IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
2.7.06 13:30

WELINKO:

děkujeme za zprávičky a budeš moc hodná když nám dáš potom zase někdy info o HELLI..

Hezký den :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.7.06 13:43

Rádo se stalo,Mischii. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.7.06 15:12

tifi, je mi opravdu líto co se stalo. Nedokáži ti dát ta správní slova útěchy.
je to určitě hodně těžké, ale určitě to zvládneš. Jen z těch úryvků co jsi napsala je vidět, že jsi silné děvče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.7.06 20:58

Ahoj Tifi .Konečně mám více času abych napsala.Můžeš to tvoje trápeníčko trošku rozepsat?Podle čeho se Dr domnívá,že je těhu konec?Sama mám za sebou 3 „malé“ potraty" při spontánním otěhotnění,3× neúspěšnou inseminaci a 1× neúspěšné IVF…moc dobře se dokážu vcítit do tvé situace.Těžko se cokoli radí…asi jde jen soucítit a pohladit slovíčkem…myslím,že nám osud(nebo kdo?) hází klacíky pod tlapky…někdo má miminko hned a někdo si musí projít trnitou cestičku..Psala jsi,že nemáš vejcovody…to je hrůza..následkem čeho,jestli se můžu ptát?Já jsem spontánně otěhu následující cyklus po neúspěšném IVF a mimi se udrželo i přes polytraumata,která jsem si způsobila při autonehodě.Možná ti to bude znít jako fráze,ale sama jsem se nestačila divit..prostě souhra několika zázraků najednou…buď silná,beruško, a věř že i na tebe minimálně jeden čeká..v podobě krásného miminka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.7.06 21:28

Teda, Welinko, ty sis taky vytrpěla své. To já jsem jen 2×IUI,2×IVF,1×KET. A samovolný potrat. Naštěstí jsem dle Dr v pořádku.
Už jsem se z toho dostala. Tyto smutné příběhy holek mi vhánějí slzy do očí. :( :( :( :(

Aspoň Helli má krásňoučké zprávičky!!! :lol: :lol: :lol: už se těším na její fotečky miminek :D

Pěkný závěr neděličky neděle
přeje
Daria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
2.7.06 23:50

Ahoj všem!
Neděste se, Helli opravdu ještě doma není, takže mám dneska premiéru na e-mimču já… :wink: Mám jen dvě malé zprávičky. První - Helča je v pořádku a v pohodě, už chodí (no, tak trochu :lol:) a moc pozdravuje. A ta druhá - v jejím fotoalbu a ve fotoalbu Srpen 2006 jsou fotečky našich mrňousků…

Mějte se všechny fajn! Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.06 06:40

Ahoj Welinko.Tak nad tvé trápeníčka asi nemám.Jsem prostě asi slaboch.O vejc.jsem přišla mimoděložním otěhotněním.Jsem teprve v šestém týdnu po IVF.O mimi jsem přišla,že mimi jeden týden srdíčko bilo a při další kontrole,nebylo,žádné.Dr.mi dala naději,že se to možná ještě objeví,a tak mě nechala pět dní vyčkávat na můj ,teda spíš na miminkův ortel.Dnes se dozvím,jak to dopadlo. :roll: Asi to chce čas,ale nejhorší na tom je,že já ho už moc nemám.Je mi už 36 let a to mne děsí,když se dočítám,že po pětatřicítce,naděje klesá.Zatim se mějte krásně a držim vám všem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.7.06 08:24
Helli píše:
Ahoj všem!
Neděste se, Helli opravdu ještě doma není, takže mám dneska premiéru na e-mimču já… :wink: Mám jen dvě malé zprávičky. První - Helča je v pořádku a v pohodě, už chodí (no, tak trochu :lol:) a moc pozdravuje. A ta druhá - v jejím fotoalbu a ve fotoalbu Srpen 2006 jsou fotečky našich mrňousků…Mějte se všechny fajn! Petr

Petře díky a MOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!! Přeju hodně zdravíčka, ať miminka rostou a dělají samou radost a jste šťastná rodinka!!!!!
Ty fotky jsou nádherný!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.7.06 08:26

Milá Tifi, je mi to moc líto, ale vůbec nevím, co Ti napsat. Nikdy jsem naštěstí nic podobného nezažila, tak nemůžu moc pomoci…ale dneska Ti budu držet všechny palce, ať pro Tebe má dr. tu nejkrásnější zprávu a srdíčko bije jako zvon!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.7.06 08:33

ahojky TIFI neházej flintu do žita já otěhotněla po IVF ve 39 ted mi bylo 40 a za pár dní budu mít mimíska u sebe.Vydrž ono se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.7.06 08:35

Tifi ,beruško,vůbec to neber tak,že to má někdo těžší…já jsem to nechtěla zlehčit,jen ti dát drobátko naděje..mě samotnou,když tady přibývala miminka,to nesmírně posilovalo k boji.Plně tě chápu.....tak alespoň na dálku tě držím za ruku a jsem tu..až přijdeš od Dr,písni,ju?Pac a pusu W+O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.7.06 08:41

Celé krásné rodince od Helli ještě jenou posíláme obrovskou gratulaci …s přáním,ať vás všechny doprovází zdravíčko(ať jste brzy spokojení doma :lol: :lol: ),štěstíčko(to ať se vás neopovažuje opouštět!!! :lol: ) a i nadále tolik lásky,se kterou se dá zvládnout všechno 8) .Miminka jsou překrásná,kdyby nebyla v inkubátorových domečkách,vůbec by nebylo znát,že jsou dříve narozená!Helli,maminko,foukám bolístky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.7.06 08:41

Helli moc gratuluju k miminkům jsou nádherná.At Vám dělají radost at jsou zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
3.7.06 08:52

Posílám obrovsou gratulaci Heli a mimískům!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Tifi, snaž se myslet pozitivně, vím, je to těžký, ale psychika je moc a moc důležitá!!! Buď silná, všechno se podaří, uvidíš :lol: :lol: :lol: A s tím věkem … mně je 35 a moje gynekoložky mi vždycky říkala, že do 40 je otěhotnění v pohodě!!!! Věř tomu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
3.7.06 08:58

Holčinky,

nedívaly jste se včera na „Táta jako máma“? Byli tam tatínci, kteří jsou doma na otcovské dovolené s VÍCERČATY - jedny dvojčátka a dvoje trojčátka. Musela jsem u toho dojetím brečet a utvrdila jsem se v tom, že jesli se ty naše tři koťátka u mě udží, tak je nedám !!! :twisted: :twisted: :twisted: Jeden tatínek byl dokonce na vozíčku a staral se o trojčátka, kluky… tak to teda klobou dolů :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová