IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
19.7.06 18:17

Perli a jak tam ted pujdes tak co potom??To zacnes hned brat ty leky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.7.06 18:21

Marci , já nevím, asi tam má na to každý jiný názor. Ale zase jsem si říkala, že by přece nedávali léky, které by nebyly k ničemu nebo byli nějak výrazně horší, ne?
Já si myslím, že teď mi jenom všechno vysvětlí a dá mi léky. Zjišťovala jsem to už u Smoulan (taky chodí do Fertimedu), a ona je začala brát 2.DC, tak předpokládám, že to budu mít taky tak. V pondělí budu chytřejší, na IVF jdu poprvé, takže o tom víceméně nic moc nevím :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.7.06 18:28

S tema lekama to je vselijak uvidime.Takze to vypada ,ze to zacnem brat az na dalsi menses.Dej mi pak vedet co a jak prosim.

Zatim pa musim tu pustit ted meho manzu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.7.06 18:30

Slibuji, že v pondělí podám podrobnou zprávu!!! Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.7.06 18:46

Barbánku,to je ale Tadík krásnej :D
Až budeš mít chvilku,můžeš mi napsat mailík,já si omylem vymazala seznam v PC a teď dotoho ještě mobil,no nejsem já smolař.
Pošli mi pár foteček mrňouska jo? Já Ti taky pošlu naší dračici,ať se seznámí ARŤÁCI :D :D :D
Měj se krásně a brzy ahojky.

Perli,hm,tak to je přesně má představa,tmavě hněda od Bramacu,jééé já už to vidím živě :D
No ale to si ještě počkáme.
Tak papa a Niki Vám posílá taky IVF hubánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.7.06 18:48

ahoj holky, omlouvam se ze pisu az ted, vcera jsem byla na navsteve.
nejdriv bych chtela poprat Steline, tak at jste hlavne zdravi a rostete!!!
no, tak my tam teda mame „bohuzel“ tri a pan doktor rikal ze to je moc, za 14 dni jdu na kontrolu a na krev a asi se domluvime na redukci, toz tak jsme dopadli…
asi nejsme tak odvazni jako … a ted me vypadlo kdo to tu ma ty trojcata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.7.06 18:54

Trojčátka má Smoulan. Pane jo, všechny 3 se chytli? Miško, gratuluji! I když - je mi líto, asi to nedopadlo úplně podle tvých představ.
Já jsem se díky Smoulan :wink: a teď i tobě rozhodla, že pokud bude všechno v pořádku a budu jich mít víc, nechám si zavést napoprvé jenom 2. Pak se uvidí… Mám z toho fakt strach, když se mi nepodařily udržet 2, tak co potom 3? No ale to jsou úvahy hóóódně dopředu, taky se může stát, že nebude ani jedno, že :( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.7.06 18:57

A Miško, jsi teprve v 8.tt, třeba si to příroda zredukuje sama :wink: . Tak by to asi bylo lepší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.7.06 19:02

no, my jsme dvakrat taky davali jen dve a nic, a ted byli tri a nebylo co mrazit, tak je tam dali vsechny…
no, vcera doktor rikal ze jsem v 7. tydnu tak ja nevim jestli mam dobre nastaveny metrik…
no, pry se to jeste muze vyresit, ale asi do toho 11. se to kdyztak musi zredukovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.7.06 19:08

Já nevím, uvidím co mi řekne doktor.

Miško, tak to ti přeju ať se to raději vyřeší samo, myslím že redukce je i psychicky náročnější, já si to vůbec neumím představit. Ale uvidíš, všechno bude dobré. Držím ti palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.7.06 19:17

Perlo, diky moc… no, on uz si minule myslel ze se to vyresi, ale jsou vsechny asi tak stejne…
a ty uz stimulujes? ja v tom mam hrozny zmatek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.7.06 20:44

Ahojky!
Míšo, no to jsou věci! Já jsem strašně ráda, že jsme měli jen jedno embryjko, nedovedu si představit sebe v podobné situaci. Držíme s Tadíkem pěstičky, ať to dopadne jakkoliv. 3 mimísci, to je nášup, ale ty o určitě zvládneš! :wink:

Jinak tady je průběh mého porodu - Míšo , ty to prosím tě nečti!!! :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.7.06 21:56

Ahojky, tak jsem se dneska vrátila z dovolené a bylo naprosto úžastné. Něco takového jsem potřebovala.

GRATULUJU K TADEÁŠKOVI A JONÁŠKOVI. :D :D :D :D :D
POSÍLÁM JIM PUSINKU. :D :D

Míšo, tak to je úžasné, že se chytli všechny 3 embrijka. :lol: :lol: GRATULUJU a ještě je opravdu ještě brzi a do 11 týdne se mohou zredukovat sami. Dvojčátka jsou taky moc pěkná… :D :D

Jinak zdravím nově příchozí, všechny snažilky a těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.7.06 00:31

Ahoj holky,
Ráda bych se k vám přidala jsem po IVF+ICSI na první pokus čekáme chlapečka.

Barbánku:Gratuluji k chlapečkovi je moc krásnej.Průběh tvého porodu jsem možná neměla číst,ale každopádně jsi fakt statečná a veliká bojovnice. :wink:

Tak zatím ahoj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.7.06 08:17

Krásné dobré ránko všem ,

včera jsem si chtěla jít dřív lehnout, že už nemůžu z těch flámů…a opět byla oslava a do postele jsem se dostala až po půlnoci :oops: …teď tu mžourám na monitor a je mi všelijak :evil:

Miško , gratuluju Ti, i když to pro Tebe musí být moc a moc těžké, přeju Vám, aby to mamina příroda vyřešila sama bez Vás, je to moc těžký rozhodování…ale ty jsi silná a manžílka máš určo skvělého, tže to spolu zmáknete :wink: !!!
Tže lázně asi zabraly??? Ve kterých jsi byla, že bych se tam taky popř. v září vydala :D ?

Barbánku, četla jsem Tvůj porod a po ránu se Ti podařilo mě pěkně rozbrečet :oops: , ještě že jsem sama v práci :P posílám Tadískovi pusu

Vlaďko, zrovna včera jsem koukala na seznámek a říkala si, že jsi tu dlouho nebyla, stejně tak Milil, Habi … a jak to máte teď vy ? A kde jste byli na dovče? je moc dobře, že jsi přijela spokojená a plná sil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová