Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ,holky ,oni váhu řeknou i na UTZ ,alespoň přibližnou
a taky nepíše jestli to jsou holčičky nebo kluci nebo co vůbec
Čert aby se vyznal ![]()
Sutko,jak říkám ,těhu demence podpořená vedrem ![]()
Ahojky holky,
tak si vás tady čtu, jak trpíte těhu-demencí
![]()
Dostala jsem SZ od jednoho pána, co se zabývá bylinkama, protože jsem psala i jeden dotaz ohledně vylepšení spermia, my se teď vydáváme přírodní cestou..
uvažuji maximálně o IUI, o IVF už nechci slyšet a hodlám to říct svému Dr v CAR, kam zítra jedu a vůbec se mi tam nechce. No co, spojím to s něčím příjemným, když už musím do města, zajdu si nakoupit
![]()
Holčinky, já se na nějaký čas vzdálím, budu zkoumat ty přírodní cesty
co vedou za miminkem
![]()
Nezlobte se na mě, já vám všem těhu samozřejmě přeji, ale užila jsem si svoje
měření výšky sliznice, počítání dnů do KET a pak do testíku a už mi z toho hrabe
Občas nakouknu, chci vědět jak dopadla Míša, určitě to bude dobré..
a Lovely, ta už je JISTÁ
![]()
Holky, držte se
![]()
Daria
Dario,ani se ti nedivím,mě taky šla hlava někdy kolem ,spoustu věcí jsem nevěděla a řeknu ti upřímě ani vědět nechci
,některé příběhy tady na miminu taky děs ![]()
Takže ti držím palečky ať se ti to podaří,podívej Lovely ,
![]()
prisel maly mracek a mne se trosku rozsvitilo- asi ma pradu Misa a ja sjemjen dementni - prece by Heli nepoustely domu, kdyby mela tak male narozene mimisky, pockaly by do 2 kg. taktze to asi fakt bude odhad UZ.
Jinak Darjo, je mi to lito,ze se s tebou tady ted neuvidim, ale chapu te- ja si po minulem nezdaru taky musela od techto stranek odpocinout - prilis mne to stresovalo, pocitat kolikaty den pred cim a po cem a slyset jak komu je(nic ve zlym, kazdy to proste proziva jinak).
preji Ti, abys byla brzy v psychicke pohode a zadarilo se ti,. kdykoliv by na tebe padl splin, ozvi se, moc rada si s tebou budu povidat ( jen az budu mit pristup na net). Asi to delas rozumne- my jsme na IUI vubec nemeli sanci a tak nam nic jinehö nez IVF nezbyvalo- je dobre vyuzit vsech moznosti, vcetne bylinek, lecitelu - jen si hlidej, aby z tveho bolu nevytahli prilisi mnoho penez podvodnici- to jed radeji na poradno
u dovolenou!
Drzim Ti( a i vsem ostatnim) palce
Zdarec!
Dario , víš, že asi děláš to nejlepší, co můžeš? Je ale dobře, že na nás nezanevřeš a budeš nakukovat - doufám, že vždycky když nakoukneš tak napíšeš jak se máš! Tak ti držím pěsičky, berunko, však ono to určitě přijde! ![]()
Holky, mě tedy vůbec nenapadlo, že to vezmete jako že už jsou miminka na světě. Váha se určuje podle UZ vcelku přesně, + - asi 100 gramů, jak kterej UZ. Kdyby měli Helli mimísci 1500 a 1700 gramů, tak je ještě minimálně pár týdnů piplají v inkubátorech a určitě by nešli hned domů. Navíc je Helli určitě dopeče alespoň přes 2 kila.
Holky,jdu zemřít do postele
,já už chci déšť,tady u nás nesprchlo od tý doby co začali ty vedra
![]()
Dari , úplně tě chápu, poslední dobou mívám stejné myšlenky - „už se na všechno vyprdnout“. Ale jak už jsem tu dnes psala, rozhodla jsem se, že to 1. IVF zkusím, a pak se na to vy… a budu si užívat a zkusím jít jinou cestou. Vidíš - ani nějak nepočítám, že by mělo to IVF vyjít, tak nějak se už připravuju na to, co budu dělat až zjistím, že to zas nevyšlo
.
Dari, třeba to co se chystáš dělat je zrovna to, na co to mimi čeká
. Moc na tebe budu myslet a držet ti palečky. Doufám, že ti to už brzy vyjde
Určitě jo ![]()
Ahojda, to jsem se pobavila, vy jste teda špióni
já si teda myslela, že mimi má v bříšku a že je ještě ňákou dobu bude vykrmovat…
Šutko - budu se těšit na tvoje další připojení a vyprávění o miminku jak roste a zlobí ![]()
Dari - dobré rozhodnutí, až budeš mít zase chu´t, tak za náma přijď, budeme se těšit!!!
Ostatním přeju přetrpět den, těhulky, vy musíte strašně trpět ![]()
Lovely…to je teda nářez
musím se smát, jak si nás všechny ( a možná i sebe) trumfla
tak hodně štěstí u dr.!!!!!!!!
Míšo, nervy pracují? Máš to tutovku…
Šmoulánku -
fakt čumím!!! Je to strašně těžký rozhodnutí, osobně bych asi poslechla dr. Ale Tobě a manžílkovi přeji co nejjednoduší rozhodování a nejméně bolestivé !!!! Kéž by příroda zasáhla sama a zbavila Tě takovýho těžkýho kroku…
Na ostatní se nedostalo
…nééé, dělám si srandu,. ale už zase nevim, co jsem komu chtěla ještě napsat…tže se držim všem palce a přeju hezký den!!! ![]()
Dario a treba az se zanedlouho objevis tak zahlasis // protoze psychika urcite taky dela hodne… takze hodne stesti a hlavne pohody!!!!! a samozdrejme zdravicka!
barbanku, ja jsem to takprave nebrala, ale rozhodila me lena, jak to napsala… tak doufam ze helli je jeste v celku a mimca jeste dorostou…
ahoj Andri, ty mas zas dobrou naladu a to je dobre…
to vis ze nervozita stoupa! diky za podporu…
Ahojky berušky…no to volání se nedalo „přeslechnout“…kdyby už miminka byla na světě,písnu narodila se v tolik a tolik a mají tolik a tolik,..a jmenují se,…ale chápu,že vás to zmátlo
…zrovinka před chvílí jsem s Helli psala …má nějaké špatné výsledky krve…lékaři se obávají preeklampsie,tak je chuděrka vystrašená,protože ji připravují na porod…dnes nesmí nic jíst,kdyby jí zítra vzali na výkon
…myslím,že ji ještě udělají odběry ráno,..a podle toho se uvidí…snažím se jí utěšit,miminka jsou zase o něco těžsí a já mám pocit,že teď už to zvládnou ![]()
Holky já tady horkem nemůžu ani dýchat..je mi hrozně,mám nějaký smutný den a fakt se tomu horku nedá "utéctˇ.Všude hlásí kroupy,bouřky,..a tady už týden niiiic
Tak snad dneska. ![]()
Jo berunky abych upřesnila tu váhu podle UZ…k dnešnímu dni má odhadem Nikolka 1620g a Lukášek 2000g…to je přece kráásný
..myslím,Zuzi to měla podobně? ![]()
Holkýýýýýýýýýýýýý, kde jsteeeeeeeeeeeeee?????
Nikde nikdo a já se v práci nudííííííííííííím ![]()
Míšo, začínám být nervózní za Tebe, to bude teda zase čekání, než se zítra ozveš.
Jo a potřebovala bych (abych tu neseděla a neklikala každou minutu na aktualizovat, aybch náhodou o něco nepřišla
) abys napsala, v kolik jdeš, co ti budou dělat a v kolik zahlásíš TĚHUUUUUUUUUUUUU !!! DÍK ![]()
Vy jste se na mě určitě domluvily, vy potvůrky
já tu nechci být sama ![]()
Ahoj holky,
moc a moc vás všechny zdravím
Včera jsem nás objednávala na genetiku a paní doktorka byla taková příjemná, tak jsem se jí svěřila s tím, že už jsme těhotní, ale že to má háček, že budou 3 a že mi doporučují přemýšlet o redukci… Ona se mě na všechno vyptala a měla jiný názor, říkala, že pokud nevážím 50 kg (což teda fakt nevážím) a cítím se na to, nemám se stresovat přemýšlením o redukci, že 3-čata se dřív normálně rodily, i 4-čata… Že mi udělají všechny neinvazivní testy (odběr plodové vody by nedoporučovala, když jsou 3) a jsem prý ještě mladá (tak to mě teda „dostala“
)…„jen“ 35, tak to ještě není tak zvýšené riziko Downova s. Že mám počítat s tím, že cca od 20. týdne budu muset ležet, abych je udržela do 33.t. Že když se chytly všechny, budou určitě vitální. Že i redukce může vyvolat potrat, že se mimískovi musí propíchnout srdíčko … a může vyvolat stahy dělohy a potrat, pak že to má taky špatný vliv na maminky, psychicky velice špatně redukci snášejí…
No shrnuto, podtrženo … opravdu nemůžu žít 6 týdnů s tím, že budu meset dát jedno mimi pryč, jsem celkem tvďák, ale na tohle nemám, stačila mi jedna probrečená noc a den, to prostě nezvládnu! Věřím, že příroda to rozhodne, pokud budou všichni Šmoulíci zdraví, nedám je, já je určitě donosím! Jedině, že by to příroda rozhodla sama … nebo byly opravdu závažné zdravotní problémy. Tak jsem se uklidnila a už zase můžu normálně fungovat, můj partner mě v tom podporuje. Určitě to nebude jednoduché, ale jsem bojovník
![]()
UVIDÍME, UVIDÍME, UVIDÍME
Věřím, že vše nakonec dobře dopadne, bude to teda nářez
![]()