IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
28.6.06 11:58

Já právě taky ne, jsem z toho úplně PAF :?
Já se bojím, aby ta voda ve spojitosti s tou cystou nezpůsobila nějaký zánět nebo něco.
Jinak na termály chceme jet hlavně proto, že loni jsem do 2 měsíců po termálech otěhotněla - tehdy to byla moje první inseminace. Tak si to tak nějak chceme „pojistit“ - co kdyby náhodou ta voda fakt měla nějaké „zázračné“ účinky :D
Miško, zítra ti hrozně moc budu držet palečky. Nejenom proto, že ti to hrozně přeju, ale i ze sobeckých důvodů :oops: - mě (ale myslím že i všechny ostatní) to totiž vždycky dost povzbudí jít dál, když tu někdo nahlásí //. Takže se snaž :! :lol:
Ne, vážně, teď jsem to nemyslela zle, opravdu ti přeju, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.6.06 13:05

Tak uz jsem nazpet,to byla dnes rychlovka,ani jsem nemusela cekat a.......
JSEM TEHU 4 TYDEN A MAME TAM 2 TECKY,TAKZE DVOJCATKA :D :D :D
Akorat se mu nelibi moje deloha,tak mam Utrogestan 4×denne a vitaminky,dalsi kontrola v patek pristi tyden…volala jsem to tomu memu a ten se z toho muze pos… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
28.6.06 13:05

Perlo, Miso, Lovely moc vam drzim palce!

Smouli- drz se a rozhodni se tak, at mas klid v dusi, ale srovnej se rovnou s tim, ze budes lezet posledni 3-4 mesicev nemocnici. Mozna by bylo fajn si jeste popovadat s nekym, kdo trojcata ma, abys vedela, co te ceka.. Ale v kazdem pripade ti moc drzim palce, aby vse dopadlo co nejlepe a budu na Tebe moooc myslet- urcite jsi si nezvolila tu nejjednodussi cestu a nebudes to mit snadne…
promin nechci te strasit, vubec ne, ale sama bych se bala…Moc Ti držim palce!

Well, dekuji za odpoved, to bylo to vcerejsi prehrati - ale Heli ma mimisky uz velike, tak to jiste vse dobre dopadne, moc ji pozdravuj a sveho Ondraska taky :lol:

A ted nevim kdo, jestli Andri, ale moc prosim SUTKA bez hačku (s nim to vypada fakt priserne :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.6.06 13:08

Mi tu neco uteklo :oops: :roll:
Miso;drzim ti zitra palecky :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.6.06 13:08

Lovi, držím moc pěstičky (i se všema mýma Šmoulíkama) → takže je jasný, že to KLAPNE!!!! Jinak asi nebudeme přistavovat, máme byt 3+1, takže jsme mysleli, že to bude stačit … ale teď jsme to přehodnotili … dům bude potřeba, teď musíme vyřešit jestli budeme opravovat dům (rodičů mého drahého) nebo stavět nový (což bych preferovala). Taky budem muset prodat oktávku a sporťáka a koupit nějaké pořádné rodinné auto … No nic, já budu ležet v nemocnici a drahoušek bude budovat hnízdo. Žádná dovolená, botičky, hadřičky, s tím je konec :wink: :wink: :wink:

Andri, tak pokud bys měla málo kýblů, nějaký bych ti mohla zapůjčit … :oops: :oops: :oops: To asi budujete hnízdečko pro rodinku, co? To je krásný! Jinak to bylo moje 1. IVF (před tím 2× IUI), 16 folíků, z toho 1 nedozrálý, 14 oplodněno, 3 mi dali a 5 nám ještě zbylo v mrazáčku … doufám, že už je nebudeme potřebovat … tak pokud byste měla některá zájem o Šmoulího bojovníčka (100% úspěšnost), dejte vědět … Vlastně ani nevíme, kde byl problém, protože jsme před rokem měli mizerný spermio, ale homeopatiky a vitamínky jsme ho za půl roku měli úplně normální … čekali jsme 2 roky a nic a už taky nejsem nejmladší a tak jsme šli to dvou IUI a hned do IVF. Byla jsem rozhodnutá chodit na IVF dokud to neklapne … upřímně jsem netušila že to klapne hned poprvé…

Perlo, já jsem taky měla cystu před IVF. … nechala jsem si ji propíchnout (za živa, byla jsem tam autem, tak se mi nechtělo čekat až přestanou působit oblbováky). Ale buď klidná, byla jsem z toho taky vykulená, holky mě museli uklidňovat … Já myslím, že na dovču jet můžeš, hlavně, když víš jak výborně na tebe ty termálky působí, třeba ani žádné IVF nebudeš potřebovat …Pokud chceš mít 100% jistotu, zavolej si do Fertimedu, určitě ti dobře poradí.

Míšo, víš já jsem extrém, napřed dlouho nic a teď 3 … ale řekli nám, že je to spíš vyjímečné … tak neměj obavy dopředu! Moc ti držíme pěstičky!!!!Co se váhy týče … za ty 2,5 roku snažení hodně přibrala, to jsem nemohla, co kdybych náhodou byla těhu, že tak na mě naskákalo cca 15 kg… apod. takže teď mám šílených 78 kg. Byla jsem rozhodnutá, že pokud to IVF nevyjde musím už konečně zhubnout! No, bude ze mě těhuverliba … :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
28.6.06 13:09

LOVELY TO JE UZASNE!!!! ja to sice vedela uz od kvetna, ze jsi tehotna :lol: :lol: , ale mooc a moooc gratuluji a preji a zavidim lehoulince dvojcatka! Jsi sikulka, prozrad mi, co budes delat s tim plukem mrazacku?????

JInak ja vcera byla na gynde, tak mam neschopenku od 1.7., vychazky na 4 hodiny denne( pry se nesmi davat na delsi dobu?) a dalsi dva terminy porodu 17.1.,19.1. a 20.1.( ten je dle CARu). Tak jsme zvedava, co z toho nakonec bude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.6.06 13:14

Sutko;ja s nima stale vyhrozuju tomu memu,ze kdyz me bude zlobit,tak mu z toho udelam fotbalovy tym :wink: :twisted: :lol: :lol:
jinak je necham az do porodu,abych mela neco kdyby nahodou to tehu nedopadlo a potom premyslim ze je daruju
Smoulanku,tak mi budem taky pristavovat :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.6.06 13:23

Ahoj Sutko,

tak to se ti narodí mimísek tak nějak na moje narozky, to bude Vodnář jak vyšitej, to ti blahopřeju!!!! Jinak já jinak nemůžu, uvidíme jak to všechno dopadne, vím, že to nebude rozhodně jednoduchý, nikdy jsem neměla sklony k velké rodině, ale je to osud … Můj drahý si vždycky dělal lekraci, že chce 8 dětiček … tak 3 ještě ujdou ne? Já jsem ze 2 dětí, on taky … Tak se budem asi dost divit jak diviši z divišova … :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.6.06 13:28

Lovi,

vzpomínáš na Slunce, seno … když vy na štok, tak mi břizolit … :lol: :lol: :lol: To abysme založili stavitelský klub.

Tak myslíš, že jsi otěhotněla až po tom IVF? Jak ti tam zbyli ještě folíci? A 2 … tak to už bude tvoje 4. ne? Já nemám žádný, tak budu od vás maminek potřebovat nějakou průpravu … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.6.06 13:38

Smouli;tak tak,ja otehotnela prirozene,mam tam sice jeste dva foliky,tak doufam ze nebudou delat neplechu,jinak pravy vejcovod castecne pruchodny,nejak mi to tam nedotahli poradne :roll: ..co me uklidnuje,volal mi znamy,ze jeho sestrenice se taky nechala podvazat v te same nemocnici a ted ceka taky dvojcatka a to uz 3 deti ma
A ja budu mit ted 4,tak jsem aspon dohnala LENU :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.6.06 13:44

teda holky, vy jste megalomanky! :)
Lovely, to je teda sila!
smloulan, tak to je dobry… ja mam tak tech 70 kg! ale mela jsem i o pet vic! moje mamka kdyz myslim cekala segru mela 105 kg!
dopoledne byl v televizi film komedie, manzele taky chodili do centra… docela jsem se pobavila! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.6.06 13:46

jo a s tim pristavovanim, chceme udelat jen zastreseni terasy a manzel byl na stavebnim urade a pry je potreba povoleni a nestaci to na ohlaseni, tak je z toho trochu v soku! je to vyrizovani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.6.06 13:59

Lovely http://www.sunshine.wz.cz/bun.gif jupííííííííííííííí GRATULUJU !!!!

jak se cítíš maminko? To musí být pro Tebe taková úleva!!!! Kočičko, už si to užívej a vynahraď si ty nervy za poslední měsíc!!!!

Sutko - promiň, to jsem byla já s tím háčkem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.6.06 14:44

Šmouli: šmoulíky jsem nenašla :D
http://www.sunshine.wz.cz/tucnaci.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.6.06 14:46

Míšo: tak ať se zítra http://www.sunshine.wz.cz/dance.gif a je http://www.sunshine.wz.cz/beer.gif

Zítra se budu těšit, mějte se holčinky, pa pa A*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová