Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak jsem příšerně uvařená. V práci nám dneska padnul teplotní rekord 33stupňů - no naprosto šílený. Do konce týdne tam má být konečně klimačka - tak to snad do té doby přežiju.
Barbánku , ty provokatére, tobě se to s tím čekáním kecá, když už to máš za pár ![]()
Vladko10 - strašně dlouhý cyklus - nestrááááš!
A s tím srpnem máš pravdu - aspoň si můžeme užívat léta BEZ OMEZENÍ!!! ![]()
Perlo, přesně tak alespoň si krásně užiju dovolená, odpočínu si a načerpám nové síly
mě ta cysta nějak nechtěla prasknout, ale nakonec se to povedlo u tebe to může být mnohem lepší já jsem už takto dlouhé cykly měla občas i před tím, já mám PCO
Vladi10 , omlouvám se, pochopila jsem už hodně zkratek, ale co je PCO ještě nevím. Prozradíš mi to prosím?
Já jsem měla taky vždycky dlouhé cykly, kolem 35 dnů, ale po revizi dělohy po zamlklém těhu pořád beru nějaké prášky (nejdříve 3 měs. antikoncepci, pak 3 měs. Clomhexal a Dufaston a teď zas 1 měs. antikonc.), takže to už půl roku mám jak hodinky 28 dní. Docela jsem fakt ráda, že po mršce budu mít po dlouhé době „očistný“ měsíc, kdy nebudu brát nic.
No nic, jdu se vysprchovat, dneska to u nás vypadá na romantiku. Viděla jsem v ledničce vínečko…
Přeji všem krásnou noc, super sny. A Míšo , zítra nezapoměň nahlásit //, držím ti všechny palečky co na sobě najdu
![]()
Šmouli,teď jsem byla u sousedky ,taky byla po IVF ,vyšlo jí to na 4 tý pokus ,dávali jí tři a všechny se uchytli,v 6 tým týdnu jí odešlo jedno a v 10 tým druhý a má zdravého chlapečka
![]()
Takže se neboj ,ono to nějak dopadne
![]()
Míšo zítra dej vědět
![]()
Perlo ,trpělivost růže přináší
,i když já mám co mluvit ,všechno chci teď a hned
![]()
Ahojky Perloo, to že jsi se zatím nesetkala s termínem PCO je dobré, alespoň to nemáš- jedná se o syndrom polycystických vaječníků - což je porucha menstruačního cyklu - vnějším projevem poruchy zrání a uvolňování vajíček (anovulace) - vyšší množství mužských hormonů - no prostě zábava.
Tak si to dneska pěkně užij
![]()
Krásný večír,berunky…
Lovely OBROVSKÁ GRATULACE.
..úplně se mi rozbušilo srdce a Ondrášek se začal radostí mrskat..máme z tebe oba obrovskou radost!!!Psala jsem to Helli do nemocnice…taky posílá gratulaci!
Míšo moc na tebe myslím už teď…zrovinka koukám na svůj pozitivní TT..ze 6.3.2006
Říkám si jak je to neuvěřitelný,ležela jsem jako lazar a jen ze srandy jsme s mou sestrou udělaly na oddělení,kde jsem ležela, testík z moči…a byly tam!Drž se berunko a já ti kdyžtak ten papírek počůrám..ju?Abych ti dodala odvahu.
![]()
Helli se dnes ráno rozjely pravidelné kontrakce..lékaři se radili,jestli to ještě mají utišit,nebo nechat běžet..nakonec dostala infuzi na zastavení a vpodvečer mi psala,že je klidnější a že je vše v klídku.ŤUK ŤUK ŤUK.Moc si přeje,aby to ještě alespoň 2t vydržela a Nikolka dorostla do 2Kg. ![]()
No a já jsem taky dneska trošku zlobila…z nepříjemné zprávy se mi po obědě udělalo nevolno,ztvrdlo mi bříško a až do 16hod nechtělo změknout..u gyndr vše OK…jen už fest otékám a musím víc polehávat.Moc mi nevěřila,když jsem říkala,že když ležím,všechno mě strašně bolí.No fakt.Celé noci jsem rozlámaná jako čerstvě po nehodě
..jen když se hýbu,sedím,ploužím se..je to OK.No jsem já ale případ.Ale ten ultrazvuk mě uklidnil,Ondrášek mi zamával,vypadalo to,jako když si počítá prstíky
a snad bude zítra líp.
Pac a pusu na dobrou noc posílá Welinka+Ondrášek
Přeji hezké ráno ,vy spáči kde jste
![]()
My odjížfíme na chaloupku už asi zítra,pak má manža dovču do 11.7. ,to jdu zrovna na kontrolu,tak jestli se vám neozvu ,tak jsem nezemřela,ale rekreujeme se
![]()
Míšo ,hlavně dej vědět,čekám
![]()
Zdravím Helli bojovnici do špitálu
![]()
Welinko,drž se bude hůř
,ale ty to zvládneš ,si holka tvrďák
![]()
Lovely,tak co mamino
Šmouli,ty taky
![]()
Zdravím všechny ostatní
![]()
Ahoj Leni,
moc tě zdravím, mamčo! S tou sousedkou … já si to taky tak myslím … nechám to na přírodě, jestli se tam „neporovnají“ a nějaký samo odejde, bude to smutný, ale vyrovnám se s tím … pokud ale jsou zdraví, tak hold budeme mít malou školku
To si teda sousedi užijí
![]()
No ,Šmouli,já myslím,že si užijete hlavně vy
![]()
Dneska se mi zdál příšerný sen
,zdálo se mi ,že jsem začala krvácet a to kusy krve ,ble ,ble,hnus
![]()
Krásné čtvrteční dopledne přejeme
..zase bude hic ![]()
Nevíte jestli má jít Míša na test do centra nebo má doma ten „čůrací“?Já se nemůůůžu dočkat!!! ![]()
Welinko,myslím,že má jít do centra na krev,taky jí držím palečky,jak jsem koukala,tak se řady těhulek pěkně rozrůstají
![]()
U nás je naštěstí pod mrakem
![]()
Leni ty se máš…já jsem dnes vyjímečně zůstala v bytě,celý den nám sem jde sluníčko..což je možná hezký,ale nepraktický…nedá se ani spát,jak je dům prohřátý.Uf.
![]()
Jo,Weli,já ,když jsem v bytě a je pařák,tak vážně jen přežívám,na chalupě,to je jiný ,tam máme bazén a dům je chladný ,no jo chtěli jsme léto ,tak ho máme
![]()