IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
20.7.06 09:07

ahoj holky, vsechny vas zdravim…
vitam Tynku a blahopreji!
Vladko, ja chci taky dovolenou :) to je fajn ze sis uzila!
no, ja taky doufam ze se priroda jeste zasnazi, tri bysme fakt nezvladli! na redukci byla jenom helli? chtela jsem se zeptat jak to probiha…
Andri, byla jsem v Klimkovicich, je fakt ze to mozna pomohlo, hlavne tam bylo super!!!!
Barbanku jdu si to precist! jsem po ranu hrozna hrdinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
20.7.06 09:35

Ahoj holky, dneska to bude venku asi opravdu hnusne, tak tam ani nechodte. Ja jsem bla v obchode a doufam ze dneska uz nikam nebudu muset…

Miso - tak vsechny tri, tak to je sila. Hlavne na to porad nemysli i kdyz je to asi tezke, treba se to urovna samo…jinak gratuluji k srdickum :! :wink:

Barbanku - tak jsem si precetla tvuj porod, tak to je sila :! Ale urcite ti to Tadeasek vsechno vynahrdi :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.7.06 10:20

Ahoj holky.

Vitam Tynku a take blahopreji.Napis prosim kam chodis myslim na jakou kliniku??

Holky uz ted tam je silene horko tak jedem na chatu na horu,tam to je vzdycky o nejaky ten stupinek nizsi,i kdyz dneska to asi nepomuze kdyz maji byt 37 :o

Miso gratuluji Ti(ja uz chci taky mimi!!!). uvazuji o tech Klimkovicich.Vzdycky jsem se chtela podivat do tech lazni.Mame to 15min autem a slysela jsem samou chvalu.Tak uvidime.

Kdepak je Perla :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.7.06 10:25

holky a to jsou ženské lázně či co? vůbec nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.7.06 10:40

Andri to ja vubec nevim, sice bydlim kousek ,Ale jen vim,ze tam jsou lazne a moc pekne.Misa nas musi poinformovat.

Miso Pomoc!!!Napis prosim jake tam jsou ty lazne.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.7.06 11:26

Míšo::::::moc gratuluji a chci tě uklidnit,nevím sice jak jsi veliká a tak ,ale mám kamarádku ta má trojčátka a všichni jsou od začátku zdraví a v pohodě :P :P :P

taky po ní chtěli ať dá 1 pryč,ale bylo stále riziko toho,že příjde o všechny,tak to zamítla!!!!!!

stejně by jí svědomí nedovolilo vybrat jedno ze 3 miminek:-)))

měla taky IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.7.06 11:33

pokud se budeš chtít na něco zeptat,klidně se ptej:-)))

bývám nejčastěji na profisnažilkách :P :P

jinak ta kámoška měří asi 175cm a vážila kolem 60-65kg

kluci Románek,Ondrášek a Vojtík jdou letos už do školy.....dostali od obce byt a pečovatelku do věku 3 let kluků

pěněz nikdy moc neměli a vždy to zvládali,,,,kluci dělají i reklamy a tak si dost vydělají :wink: :wink: :wink: :wink:

plat rodičů se pohybuje kolem 10000,– -17000,– a fakt vše zvládají,,,,teď kupují barák :D :D

klidně ti na ní dám spojení,jsou to super lidi a poradí a pomůžou,,,jsou ve spojení s hodně rodinami trojčátek

držím palečky a hodně štěstí Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.7.06 11:35

Ahoj holky :wink:

MARCINA: Chodím do Podolí v Praze a jsem tam naprosto spokojená,i teď v průběhu těhotenství.V CARU jsou bezvadný,moc hodný a ochotný mám je fakt ráda. :D

MÍŠA: Děkuji za přivítání a gratuluji k mimčům.Držím ti palečky ať se to vyřeší podle tvých představ.příroda si to vyřeší sama,mě zaváděli dvě embrija u teď čekáme jednoho klučinu.Doktorka byla šťastná,a říkala že bych měla problém udržet a porodit dvě děti že lidský organismus je přispůsoben jednomu miminku.Buď statečná. :wink:

Ďekuji za přivítání a přeji všem krásný den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.06 11:37

Jitu, tak to jsi me trochu rozhodila… ale to by vybrali oni… no, jeste jsem psala do jedne poradny, ale spis se asi klonime k redukci
holky, lazne byly uzasne! rikala jsem si co tam budu mesic delat, ale uteklo to, mela jsem super spolubydlici, takze jsme si to uzili… procedury jsou super - plavani, koupele, masaze, cviceni, zabaly, skotske striky, inhalace
vyziti… no, jsou tam ruzne akce (jakoze reklamni), kino, da se jet i do divadla, byli jsme i na nataceni nevahej a toc, kolo, venku je minigolf, tenisove kurty… no, je to tam za dedinou (jakoby na kopci na „samote“) ale jezdi tam autobus, a me docela casto navstevoval manzel, tak fakt parada… takovou pohodu uz nikde nezazijete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.7.06 13:05

Ahojky sluníčka moje!!!

Tynko , moc tě tu vítám a gratuluji k chlapečkovi - jakpak jste daleko?

Míšo - teď ještě nestimuluji, v Po 24.7. jsem objednaná do Fertimedu a tam se dozvím jak to bude pokračovat dál, určitě dám vědět :wink: .

Barbanku - bojovala jsem se svou zvědavostí a strachem z porodu - strach zvítězil, raději jsem o tvém porodu raději nečetla :? .

Jututu - jů, my se přece známe z Profisnažilek! Ahoooj! :lol:

Marci - halóóó, já jsem tady, a kdepak jsi ty? :lol:

Nadi , jakpak se s Nikčou dneska máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.7.06 13:07

Ahojda, jsem z vedra celá vygumovaná, tak jenom stručně.
Vítám novou „kolegyňku“ - jméno už nevím.
Míšo, gratuluju, uvidíš, zda se to neupraví samo. Jinak já osobně bych asi taky šla do dvou, ale to zvážíte jistě nejlépe sami.
Barbánku, já si článek o tvém porodu přečetla - kamarádka to měla podobně - taky vyvolaný a prý „lezla po zdi“ a nikdo jí nemohl pomoct. Tak to prý je, ale milý to rozhodně není, viď?
Hlavně, že Tadík je krásnej a zdravej…
Další zdravím a jdu pryč, jinak mi mozek vypoví úplně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.7.06 13:12

PERLAA:Ahoj děkuji za přivítání,dnes jsem 24+1 takže začínáme 25tt. :wink:

Teda řeknu vám,že venku je vážně hrozné vedro.Nic mě nebaví a ani jíst a to je co říct.Nejradši bych lehla a ležela,ale to nejde protože malujem a já musím pracovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.7.06 13:19

Tynko , jů, tak to už jste daleko! Já jdu na IVF v srpnu, tak mi tu prosím prosím pošli „těhubacil“, aby to už konečně vyšlo, ju? :wink:
To malování ti nezávidím, v tom počasí… :? Nám teď dělají střechu, přijdou před pátou ráno, mezi 12.30 - 18.00 mají přestávku a pak tu jsou do 22.00, takže se spinkáním máme útrum :roll: . No ale rozhodli jsme se, že zítra přespíme ve stanu na zahradě, to bude žůžo, už se těším. Zahradu totiž nemáme přímo u domečku, ale asi tak 3 minutky chůze od baráčku. Už se těšííím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.7.06 13:34

Ahoj Perli,teda jak čtu,zas máte naplánované pěkné dobrodrůžo :D .To je super,jen si užívej co to jde,za pár měíců budeš kojit a přebalovat,ale s láskou,já vím.

Pod stanem jsem nespala ani nepamatuju :D
Niki je dneska pozoruhdně moc hodná,teď spinká,tak jsem zbědavá,co nás čeká odpol.Je šílené horko,doma máme zabedněno a docela to jde.

Míšo,to je teda něco,trojčátka :D ,těžké rozhodnutí,ale já bych v Tvém případě musela na redukci povinně ze zdravotních důvodů.Jejku,najednou 3 dětičky,to by byl nářez,já radši po jednom,někdy to stačí ažaž.
Ale jak píšou holky,příroda si v tom udělá pořádek sama a přeju,aby to bylo podle Vašich představ.Já měla 2 a v 6 tt tam byly obě,v 8tt jen jedno,tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.7.06 13:37

Barbánku,teda Tadík neměl lehkou cestu na svět,ale mamču má teda bojovnici,jen co je pravda.Jsi statečná.No a určo už si to špatné napamatuješ viď? Tadík Ti všechno vynahradí,je to nádhera,tak si užívejte vzájemné lásky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová