Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Perli a jak tam ted pujdes tak co potom??To zacnes hned brat ty leky??
Marci , já nevím, asi tam má na to každý jiný názor. Ale zase jsem si říkala, že by přece nedávali léky, které by nebyly k ničemu nebo byli nějak výrazně horší, ne?
Já si myslím, že teď mi jenom všechno vysvětlí a dá mi léky. Zjišťovala jsem to už u Smoulan (taky chodí do Fertimedu), a ona je začala brát 2.DC, tak předpokládám, že to budu mít taky tak. V pondělí budu chytřejší, na IVF jdu poprvé, takže o tom víceméně nic moc nevím
.
S tema lekama to je vselijak uvidime.Takze to vypada ,ze to zacnem brat az na dalsi menses.Dej mi pak vedet co a jak prosim.
Zatim pa musim tu pustit ted meho manzu. ![]()
Barbánku,to je ale Tadík krásnej ![]()
Až budeš mít chvilku,můžeš mi napsat mailík,já si omylem vymazala seznam v PC a teď dotoho ještě mobil,no nejsem já smolař.
Pošli mi pár foteček mrňouska jo? Já Ti taky pošlu naší dračici,ať se seznámí ARŤÁCI
![]()
Měj se krásně a brzy ahojky.
Perli,hm,tak to je přesně má představa,tmavě hněda od Bramacu,jééé já už to vidím živě ![]()
No ale to si ještě počkáme.
Tak papa a Niki Vám posílá taky IVF hubánka
ahoj holky, omlouvam se ze pisu az ted, vcera jsem byla na navsteve.
nejdriv bych chtela poprat Steline, tak at jste hlavne zdravi a rostete!!!
no, tak my tam teda mame „bohuzel“ tri a pan doktor rikal ze to je moc, za 14 dni jdu na kontrolu a na krev a asi se domluvime na redukci, toz tak jsme dopadli…
asi nejsme tak odvazni jako … a ted me vypadlo kdo to tu ma ty trojcata…
Trojčátka má Smoulan. Pane jo, všechny 3 se chytli? Miško, gratuluji! I když - je mi líto, asi to nedopadlo úplně podle tvých představ.
Já jsem se díky Smoulan
a teď i tobě rozhodla, že pokud bude všechno v pořádku a budu jich mít víc, nechám si zavést napoprvé jenom 2. Pak se uvidí… Mám z toho fakt strach, když se mi nepodařily udržet 2, tak co potom 3? No ale to jsou úvahy hóóódně dopředu, taky se může stát, že nebude ani jedno, že
?
A Miško, jsi teprve v 8.tt, třeba si to příroda zredukuje sama
. Tak by to asi bylo lepší, ne?
no, my jsme dvakrat taky davali jen dve a nic, a ted byli tri a nebylo co mrazit, tak je tam dali vsechny…
no, vcera doktor rikal ze jsem v 7. tydnu tak ja nevim jestli mam dobre nastaveny metrik…
no, pry se to jeste muze vyresit, ale asi do toho 11. se to kdyztak musi zredukovat…
Já nevím, uvidím co mi řekne doktor.
Miško, tak to ti přeju ať se to raději vyřeší samo, myslím že redukce je i psychicky náročnější, já si to vůbec neumím představit. Ale uvidíš, všechno bude dobré. Držím ti palečky.
Perlo, diky moc… no, on uz si minule myslel ze se to vyresi, ale jsou vsechny asi tak stejne…
a ty uz stimulujes? ja v tom mam hrozny zmatek!
Ahojky!
Míšo, no to jsou věci! Já jsem strašně ráda, že jsme měli jen jedno embryjko, nedovedu si představit sebe v podobné situaci. Držíme s Tadíkem pěstičky, ať to dopadne jakkoliv. 3 mimísci, to je nášup, ale ty o určitě zvládneš! ![]()
Jinak tady je průběh mého porodu - Míšo , ty to prosím tě nečti!!! ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahojky, tak jsem se dneska vrátila z dovolené a bylo naprosto úžastné. Něco takového jsem potřebovala.
GRATULUJU K TADEÁŠKOVI A JONÁŠKOVI.
![]()
POSÍLÁM JIM PUSINKU.
![]()
Míšo, tak to je úžasné, že se chytli všechny 3 embrijka.
GRATULUJU a ještě je opravdu ještě brzi a do 11 týdne se mohou zredukovat sami. Dvojčátka jsou taky moc pěkná…
![]()
Jinak zdravím nově příchozí, všechny snažilky a těhulky.
Ahoj holky,
Ráda bych se k vám přidala jsem po IVF+ICSI na první pokus čekáme chlapečka.
Barbánku:Gratuluji k chlapečkovi je moc krásnej.Průběh tvého porodu jsem možná neměla číst,ale každopádně jsi fakt statečná a veliká bojovnice. ![]()
Tak zatím ahoj. ![]()
Krásné dobré ránko všem ,
včera jsem si chtěla jít dřív lehnout, že už nemůžu z těch flámů…a opět byla oslava a do postele jsem se dostala až po půlnoci
…teď tu mžourám na monitor a je mi všelijak ![]()
Miško , gratuluju Ti, i když to pro Tebe musí být moc a moc těžké, přeju Vám, aby to mamina příroda vyřešila sama bez Vás, je to moc těžký rozhodování…ale ty jsi silná a manžílka máš určo skvělého, tže to spolu zmáknete
!!!
Tže lázně asi zabraly??? Ve kterých jsi byla, že bych se tam taky popř. v září vydala
?
Barbánku, četla jsem Tvůj porod a po ránu se Ti podařilo mě pěkně rozbrečet
, ještě že jsem sama v práci
posílám Tadískovi pusu
Vlaďko, zrovna včera jsem koukala na seznámek a říkala si, že jsi tu dlouho nebyla, stejně tak Milil, Habi … a jak to máte teď vy ? A kde jste byli na dovče? je moc dobře, že jsi přijela spokojená a plná sil ![]()