IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
21.7.06 11:34

Leni, to jsem přesně já :lol: , taky se vždycky klepu, ale úplně viditelně :lol: ! A pak se tomu směju, že to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 11:36

HOLKY,teď jsem se dočetla,že Míša čeká TŘI 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ježíšku na křížku ,Míšo ,tak co teď :?:
Perlo ,já byla před MS jednou ,dostala jsem sprej do nosu na asi 14 dní a pak 10 injekcí ,třikrát ultrazvuk jak folíci rostou a odběr,to je pak fičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 11:38

Perlo,já se viditelně neklepu ,ale jsem vzteklá ,je mi do breku ,bolí mě břicho a mám ledový ruce ,takže si vyber :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.7.06 11:40

To je síla, co! Však jsem už psala že díky ní a Smoulan teď budu mít strach si nechat zavést více než 2. Pokud jich samozřejmě budu mít víc :? , taky se může stát, že nebude nic…
A mimochodem, zdá se mi to, nebo tady vážně Smoulan už nějakou dobu nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 11:42

Vypadá to ,že asi mají dovču a Lovely moc práce :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.7.06 11:44

Perlo, s těmi léky je to jedno - schvalují i do svalu i pod kůži. Kámoška měla plně hrazené a byly pod kůži , ale ne perem, ale natahovala je do injekce a ty pak píchala.
Jinak hyperstimulák - jak píše Lena - nejde řící u koho bude a u koho ne! U mně se dost báli od samého začátku (i když předtím na nižší dávky léků jen pro stimulaci k IUI jsem měla normální odezvu). Jsem dost hubená a polycystické vaječníky mám taky, že bych byla mladá - to zas ne!! No a pak mi podle reakce dr. dal píchnout jen jeden místo dvou Pregnylů (bylo to nějaký jiný název, ale totéž) na dozrání vajíček. Pak jsem měla prý jen lehčí formu (1.stupeň) a nebylo to zlý. Nemysli na to, oni to doktoři rozpoznají , kdyby ti to při léčbě hrozilo a zařídí se podle toho…

Leno, držím palečky na amnio, bude to v pohodě, neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.7.06 11:44

Já si právě nevzpomínám, že by psaly něco o dovči. No ale taky si nepamatuju všechno, že jo. Jen mě tak napadla právě konkrétně Smoulan, že jsem o ní pár dnů nic neslyšela. Hrozně jí držím palečky s těmi trojčátky, je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.7.06 11:49

Liliku a Hannah , díky moc za uklidňování, pokusím se tedy věřit doktorům :? :D . A s těmi injekcemi - no teď jsem napnutá jak kšandy! Nevím jak to do pondělka vydržím! No musím - ještě 3× se vyspinkám a všechno se dozvím :wink: :lol: .

Leni , amnio je nějaké vyšetření mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 11:59

Perlo,jo to je vyšetření plodové vody ,píchají tě do břicha a trochu ti jí vytáhnou,aby vyloučili Downa a Edwarsův syndrom :roll: ,ale zase po tom zákroku víš na čem jste :lo
Hanach,dík ,vím to ,ale znáš to :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.7.06 12:02

Leni, tak to ti přeji hóóódně štěstíčka, ať ti to dobře dopadne.
No nic, jdu něco popapat a pak mám tady nějakou práci. Takže se musím od vás odtrhnou (skoro násilím :lol: ).

Tak se mějte všechny moc a moc hezky, ahóóój!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 12:03

Ahoj Perlo,já taky jdu ,jsme nějak unavení a tak si schrupnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.7.06 12:12

Leno, já teď koukám na tvůj metřík a to ti zase nějak posunuli TP? Teˇmi totiž došlo, že jsi „jen“ o 3 týdny pozadu než já, ale tys přece byla na trensferu daleko později, ne? Já 14.3. a TP mám 1.12. (oficiálně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.7.06 12:14

Ahoj holky, je tu ještě někdo? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.7.06 12:16

No ještě já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.7.06 12:18

A vidím, že se přidala i Jitu :lol: :lol: My se tak trochu známe, psali jsme si SZ :lol: :lol: Jitu, ty mi tak trochu připomínáš mě, když sem byla ve stejné situaci :oops: Tehdy mi myslím mamka Barbánek psala, ať neplaším, všechno sem pořád řešila. Ale asi 4dny sem se cítila těhu a pak ten 5.den sem dostala teplotu a věděla sem, žeč je asi konec. Že já sem si jí vůbec měřila :cry: :cry: ale bylo mi fakt divně a bolelo mě i v krku, tak sem nechtěla zanedbat nějakou chřipku. Jinak za 3dny to už budou 2měsíce od trasnsferu :cry: toto letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová