IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
30.6.06 09:29

Ahojky holčiny!

Šelmi - no právě, já vím že bych byla protivná, neumím se přetvařovat a bylo mi to i několikrát vyčítáno, třeba když jsme byli na návštěvě u švagrové („no ty ses zas tvářila!“). Já opět nevím, jak se mám rozhodnout, na druhou stranu bych tam moc chtěla jet, my jsme se tak těšili! To jsem celá já, zase něco řeším a zase se nemůžu rozhodnout :oops: .

Jinak všem, koho teď někdy čeká dovolená přeji moc sluníčka a pořádně si to užijte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
30.6.06 09:35

ještě malilinkatá „kosmetická“ úprava :oops:

Pro: Mili, Vlaďka10, Šelmina, Andri, Zuzajda a Perla (zapomněla jsem na někoho?)

1. SRPEN - těhulky už brzy budem!!!
2. ZÁŘÍ - kéž se vše zdaří a // září
3. ŘÍJEN - do 12tt půjdem
4. LISTOPAD - 12 týdnů je za námi, je to tak! Riziko je zažehnáno, strach z nás spad
5. PROSINEC - těšíme se na slovíčka „To je krásný kojenec!"
6. LEDEN - tři, dva nebo jeden?
7. ÚNOR - leze na nás úmor, my však neztrácíme humor (😉 )
8. BŘEZEN - sotva už lezem
9. DUBEN - pořádnej buben, rodit už půjdem!!!

(ten vetřelec u prosince se mi moc nelíbil, akorát mě tehdy nic jiného nenapadlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.6.06 09:35

Ahoj kočky!

Dari, moc a moc gratulujeme!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: …Je pravda, že člověk se na TO tak těší, a pak až to konečně přijde, tak tomu nemůžeš ani uvěřit … Já to mám taky tak … Pořád na sebe s tím mým ukazujeme 3 prsty, spojujeme je, a usmíváme se jak přiblblí … a pak si řeknem, už tomu věříš? Neeeee, ale bylo by to super! No, chocholoušek hadr :twisted: :twisted: :twisted:

My jsme si z hecu řekli, že pokud budeme mít dvojčata, bude to Brenda a Brandon; na trojčata jsme pracovní jména měměli …

Ty romány … kolikrát jsem uvažovala, že kolem sebe (a na netu, u vás) se člověk dozví takový ROMÁNY, že to snad jednou sepíšu, to bude DOJÁK … :cry: :lol: :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
30.6.06 09:40

Šmoulí , máš pravdu, nedávno jsem si s jednou holčinou tady vyměňovaly své životní příběhy přes SZ a oba byly tak dlouhé, že mě taky napadlo „ty jo, to už je skoro na kníhu!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 09:45

Tak ,holky,já se s vámi loučím,manža má dovču ,jedeme zase budovat na chalupu 8O ,takže se tu zřejmě neobjevím delší dobu,doufám jen ,že bude hezky,tak hodně úspěchů a čekám jen další dobré zpráva ,pa,pa,pa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.6.06 09:50

To je pravda! Perlo

Kolikrát, Když vidím v televizi nějaký story, zdá se mi to přitažené za vlasy … ale ona ta skutečnost je někdy ještě zapeklitější … A to je právě ono … myslím, že vždycky, když to člověk nejmíň čeká, tak to přijde. Opravdu tomu věřím. Když jsme šli v PO na ten ultrazvuk, můj drahoušek říká, to jsem zvědav, co bude zase za překvápko. No, a bylo …

Jinak já se taky neumím moc přetvařovat. Jasně, někdy se musí člověk trochu krotit, aby z nás nebyly nesnesitelný fůrie, ale já osobně bych si teda SVOU dovču taky nechtěla dát pokazit. myslím, že když rozumně promluvíš s manžílkem, trošku zakňouráš, tak udělá všechno pro to, abyste si tu dovču užili. Nakonec se přece nemusíte vídat s jeho ségrou a nebo třeba jen omezeně, ale určitě si odsouhlaste pravidla předem … Dívej se na to pozitivně, přece ti nějaká šílená švagrová nepokazí zvou dovču!!!! To jí nedovol!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.6.06 09:51

Ahoj Leni,

moooc si to užijte!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
30.6.06 10:01

Já jsem mu to taky chtěla navrhnout, nějaké pravidla. Ale včera se o tom úplně odmítal bavit, když jsem se o něco pokusila, ukončil to „no tak nikam nepojedem, no!“ Uvidíme, třeba ho to už přešlo a dneska jak přijde z práce, tak si o tom konečně budeme moct promluvit (s Brnednem :lol: ). Já mám totiž největší strach, že on se tam bude věnovat svým milovaným synovcům a já tam budu jak kůl v plotě :( . Jsem asi přecitlivělá, ale mě to vždycky hrozně bolí, když vidím, jak si hraje se synovci a já mu nedokázala dát ještě ani jedno dítě :cry: . Asi jsem fakt blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
30.6.06 10:02

Daria - v tom pořadu mluvila jedna Dr. z té konference, že prý dělali nějaký průzkum na ženách co nemohou otěhotnět.

Jedna polovina skupiny byla léčená jen hormonálně a druhá půlka hormonálně + psychoterapie. No a výsledky (jestli teda nekecala :wink: ) byly, že v 1. skupině otěhotnělo něco málo přes 20% (přesná čísla co říkala si nepamatuji :oops: ) a v té druhé čekalo mimi prý 55% :! :! :lol:

Takže to dobré účinky určitě má :D :D

Pero přemluv manžu na dovču sami 2 bez švagrové a uvidíš, jak si to krásně užije i on :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.6.06 12:46

Teda Perlo …

nepodceňuj se tak :twisted: :twisted: :twisted: hlavu vzhůru :! :! :! Já tě teda opravdu moc a moc chápu! Ale nikde přece není daný, že TY mu nemůžeš dát dítě, to je přece na vás obou … My jsme taky s mým drahým řešili, že všichni mají děti a my nic. Myslím, že hlavně pro mužský je to ošementná věc, kolem jejich pindíka se točí celý svět … :wink: :wink: :wink: Nedůležitější přece je, že jste vy dva našli a ty překážky (v podobě čekání na mimi) vás určitě ještě víc stmelí. Jednou se dočkáte, ale nechtěj hned všechno TEĎ HNED (no já vím, že je to mooooc těžký). Až na TO přestaneš myslet, příjde to, věř tomu!!!!!

Můžu ti číct, že jsem rozvedená a s mým prvním mužem jsme neměli žádný problémy, měli jsme všechno co jsme potřebovali, nehádali se, prostě pohoda, až moc … všechno jsem mu „dovolila“ a věřila mu … Já jsem už chtěla děti, on ne, že se prý na to ještě necítí a najednou jsem zjistila, že má poměr o 10 let starší ženskou, která má 2 děti. Rozvedli jsme se. Ta druhá se ho na nic neptala, nechala si od něho hned udělat dítě a bylo vymalovaný. Můžu ti říct, že to byl pro mě (v 27 letech) „konec“ života, s tím jsem nepočítala. Dneska, s odstupem času to beru jako LEKCI a nechápu, proč jsem se tolik trápila; jsem šťastná, že s ním nejsem, protože bych nepotkala skvělýho mužskýho, s kterým jsme už víc než 5 let šťastní a zamilovaní jako na začátku. Ani jsme se nechtěli brát, protože ten papír je v konečným efektu na „nic“, to už vím … teď teda nevím jestli to nepřehodnutím … tak trochu ho zlobím, že když „mně naflákal 3 děti“ tak si teda pěkně vezme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
30.6.06 13:30

Pro dnešek končím a pádím domů, ženy.

Krásný víkend :D

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.6.06 14:49

I ja končím a přeji všem krásné léto- během červenci snad nekdy nakuknu, ale není to moc jisté, ale v sropnu s ezas určitě ozvu-

Perli¨, chapu tě a rozumím- muj milovaný manmžel, kdykoliv se jedná o jeho sourozence, naprosto zapomen na vše, na čem jsme se domlouvali a já se cítím taky jak kůl v plotě… Ale postupně se to lepší!( leč pořád na tom musím prcovat a vysvětlovat) nenech si zkazit dovolenou a vydrž, dočkáš se lepších zítřků!!!!

Pa Sutka

p.S: Doufám že barbánek a Stella vydrží s porodem, než si zařídím zas připojení a net, aby mi něco neuteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
30.6.06 15:41

Ahoj,
holčičky moje, moc děkuji za podporu (myslím to téma můj muž, jeho ségra s rodinou a dovolená :wink: ). Doufám, že se to nějak vyřeší. Jinak, volala jsem pro jistotu do Fertimedu, jestli vůbec můžu na ty termálne kúpaliska s tou cystou a pan doktor mi na to řekl, že si s tím nemám dělat hlavu a mám si to tam užít. Tak aspoň vidíte, jaký já jsem plašan, asi fakt vidím problémy tam, kde nejsou. :oops: :oops: :oops:

Moc vás všechny zdravím, za chvíli snad přijde můj muž, tak jdem řešit dovču. Musím se odpojit dřív než přijde, protože se mi vždycky směje, že jsem závislačka :lol: :lol: :lol: .

Tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.6.06 17:27

ahoj holky, uz tu asi zadna nebudete… tak jen ve strucnosti - hlavne si uzijte krasny vikend…
Perlo, vy to hlavne vyreste ke spokojenosti vas dvou a pak si to uzijte…
a s tou zavislackou, to ja slysim furt… ted me taky od toho hnal, pry nase deti pak budou chtit byt porad u pocitace…
Lenisku, to me mrzi… ja uz se radovala ale skoncilo to jinak! fakt je mi to lito! drz se a doufam ze to brzo dobre dopadne… buhvi jak skoncim ja :(
holky, ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.6.06 17:30

Lenisku, ted jsem si jeste znovu cetla tvuj prispevek a je mi to vazne MOC LITO!!!!! ale vidis ze ti neco pomaha, tak se toho drz! a kdy jdes teda na dalsi pokus? napis!!!! a drz se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová