IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
10.7.06 08:56

Ahoj holky, vsechny moc zdravim. Jak se mate? Co nove tady?

Ja jsem opet doma po dovolene, bylo to uzasne, ale kratke…skoda

Tak ja jdu docist co vsechno se tady stalo.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
10.7.06 11:02

Ahoj, díky, seznámek jsem přečetla a koukám, že jste pěkně pilné a pěkně lezete do těhulek!!!
Přelítla jsem i pár stránek a občas si přečetla nějaký příspěvek, ale ne souhrnně.
Doufám, že se máte dobře a užívate tepla - vedra. Já se budu muset hleboce zamyslet, co budu vačřit k obědu, protože jsem nesnídala a mám hlad a doma nic a auto nemám, ale asi nějaké nudle zase vyhrajou…
Zatím, zase nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.06 11:20

Holčinky, ahoooj,
tak se vracíte zpátky „domů“ do naší diskuze..právě jsem se koukala na naše fotečky, tak rychle přidávejte super záběry z dovolených :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jdu vařit..

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.7.06 11:59

Krásné pondělíčko přeji,berušky…

Koukám dovči v plném proudu..těhulenky co nejvíce bez obtíží to horko přečkejte a snažilky načerpejte síly do dalšího pokusu :lol: :lol: :lol: Musím uznat,že ač ta vedra snáším špatně,ty podvečerní a večerní „dýchánky“ na zahradě s přáteli miluju a moc si je užívám..

Barbánku ,jakpak se držíte?

Já jsem byla celý víkend v nemocnici…v sobotu ráno se mi udělalo zle,ztvrdlo mi bříško jako kámen a nemohla jsem udělat krok..ledové ruce i nohy..ble :x …tak jsem se ani nebránila jet na pohotovost…tam mi natočili monitor,měla jsem pravidelné kontrakce po 15ti minutách a začala jsem se otevírat k předčasnému porodu :? ..ale miminku se dařilo dobře a tak už po dvou infuzích na rozenání těch stahů jsem se zklidnila a musím to zaťukat ŤUK ŤUK ŤUK…všechny další monitory,i ten dnešní, jsou už naprosto OK..akorát mě pozlobila Dr,která nebyla při vnitřním vyš moc šetrná a začala jsem krvácet…tak teď odpočívám…ale zase musím uznat,že jsem za to trápeníčko dostala úžasnou fotečku z ultrazvuku a tak ji hned přidám do galerky…

Je tady někdo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.7.06 12:40

Holčinky to je telepatie…když jsem sem odeslala zprávu, Barbánek mi písnul…že je v nemocnici,že jí nejspíš příští týden vyvolají porod..ale že je ráda,že je Tadík pod dozorem. Vždyť to byla síla,jak ji honili na kontroly do nemocnice :evil: …jupííí..příští týden možná další mimísek..jupí jupí jupí.. :lol: :lol: :lol: Jakpak se to chystá u Stelly?Jak snášíš vedra,mamčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.7.06 13:18

ahojky Welinko a ostatní děvčata.Já jsem celkem v pohodě teda celkem ty horka jsou už neunosný.Jinak jsem měla v neděli docela slušný kontrakce al é už je zase klid.Zítra jdu na KO a monitor tak jsem zvědavá.Pomoc chci už rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
10.7.06 16:04

Barbánku, Stellino, Wellinko, držte se v těch vedrech. :! :!
Doufám, že ještě nějakou dobu vydržíte vcelku.
Já dneska ani nevylezla z baráku - jen pověsit a sebrat prádlo, jinak nic a ani se tam nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.7.06 16:14

ahoj holky, vsechny vas zdravim…
ani nevim jestli jsem psala, ze jsem byla v patek na ultrazvuk, jsou tam dve krasne 7,7 mm a jedno nepravidelne ohranicene, ale doktor doufa ze se to neprokaze jako tehotenstvi a ze si priroda sama poradi…
Smoulanku , vy si teda nechate vsechny tri? a jsou stejne?
jinak zdravim hlavne barbanka , at jeste chvilku vydrzi…
holky, jdu se mrknout na fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.7.06 16:18

Ahoj holky,
tak jsem byla dneska po dvou měsících poprvé v práci, a nebylo to zas tak špatný :D /myslela jsem, že to bude horší/.
Jinak opravdu jsou dovolený v plným proudu. Je nás tu ted jen trošička!
My jsme byli na Lipně a opravdu nádhera a na podzim se už moc těším někam k moři!
Barbánku a Stelinko, doufám, že od vás už brzy budeme číst, že máte drobečky v náručí! Moc se těším!
Nevíte někdo něco o Míši? V pátek měla jít na KO a netrpělivě čekám na zprávičku, kolik mimísku vlastně má! :D
Zatím se holky mějte, zalízám někam do stínu. Papa Lenča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.7.06 16:20

Ahoj Míšo, to je náhodička, zrovna jsem se na tebe vyptávala! Tak jsou tam přece jenom 2? :D Moc ti přeju, aby vše probíhalo,tak jak má! Hlavně se opatruj! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.7.06 17:53

ahoj Lenisku, taky bych jela nekam k mori :)
no, ja doufam ze tam budou „jen“ ty dve! uvidime…
a ty to vsechno zvladas dobre? doufam ze jo! hlavne si uzij dovolenou…
a v praci to neprehanej! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.7.06 18:42

Míšo a oni ti tam dávali 3 embryjka? Nebo byla tak aktivní jako u Helli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.7.06 18:43

jo, davali mi tam tri, ze stejne to jedno mrazit nebudou a ze je vetsi pravdepodobnost… ze se chytne aspon neco…
ja se omlouvam, manzel si chce vypnout pocitac, tak me vyhodil :)
tak zatim a opatruj se!!!! misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.7.06 18:45

Ahoj berušky,tak jsem na chvilku zase tady :lol: :lol: :lol:
Barbánku,držím palečky,ať to máš už teda za sebpo ,když to musí být :lol: :lol: :oops: ,určitě to zvládnete :wink:
Míšo,tý,jo ,další dvojčátka :lol: :lol: :lol: ,doufám,že tam budou fakt jen ty dvě,no ,teda „jen“ :lol: :lol: :lol: :lol:
Zítra jdu na kontrolu,tak se ozvu,pa pa pa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.7.06 19:56

Ahojky holky,

moc moc moc se omlouvám, že jsem se vám dlouho neozvala :oops: . doufám, že jste si na mne alespon vzpomnely :D
Tak my jsma toho 4. července nikam nejeli, myslím do Caru, Nějak jsem to vzdala, prostě mám strach z neuspechu a necítím se na zklamání :evil:
Já nevim, jsem z toho nějak mimo :oops: :?

Mám to risknout? Já vůbec nevim, co vy, jak se mate, vůbec jsem vás nečetla :oops: :oops: :oops: :oops: asi ani nestihnu vás dočíst :oops: :)
snad se zas dostanu do obrazu.

Ale celou dobu jsem na vás myslela a prostě jsem neměla sílu se ozvat :oops: :) . Já to miminko hrozně chci, ale prostě se bojím, že to nevýjde a .......... snad mě chápete.

Chci tam jet až v září nebo v srpnu? :oops:

Holky, moc na vás myslim a držím vám moc palce :wink: :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová