IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
21.7.06 12:43

Jitu, tak to já zase melon nemusím…jedině, že by mi někdo odstranil ty černý pecky :oops: ty já nemám ráda a že jich je v melounu požehnaně, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.7.06 12:45
hannah85 píše: Šlojma je „jméno“ pro miminko. takový univerzální - holka - kluk. To bylo v mém oblíbeném seriálu Chůva k pohledání - když se jí ptali, jak se bude jmenovat, tak řekla, že Šlojma po jejím dědečkovi a oni, co prý když to bude holka. Tak jim na to odpověděla, že přece Šlojma!!!!! Jako že jak můžou být tak blbý a na něco tak primitivního se ptát… Nevím, jestli ten seriál znáte, ale nakonec měla dvojčata a nebylo tam jak se jmenují - tím to skončilo :lol:

Tak to jóóó, ale vy přeci víte, co to bude ne? nebo já už v tom mám asi zase zmatek co? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.7.06 12:45

jo mám je všude okolo,lovím je ven :lol: :lol: :lol: :lol:
ale jinak je skvělý,ledový a sladký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.7.06 12:46

Holčiny, tak já fakt pádím na ten binec…nebo pak už to bude fakt bordel, manža se vrátí každou chvilku z práce :roll: :roll: ten by čučel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.7.06 12:47

pa pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 12:54

Hanach ,tak to v pořádku ,já 5.4 ,to je akorát tři neděle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
21.7.06 13:20

Ahojky,

tak nevím kdo tu mluvil o melounku, ale dala bych si. Černý potvůrky taky nemám ráda, ale když je melounek sladkej a výborně vychlazenej tak to je to nejlepší osvěžení v těchto vedrech. Škoda, že žádný nemám.

S tím úklidem mě tak trošku nalomujete, ale nějak se mi nechce :D :D :D
Jsem teď trošku napjatá co mi řeknou v pondělí v caru, ale snad se pustím brzo do KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.7.06 14:23

Leno, tak to já myslela, žes byla ještě pozdějc. Mám v tom už pěknej maglajz.

Pojo, pohlaví nevíme, nikdo se mě neptal, zda ho chci vědět a já si o to říkat nebudu, mně je to fuk - bude to miminko šlojma a basta!

Právě jsem vypakovala manžela na víkend - jedou s chlapama - a jdu si asi dáchnout.

Mějte se hezky, ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
21.7.06 15:08

Nazdárek!
Tak než jsem to všechno přečetla, jste už všechny v tahu. No, co nadělám… já vám to teda odpouštím! :lol:
Jak jste tu psaly o těch injekcích, já měla pokaždé jen pod kůži, s nemalým doplatkem a bez pera - tahala jsem do stříkačky.
Jinak musím vám říct, že jsem se sem přišla tak trošku odreagovat, nedělám nic jiného než kojím a přebaluju, v tomhle počasí má Táďa pořád žížu, ani se mu broučkovi nedivím. Taky se mi tu s vámi všechno vrací - přesně před rokem jsem začínala stimulovat na první pokus. To to letí… Počkejte za rok, to už taky budete mít mrňousky a všechno bude veselejší!
Jdu taky něco dělat, dopoledne zajela kámoška, tak jsme splkly, mám tu binec až nechutnej bordel, tak jdu aspoň zapnout pračku… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.06 20:14

Barbanku ahooooj, vidim ze srsis vtipem :) a jak zvladas miminko?
taky bych si dala meloun! a bordel mam taky!
Leno , no, je to sila, ale uvazujem o redukci, i kdyz mi pani v poradne rikala ze v klidovem rezimu to zas neni takovy problem mit trojcata, ale me to prijde moc…
perlo jsem rada ze jsi tu a ze ze vseho nejsem vyplasena jen ja! :)
poja , ja si taky obcas rada splknu! :)
Vladko , hura do dalsiho pokusu!
je fakt ze Smoulan tu dlouho nebyla… ja tu byla prece rano :)
na koho jsem zapomela tak zdravim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.7.06 20:22

Ahojky holky,

To jsem se docela zapotila než jsem to přečetla.No a to co bylo na začátku už nevím :oops: .

Jinak dnes jsem byla v Praze v poradně,doktor byl nadšenej jak jde vše nádherně a neni žádný problem.jsem moc šťastná už jen proto,že každý ze mě dělal mrzáka a jak je mé těhotenství jiný než ostatních atd.A to vše jen proto,že jsem oplodněná uměle. :(

Dnes je mi na padnutí takové horko.Já si to těhotenství nemůžu ani vychutnat :cry: .

HYPERSTIMULÁK?Taky jsem měla,opravdu to není žádná legrace.Měla jsem spousty vajíček a čapla jsem ho až asi 10den po ET.Byla to moje chyba přestala jsem hodně pít a bylo.Hned jak jsem začala zase pít udělalo se mi líp a po asi 4dnech jsem měla té vody v břiše jen málo.Takže já radím opravdu poctivě a hodně pít. :wink:

MILIL:Jsem ráda,že jsem ti alepoň trocu pomohla.Vím není to jednoduché,byla jsem taky na dně.Měla jsem strašnej strach,byla jsem protivná a brečela jsem kvůli každé kravině,to možná bylo už k těhu.Věřím že se ti to určitě povede a budeš šťastná tak jako já. :D

PERLAA:První IVF?Tak to jo.Na IVF je mnohem větší šance než u IUI,to by muselo být aby se to nepovedlo.Musíš hlavně věřit.Určitě se to povede,držím palečky. :D

Sedím tu chvíli a jsem spocená jako p..... :(
Malej si dnes pěkně kope,to bude určitě nějakej raubíř. :lol:

Mám na něco chuť,to je hrozný.Jdu si něco vzít tak zatím pa,pa,pa,pa,pa,pa

Kristýna a malinkej Pája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.7.06 20:23

Ježiš to je slohovka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.7.06 20:46

Holky dala jsem do galerie fotečku nášeho chlapečka.Jsem na něj tak hrdá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
22.7.06 15:52

Nahlížím, nahlížím a nikde nikdo..... :cry:
Já celé dopoledne rovnala kompoty, zavařené okurky apod, protože se mi na to konečně udělalo místo. No samo se neudělalo, ale jak jsem včera vyrovnala ty boty do nového botníčku, tak vzniklo místo na kompoty. Tak jsem to všechno přebrala a pak jsem i uklidila - ale jen jedno patro, vršek udělám zítra.
Teď odpočívám, ale v telce nic nejde, tak jsem zasedla sem. Bohužel jde v tý TV ho… i večer, což mě štve, protože jsem sama doma a co jiného než televize??
No tak se mějte a já si jdu pročítat různé stránky na netíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.7.06 18:30

Ahoj holky!!

JAK SE MATE?? mY BYLI NA CHATE CELY VIKEND A BYLO SUPER AZ NA TY PARAKY.TO UZ SE NEDA VYDRZET A PRY TAK MA BYT I CELY SRPEN.
CHUDACCI TEHULKY,JAK VY TO ASI TAK SNASITE :?: :?:

PERLI NEZAPOMEN ZITRA PODAT ZPRAVU A DRZIM PALCE AT JE VSECICKO TAK JAK MA BYT!!!PAK SE NAM NEZAPOMEN OZVAT.

HANI TY SE HLAVNE MOC NEPRETAHUJ JESTE V TAKOVEM HORKU. A JAPAKTO SE CITIS?/ :)

jINAK VSECHNY MOC ZDRAVIM A TY,KTERE MAJI KONTROLU TAK AT TO DOBRE DOPADNE.

SNAD SE TU JESTE DNESKA NEKDO UKAZE AT POKECAME.
TAK ZATIM PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová