IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
27.6.06 14:56

No ,holky ,oni váhu řeknou i na UTZ ,alespoň přibližnou 8O a taky nepíše jestli to jsou holčičky nebo kluci nebo co vůbec :?: :oops: Čert aby se vyznal :lol:
Sutko,jak říkám ,těhu demence podpořená vedrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
27.6.06 14:57

Ahojky holky,
tak si vás tady čtu, jak trpíte těhu-demencí :lol: :lol: :lol: :lol:

Dostala jsem SZ od jednoho pána, co se zabývá bylinkama, protože jsem psala i jeden dotaz ohledně vylepšení spermia, my se teď vydáváme přírodní cestou.. :? uvažuji maximálně o IUI, o IVF už nechci slyšet a hodlám to říct svému Dr v CAR, kam zítra jedu a vůbec se mi tam nechce. No co, spojím to s něčím příjemným, když už musím do města, zajdu si nakoupit 8) 8) 8) 8) 8)

Holčinky, já se na nějaký čas vzdálím, budu zkoumat ty přírodní cesty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co vedou za miminkem :D :D :D :D :D

Nezlobte se na mě, já vám všem těhu samozřejmě přeji, ale užila jsem si svoje :cry: :cry: :cry: měření výšky sliznice, počítání dnů do KET a pak do testíku a už mi z toho hrabe

Občas nakouknu, chci vědět jak dopadla Míša, určitě to bude dobré.. :) :) a Lovely, ta už je JISTÁ :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky, držte se :! :! :!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.6.06 15:01

Dario,ani se ti nedivím,mě taky šla hlava někdy kolem ,spoustu věcí jsem nevěděla a řeknu ti upřímě ani vědět nechci :evil: ,některé příběhy tady na miminu taky děs :evil:
Takže ti držím palečky ať se ti to podaří,podívej Lovely , :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.6.06 15:19

prisel maly mracek a mne se trosku rozsvitilo- asi ma pradu Misa a ja sjemjen dementni - prece by Heli nepoustely domu, kdyby mela tak male narozene mimisky, pockaly by do 2 kg. taktze to asi fakt bude odhad UZ.

Jinak Darjo, je mi to lito,ze se s tebou tady ted neuvidim, ale chapu te- ja si po minulem nezdaru taky musela od techto stranek odpocinout - prilis mne to stresovalo, pocitat kolikaty den pred cim a po cem a slyset jak komu je(nic ve zlym, kazdy to proste proziva jinak).

preji Ti, abys byla brzy v psychicke pohode a zadarilo se ti,. kdykoliv by na tebe padl splin, ozvi se, moc rada si s tebou budu povidat ( jen az budu mit pristup na net). Asi to delas rozumne- my jsme na IUI vubec nemeli sanci a tak nam nic jinehö nez IVF nezbyvalo- je dobre vyuzit vsech moznosti, vcetne bylinek, lecitelu - jen si hlidej, aby z tveho bolu nevytahli prilisi mnoho penez podvodnici- to jed radeji na poradno
u dovolenou!
Drzim Ti( a i vsem ostatnim) palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
27.6.06 15:29

Zdarec!
Dario , víš, že asi děláš to nejlepší, co můžeš? Je ale dobře, že na nás nezanevřeš a budeš nakukovat - doufám, že vždycky když nakoukneš tak napíšeš jak se máš! Tak ti držím pěsičky, berunko, však ono to určitě přijde! :wink:

Holky, mě tedy vůbec nenapadlo, že to vezmete jako že už jsou miminka na světě. Váha se určuje podle UZ vcelku přesně, + - asi 100 gramů, jak kterej UZ. Kdyby měli Helli mimísci 1500 a 1700 gramů, tak je ještě minimálně pár týdnů piplají v inkubátorech a určitě by nešli hned domů. Navíc je Helli určitě dopeče alespoň přes 2 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.6.06 15:58

Holky,jdu zemřít do postele :lol: :lol: :lol: ,já už chci déšť,tady u nás nesprchlo od tý doby co začali ty vedra :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.6.06 16:12

Dari , úplně tě chápu, poslední dobou mívám stejné myšlenky - „už se na všechno vyprdnout“. Ale jak už jsem tu dnes psala, rozhodla jsem se, že to 1. IVF zkusím, a pak se na to vy… a budu si užívat a zkusím jít jinou cestou. Vidíš - ani nějak nepočítám, že by mělo to IVF vyjít, tak nějak se už připravuju na to, co budu dělat až zjistím, že to zas nevyšlo :? .
Dari, třeba to co se chystáš dělat je zrovna to, na co to mimi čeká :wink: . Moc na tebe budu myslet a držet ti palečky. Doufám, že ti to už brzy vyjde :! Určitě jo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.6.06 16:16

Ahojda, to jsem se pobavila, vy jste teda špióni :D já si teda myslela, že mimi má v bříšku a že je ještě ňákou dobu bude vykrmovat…

Šutko - budu se těšit na tvoje další připojení a vyprávění o miminku jak roste a zlobí :wink:

Dari - dobré rozhodnutí, až budeš mít zase chu´t, tak za náma přijď, budeme se těšit!!!

Ostatním přeju přetrpět den, těhulky, vy musíte strašně trpět :cry:

Lovely…to je teda nářez 8O musím se smát, jak si nás všechny ( a možná i sebe) trumfla :D tak hodně štěstí u dr.!!!!!!!!

Míšo, nervy pracují? Máš to tutovku…

Šmoulánku - 8O 8O 8O fakt čumím!!! Je to strašně těžký rozhodnutí, osobně bych asi poslechla dr. Ale Tobě a manžílkovi přeji co nejjednoduší rozhodování a nejméně bolestivé !!!! Kéž by příroda zasáhla sama a zbavila Tě takovýho těžkýho kroku…

Na ostatní se nedostalo :D …nééé, dělám si srandu,. ale už zase nevim, co jsem komu chtěla ještě napsat…tže se držim všem palce a přeju hezký den!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.6.06 16:17

Dario a treba az se zanedlouho objevis tak zahlasis // protoze psychika urcite taky dela hodne… takze hodne stesti a hlavne pohody!!!!! a samozdrejme zdravicka!
barbanku, ja jsem to takprave nebrala, ale rozhodila me lena, jak to napsala… tak doufam ze helli je jeste v celku a mimca jeste dorostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.6.06 16:20

ahoj Andri, ty mas zas dobrou naladu a to je dobre…
to vis ze nervozita stoupa! diky za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.6.06 17:03

Ahojky berušky…no to volání se nedalo „přeslechnout“…kdyby už miminka byla na světě,písnu narodila se v tolik a tolik a mají tolik a tolik,..a jmenují se,…ale chápu,že vás to zmátlo 8) …zrovinka před chvílí jsem s Helli psala …má nějaké špatné výsledky krve…lékaři se obávají preeklampsie,tak je chuděrka vystrašená,protože ji připravují na porod…dnes nesmí nic jíst,kdyby jí zítra vzali na výkon :cry: :cry: …myslím,že ji ještě udělají odběry ráno,..a podle toho se uvidí…snažím se jí utěšit,miminka jsou zase o něco těžsí a já mám pocit,že teď už to zvládnou :lol:

Holky já tady horkem nemůžu ani dýchat..je mi hrozně,mám nějaký smutný den a fakt se tomu horku nedá "utéctˇ.Všude hlásí kroupy,bouřky,..a tady už týden niiiic :evil: Tak snad dneska. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.6.06 17:08

Jo berunky abych upřesnila tu váhu podle UZ…k dnešnímu dni má odhadem Nikolka 1620g a Lukášek 2000g…to je přece kráásný 8) ..myslím,Zuzi to měla podobně? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.6.06 09:02

Holkýýýýýýýýýýýýý, kde jsteeeeeeeeeeeeee?????

Nikde nikdo a já se v práci nudííííííííííííím :evil:

Míšo, začínám být nervózní za Tebe, to bude teda zase čekání, než se zítra ozveš.
Jo a potřebovala bych (abych tu neseděla a neklikala každou minutu na aktualizovat, aybch náhodou o něco nepřišla :roll: ) abys napsala, v kolik jdeš, co ti budou dělat a v kolik zahlásíš TĚHUUUUUUUUUUUUU !!! DÍK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.6.06 09:25

Vy jste se na mě určitě domluvily, vy potvůrky :evil: já tu nechci být sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.6.06 09:35

Ahoj holky,

moc a moc vás všechny zdravím :! :! :! Včera jsem nás objednávala na genetiku a paní doktorka byla taková příjemná, tak jsem se jí svěřila s tím, že už jsme těhotní, ale že to má háček, že budou 3 a že mi doporučují přemýšlet o redukci… Ona se mě na všechno vyptala a měla jiný názor, říkala, že pokud nevážím 50 kg (což teda fakt nevážím) a cítím se na to, nemám se stresovat přemýšlením o redukci, že 3-čata se dřív normálně rodily, i 4-čata… Že mi udělají všechny neinvazivní testy (odběr plodové vody by nedoporučovala, když jsou 3) a jsem prý ještě mladá (tak to mě teda „dostala“ 8O 8O 8O )…„jen“ 35, tak to ještě není tak zvýšené riziko Downova s. Že mám počítat s tím, že cca od 20. týdne budu muset ležet, abych je udržela do 33.t. Že když se chytly všechny, budou určitě vitální. Že i redukce může vyvolat potrat, že se mimískovi musí propíchnout srdíčko … a může vyvolat stahy dělohy a potrat, pak že to má taky špatný vliv na maminky, psychicky velice špatně redukci snášejí…

No shrnuto, podtrženo … opravdu nemůžu žít 6 týdnů s tím, že budu meset dát jedno mimi pryč, jsem celkem tvďák, ale na tohle nemám, stačila mi jedna probrečená noc a den, to prostě nezvládnu! Věřím, že příroda to rozhodne, pokud budou všichni Šmoulíci zdraví, nedám je, já je určitě donosím! Jedině, že by to příroda rozhodla sama … nebo byly opravdu závažné zdravotní problémy. Tak jsem se uklidnila a už zase můžu normálně fungovat, můj partner mě v tom podporuje. Určitě to nebude jednoduché, ale jsem bojovník :twisted: :twisted: :twisted:

UVIDÍME, UVIDÍME, UVIDÍME :wink: :wink: :wink: Věřím, že vše nakonec dobře dopadne, bude to teda nářez 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová