Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, to jsem přesně já
, taky se vždycky klepu, ale úplně viditelně
! A pak se tomu směju, že to nic nebylo.
HOLKY,teď jsem se dočetla,že Míša čeká TŘI
![]()
Ježíšku na křížku ,Míšo ,tak co teď ![]()
Perlo ,já byla před MS jednou ,dostala jsem sprej do nosu na asi 14 dní a pak 10 injekcí ,třikrát ultrazvuk jak folíci rostou a odběr,to je pak fičák ![]()
Perlo,já se viditelně neklepu ,ale jsem vzteklá ,je mi do breku ,bolí mě břicho a mám ledový ruce ,takže si vyber
![]()
To je síla, co! Však jsem už psala že díky ní a Smoulan teď budu mít strach si nechat zavést více než 2. Pokud jich samozřejmě budu mít víc
, taky se může stát, že nebude nic…
A mimochodem, zdá se mi to, nebo tady vážně Smoulan už nějakou dobu nebyla?
Perlo, s těmi léky je to jedno - schvalují i do svalu i pod kůži. Kámoška měla plně hrazené a byly pod kůži , ale ne perem, ale natahovala je do injekce a ty pak píchala.
Jinak hyperstimulák - jak píše Lena - nejde řící u koho bude a u koho ne! U mně se dost báli od samého začátku (i když předtím na nižší dávky léků jen pro stimulaci k IUI jsem měla normální odezvu). Jsem dost hubená a polycystické vaječníky mám taky, že bych byla mladá - to zas ne!! No a pak mi podle reakce dr. dal píchnout jen jeden místo dvou Pregnylů (bylo to nějaký jiný název, ale totéž) na dozrání vajíček. Pak jsem měla prý jen lehčí formu (1.stupeň) a nebylo to zlý. Nemysli na to, oni to doktoři rozpoznají , kdyby ti to při léčbě hrozilo a zařídí se podle toho…
Leno, držím palečky na amnio, bude to v pohodě, neboj!!!
Já si právě nevzpomínám, že by psaly něco o dovči. No ale taky si nepamatuju všechno, že jo. Jen mě tak napadla právě konkrétně Smoulan, že jsem o ní pár dnů nic neslyšela. Hrozně jí držím palečky s těmi trojčátky, je to super.
Liliku a Hannah , díky moc za uklidňování, pokusím se tedy věřit doktorům
. A s těmi injekcemi - no teď jsem napnutá jak kšandy! Nevím jak to do pondělka vydržím! No musím - ještě 3× se vyspinkám a všechno se dozvím
.
Leni , amnio je nějaké vyšetření mimi?
Perlo,jo to je vyšetření plodové vody ,píchají tě do břicha a trochu ti jí vytáhnou,aby vyloučili Downa a Edwarsův syndrom
,ale zase po tom zákroku víš na čem jste :lo
Hanach,dík ,vím to ,ale znáš to
![]()
Leni, tak to ti přeji hóóódně štěstíčka, ať ti to dobře dopadne.
No nic, jdu něco popapat a pak mám tady nějakou práci. Takže se musím od vás odtrhnou (skoro násilím
).
Tak se mějte všechny moc a moc hezky, ahóóój!
Ahoj Perlo,já taky jdu ,jsme nějak unavení a tak si schrupnem
![]()
Leno, já teď koukám na tvůj metřík a to ti zase nějak posunuli TP? Teˇmi totiž došlo, že jsi „jen“ o 3 týdny pozadu než já, ale tys přece byla na trensferu daleko později, ne? Já 14.3. a TP mám 1.12. (oficiálně).
A vidím, že se přidala i Jitu
My se tak trochu známe, psali jsme si SZ
Jitu, ty mi tak trochu připomínáš mě, když sem byla ve stejné situaci
Tehdy mi myslím mamka Barbánek psala, ať neplaším, všechno sem pořád řešila. Ale asi 4dny sem se cítila těhu a pak ten 5.den sem dostala teplotu a věděla sem, žeč je asi konec. Že já sem si jí vůbec měřila
ale bylo mi fakt divně a bolelo mě i v krku, tak sem nechtěla zanedbat nějakou chřipku. Jinak za 3dny to už budou 2měsíce od trasnsferu
toto letí.