Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Míšo,
to jsem ráda, že si na mě ještě vzpomínáš!
![]()
Ty hlavně neměj pesimistický řeči, bud v pohodě a užívej si těhu! Na druhou stranu jsme vlastně spokojení, víme že vůbec dokážu otěhotnět a to je pro nás moc dobrá zpráva! ![]()
Jsem Míšo v šestineděli, dělali mi ravizi dělohy, takže pauza je nutná! Stejně jsme si říkali, že kdyby tento 3 pokus nevyšel, tak na další půjdeme až koncem roku, máme ještě 3 eskymáčky, tak uvidíme. Na podzim vyrazíme k moři,/to už se budu moct koupat/ a pak plní elánu na to vlítneme znova! Fakt jsem poznala, že psychika je nejdůležitější!
A kdy jdeš vlastně na ULT? Kolikátý jsi byla včera den po ET? Já jsem měla 18.den po ET Hcg 1600 a to říkali, že je fakt hodně, takže u tebe to vidím na dvojčítka! ![]()
Ahojky holčinky…
Dneska je tady nějak smutňoučko… Lenísku moc a moc mě to mrzí..ale už i já jsem poznala,že všechno špatné je pro něco dobré.Opatruj se,berunko a já+mimísek ti posíláme pohlazení a velkou pusinu ![]()
Holky a teď TA ZPRÁVA:
HELLI MI DOPOL PÍSLA,ŽE UŽ MÁ ZASE PRAVIDELNÉ KONTRAKCE A OPAKOVANĚ ŠPATNÉ VÝSLEDKY KT..ŽE DNES MIMINKA PŘIJDOU NA SVĚT.KOLEM 16HOD MI PSAL JEJÍ MOC HODNÝ MANŽÍLEK…ŽE UŽ JSOU MIMINKA NA SVĚTĚ,VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU,ALE JSOU MALINKÁ..TAK JSOU V PÉČI NEM. NA BORECH…ALE JSOU TO ŠIKULKY,DÝCHAJÍ SAMA!PODROBNOSTI PÍSNU ZÍTRA,AŽ BUDE MÍT HELLI TELEFON U SEBE(DNES HAJÁ NA JIPCE…).DRŽTE JIM PALEČKY!
Ahoj Welinko,
moc tě zdravím a Ondráškovi před bříško velllilikánskou pusinku!
Helli, prosím vyřid, že na ni moc myslíme, a přejeme všechno nejlepší.
Welinko, moc děkujeme za zprávičky, sice se s Heli osobně neznám, ale už dlouho jí držím palce díky vašim vyprávěním!!!
Ať je vše v pořádku a mimísci krásně rostou, moc držím palečky…už jsem zase naměkko a tečou mi slzy
až budeš vědět něco víc, určitě písni. Díky za všechny!!!
Lenísku, my se jěště neznáme, tak mě těší!!!! Tvůj příběh je smutný, ale věřím, že teď už to bylo naposled ošklivé a vše dobře dopadne!!!!
Nezávisle na vaší diskuzi o psycholožce jsem dnes četla „u nás“ v Gestu toto:
http://www.gest.cz/slu_psycho.php
bavili jsme se o tom s manželem a určitě po dovolený tuto péči využijeme, já určitě a on prý také není proti. Mám se cca 14dní po MS objednat na kultivaci, tak to vezmu najednou.
Pak jsem četla ty vaše příspevky a doktorku naprosto schvaluju a vím, že s ní to bude ještě jednodušší ![]()
Ahoj, to jsou zprávy-tak Helli už má miminka ![]()
Velká gratulace i ode mě a ať se ničeho nebojí, naši měli necelých 1.800gramů a všechno v pohodě dohnali ![]()
Ahoj berunky!
No jo, nikde nikdo… ![]()
No to je úúúúúúúžasný, že už má Helli miminka, jen aby jim bylo fajn a měli se čile k světu. Weli, jsem netrpělivá, až nám písneš něco víc…
Lenísku, no jo, dloouho jsi u nás nebyla, taky to koukám nemáš jednoduchý… ale JEDNOU to prostě vyjít musí!!!
Poslušně hlásím, že poctivě ležím a poctivě kynu, bolí mě záda, bolí mě břicho, pálí mě žáha… ale pro miminko se dá vydržet VŠECHNO ! ![]()
Holčinky jenom v rychlosti(vyrážíme s manžílkem na večeři
)…psala mi už přímo Helli-už je na normálním pokoji,ale moc jí nejde vstávat..myslím že má velké bolení,chudinka.Psala mi že jí manžílek přinesl fotky miminek..že mají spoustu vlásků,jsou krásná a hlavně ŽE SE MAJÍ ČILE K SVĚTU.Více asi písne,až jí bude líp.Zatím papapa berušky
Ahojky Welinko,
pozdravuj ode mě Helli a vše nej k narození miminek. BLAHOPŘEJI
Už se nám to tady pomaličku rozrůstá.
Weli, tak mě napadlo - Helli chodila i do „srpen 2006“, tak jsem tam holkám dala vědět, že jsou miminka na světě. Když budeš zase něco dalšího vědět, tak dej prosím vědět i jim, určitě na ní taky myslí a drží palečky. Pa pa a dobrou noc všem! http://www.porodnice.cz/…es/sml58.gif
Ahoj děvčata.Ráda bych se k vám zapojila.Jsem ve stejné situaci a ráda bych si vylila srdíčko.Jsem v šestém týdnu a před pěti dny jsem se dozvěděla,že moje mimi asi nežije ![]()
asi ještě všichni spíte,tak vám o sobě něco málo povím.Jsem po druhém IVF a asi opět neuspěšně.Já nemám vejcovody,takže jinou cestou mimi,prostě mít nemohu.Na miminko,čekáme už tři roky a už jsem tak trochu na dně.Snad když si budu moci o tom našem trápení popovídat,tak to ve zdraví přečkám ![]()
AHOJ,
omlouvám se, že Vám lezu do diskuse, ale jsem ze srpnatek 2006 a chtěla bych jen od Welinky vyzvědět, pohlaví miminek od HELLI, jsme tam zvědavé co má
Kdyžtak ji od nás srpňačëk moc pozdravuj a at se ji daří nadále dobře a miminkum taky !!!
Děkuji
Mischiina /srpen 2006/