IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
3.7.06 10:46

Ahojky všem,
jsem neustále v jednom kole,on ten kojící maratón dá fakt zabrat a tak nestíhám přispívat.Jen si vás občas trochu přečtu a gratuluju všem novým těhulkám a všem držím pěsti ať máte jen krásné a zdravé mimísky.
S našima bambulkama je sice dřina,ale stojí to zato! :D

Moc gratuluju HELLI,že zvládla miminka dopéct do tak krásné podoby :lol: ,jsou nádherné a vlasaté! :wink: :lol: Držím ti mamino pěsti a přeju ti hodně sil(budeš ji taky potřebovat :wink: )

Mějte se tu všechny moc krásně :D
TĚHOTENSTVÍ A KOJENÍ ZDAR!!! :lol: :lol: :lol:
Pa pa Zuzi +Nikolka+Samuel(6týdnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 11:40

ahoj holky,
nejdriv teda VELKA GRATULACE Helli a cele jeji velke rodine ! :) hlavne hodne zdravicka!
tady je takovych novinek a novych lidi, vsechny vas vitam…
Lenisku , v patek jdu na ultrazvuk to bude 3 tydny od ET, tak uvidime… ale fakt se bojim… ale ty jsi uzij pekne dovolenou a pak hura na dalsi pokus!
Zuzi , tvojim miminkam uz je 6 tydnu? toto leti!
holky, musim vas jeste poradne docist, mam v tom trochu zmatek a taky si asi musim jit na chvili lehnout…
smoulanku , nevidela jsem to, ale zitra to opakuji… tak se mrknu.. a jak ti je? rekni mi jak se opatrujes… abych neco nezanedbala, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 11:43

andri, nevis proc jsem si myslela ze jsi ze zlina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 14:33

holky, kde jste vsechny????
ty miminka jsou krasneeeeeee!!!!!! Helli, to je super!
a to se narodili normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 14:35

holky, prosim vas nevite na kterych strankach je takovy ten vypocet kdy jak se miminko v brisku vyvyji a tak? diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 15:06
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.7.06 15:55

Miso asi myslíš toto www.miminko.com tam jsou tabulky které ti ukáží podle zadaného data co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 16:18

Steli diky moc to je presne to co jsem hledala! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
3.7.06 16:19

steli, jak se citis? tobe uz se to blizi!
dbala jsi na sebe nejak extra v prvnich tydnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.7.06 20:10

Ahojky holčiny, tak jak se všechny máte???
Přišla jsem jen na skok všechny moc pozdravit, musím balit, zítra jedem na tu dovču.

Tifi - ještě jsme se tu asi nesetkaly, tak zdravím! Je mi moc líto co se ti stalo, ale možná zbytečně, třeba nám tu brzy napíšeš, že to byl omyl a že je všechno O.K. :! :wink: Držím palečky!!!
Helli - moc a moc gratuluji!
Smoulan - tak moc ti přeji, aby bylo všechno O.K. a abys všechny ty ošklivé a bakané doktory vypekla a měla krásná zdravá trojčátka! (Navzdory jejich „radám“ o redukci :wink: ) Opravdu ti moc fandím, sama nevím jak bych to řešila.

Holky já nevím proč, posledních pár dnů mám nějakou pesimistickou náladu. Už zase ničemu nevěřím atd. Já to tak nesnáším! Možná je to tím, že je už červenec, tedy měsíc, kdy se mi měly narodit mí andílci. Už třetí noc za sebou se mi zdá, jak mi primář v nemocnici říká, že má pro mě špatnou zprávu… Já se fakt omlouvám, ale promítá se mi to jak film a já jsem fakt už zoufalá. Proč proboha na to pořád musím myslet! Vždyť už je to půl roku! No nic, jdu raději pryč, vždyť vám akorát tak zkazím náladu. :oops: :oops: :oops: Stydím se za to.

Mějte se moc a moc krásně a odhánějte všechny ošklivé myšlenky! Jakmile se vrátíme z dovči (asi v sobotu), určitě se ozvu. Nevím sice jak to tam tak dlouho bez vás vydržím… :wink: Tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.7.06 20:13

Míšo já jsem rebel po ET jsem jen 4 dny dodržela klid tak jak nám řekli a pak jsme odletěli na dovču na Kanáry.Chodili jsme na procházky a užívali pohodu a povedlo se.Ted už za pár dní se nám narodí náš poklad už se moc těším a připadá mi že se to ted vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.7.06 23:16

Ahojky sluníčka…

Dneska trochu ponocuju…nějak nezvládám žehlit :oops: ,tak jsem měla asi 4 pračky prádla :roll: ..a jsem úúúplně hin :?

TIFI ozvi se,jakpak jsi dopadla..celý den nakukuji,kdy se objevíš..držím všechny palečky,aby se lékaři pletli a vše bylo podle tvých představ!

PERLO já měla celý minulý týden takový smutný,depkový,…taky si to nedovedu vysvětlit.Myslím,že asi erupce na Slunci..jo,to bude ono.Já vím..ono se mi to žvatlá…ale snažím se odlehčit i sobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.06 07:27

Holčinky,
nesmutnit :! :! :! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vždyť je tady léto, podle mě nejkrásnější období, je tady proto, abychom si ho UŽÍVALY :lol: :lol: :lol:
Těhulky, těšte se na své mimísky :D :D :D
My snažilky, zapomeňme na chvíli na snaženíčko a užívejme sluníčko, vínečko, večerní posezení venku.. :D :D :D na starosti tady bude uplakaný podzim :( ale ten je ještě daleko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já se teď snažím vychutnat každičký den :D :D :D a momentálně nějaké snažení, dny cyklu, ovulaci..atd vůbec neřeším, je mi to táááák jedno jak už dlouho ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlastně vždyť to může být naše poslední „bezstarostné“ léto..příští léto už to může být úplně jinak, budou buď miminka, nebo budem těhulky..určitě :lol: :lol: :lol: :lol:

Pěkný letní den plný prázdninové pohodičky
přeje Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.06 07:29

Když to vidím po sobě, tak to vypadá, že jsem se změnila v péči psycholožky..není to pravda, zatím jsem se u ní jen minulý týden zaregistrovala, vyfasovala jsem takový dotazník, jehož vyplnění zabere asi 2hodiny, a další schůzku mám až 17.7. poněvadž je teď na dovolené.
To jen pro vysvětlení. Už jen ten pocit, že jsem své problémy přenechala někomu jinému, mi dost pomáhá.

Holky, jsem tady pořád s vámi, čtu vás každičký den..miminka od Helli jsou tak nááádherná :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.7.06 07:58

Ahoj Dari,

moc tě zdravím, bojovníčku!!!! No, třeba u té psycholožky něco okoukneš a budeš nám taky zasvěceně radit … :wink: :wink: :wink: Myslím si, že člověk potřebuje nějakou VRBU, kde se můžeš vymluvit ze svých trápení a kde tě podrží. Kolikrát je to těžký najít „rovnováhu“ pořád se o něco bojíme … no hold jsme takový „kvočny“ a chráníme naše kuřátka, ať už jsou na houbách, v bříšku nebo v postýlce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová