Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VELILIKÁNSKÁ GRATULACE PRO STELINKU A JONÁŠKA. MÁM VELKOU RADOST, UŽÍVEJ SI MIMÍSKA MAMČO. LENÍSEK.
Míšo, tak co kontrola???? Celý den čekám, až napíšeš … tak kolik
? bude Klabzubova 11 ? ![]()
Andri teda já taky celý den čekám co ta naše Miška písne…
..Andri budeš upravovat seznámek?Přibylo další mímo
a mě změnili TP na 14.10..císařský řez plánován na 38tt.Snad už je to definitivní ![]()
Dobrou noc všem…
Ahojky!!! Přeji všem krásné středeční ránko!!!
Teda, ne že bych byla takové ranní ptáče, ale dneska nám začali dělat střechu a přišli už ve 4.45
! A my máme ložnici udělanou na býv. půdě, tzn. pod střechou. To je hrůza, vypadá to, jako by měli každou chvilku na mě spadnout! Já jsem si zvykla spinkat tak do 10.h a oni si mě klidně vzbudí tááák brzo! Můj chlap si ze mě dělal srandu, že jsem jim zapomněla říct, že mají chodit až na 10
.
Tak jsem si tu pobrblala a už jsem zas v poho.
A co Miška, jak to, že se nám neozvala
?
Marcino , mě to vlastně ani neřekli, ale předpokládám, že ty léky schválené mám. Měla jsem jít totiž na IVF v červenci, ale když jsem byla před menzes na kontrole, zjistil mi doktor, že mám cystu, tak jsme to o měsíc odložili. Více jsme se vlastně o tom ani nebavili. A ani vlastně netuším, co dostanu za léky. Ty doplácíš za léky 4000Kč
! Pane jo, jakou máš ZP? No to jsem teda zvědavá, jak dopadnu já
.
Objednávala jsem se do Fertimedu, v pondělí 24.7. (18.DC - doufám že to nevadí, když jsem na KO měla jít 17.DC
) , tak jsem teď tak trochu nervní, co mi řeknou. Doufám že cysta už ustoupila a mě nebude v mém boji už nic bránit!
Na Vaše přání nový seznámek:
ČEKATELKY NA STIMULACI:
Inka: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let -?
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, CAR 4.7. - KET cca 16.7., 24 let
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET (7-8/06), 28let,
Perla: 1.IVF (8/06) Fertimed, 27let Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET (8/06), 30 let
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let
VČELIČKY : 0 ČEKATELKY NA //: 0
TĚHULKY:
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 14.10.2006 ve 38tt(císař), 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), 90% holčička (Sofinka) TP 22.12.2006, 36 let, Ko 11.7.: 16cm
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika, Ko 4.7.: přes 10cm
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi, TP 28.1.2007 Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, ET 30.5., ko 16.6. : HCG pozitivní - aby né, když tam jsou 3!!!!!
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let, těhu přirozeně , Ko 28.6.: 4tt dvojčátka!!!
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, Ko 18.7.:
MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm
Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 27 let, 12.7.06 Tadeášek 2890g, 49cm
Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, 17.7. (18:53) blonďáček Jonášek, 2800g, 46cm [/barva] [barva=#444444]
Tadeášek
Nikolka ![]()
Lukášek ![]()
… nepodařilo se mi Lukáška a Nikolku zvětšit ![]()
Dobré ránko Perlo,
tak si střechu užívej
nám jí dělají už 2 měsíce!!!! A buď ráda, že chodí hned ráno - bude brzy hotová. K nám přijdou 1-2× týdně!!! Jsem už pěkně nasr… pardón
, ale ten bordel všude, prach, větrat nemůžu, prádlo dát ven…a o vzhledu zahrady ani nemluvim ![]()
Jinak všem dobré ránko ![]()
No nám slíbili, že to budou mít nejpozději do 2 týdnů hotové. Ach jo, to se vůbec nevyspinkám. Já, takový spáč
. No ale snad jim to půjde od ruky a budou opravdu hotoví brzy.
Nedivím se, že jsi nas…, to bych taky byla. Neměli jste s nima smlouvu? My máme, a právě tam je, že to bude trvat do 2 týdnů.
Já se bojííííím!!!
Ono to opravdu chvílemi vypadá, že ta střecha na mě každou chvilku spadne!
je to městský byt, tže to zařizuje město…kdyby to dělali soukromě u mě, už dávno bych je vyhnala nebo by už teď dělali zadarmo
! Volala jsem na město a prý to má trvat do půlky září!!!! ale prý jsou v termínu a DOKONCE to stihnou do půlky srpna. Normálně sem se pánovi vysmála, že tam chodí jak chtějí a skoro nemakaj a on, že v těch vedrech se jim nediví, že i v TV bylo, že by neměli!!! Tak mu říkám, kdyby přišli v 6h a dělali do 9h, tak by to stíhali!!! ale oni přijdou v 8-9 a ve 4h, když jdu z práce, tak už tam nejsou!!! a pak kam se ztrácí peníze poplatníků…si zase někdo na výběrovym řízení pěkně namastil kapsu ![]()
Tak to ti nezávidím, to bych asi měla být fakt ráda, že přišli už v 4.45 h.
No nic, musím pádit, jedeme s mým mužem na výlet. Co taky doma, v tom kraválu
.
Tak papa!
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/58.gif
Hezké ráno,
tak koukám, že taky „bojujete“ s dělníkama… To u nás se stále něco dodělává a ty jejich příchody mě taky děsně berou. Zařídit se člověk musí podle nich - když to chce, ale oni pak příjdou o dvě hodiny pozdějc
![]()
Jinak včera jsem si přivezla kočárek! Jsem možná blázen takhle brzo, ale když já ho tam měla schovanej už dlouho… Líbil se mi ještě jeden trošku jinak barevný, ale nakonec mám ten původní - tamten měl totiž takový uvolněný stehy, tak jsem ho radši nechtěla. Tak mám tmavo šedý s béžovým, pro neutrální Šlojmu je takový universální:-) K tomu jsem koupila vnitřky do peřinek a já a mamky můžem šít povláčky do alelujá a všech barev… Aspoň mám už i peřinky a nebudu jako v tom snu, kdy jsem měla dítě, kočárek a NIC jinýho!!!
jé Hani, tak nám ho ukaž v albu
?
Já se musím taky přiznat a budu vám připadat jako magor, když ještě ani nejsem těhu
objednala jsem si na netu 2 dětský župánky, jsou úžasný, včera mi přišly - mají námořnický pruh, velkou kapucu a kapsičku s kačenkou
když jsme je viděli, tak i manža řekl, ať je objednám do zásoby ![]()
Ahoj vsichni!!
Perli jak jsem tam byla v cervnu na kontrole tak mi taky nasel 2cysty,ale rikal ze to je v poho.Me se ty cysty delaji dost casto.Pak se me ptal jak planuji dovolenou a,ze pak mam prijit ten 17 dc a zacnem a tim se me zeptal jake chci leky jestli ty co hradi ZP (ty se pichaji do svalu a je to bolestive)a nebo jestli chci za ktere se doplaci a nejsou bolestive a pry,ze je lepsi kvalita vajicek no tak jsem si vzala ty nadstandart.A vubec nevadi,ze jsi se objednala 18 DC me rekl ,ze muzu prijit 17 az 20DC.
Jinak ja mam Hutni pojistovnu a ta plati veskere veci akorat ne nadstandart,ale to neplati zadna ZP.
Hannach nechtela by si hodit fotecku kocarku do galerky
Rada bych se podivala. ![]()
Holky, já nemám foťák. Kdyžtak si ho někdy půjčím od bráchy, ale pak zas budu potřebovat manžela, aby mi to do té galerky hodil, takže mějte strpení…Třeba do té doby budu mít i něco dalšího, tak to pak sfouknu najednou.
Zatím teda máte smůlu
![]()