak špatně, vím, že taky pár dnů ležela, ale protože jí bylo dobře, prý to dost flákala … :wink: :wink: :wink: Určitě to zvládněš!!!!!! Neboj!!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 14:47

Smoulanku, znovu gratuluju k tomu, že je vše v pořádku. Já začala špinit někdy ve 12tt, asi 4dny potom, co jsem dobrala Crinone(Utrogestan). Taky mi dal Ascorutin a do 3dnů bylo vše OK. Tak neboj…

Liliku, já jsem normálně dárce krve a byla jsem dávat už mnohokrát. Vždycky odeberou půllitránek+ nějaký ty zkumavky. To mi nic nedělalo, ale když jsem byla tuhle na odběrech tripletestů, tak jsem nebyla úplně ready. Nějak mi to nedělalo dobře. ale asi spíš, kvůli těm nervům, že to byly důležitý odběry… Když jsem byla na prvních odběrech - protilátky, skupina, krevní obraz, AIDS, tak jsem se polovině vyhnula: 1. jsem dárce krve, tak na skupinu mi nebrali, ale jen protilátky…2. jak jsem byla na IVF, tak dr řekl, že stačí výsledky AIDS, žloutenky atd. z té doby před IVF (a navíc to mám po léta opakovaně při odběru na transfůzce). Tak mi z toho zbyly jen ty protilátky, krevní obraz a toxoplazmoza, na kterou jsme zapomněli a nabírali mi jí až s triplíkama.....To bylo důležitý taky, protože máme kočky. Tak jsem měla jen 2zkumavky :lol: :lol:
Tvých 8 ti nezávidím, ale zase budeš mít všechno pečlivě zkontrolovaný :wink:
Tady se přehnala bouřka s deštěm, trochu se ochladilo, ale nic moc to v baráku není znát. Jdu si teď lehnout, dneska jsem totiž vzhůru už od 5 a nějak to na mě padá :roll:
Ahoj všem zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.06 14:50

Hani,

děkuji moc!!!! Táák a teď si pěkně zchrupni!!!! Papa!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.7.06 15:04

Teda, u nás v Gyncentru po OPU se 2hod leží a pak pouští s doprovodem domů, v den ET se leží 1hod s nohama nahoře a pak pouští domů i bez doprovodu - jela jsem vlakem :D :D :D
Sice to nedopadlo :( ale v tom ležení to myslím nebude.

Venku je krásně, mě ta vedra nevadí, jsem tady asi jediná, komu to nevadí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to nějak přežijte, mě už tááák bolí v podbřišku, vaječníky píchají a MS pořád nikde :twisted: :twisted: :twisted: no zítra letím na injekci a to už fakt musí přijít…to si zase užiju, za tak dlouhou dobu už bude ta sliznice pěkně vysoká - tzn. silná MS + ta vedra.. :evil: :evil: :evil:

Ale přežiju to. Holky, ten seznámek, prosím :D :D :D a kde je Lovely, už tady nějak dlouho nenakoukla, ne?

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 15:41
Stellina píše:
Všem Vám moc držím palečky´ten pocit štěstí s miminkem v náručí stojí za tu snahu a trpělivost,bolest a čekání.
Stelli , díky žes to napsala, to jsou přesně ta slova, která mi pomáhají jít dál :P !

Smouli , děkuji za držení palečků a za vysvětlení :wink: . Já to mám zhruba stejně daleko jako ty, tak to se asi hezky pojedu vyspinkat domů - tam je přece jenom nejlépe :D . Smouli, moc na tebe myslím a moc ti přeji aby dopadlo vše tak jak si přeješ! Opravdu tě obdivuji, jsi fakt silná a odvážná ženská! Zřejmě tím, že jsme s tebou a s Marci spolubojovnice z Fertimedu, jste mi vy dvě nejvíc přirostly k srdíčku :wink: .
A ve Fertimedu tě už k redukci nepřemlouvali?

Holky, všem co mají za sebou kontroly, gratuluji k O.K. výsledkům a kdo má kontrolu před sebou, hodně štěstíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
24.7.06 15:51

Ahojky všichni,

teplíčko je pořád co? Pomaličku se to nedá vydržet. Měla jsem naplánovanou fůru věcí, ale v tom teple nejsem nic schopna dělat.
dneska jsem byla v caru a jsem hrozně ráda, že jsem si vybrala nového doktora profesora Malého. Je strašně milý a hodně mi toho vysvětlil. takže 1.9. jdu na KET. prvních 14 dní budu brát HA a od 11.8. začnu s přípravou na KET. Máme 3 mrazáčky tak doufám, že to rozmražení přežijí - alespoň některý.

Dario, s mrškou to znám, minule mi přišla až po dvou injekcích agolutinu,ale tentokrát mě překvapila - přišla brzo. vydrž za chvíli určitě začne. Mrcha je mrcha.

Šmoulan - jsem ráda, že jste všichni v pořádku. Jseš opravdu statečná.

Liliku - teda 8 skumavek bych zvládala asi těžko - já stím mám pořád problémy. Nedám ani kapku - občas.

Leno, budu držet palce, ale určitě to bude v pohodě. A to jméno je opravdu moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.7.06 16:15

Ahoj vsem

taky jsem se vratila z obedu,ja byla s manzou u znameho v hospudce a pak nakoupit a vidim,ze jste se tu pekne rozepsaly.

Perli ja tam taky nebudu zustavat pred tim odberem vajicek,nam ta cesta trva hodku tak to nejak prezijem ne?? :lol: :lol: Smoula taky nezustavala a vidis ma trojcatka :lol: :lol: :lol: .
Perli vidim,ze jsi pripojena :wink: :wink: :wink: Jses tam :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 16:46

Marci , my se vždycky nějak minem :lol: . Jdu platit složenky přes internet, tak jsem tu jukla a zas tu nejsi ty :wink: .
Já jsem po dnešní návštěvě Fertimedu zas tak nabitá energií. Sice se furt bojím a jsem nervózní, ale fakt se těším a jsem hrozně zvědavá, jak to bude probíhat.

Tak jdu platit ty hloupé složenky :evil: , zas se tu stavím.

http://animace.org/…/G420009.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.7.06 17:09

ahoj holky, vsechny vas zdravim, i ty co vubec neznam.. taky se primlouvam za seznamek!
Smoulan, fakt jsi statecna, my asi „zbabele“ pujdem na tu redukci… no, uvidime jeste na kontrole, ale pro nas jsou tri asi fakt moc :(
Vladko, tak to je super, uz se ti to blizi…
Leno, diky moc. a opatruj se a at je vsechno v poradku!
Dario, to je divne… proc se ti to nespusti?
Perlo, ja myslim ze vetsi straspytel jsem ja… ze, Barbanku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
24.7.06 17:22

Ahoj berunky!
Míšo , no to víš, vyhlašuju tě strašpytlíkem této diskuze :lol: :lol: :lol: A redukce vůbec není nic zbabělého! Je to každého rozhodnutí a já obdivuju tebe i Šmoulánka, ať už se obě rozhodnete jakkoliv!
Leni , Sofinka je nááádherný jméno, ale matně si vybavuju… nečekala jsi chlapečka? Nebo si to s někým pletu? Chtělo by to naší „nástěnkářku“ Andri, ta má přehled :lol:
Steli , jste moooc šikovný! Fakt to všechno trápení stojí za to, viď? :wink:

Holky, já jsem strašně unavená, bolí mě záda, dneska mám žaludek jako na vodě, dala bych nevím co za velkou postel a celou noc spánku… ale Tadeášek mi to všechno vynahrazuje, proto se těšte na miminka, ono to přijde! :wink: Pa pa berunky, opět letím kojit, mám malýho otesánka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 17:32

No dobře Míšo , vyhrálas :wink: , ale jenom proto, že tě Barbánek zná déle než mě :lol: ! Tímto si teda dovoluji jmenovat se strašpytlíkem č. 2 :oops: :lol: !
A Míšo, jít na redukci není zbabělost !!! Já v dnešní době, když se mi nepodařilo udržet si v bříšku dvojčátka, bych měla strach mít i „jenom“ dvě! I když bych si je strašně přála, ale už jednou jsem to nezvládla a nechci to všechno zažívat znovu :cry: . Věřím, že pokud se mi podaří jedno, budu mít větší naději, že to do třetice opravdu vyjde :wink: a zas o něj nepřijdu. Proto jsem tehdy psala, že si pořádně rozmyslím, kolik embryek si nechám zavést (teda pokud jich bude víc - no snad ano :? ). Já mám z toho opravdu strach :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová