Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Vás ještě jednou všechny zdravím,
vypadá to, že si teda (bohužel) s nikým nepokecám …
![]()
Ještě Vám na sebe prásknu, že teda letos na žádnou dovču nepojedeme, ještě, že jsme si toho užili dřív. Vyrážíme jen na výlety po ČR a plánujeme, kam pojedeme příští rok … no, upřímně si myslím, že taky nikam, ale zatím žijeme ve sladké nevědomosti …
![]()
Mějte se všechny moc krásně a v pondělí zase AHOOOJ
A třeba už budeme mít další mimi, Barbánku… držíme pěstičky!!!! Taky držíme pěstičky všem snažilkám, těhulkám a vůbec VŠEM. papa
![]()
Ahojky holčinky…
Barbánku ty si teda užíváš,chudinko
..myslím,že tohle není úplně standartní postup..nějakou dobu jsem pracovala na gynekologii,jako sestra…snaž se hodně odpočívat,nožky buď v lavůrku se studenou vodou a pak hned do zvýšené polohy..ten krevní tlak je myslím největší potíž.U nás už by si tě nechali.Ale musíme jim důvěřovat,viď.
Té sestře jsi to nandala fakt dobře
Tak se hlavně drž a kdyby jsi už v porodnici zůstala,dej nám vědět..ju?Pro případ ti v SZ pošlu číslo mýho mobílku…myslím na tebe ![]()
Andri krááásný fotečky..úplně jsme se nad nimi s manžou rozplývali!
…jinak já ta horka snáším hodně špatně..od včera jsem dušná,té nemocné plíci se to teplo nelíbí..tak jsem buď u maminky v bazénu(to je úúúleva pro tu pánev
) anebo s nožkama nahoře a doma.Uf.Od včera mě taky pěkně bolí břicho,,přesně jako při silnější MS..no ale do středy musím vydržet,snad se čípek uklidní ![]()
Nemáte někdo zprávičku o Tifi?
Čauky holky,japak se máte
Teda koukám,že jste všichni mimo provoz ,já jsem na chvilku doma ,ale zase odjíždím,zdravím všechny.
Barbánku ,to je hnus ,drž se ,já to taky snáším nic moc ,ale na venkově to jde líp ,než v paneláku
![]()
Holky, hlásím ústup sluníčka a nástup deště, hned se líp dejchá! Jen tak dál! Teda vy co máte dovolenou a hajáte někde u vody byste asi radši to sluníčko, ale já jsem krkoun a chci déšť, tak prostě bude pršet! ![]()
Jdu si chviku sednout na balkon, asi na mě budou sousedi koukat divně - v dešti na balkoně… ale to je mi fuk.
Mějte se krásně! ![]()
P.S.: Weli, moc děkuju za zprávičku! ![]()
Barbánku to je jasnačka
…vžívám se do tvé situace…a strašně moc držím palečky,ať máš za odměnu lehoučký porod a pak hodně moc vydatného mlíčka.P.S:Ondrášek děkuje ![]()
Tobě beruško,Tadíčkovi i všem ostatním odsud sladké sny…Papapa Welinka
Dovoluji si vložit jeden pro mně krásný odkaz…fakt mě to hrozně nadchlo,když teď vím,jaký pohyb Ondrášek asi dělá…odkaz je na stránku Pampers.cz,a v pravém dolním rohu je sekce „Objev můj svět“. Moc se mi to líbilo
![]()
Tak tedy:
http://www.pampers.cz/…e_fo_101.php?…
Ahoj holky, tak jsem se dneska vrátila z dovolený, děkuju vám mooooc za povzbuzení! ![]()
Ted jsem si znovu prohlížela Helčiny mrnousky, jsou moooc krásnoučký, přeju ti Helli, at rostou jako z vody, broučinci malinký!
![]()
Jinak jsem nabrala sílu, ale zase se musím v pondělí vrátit do práce, po dvou měsících, tak mám celkem obavy! Ale ze svého okolí jsem celkem v klidu, nikdo se na nic nevyptává, takže je to v pohodě.
Mějte se zatím krásně a brzo se zase ozvu. Pa pa Lenča. ![]()
WELINKO :
Zdravím tě, na fotečku určitě kouknu..ty jsi tak moc zhubla? A jakpak? Já mám po každém nepodařeném IVF kilčo dole,asi z těch stresů
..momentálně se snažím trošku nabrat, aby se mi lépe těhotnělo
![]()
BARBÁNKU :
Tak to si vychutnávej ty poslední dny těhu, možná by ti bylo v nemocnici líp..třeba tam mají klimu..a bude o vás 100% postaráno
![]()
VLADKO :
Tak si hezky užijte dovolenou a doufám, že pak hodíš do galérky nějakou tu fotečku, už se moc těším
![]()
ANDRI :
A kde jedete do Rakouska? Předpokládám někam do Alp..vy lozíte po horách? Jéé, to by se mi líbilo
![]()
SUTKO :
jo v Jeseníkách je nádherně, taky tam ráda jezdím, ale spíše v zimě ![]()
LOVELY :
já taky zatím na žádnou dovolenou nerazím, tak jsme 2. A neboj se oslavit těhu, utroš to jistí, ne? ![]()
ŠMOULAN :
Výlety po ČR jsou náhodou skvělé, zrovna dneska odpoledne se chystáme s kamarádkama na cyklo-výletík a už se nemůžu dočkat
![]()
LENO :
Ty bydlíš na venkově? Já taky a ta vedra snáším v pohodě, akorát v pokoji máme někdy 30°C a to se už nedá vydržet. Ale bazének na zahrádce to jistí
![]()
LENISKU :
Jsi moc statečná a silná..a jak bylo na dovolené? Máte nějaké fotky? Jestli jo, tak šup s nima do galerky, ať se taky pokocháme
![]()
MÍŠO :
A co ty těhulko? Už sis zvykla na „jiný" stav? ![]()
Téda, nás tady je, když jsem to po sobě viděla, tolik lidiček
![]()
Já teď mám parádní život, nahoru-dolů, takové vzrůšo..každičký den se snažím žít na 100%
včera jsme seděli venku u vínečka a pěkně jsem se zpumprlíkovala
ale dnes jsem naštěstí v pohodě, chystáme se s kámoškama na kolo, tak už se nemůžu dočkat a zase trošku budu dodržovat režim
a zdravý životní styl
![]()
Přeji všem sluníčkový den
plný skvělých zážitků ![]()
tulačka Daria
Ahojky Dario!
Ahojky vy všechny tulačky!
Hlásím další kontrolu v porodnici, Tadík se snaží, já taky, narazila jsem konečně na rozumnýho pana doktora, už se lepšíme, ale ještě to není ono, prý by to nechal ještě „přetočit“, ale naznal, že když mě bude pořád honit, tak to bude spíš horší než lepší, tak mám jen ležet a přijít „až“ v pondělí. No to je bájo, za odměnu jdu dneska ke tchýni na řízky, těším se na ně celekj tejden. Teda vlastně tam jedu, ač bydlí kousek, nejspíš bych zkolabovala po cestě, autíčko to jistí.
Tak pa pa berunky, Dario užij si výlet a nezapomeňte se zastavit v nějaký hospůdce na vychlazený pivečko! ![]()
BARBÁNKU :
Tak to jsou pěkné zprávičky..
V hospůdce se určitě stavíme, ale spíše na kofolu..po včerejšku nemám na žádné alko vůbec chuť. I když, kdo ví, do večera je daleko
![]()
Daria
jsem zpět z „dovolené“ - bylo to utrpení. Likvidovat barák a stěhovat vše!!!!!!!!!!!1300km daleko je utrpení a natož starýmu zmatenýmu, sklerotickýmu a jak jsme pocítili, tak vůči nám i zlýmu člověku, jako se projevila manžova babička… Nesmělo se vyhodit ani Ň !!!
Stejně jsme vyhodili moc věcí a moc se jich vezlo a poveze do Čech, kde je vyhodí někdo jiný pozděli!!!
Dost, o tomto už končím.
Chci ale poprosit - hodte sem seznámek, jsem mimo a dočítat 15dní nebudu, nemám náladu!
Jak Lovely? Koukala jsem , žer někdo už porodil atd…
![]()
Jdu mrknout ještě do galerky a pa zítra
AHOJ holky,
omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale chtěla jsem se zeptat na CAMI navštěvovala tuto diskusi u vás, že? Chtěla jsem jen vědět jak to s ní vypadá? Jestli jsou její dvojčátka už na světě, je v seznámku u nás v deníčku nových snažilek.. a nikdo z nás o ní zatím nemá zprávičku.. ![]()
Moc díky za případné info
Mischiina + V. 35tt+6
Ahoj Hani , vítám tě zpět z „dovolené“, vidím, že sis to tedy užila… seznámek je na předchozí stránce (501), pěkně se nám ty těhulky rozrostly!
Mischino , taky nevíme, co je s Cami, měla termín tuším v půlce června, ale nejsem si jistá…
Myslím, že už má miminka určitě na světě, dvojčátka většinou do termínu nevydrží… Tak jestli třeba ještě nejsou zavřený v porodnici, však ona se určitě brzy ozve.
barbánku , díky CAMI měla termín předevčírem tj. 7.7. měsíc přede mnou. Vím, že dvojčátka se rodí o něco dříve, kolem 23.6. nastupovala do nemocnice, tak proto jsem se vas tu ptala, zda neco o ní nevíte ![]()