Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K těm jménům - já měla tehdy pro svá dvojčátka jména Kristýnka a Karolínka nebo Dominik a Daniel ![]()
Teď si uvědomuju, že když jsem se tady k vám vetřela a píšu si s vámi o všem možném, už to všechno co se stalo beru tak nějak s nadhledem. Teď jsem o tom psala a ani nebulím!!! Dobrý, ne? Tady to je fakt taková psychoterapie ![]()
Holky, už jsme se zase pohádali s mým chlapem kvůli mé švagrové. Já už fakt nemůžu!
A ještě k tomu po telefonu…
Perlo,tyhle hádky o ničem jsou fakt úžasný,ale neboj my jsme na tom podobně
,moc se nehádáme,ale když tak je to kvůli kravině ![]()
No já mám taky pocit, že moje „úžasná“ švagrová je jediné téma našich hádek. Ano, bylo to zas kvůli kravině, ale mě strašně se.., že on prostě nedokáže některé věci pochopit.
![]()
Omlouvám se, že to tu píšu, ale jsem fakt rozčílená. Vím že to tu nepatří, ale mám pocit, že vy jste jediní, komu se můžu svěřit se vším. ![]()
ahoj holky, diky vsem moc za prani, nejak tomu porad neverim…
Dario, psychologa ti taky schvaluji, ja taky nad tim premyslela… tesim se az ti pomuze a hned to vsechno pujde lip…
ja ted nechci mluvit jakobych uz mela vyhrano, vim ze se muze prihodit jeste spousta veci!
Andri, jo kralicci mozna budou dva, protoze tak hodnota HCG je pres 1800
tak nevim…
Perlo, ty holcici jmena se mi moc libi…
holky, ja jsem uplne mimo!!!!
perlo kvuli svagrove si nic nedelej… to muj manzel se se svou segrou nebavi (mou svagrovou)…
Miško, opravdu ti mooooc přeju, aby ti vše dobře dopadlo, a určitě dopadne, neboj. To že jsi úplně mimo úplně chápu. Já jsem z tebe v prvním okamžiku taky byla mimo
.
Tak se moc a moc opatruj, mamčo ![]()
Kdyby se můj chlap se svou ségrou nebavil, to by byl doma klídek…! Jenomže on moc dobře ví, že ji nemusím. Chystali jsme se někam na dovču a dnes jsem zjistila, že přesně ty samé dny tam bude švagrová se svou rodinou. Tak jsem mu řekla, že tam nejedu a on se nasr… A já zas kvůli tomu bulím, už mě to fakt štve. Vím že je to kravina, ale já svoje pocity vůči jeho ségře nedokážu ovlivnit. I když vím, že ho to mrzí. ![]()
Miško, fakt se nezlob, že s tím otravuju, ty se teď máš jen a jen radovat!
Opravdu?
Jenomže toto nemá řešení. On si myslí, že jsem umíněná a já jsem zas naštvaná, že mě v tomhle nechápe. A konec. Skoro se bojím, co bude, až přijde z práce. Já se přece nechci hádat! ![]()
me by taky mrzelo nebo nastvalo, ze kdyz planujem dovolenou a pak se dozvim ze tam bude nekdo koho nemusim…
No že jo? ![]()
Tak a teď co mám dělat - jet tam, když tam ten můj tak strašně chce a zkazit si dovču nebo trvat na svém a nechat ho ať se s tím srovná? To je dilema, co
![]()
to je tezke radit… nevim jestli to mate uz domluvene, jak moc byste se videli… a tak… a nez zkazit dovolenou jinym a hlavne sobe, tak bych jeste popremyslela nad jinym resenim… ale to fakt zalezi na situaci…
my jsme treba slavili i narozeniny zvlast, kdyz se zrovna nebavili ![]()