IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
29.6.06 09:59

Já jsem denně u mamky u domu s bazénem…uvnitř domu je chladná plovoucí podlaha..no úleva pro mně i pejska :lol:..

Holky taky máte některá vypatlaný sousedy?Vážně uvažuji o prodeji bytu,koupi domku a hlavně zmizení odsud.Ty naschvály mi nějak vůbec nejdou snášet..je to asi 14dní,kdy na nás soused vylít,že děláme bordel(kolem 20hod manžel musel vyvrtat 4 ďoury do zdi)…on sám si pouští rádio tak nahlas,že to slyší celá bytovka,..no a tak mu povídám slušně a v klidu..vždyť tady celé dny nejsme,tak to 5minut vydržíte a ujelo mi..a nakonec,my tady posloucháme ty vaše hity denně :? :? :? …já cholerik měla držet pusu..vždycky když mě teď vidí..tak to dá šíleně nahlas…ale to je jen zlomek toho,co tady prožíváme…nevadí mi ta hudba,vadí mi to,že jsme slušní lidé,kteří vychází s každým a snaží se být v poho…a někdo nás jen ze závisti prostě nebere :cry: :cry: :cry: Pak je mi to líto,protože každý člověk má šanci se nějak uplatnit..a když se někomu daří,tak to je koryto pro ty zatrpklé a pomstychtivé pomlouvače. :cry: Tohle fakt bez slz nezvládám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.6.06 10:13

holky, ted vyrazime do centra… takze jeste vydrzte!
ozvu se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 10:24

Míšo,držím ti palečky ,vlastně jsme na to dva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.06 10:27

Miso , tak moc drzim palecky a ostatni zdravim - holky, nebyl by zase seznamek???

Well, pozdravuj Hellia ze na nic moooc myslime.

ja bych tak strasne spala a v praci to nejde- uz se tesim, na tu neschopenku. Berusky jdu zas makat, zatim se mejte a uzivejte s i prijemneho pocasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.6.06 11:42

Ahoj holky,

včera jsem si vás dočetla, takže mám přehled 8) 8) 8)
ale už jsem neměla čas odepsat. :(

Napřed SUPER GRATULACE VŠEM NOVÝM A POTVRZENÝM TĚHULKÁM

To je super, LOVELY , že to tak krásně dopadlo a jsi pro mě ten správný případ, že prostě zázraky se dějí i bez IVF :lol: :lol: :lol:

ŠMOULAN , tebe moc obdivuji a tvoje rozhodnutí schvaluji, já bych to udělala přesně tak jako ty, jsi velká bojovnice, odvážná. :P :P

MÍŠO , tobě speciálně držím pěsti, a kvůli tobě především jsem dneska on-line na netu a očekávám pozitivní zprávičku 8) 8) 8) :P

OSTATNÍ , moc zdravím, jste skvělé bojovnice..těhulky v těch vedrech si užijí své..my netěhulky aspoň můžeme večer sedět u vínečka, lépe se pak spí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teď ke mě: včera jsem byla v CAR na kontrole po KETu, další IVF možné v září, nabízí nám preimplantační diagnostiku embryí, ale abych pravdu řekla, zatím o tom nic nevím ani nemám sílu hledat na netu info, nějak je mi to jedno. Chci si hlavně odpočinout. A další zpráva, „velká hrdinka a bojovnice DARIA" byla včera u psycholožky. Budu k ní docházet přes prázdniny, ještě nevím, co mě čeká, ale musím se dát psychicky do pořádku a zase začít žít. Můj manžel z té psycholožky moc nadšený není, ale já vím, že je to pro mě to co právě teď potřebuji.

Holky, mějte fajn den, budu ještě určitě nakukovat!!! [barva=#444444][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 12:22

Ahojky holčiny!
Dari , s tou psycholožkou ti to schvaluju. Taky už nějakou dobu o tom uvažuju, mám pocit, že to fakt nezvládám a nemůžu to ani nikomu říct, protože nikdo netuší, že se nám „to“ nedaří. Ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat, asi nemám odvahu. Opravdu ti fandím a doufám, že ti pomůže. Když tak budeš své poznatky od ní praktikovat na mě :wink: :lol: .
P.S. Nemám nervy jen z toho, ráda bych taky odstranila některé své vlastnosti, které na sobě nenávidím, ale nedokážu se toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 12:25

Miško , tak už nám napiš, že jsi „v tom“! Mě už bolí všechny palečky, které ti tak poctivě držím!!! :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.06 12:43

Dari já ti naprosto schvaluji že se se sebou snažíš něco udělat..a myslím si,že je to strašně důležité..já jsem se po tom neúspěchu(3×IUI,1×IVF) šíleně naštvala a zařekla se,že mímo teda nechci.Ale fakt jsem o tom byla přesvědčená..že chci maličko zhubnout,hlavně jet na dovču,…a užívat si.Úplně jsem to hodila za hlavu a byla utvrzená v tom,že když se mi jóóó bude chtít,tak že se o mimi začneme snažit na konci prázdnin!I teď mi kolikrát dělá potíž se s tím těhu zapřením vyrovnat..bylo to hodně silný,a tak si kolikrát říkám…vždyť já jsem vážně nechtěla :! .Dělej všechno z čeho máš pocit,že je správné a že ti to prospěje.Mně moc pomáhal pocit,že pro to něco dělám.To snažení je vážně šílený nápor na psychiku…mám hodně velký problém s tím,aby mi při pomyšlení na to,čím jsme prošli,nenaskákala husí kůže a abych nezačala bulet.To se člověk nelituje,to vážně nebylo nic snadného.. tak všem holčinkám-snažilkám moc držím pěstičky,vžívám se do jejich situace a strašně moc si přeji,aby tohle jejich trápení brzy přešlo a mohly se radovat z mimísků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.06 13:01

Mil8 Darjo, jsi fakt uzasna ze jsi se dokopala k psycholozce, take jsem o tom kolikrat uvazoval, lec neucinila. Navic je podstatne, aby Ti „sedela“- jsi opravdu rozumna a moc Te obdivuji. Drzim palce a myslim, ze na to jdes velmi dobre. Budu na tebe vzpominat, i kdyz nebudu na netu (jak ten abstak vydrzim si nedovedu predstavit).

Ad preimplantacni diagnostika embryii - nevim jestli je to , co si pod tim predstavuji, ale nedavno jsme nekde cetla clanek, ze jsou nove metody, jak zjistit, ktere embryjko ma nejvetsi sanci na uchyceni ( bylo to vedecke a nekterym neco chybeo a to bylo to, co zpusobilo, ze se v deloze neuchytila a kdyz se vybrala ta dobra, tak uspesnost vzrostla snad temer na 70%)
Taky jsem cetla minuly tyden clanek o tom, jak byl kongres v Praze o metodach IVF( ci reprodukcni medicina, nebo tak nejak) a jak byl svet udiven, jakyvh uzasnychvysledku dosahujeme…

Takze pokud ti neco takoveho nabizeji, asi by to zas mohlo zvysit sanci uspechu

V kazdem pripade Tobe i ostatnim drzim moc palce. Sutka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.6.06 13:04

Holčinky moje zlaté :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Děkuji za schválení psycholožky :lol: manžílek se tvářil všelijak, jako bych snad byla blázen, i když občas teda jsem - přiznávám :lol: :lol: :lol: :lol:

Ta Míša nás teda napíná…

Tak jdu zase pracovat 8)

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.6.06 13:16

Ahoj holčinky!
Dario , pro mě jsi pořád ta „velká hrdinka a bojovnice“, myslím, že sis toho vytrpěla dost a jít k psychologovi vyžaduje taky dost síly a odvahy. Mě to napadlo mockrát, ale vždycky jsem se zavřela do sebe a trpěla… Vlastně tě tak trošku i obdivuju!
Holky, manža včera přišel s tím, že vlastně máme takové „výročí“, trošku jsem vyvalila oči, co mi uniklo, proběhly mi hlavou všechny možný datumy - narozeniny, svatba… no a pak z něj vypadlo, že je to přesně 5 let, co jsme se poprvé začali snažit o miminko. No to mě teda dostal, tak jsme si pobrečeli - teda spíš já, zavzpomínali na všechny ty patálie… padla na mě nějaká „šťastno-chmurná“ nálada a drží se mě doteď. Holky, ještě že vás tu mám, představa, že bych neměla net a neznala vás… :roll: No, tak teď se oficiálně přidávám do klubu (nevím už, kdo ho tu založil :lol: ): Pojď, Brendne, popovídáme si… :lol: :lol: :lol:
Míšo , no tak coooooooo? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 13:22

Barbanku , to jšem byla plošim ja, s tím Brendnem :lol:
(Jenom už nevím, zda to byla ještě Perla, nebo už Perlaa :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 13:23

Já ten svůj metřík asi zruším, kdo se má na to koukat. Ještě více než týden je do mrchy! Ach jo, to vůbec neutíká … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.6.06 13:25

Jo, ta preimplantační diagnostika (mám to dobře napsaný? :roll: ) - když má embryjko cca 4-6 buněk, tak z něj jednu buňku „vycucnou“, embryjku to v žádném případě neublíží, tu buňku prozkoumají na všechno možný, jako počet různých chromozomů a tak, dokonce jde poznat, jestli to bude kluk nebo holka, právě podle toho počtu. No a pak zavádějí jen ty „dobrý“ embryjka. Strašně se tím zvedá úspěšnost, ale ne všechna centra tohle provádějí.

Perlo , buď mým Dylanem… :lol: a abysme v tom neměli chaos - až nebudem vědět kudy kam, tak ti prostě budem říkat PPeerrlloo! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 13:31

Barbanku , tak jo, jenom si budu muset ještě vyrobit a připevnit pindíka, abych byl věrohodnější. Hele, co kdybych raději byla třeba Brenda, nevím nevím, jak by toho pindíka přijal můj chlap :lol: :lol: :lol:
Jo, a s tím jménem to je super nápad, kdo ví, kolikrát se ještě budu registrovat a kolik zdvojených písmenek mi přibyde :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová