IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
30.6.06 17:33

Ahoj Míšo,
to jsem ráda, že si na mě ještě vzpomínáš! :D :D :D
Ty hlavně neměj pesimistický řeči, bud v pohodě a užívej si těhu! Na druhou stranu jsme vlastně spokojení, víme že vůbec dokážu otěhotnět a to je pro nás moc dobrá zpráva! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.6.06 17:36

Jsem Míšo v šestineděli, dělali mi ravizi dělohy, takže pauza je nutná! Stejně jsme si říkali, že kdyby tento 3 pokus nevyšel, tak na další půjdeme až koncem roku, máme ještě 3 eskymáčky, tak uvidíme. Na podzim vyrazíme k moři,/to už se budu moct koupat/ a pak plní elánu na to vlítneme znova! Fakt jsem poznala, že psychika je nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.6.06 17:38

A kdy jdeš vlastně na ULT? Kolikátý jsi byla včera den po ET? Já jsem měla 18.den po ET Hcg 1600 a to říkali, že je fakt hodně, takže u tebe to vidím na dvojčítka! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.6.06 18:11

Ahojky holčinky…

Dneska je tady nějak smutňoučko… Lenísku moc a moc mě to mrzí..ale už i já jsem poznala,že všechno špatné je pro něco dobré.Opatruj se,berunko a já+mimísek ti posíláme pohlazení a velkou pusinu :lol:

Holky a teď TA ZPRÁVA:

HELLI MI DOPOL PÍSLA,ŽE UŽ MÁ ZASE PRAVIDELNÉ KONTRAKCE A OPAKOVANĚ ŠPATNÉ VÝSLEDKY KT..ŽE DNES MIMINKA PŘIJDOU NA SVĚT.KOLEM 16HOD MI PSAL JEJÍ MOC HODNÝ MANŽÍLEK…ŽE UŽ JSOU MIMINKA NA SVĚTĚ,VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU,ALE JSOU MALINKÁ..TAK JSOU V PÉČI NEM. NA BORECH…ALE JSOU TO ŠIKULKY,DÝCHAJÍ SAMA!PODROBNOSTI PÍSNU ZÍTRA,AŽ BUDE MÍT HELLI TELEFON U SEBE(DNES HAJÁ NA JIPCE…).DRŽTE JIM PALEČKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.6.06 18:27

Ahoj Welinko,
moc tě zdravím a Ondráškovi před bříško velllilikánskou pusinku!
Helli, prosím vyřid, že na ni moc myslíme, a přejeme všechno nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
30.6.06 20:13

Welinko, moc děkujeme za zprávičky, sice se s Heli osobně neznám, ale už dlouho jí držím palce díky vašim vyprávěním!!!

Ať je vše v pořádku a mimísci krásně rostou, moc držím palečky…už jsem zase naměkko a tečou mi slzy :oops: až budeš vědět něco víc, určitě písni. Díky za všechny!!!

Lenísku, my se jěště neznáme, tak mě těší!!!! Tvůj příběh je smutný, ale věřím, že teď už to bylo naposled ošklivé a vše dobře dopadne!!!!

Nezávisle na vaší diskuzi o psycholožce jsem dnes četla „u nás“ v Gestu toto:
http://www.gest.cz/slu_psycho.php
bavili jsme se o tom s manželem a určitě po dovolený tuto péči využijeme, já určitě a on prý také není proti. Mám se cca 14dní po MS objednat na kultivaci, tak to vezmu najednou.
Pak jsem četla ty vaše příspevky a doktorku naprosto schvaluju a vím, že s ní to bude ještě jednodušší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.6.06 21:51

Ahoj, to jsou zprávy-tak Helli už má miminka 8O
Velká gratulace i ode mě a ať se ničeho nebojí, naši měli necelých 1.800gramů a všechno v pohodě dohnali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
1.7.06 12:20

Ahoj berunky!
No jo, nikde nikdo… 8)

No to je úúúúúúúžasný, že už má Helli miminka, jen aby jim bylo fajn a měli se čile k světu. Weli, jsem netrpělivá, až nám písneš něco víc…

Lenísku, no jo, dloouho jsi u nás nebyla, taky to koukám nemáš jednoduchý… ale JEDNOU to prostě vyjít musí!!!

Poslušně hlásím, že poctivě ležím a poctivě kynu, bolí mě záda, bolí mě břicho, pálí mě žáha… ale pro miminko se dá vydržet VŠECHNO ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.7.06 20:07

Holčinky jenom v rychlosti(vyrážíme s manžílkem na večeři 8) )…psala mi už přímo Helli-už je na normálním pokoji,ale moc jí nejde vstávat..myslím že má velké bolení,chudinka.Psala mi že jí manžílek přinesl fotky miminek..že mají spoustu vlásků,jsou krásná a hlavně ŽE SE MAJÍ ČILE K SVĚTU.Více asi písne,až jí bude líp.Zatím papapa berušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.7.06 22:16

Ahojky Welinko,

pozdravuj ode mě Helli a vše nej k narození miminek. BLAHOPŘEJI :lol: :lol: :lol: Už se nám to tady pomaličku rozrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.7.06 22:24

Jé tak tady máme další maminku,

HELLI MOC GRATULUJI :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
1.7.06 23:41

Weli, tak mě napadlo - Helli chodila i do „srpen 2006“, tak jsem tam holkám dala vědět, že jsou miminka na světě. Když budeš zase něco dalšího vědět, tak dej prosím vědět i jim, určitě na ní taky myslí a drží palečky. Pa pa a dobrou noc všem! http://www.porodnice.cz/…es/sml58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.7.06 07:14

Ahoj děvčata.Ráda bych se k vám zapojila.Jsem ve stejné situaci a ráda bych si vylila srdíčko.Jsem v šestém týdnu a před pěti dny jsem se dozvěděla,že moje mimi asi nežije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.7.06 07:31

asi ještě všichni spíte,tak vám o sobě něco málo povím.Jsem po druhém IVF a asi opět neuspěšně.Já nemám vejcovody,takže jinou cestou mimi,prostě mít nemohu.Na miminko,čekáme už tři roky a už jsem tak trochu na dně.Snad když si budu moci o tom našem trápení popovídat,tak to ve zdraví přečkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
2.7.06 10:40

AHOJ,

omlouvám se, že Vám lezu do diskuse, ale jsem ze srpnatek 2006 a chtěla bych jen od Welinky vyzvědět, pohlaví miminek od HELLI, jsme tam zvědavé co má :wink: Kdyžtak ji od nás srpňačëk moc pozdravuj a at se ji daří nadále dobře a miminkum taky !!!
 Děkuji

Mischiina /srpen 2006/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová