IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
24.7.06 10:09

Ahojky, tak už jsem z Fertimedu doma!!!

Smoulan - ahojky, no už jsme si začínali dělat starosti co je s tebou, že jsi tu pár dní nebyla :wink: . To je moc dobře, že jste všichni 4 v pořádku. Držte se :P .

Hannah , jo, to jsem byla já s tou cystou :? . Byla jsem nervózní, protože to bylo poprvé a já o tom nic nevěděla. A už ji tam opravdu nemám, měly jste všechny pravdu :D !!!

Tak tedy, prý je u mě všechno v nejlepším pořádku a můžem začít. Podle předpokladu pana doktora kolem 25.8. by mělo proběhnout odběr vajíček a transfer - až za tááák dlouho 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
24.7.06 10:13

ahoj berušky,chci vás tu všechny pozdravit.
jak se stále máte?
my s broučkem dobře. máme za sebou testy a vše je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 10:21

Special pro Marci :lol: :

Teď jsem dostala léky - Norethisteron na 10 dnů, které se prý berou jako příprava před IVF od 17. DC (prý ale nevadí, že jsem dnes 18. DC). 2.8. tam jedu znovu na kontrolu (těsně před MS) a dostanu sprej do nosu na 10 dnů. Pak přijedu zas a dostanu na 10 dnů sprej a injekce, které si ale nebudu píchat sama (uf, aspoň tak, to bylo pro mě nepředstavitelné :roll: ), ale prý v místě bydliště - asi se budu muset domluvit s nějakou doktorkou. Neptala jsem se, ale podle toho usuzuji, že to teda budou asi ty injekce do svalu, tak jak jsi to psala. No a pak už jenom odběr, transfer, těhotenství, porod … no prostě brnkačka :lol: :lol: :lol: . (Ha ha, jsem zvědavá na jak dlouho mi to hrdinství a optimizmus vydrží :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.7.06 10:52

Ahoj vsichni!!!
Jakpak se mate???U nas konecne zatazeno a vypada to na bourky,ale dusno :lol: :lol:

Perli tak to jsem rada,ze vsecicko dobre dopadlo.Ja tam dneska volala,abych se objednala tak tam jedu 16DC(pry to vubec nevadi),to vychazi na pristi stredu tak to bude asi stejne probihat jako u tebe(doufam 8O ).Rekl ti Sobek na uvodnim pohovoru,ze 2 az 3 dny pred odberem vajicek si tam pacientky nechavaji?Pry abychom nesetrepaly ty vajicka po ceste.ja se uz nemuzu dockat.Takze to vypada,ze budem tesne spolu cekat mimi :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 10:58

Ne, o tom mi vůbec nikdo neříkal, fakt 8O 8O 8O ! 2 - 3 dny? No tak to teda nevím jak vysvětlím rodičům že nebudu doma :? . Ty tam jedeš příští středu? A v kolik, já takýýý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.7.06 11:04

Ahoj holky,
zdravím nové tváře - nebyl by aktuální seznámek :lol: :?: :?: :?: :?: :?: :?: nějak se přestávám orientovat a to jsem tady „chyběla“ :D jen týden.
Já pořád čekám na MS, už jsem byla na jedné vyvolávací injekci a nic, vaječníky cítím, jako by už už měla MS přijít ale pořád nic. Zítra jedu na další injekci a nechám si píchnout MEGA DÁVKU :twisted: :twisted: :twisted: nebaví mě pořád čekat na MS, chci mít klid..ne pořád všude chodit s vložkama (pro jistotu)

Žádné domácí recepty na vyvolání MS nezabraly - červené víno, česnek apod. no snad ta injekce. Jo a těhu být nemůžu :(

Ahojky,
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.7.06 11:07

Perli ja tam mam byt ve 13.00hod.Tak to jsem blazen proc zrovna nam to rekl 8O .s kym jsi dneska mluvila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 11:11

Dnes jsem byla u MUDr. Vodičky. Je to divné, že mi to nikdo neřekl, jestli to tak běžně dělají. Nebydlíš třeba od Olomouce daleko, že by kvůli tomu? No i když já to taky nemám zrovna nejblíž :? . Já tam jedu hnedka ráno, tak to se tam už nepotkáme :( .

Darinko ahóóój!!! Tak jak je, ta mrcha je fakt mrcha, co? Pořád bude zlobit :evil: :evil: :evil: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
24.7.06 11:16

Musjím se rozloučit, jedu k mamince na oběd :wink: .

Tak papa!!!
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/257.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 11:29

Já chci taky k někomu na oběd...............................
Ale myslím, že si ho budu muset jít udělat sama, však už mám pořádný hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
24.7.06 13:47

ahojky holčiny moc vás tu všechny zdravím a moc děkuju za podporu.Včera nás s Jonáškem pustili domů.Hned jak nafotím malého dám ho do galerky.Všem Vám moc držím palečky´ten pocit štěstí s miminkem v náručí stojí za tu snahu a trpělivost,bolest a čekání..Welince patří ode mě velikanánský dík jak Vás tu informovala a jinak je to zlatý človíček má srdíčko na pravém místě.WELINKO MOC TI DĚKUJI ZA ZPRÁVIČKY A POTĚŠENÍČKA OD TEBE JSI SUPER ČLOVÍČEK MOC TI S ODRÁŠKEM DRŽÍM PALEČKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
24.7.06 14:22

Ahoj kočky,zdravím vás po kratší odmlce,ale zase jsme byli na chalupě ,jak jinak ,vedro je přííííšerný sáším ho čím dál hůř :evil:
Zítra jdu na odběr plodovky a 3D ultrazvuk ,tak týden budu doma :lol:
Holky,já ve vás už mám fakt zmatek :oops:
Míšo ,já bych taky šla na redukci ,tři je fakt moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.7.06 14:25

Ahoj holky, tak ja jsem se vratila od doktora. UZ byl v poradku, dostala jsem tehu prukazku, odevzdala jsem (ne uplne dobrovolne) 8 zkumavek krve , tak se ted z toho vzpamatovavam, protoze to vsechno trvalo strasne dlouho a vsude bylo nechutne teplo..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.7.06 14:26

Leni - tak to ti zitra budu drzet palce, urcite to dobre dopadne :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.06 14:27

Ahoj holčinky,

všechny vás moc a moc zdravím a děkuji za podporu :wink: :wink: :wink:
Tak si představte, že jsem dnes ráno začala trošku špinit (ale nebyla to červená krev, ale taková hnědá … omlouvám se za naturální popis … :oops: :oops: :oops: ). Tak jsem byla ráda, že jsme byli objednaní do Fertimedu. Pan doktor mě prohlédl a řekl, že naši Šmoulíci se mají dobře, jsou OK, i placenty, čípek a děloha… Že to může být nějaká prasklá žilka apod, naordinoval mi klidový režim, zvýšil dávku Duphastonu (2×2) a předepsal Ascorutin. Tak snad budeme v pořádku … :wink: :wink: :wink: Jinak naše robátka už mají 27 mm, rostou jako z vody :wink: :wink: :wink: No, a už nás předal k mé paní doktorce, popřál nám hodně štěstí a máme prý přijet zase až s dětma …

Perlo, Marcino,
nelamte si hlavu s tím, že byste musely být už před odběrem v Olomouci, nabízí to standartně všem (mají to i letáčku), ale i ostatní holky vám potvrdí, že to není potřeba (pokud teda nejste z Aše) … Já to mám tak 1,5 hod. autem a taky jsem tam přijela v den odběru, počítejte jen s tím, že se po odběru čeká na to, jak to dopadlo (kolik folíků odebrali a jestli stačily spermijky na oplodnění apod…) Pak se jede domů a za dva dny zase zpět, to už může proběhnout i transfer (ET). Je pravda, že při ET se tam spí do rána a až ráno se jede zase domů, pěkně odpočívat. Perlo, s těma injekcema, pokud bys neměla nějakou zdrav.sestru v místě bydliště, můžeš to prokombinovat s pohotovostí, obvodní lékařkou a tak, taky jsem to tak dělala … Moc a moc budu držet pěstičky!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová