IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
13.7.06 20:37

Ahojky holčiny všechny Vás tu moc zdravím.Jsem stále celá i když dneska na monitoru už se objevili kontrakce.Barbánek už se těší s miminkem a náš chlapeček si určitě počká na termín jistě se mu líbí v bříšku víc.Pěkně mě otíkají nohy dneska mi doktorka řekla že už v tomto stádiu mám nárok hlavně že tlak je ok.Jinak hlásím opět změnu jména ale už definitivní protože už jsme ho napsali i do papírů do porodnice.Takže s konečnou platností Jonáš.Manžel chce aby měli spolu stejný monogram JJ.Všem Vám moc držím palečky a Welinko pošli mi SZ mobil at Vám dám vědět až se malý narodí teda jestli ti to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
13.7.06 21:15

Nadi , moc ti děkuji za tvá povzbudívá slovíčka. Asi jsem to potřebovala, poslední dobou mám zas nějakou pesimistickou náladu. Už máte naplánováno, kdy si půjdete „pořídit“ druhé mimčo?
Stelli , moc držím palečky, ať vše dobře dopadne. Jonáš je krásné jméno, to se bude (jeho) holkám libit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.06 21:51

Perli,od ledna se začnem snažit a pokud 3 měsíce nic,jsem domluvená s gynekologem (pracuje i v mém CARU),že to nebudem prodlužovat a dáme se v létě do druhého přírustku.
Jenže plánujeme příští rok začít stavět domeček a tak nevím,jestli rodit nebo stavět :D :D :D
Ne vážně, příští rok bysme to rádi zkusili a jak to dopadne…doufám ,že dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.7.06 09:32

Stelinko rádo se stalo…vlastně se nestalo,vždyť jde o samozřejmost :lol: Moc děkuji za miloučký komentář k UZ fotce Ondráška :lol: .Foukám všechny bolístky a ať uuuuž je alespoň 29.,viď :D :D :D

Papa Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.7.06 13:08

Ahoj holky, tak jsem se vratila z kontroly.....
Nejdriv mi v CAR udelali UZ, mame 39 mm, potom jsem sla na gyndu, kde mi udelal vysetreni a stery.. Na dalsi kontrolu jdu 24.7 - UZ a asi odbery, zatim zadne nemam, ale snad to dozenu… :wink:

Stelinko - kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.7.06 14:34

Ahojky Liliku já v Motole.Chodila jsem tam do CAR,těhotenské poradny a tak tam i porodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.7.06 15:02

Ahoj, gratuluju všem ke kontrolám a doufám, že i ostatní se máte jakžtakž dobře. Tady se ochladilo a dokonce střídavě i prší.
Jsem nějaká celá zavařená, tak dneska nic moc nepíšu, mrknu jindy.
přeju vám hezklý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.7.06 18:43

Ahojky sluníčka!!!
Tak se konečně i u nás po dlouhých a horkých dnech ochladilo na příjemných 23 stupňů. Hned se lépe dýchá!

Nadi , moc ti přeju, aby vše vyšlo podle tvých představ. S tím domečkem určitě začněte, to máš super odreagovačku. Nebudeš myslet na mimi a třeba to opravdu přijde samo bez pomoci doktorů! Jestli se ještě můžu zeptat, u tebe zjistili, proč vám to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.7.06 22:17

Perli, já nedostávala bez antikoncepce nebo vyvolávací injekce menstruaci a k tomu ještě anovulační cykly.Aby toho nebylo málo, manža měl málo a líné spermijky.
No a vidíš,vše dopadlo naprosto výborně.
Po porodu se mi cyklus srovnal,menstruaci dostávám sama od sebe celkem pravidelně,tak snad nějaká šance je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.7.06 08:41

BARBANKU . Moc gratuluji..at vam Tadeášek dělá jen radost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OSTATNÍ HOLKY
všechny moc zdravím, občas sem nakouknu, ale abych řekla pravdu, vůbec teď na nějaké „plození“ nemám myšlenky :twisted: , jsou prázdniny a snažím se užívat si..když si vzpomenu, jak jsem tady minulé měsíce čekala v naději, že snad i já :( :( …no nic, takový je život a asi to tak mělo být.

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
15.7.06 17:48

Ahojky holčinky, přeji všem nádherný víkend!!!

Nadi - určitě bude všechno O.K. Když začnete stavět ten baráček, tak se to třeba fakt povede hned, uvidíš! U mě je to s tou odreagovačkou horší, já nemůžu přijít na nic, co by mě zaměstnalo natolik, abych na TO furt nemyslela. Ať si vymyslím cokoli, jakoukoli činnost, stejně se mé myšlenky vždycky vrátí tam, kam nechci. A nezabráním tomu :? :! Jinak, už jsem to myslím psala, u mě důvod nezjistili, manžel má prý malinko pomalejší spermijky, ale je to v normě. Tak nevím…

Darinko , nezoufej a hezky si to užívej!!! Já si to taky snažím užívat :wink: . Teď jsem vlastně měla 2 měsíce „volna“, kdy se nic nedělo, a je fakt, že po těch třech měsících, kdy proběhly ty moje 3 neúspěšné IUI, jsem to už asi potřebovala. Sice smutním, ale na druhou stranu nejsem nervózní, jestli mrška přijde nebo ne. Cítím že i přes ten smutek jsem čím dál víc klidnější. Máš naprostou pravdu - asi to tak mělo být. A určitě proto, abychom si ještě užili léta, protože příští rok už na to nebudeme mít čas, naši drobečci nás zaměstnají až až :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.7.06 20:32

Perli,já to znám…já taky na nic jiného nemyslela,měla jsem z toho celkem i strach,co to bude obnášet,jak to budu snášet-NAPROSTO ZBYTEČNĚ!!!
Ale jak taťku náhle dovezli do nemocnice a vše se točilo jen kolem toho,tak jsem to nějak vypustila a nechala osudu a povedlo se.
Vím ale,že za normálních podmínek bych na o taky pořád myslela a nedokázala se odpoutat,je to zcela přirozené,tak se tomu zas tak nebraň,zároveň si s manžílkem užívejte hezkého počasí a uvidíš,že to vše zvládnete a už se dočkáte brzy,určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
16.7.06 13:02

Ahojky, zdravím všechny!!!
Dneska tu máme docela zimu, není ani 20 stupňů a fouká ošklivý studený vítr. Jakpak se všechny máte??? Asi dobře, poslední dobou to tady docela flákáte :lol: :wink: .

Nadi , já se fakt snažím si to léto užívat. Už jsem to psala i včera, že mi dost pomohla ta dvouměsíční „pauza“, kdy se nic nedělo a nemusela jsem celá nervózní čekat, jestli jo nebo ne. Jsem teď sice trochu nervózní z toho co se bude dít v srpnu, ale jinak se cítím docela fajn (teď - se mnou je to opravdu každý den jinak). Začala jsem znovu cvičit na orbitrecu (nevím jak se to píše :oops: ) a i to mi psychicky pomáhá. Necvičila jsem na něm od té doby, co jsem se loni v létě dozvěděla, že jsem poprvé těhotná :cry: .
Nadi, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
16.7.06 19:13

Ahoj berunky!
Tak dneska nás pustili. Nic zatím nestíhám, už vůbec ne dočítat novinky. Nebyl by k dispozici aktuální seznámek? Nějaké nové těhulinky?
Dala jsem do galerky fotky Tadeáška, je to zlatíčko.
Porod byl příšernej a strašně dlouhej, nejhorších 24 hodin mýho života, ale prďolka mi to vynahrazuje. Jsou mu teprve 4 dny, ale říkám si, že kvůli němu se vyplatilo čekat ty dlouhý roky…
Mějte se berunky moc hezky, zase nakouknu - doufám…
Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
16.7.06 19:16

Ahojky Barbanku, jsem moc rada, že jsem první, která ti přímo pogratuluje! Přeji Vám oběma moc a moc zdravíčka a ať ti prcek dělá jen a jen radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová