IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
4.7.06 14:22

No Andri, to je síla, fakt nechápu :! :! :! Ale jedna známá mi vyprávěla, že u nich (přímo) v práci taky jedna paní porodila … že jí bylo nějak divně a šup … narodilo se jí dítě. To pak bylo překvápko!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.7.06 14:36

Ahoj Míšo,

to bych taky někdy chtěla, nechuť na jídlo … :wink: :wink: :wink: ale prý je to v 1.trimestru normální … ale asi bys měla alespoň 5 menších jídel za den; zelenina a ovoce je fajn, ale mimi potřebuje hlavně bílkovinky :o :o :o
To já mám naopak pořád hlad … vůbec nemám chuť na kávu, (hned od ET, kterou jinak miluju a piju v „litrech“), taky jogurtíky se mi hnusí, ale ty bych měla, tak si dávám alespoň Actimel. Ujedla bych se polívek …

Barbánku, neboj!!!! I kdyby se mimískovi už chtelo ven, není to už tak „brzy“ … asi máš hodně zvědavý mimi, který se už nemůže dočkat

Lovi, pěkně se opatruj a průběžně se nám hlas :D :D :D

Dari, to je dobře, že máš plno plánů na prázdniny. Budu ti moc a moc držet se Šmoulánkama pěstičky :! :! :!

Leni, co ty chalupářko… nerostou už houby??? Borůvky už prý rostou, rostou :P :P :P

No, pokud jsem na někeho zapomněla, tak mě, prosím nezabíjejte, taky vás pozdravuju … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.7.06 16:41

smoulanku, tak jogurty mam rada, to mam kazdy den na snidani…
ted budu za blba, ale bilkoviny jsou… ????
no, ale dneska jsem se premohla, ani jsem se moc nenutila… na obed jsem snedla polivku s pulkou rohliku a pak svickovou a 4 knedliky!
a vecer si udelam nejaky zeleninovy salat…
barbanku, tak tadeasek chce ven kdyz je tak krasne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.7.06 17:49

No to je krása…500-stá stránečka…to musíme hned zapít..nejlépe džusíkem :lol: :lol: :lol:

Dari v pohodě..jen mě nebylo vlastní,že na depky máme podzim,víš? :lol: :lol: :lol:

Já jsem ouplně hin z cesty..jdu se spršit a pak vás dočtu. 8)

Barbánku ještě vyddddrž…myslím,ta vedra udělala své,viď.Tak se i já přimlouvám..Tedíku vydddddrž ještě u mamči.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.7.06 13:34

ahoj holky, asi jste vsechny nekde u vody co?
tak si to uzijte…
ja ted obcas nakukuju do diskuze na stejny mesic porodu (doufam ze to mam dobre - jak se to vlastne pocita?) a je to zvlastni pocit, kdyz tam nikoho neznam!
ale sem budu chodit porad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.7.06 21:35

ČEKATELKY NA STIMULACI:
Inka: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let -?
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?

Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, CAR 4.7. - KET cca 16.7., 24 let
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET (7-8/06), 28let,
Perla: 1.IVF (8/06) Fertimed, 27let Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET (8/06), 30 let
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
Daria: 3.IVF - ?, Gyncentrum OV, 28 let
Poja: 2.IVF - ?, Zlín, 26let

VČELIČKY :ČEKATELKY NA //: 0

TĚHULKY:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 27 let, chlapeček (Tadeášek), TP 29.7.2006

Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, chlapeček (Mikulášek), TP 29.7.2006

Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 30.10.2006, 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let … od 24.6 v Holandsku
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), TP 22.12.2006, 36 let, Ko 21.6.: 7cm+pindík
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika, Ko 4.7.: přes 10cm :D
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, ET 14.5., ko 12.6.: mimi+srdíčko Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, ET 30.5., ko 16.6. : HCG pozitivní - aby né, když tam jsou 3!!!!!
Lovely: 2.IVF (Plzeň), 31 let, těhu přirozeně , Ko 28.6.: 4tt dvojčátka!!!
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, ET 13.5., test 29.6.- pozitivní!!!!

MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06 Samuel 2100g, 47cm a Nikolka 2210g, 44cm

Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 29let, 30.6.06 Nikolka 1640g, 41cm a Lukášek 1970g, 39cm

http://st.blog.cz/…/2022209.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.7.06 21:47

Ahojda,
musela jsem dopsat seznámek a doplnit tam krááááááááááásná miminka :D

Barbánku: vydrž!!!! musí to být boj, ale jsi statečná holka a zvládnete to s Tadískem!!! Držím Vám palečky!!!!

Darjo: budeme bojovat dál !!!! Dej se do kupy co to půjde, s manžílkem si odpočiňte a zase bude dobře ;) !!!

Zdravím těhulky - už vás je tolik, že bych na některou určitě zapomněla :oops:

Nevíte co Mili? Jestli teď půjde na KET? Ve včeličkách ani čekatelkách nikdo není…takovou pauzu jsem tu ještě neviděla 8) tak vzhůru do dalších pokusů!!!

A samozřejmě zdravím své spolubojovnice!!! Díky za odpověď tákající se MS po neúsp.IVF…já MS měla 10.den po ET a teď čekám…už mám 32.DC a moc se bojím cysty a problému, MS přesná jako hodinky se mě teda netýká :cry: a to jsem jí po roce vysazení HA (před IVF) doladila na 30 dní…

Tak krásný volný den a mějte se tu nádherně, po dovče se těším na samé hezké zprávičky!!! Bude se mi stýskat :oops:
Pááááááááá Andri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.7.06 21:52

krásný večer,berunky…

Andri myslím že máme nejzajímavější seznámek na celém miminkovském netu!

K doplnění od Helli : Nikolka měla 1640g a 41cm a Lukášek 1970g a 39cm.Helli mi psala,celá šťastná,že od zítřka bude ve stejné nemocnici jako miminka a HLAVNĚ..včera je byla navštívit,nechali je přicucnout se k mamče a výsledkem je to,že se Helli začalo tvořit mlíčko.ŤUK ŤUK ŤUK ať to nezakřikneme… :lol:

Já přidávám do galerky včerejší fotečku z auta…to jsme se nasmáli,když jsme řešili to,že pejsek v autě musí být zajištěný..tedy nejlépe připoutaný!!!Fakt,nápady našich pravidlodárců nemají hranice rozumu..No a na fotečce je taky vidět,jak šíleně oteklé mám ruce :cry: …mám je,stejně jako nohy,jednou takové a pořádně buclaté :oops: Ale jasně,stojí to za to..zatím mám UŽ 1,5Kg nahoře,ale jsem klidná..těch 16kg,co jsem nejdříve shodila,to jistí :lol:

Barbánku japak je?myslím na tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.7.06 12:34

Ahoj berunky! Tak koukám, že si někde užíváte, to je moooc dobře.
Weli, moc Helli pozdravuj, zvládají to všichni úžasně.
Já jsem dnes byla na KO v porodnici, všechny možný hodnoty mám hraniční, ale že to mám domů kousek, tak mě pustili, jedu tam teď odpoledne znova a uvidí se, jestli si mě tam nechají. Moc se mi nechce tam zůstat, ale na druhou stranu - aspoň bude o Tadíka postaráno a navíc máme s manžou tak trošku tichou domácnost, tak by se aspoň pročistil vzduch. Jestli tam nezůstanu, tak se zítra zase ozvu. Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.7.06 13:07

ahojky Barbánku,
jenom ať se máš perfektně a možná ještě chvilku vydržíš 2v1.Držím ti palce ať ti to v porodnici dobře dopadne jestli tě pustí domů tak napiš jak jsi dopadla, jestli si tě už nechají vporodnici tak se tam s Tadeáškem mějte perfektně.

Já se pomaličku chystám na dovolenou. V sobotu brzi ráno. Letíme s manžou do Řecka na chalkidiky. Už se na moc těším. Pěkně si odpočinu a po dovolené jdu hned do centra abychom naplánovali KET.

Všem čekatelkám držím pěsti a určitě se nám brzi podaří se přesunout na tu spodní část seznámku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.7.06 09:24

Ahoj kočičky,

Barbánku!!!!! Držte se!!!! Tadísek bude nádhernej :D
 http://st.blog.cz/…/2022246.jpg

…dnes odjíždím na týden na dovču do Rakousla, ta sviňucha červená mě ráno navštívila :evil: , zázraky se asi dějí, ale né u nás :evil: Tak jsem se objednala do CAR k paní psycholožce a věřím, že společně za měsíc 2.IVFko zvládneme :wink: A díky Darjo za povzbuzení !!

Mějte se nádherně, budu se na vás těšit a všem přeji taková krásná :
 http://st.blog.cz/…/2022143.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
7.7.06 11:39

Moc vas holky zdravim z nadherne dovolene v Jeseníkách, gratuluji helli k nadherným mimiskům a drzim palce a zdravím lLeniska a Tifi - holky nebojte, jednou to vyjde. A somzrejme i vas ostatní - Andri, perlu, Smouli, selminu, dAR¨JIS. lOVELY. mISU LENU ATD… NA KOHO JSME ZAPOMNELA, TAK S EOMLOUVAM, TO JE TO VEDRO.

mEJTE S EKRASNE, JDU S PRCKEM K BAZENU - JE TO UZASNE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.7.06 13:03

Ahoj berunky!
Tak v porodnici ještě nejsme, ale jezdím tam 2× denně na monitor. V tomhle počasí je to děs, lejou ze mě litry potu, sotva funím… a oni ne že by mě nechali doma ležet, pořád mě tam tahají. Tadík má totiž strašně vysoký puls, ani se mu nedivím, já když tam udejchaná dorazím, tak mám taky určitě puls 150 a tlak 200/150. Už jsem dneska myslela, že nám dají pokoj, byla jsem tam v 7 a pak v 10 a pak mi řekli - tak zase zítra… už nějak nemám sílu, co mám dělat?!?
To jsem ještě vynadala jedný sestře, prý když mám vyšší tlak, tak mám ležet doma v posteli a né někde courat. Tak jsem jí řekla, že jestli si myslí, že v tomhle stavu a v tomhle počasí chodím na náměstí krmit holuby, tak je opravdu vedle a že jediný moje courání je pořád do tý porodnice.
Holky, mějte se moc krásně a užívejte si těch svých dovolených, na nějakou dobu jsou totiž poslední, pak to půjde, až děti povyrostou! :wink: Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.7.06 15:48

Ahoj holky!
Tak koukam ze to tady flakame vsechny :roll: :wink: :twisted:
Barbanku;uz to budes mit brzo za sebou,ja v 36 uz byla doma i s mimi :wink: ,sice jsem mela planovaneho cisare,coz budu mit i ted,ale ty posledni tydny daj pekne zabrat…
Koukam.ze taky vsichni vyrazite na dovcu,tak to mi do konce srpna nehrozi,od pristiho tydne budu delal 6 dni v tydnu a to 3 tydny nepretrzite :evil:
Zitra jdem povinne na rodinou oslavu,budouci tchan uz vsem sdelil,ze jsem tehu a tak jim to musime vsem osobne ohlasit,ja z toho zrovna radost nemam,jsem stale na utrosi a bojim se aby se neco nestalo,do sebe nic nedostanu a uz kdyz neco s nim,tak jdu zrovna blinkat :roll:
Preji vam vsem peknou dovolenou,cekatelkam at vam to utece jak voda a budete hlasit //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
7.7.06 16:36

Ahoj holčinky!!

No jo, máme tady pařáky a tak to tady tak trochu flákáme :wink: :wink: :wink: Nejlépe u vody nebo na dovče, že :lol: :lol: :lol: No, Barbánek taky v porodnici, asi si tě tam holka oblíbili, to je jasný :o :o :o No a Lovi zase v práci, myslím že jsi taky plánovala co nevidět skončit, ne :?: :?: :?: Já taky vydělávám penízky, myslím, že se budou hodit (až budu na neschopence, mateřské později rodičáku) se třema hladovýma krčkama :oops: :oops: :oops:

Andri , myslím, že tě budeme muset pasovat do funkce nástěnkáře nebo tak něco … lepší seznámek teda nikdo nééémáááá, to vím na 100% :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová