IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
28.6.06 15:04

Lovely,moc ti gratuluju a dvě ,jak si chtěla ,co :?: Takže super zpráva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Míšo ,myslím na tebe a držím palce :lol: :lol:
Holky ,já nevím kdo tu psal o těch vycházkách :oops: ,ale já mám neomezený 8O
Perlo ,to je pech ta cysta :evil: Šmoulánku ,obdivuji tě ,ale máš pravdu ,tak já čekám čtvrtý a ty mě pomalu jedním vrhem dohoníš :lol: :lol: :lol: :lol: a máte vystaráno ,takže se pěkně šetři ,asi to nebude procházka rajskou zahradou ,ale co ,nebudeš určitě jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.6.06 15:18

Holky ,vy mě chcete snad všechny dohnat s tím počtem těch dětí ,co,Lovely :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,teď aby to byl alespoň jeden kluk :oops: :lol: ,ale to máš fuk ,hlavně ať jsou zdraví :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.6.06 15:36

Andri pekne obrazky! :)
Leni, diky moc! ja se moc bojim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.6.06 15:38

Míšo ,neboj,ale to se mi teď řekne,co ,sama jsem se bála ,ale věřím,že ti to dopadne ,vždyť nekrvácíš ,nešpiníš :lol: A jak se cítíš :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.6.06 15:54

ahojky holčiny LOVELY MOC GRATULUJU TO JE SUPER.Teda to už je u těhulek- držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.06 16:09

Miško , neboj, to bude dobrý, uvidíš! Jak jinak by to mohlo dopadnout, když ti přece tady všechny držíme palěčky, ne :?: :wink:
Lovely - velikananánská gratulace :! :! :!
Sutko - já jsem teda taky měla z gyne vycházky neomezené

Ach jo, já mám zas plnou hlavu té cysty. Nevím, jestli jsem si ji neměla nechat propíchnout. Ale na druhou stranu třeba se to fakt samo ztratí…

Jinak - právě jsem se vrátila z té rehabky, kde budu cvičit Mojžíšovku. Dneska to byla jenom spíš taková konzultace, za 14 dní tam jdu cvičit. No a jak mi popisovala, že mě bude napravovat… :roll: asi to nebude nic příjemnýho. Máte s tím někdo zkušenosti? Chodili jste na rehabku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.6.06 16:51

Lovi, moooooooc gratuluju!!! Však si ty dva drobky zasloužíš, po těch nervech! :wink: Jinak s tím darováním máš dobrý nápad, až na to přijde, stoupnu si do fronty, doufám, že ze známosti budu mít nějakou protekci! :lol: :lol: :lol:

Holky, já měla taky vycházky jen 4 hodiny denně, ale dr. povídala, že to tak napsat musí, ale ať se tím nedržím, že nejsem nemocná, ale těhotná a že na těhotný stejně žádný kontroly nechoděj.

Perlo , (tedy Perloo :lol: ), já myslím, že po nepovedém IVF je běžný, že se holkám udělá cysta, mě se udělala taky, ale zmizela ani nevím jak!

Kdože to tu přistavuje? Já mám jen 2+1 v paneláku, s jedním miminem ještě ok, ale až se (díky Loveliným mrazáčkům :lol: ) rozrostem, bude to malý… ale to asi budem řešit až to přijde a doufám, že to přijde, určitě chci víc dětí než jen jedno.

Tak pa pa berunky! http://www.porodnice.cz/…es/sml51.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.06 17:38

Barbanku - HA HA, no tak jsem prostě umělec, no! :lol: Tak to vypadá, že to teď budu mít na talíří pořád, co?! :wink:
Barbanku (Barbie :lol: ), mě se ta cysta neudělala po nepovedeném IVF. Já jsem tento měsíc brala antikoncepci, právě aby se mi neudělala před stimulací. Kdoví, třeba mi to způsobila právě ta antikoncepce :lol: ! No jo, příroda si to prostě chce řídit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.06 17:41

Jéé, ani jsem si nevšimla, že už jsem zase povídálka, jak jsem byla původně! Už nejsem znova nováček! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.6.06 17:42

Perlo,já mám cysty i po povedeném IVF a je to po tom ,protože před tím jsem nic neměla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.06 17:44

Leno123 - a to v těhotenství nevadí? Promiň, že se ptám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.6.06 17:47

No v těhotenství asi ne ,ale dr. říkal,že se vstřebají ,tak mu budu věřit a ještě k tomu mám pořád zvětšený vaječníky po tom hyperstynukáku 8O :evil:
Myslím,ale že ty cysty vadí před otěhotněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.06 17:56

Asi jo, když mi o měsíc odložil IVF. :( Teď budu doufat, ať se ta potvora vypaří, zhruba za 3 týdny tam jedu, tak uvidím. Ach jo, a zase čekání a čekání… Jako kdyby toho už nebylo dost :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.6.06 18:22

Perlo, neboj, nebudeš to mít na talíři pořád, jen tak cca 10-20 let… :lol:
Holky, já byla dneska u holiče, možná ukecám večer manžu, aby mě vyblejsknul, abych se mohla pochlubit. A stím čekáním máš úplnou pravdu, pořád se jen na něco čeká - na mršku, na další mršku, pak až zmizne cysta, pak zase na mršku, pak na stimulaci, pak na //....... :twisted: ale KDO SI POČKÁ, TEN SE DOČKÁ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.6.06 18:26

Člověk tady chvilku není a tady se dějí takový věci.

Lovely - gratuluju :lol: :lol: tak to je úžasné a rovnou dva - :lol: :lol: konečně to máš potvrzené co jsme všichni věděli. Tak jen tak dál, tyto pozitivní zprávy mě dodávají sílu jít dál.

Šmouli - ty teda překvapuješ - rovnou :D :D :D tři kousky. Jsem hrozně ráda, že to vyšlo a teď pěkně odpočívej ať je můžeš upéct co nejdýl. Věřím, že to zvládneš - a novej baráček to asi bude potřebovat - a nejlépe někde hodně blízko babičky. Já tedy osobně neznám nikoho kdo má dvojčata nebo trojčata, ale určitě se to dá zvládnout. :D Před nějakým časem dávali na Spektru seriál „čekáme dvojčata“ a byla tam i trojčata, takže držím palce.

Míšo, budu čekat netrpělivě na nahlášení // - držím palce.

Perlo, já jsem měla cystu minulý cyklus a kvůli ní jsem měla strašně dlouhý cyklus a musela jsem odsunout KET až na srpen, ale srpen je taky velice dobrý na miminka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová